OFF:
Akkor már nem inkább Exodia?ziro4vr írta:Kroos, Gündogan és Thiago, ez a három olyan, mint a yugiohban a kékszemű hósárkány, akiknél ezek vannak mindent visznek ...
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. november 23., vasárnap 15:23
Akkor már nem inkább Exodia?ziro4vr írta:Kroos, Gündogan és Thiago, ez a három olyan, mint a yugiohban a kékszemű hósárkány, akiknél ezek vannak mindent visznek ...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 23., vasárnap 15:14
Nálam ott kezdődik a dolog, hogy Khedira a lelátóra való, a helyére nekem nem kell senki, akiért súlyos milliókat kell fizetni.Tegnap belenéztem a Lazio - Juve meccsbe, a Pogba gyerek meglepően intelligensen játszott, mind védekezésben és támadásban kiemelkedőt nyújtott. Nem követem a Serie A-t, de 21 évesen nem ez volt az első klasszis teljesítménye. Sokáig elleneztem, de lassan beállok a követői közé, és nyáron szívesen látnám miután Khedira elhúzta a belét.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. november 23., vasárnap 15:08
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 23., vasárnap 15:06
Tegnap belenéztem a Lazio - Juve meccsbe, a Pogba gyerek meglepően intelligensen játszott, mind védekezésben és támadásban kiemelkedőt nyújtott. Nem követem a Serie A-t, de 21 évesen nem ez volt az első klasszis teljesítménye. Sokáig elleneztem, de lassan beállok a követői közé, és nyáron szívesen látnám miután Khedira elhúzta a belét.Realista24 írta:Pogba>Gündogan.
Nesztek :Đ
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 14:56
ziro>R24Realista24 írta:Pogba>Gündogan.
Nesztek :Đ
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 23., vasárnap 14:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 23., vasárnap 14:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 13:56
Kroos, Gündogan és Thiago, ez a három olyan, mint a yugiohban a kékszemű hósárkány, akiknél ezek vannak mindent visznek Más kérdés, hogy a háromból egy teste képes elviselni a mai követelményeket, és az az egy itt van szépen a madridi pakliban..úgyhogy nyertünkpalesz77 írta: Na de komolyra fordítva a szót, ziro4vr véleményén vagyok én is, ha vissza tud térni a régi formájához, akkor bármelyik csapatnak nagy kincs lehet, mert manapság kevés az ilyen focista, mint ő. Igazából még az se zavarna nagyon, ha hozzátok menne, csak épüljön fel, és hozza ki magából a maximumot. Szomorú lenne, ha egy ilyen sérülés törné ketté az ígéretesnek induló karrierjét..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 23., vasárnap 13:52
Hát, nem tudom.. Egyikük Bl győztes, és a VB-t megnyerő német válogatott kapitánya, a másikuk meg egy Dortmundban tengeti mindennapjait. Azért van különbség.. :ĐCS0ki írta:Ha év végéig Gündogán teljesen egészséges lesz, visszatér a játéka korábbi szintre, hozni kell, nem is kérdés. Khedira helyett nagyon elférne a csapatba.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 23., vasárnap 13:51
HozzászólásSzerző: Savant » 2014. november 23., vasárnap 13:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 13:47
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 23., vasárnap 13:42
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. november 23., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 13:35
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 23., vasárnap 13:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 23., vasárnap 13:30
Hát,pedig sokszor játszik jobboldalon,pl a válogatottban,vagy mikor Dzekoval együtt vannak fönn a pályán....szal megoldaná na...Agüero.... nem is tudtam, hogy szélsőt játszik. :lol:
HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. november 23., vasárnap 13:27
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 23., vasárnap 13:15
...it's time for Lucaskapor_89 írta:Ha Bale távozik, akkor Reuson kívül nincs elfogadható opció
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. november 23., vasárnap 13:12
Húha, az aztán hatalmas előrelépés lenne...Egy egészen érdekes hír látott napvilágot a napokban. A forrás szerint Gareth Bale távozni fog a Real Madridtól, utódja pedig a Manchester City klasszisa, Kun Agüero lesz.
De, sajnos muszáj lesz keresni. Megint megsérült, az elmúlt egy évben nem is tudom hány meccset tudott lejátszani...Szörnyű. A szezon végét még azért megvárnám, utána lehetne hozni, de borzasztó éve van idén is, és az volt neki tavaly is, nem ezt érdemli.Ha Bale távozik, akkor Reuson kívül nincs elfogadható opció
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem