Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Rakjuk ki Isco-t vagy James-t a jobb oldalra és jöjjön inkább Gündogan, ha visszatér. Oszt csókolom.
???? - Carvajal, Varane, S. Ramos, Marcelo - Kroos, Modric, Gündogan - CR7,Benzema,James/Isco
aztán mehet a bugi.
???? - Carvajal, Varane, S. Ramos, Marcelo - Kroos, Modric, Gündogan - CR7,Benzema,James/Isco
aztán mehet a bugi.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Megint sérült... Ide ne jöjjön, de komolyan. Oké, most lerúgták, de nincs olyan hónap, amikor ne hagyni ki meccset, kis túlzással. Hiába jó, hiába bírom, felesleges. Rossz igazolás lenne, mert óriási a kockázat benne.wxyz írta:Miért ne lenne más opció?
Reussal már megint kezdődik a szokásos. A fórum egy része kinéz egy embert a csapatba. Aztán ha nem az jön hanem valaki más akkor megy a reklamálás
Agüero.... nem is tudtam, hogy szélsőt játszik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Miért ne lenne más opció?
Reussal már megint kezdődik a szokásos. A fórum egy része kinéz egy embert a csapatba. Aztán ha nem az jön hanem valaki más akkor megy a reklamálás, hogy Perez eszetlenül szórja a pénzt és ellett rontva a következő szezon
Reussal már megint kezdődik a szokásos. A fórum egy része kinéz egy embert a csapatba. Aztán ha nem az jön hanem valaki más akkor megy a reklamálás, hogy Perez eszetlenül szórja a pénzt és ellett rontva a következő szezon
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2014. november 23., vasárnap 13:08-kor.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Illene a struktúrájukba, úgy is teli vannak tizenévesekkel. Majd pár év múlva elhozzuk tőlük a befutott sztárokatRealista24 írta:A Manchester is begyújtotta a rakétákat és meg akarja a Real elől szerezni a srácot.
Ha Bale távozik, akkor Reuson kívül nincs elfogadható opció Coentrao mehet, helyette Gayá tökjó lenne. Ha a Valenciába betonkezdő, akkor nem lehet olyan rossz.Egy egészen érdekes hír látott napvilágot a napokban. A forrás szerint Gareth Bale távozni fog a Real Madridtól, utódja pedig a Manchester City klasszisa, Kun Agüero lesz.
Van még olyan is, hogy Coentrao vagy Marci távozik José Luis Gayá jön helyette, és Alabáért is fizetünk 40 milliót.
Gündogaaaan.
Bár igazából már nem látnám sok értelmét, hogy ideigazoljon, pedig egy Modric-Kroos-Gündogan hármas. Elbőgném magam.
Bár igazából már nem látnám sok értelmét, hogy ideigazoljon, pedig egy Modric-Kroos-Gündogan hármas. Elbőgném magam.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy egészen érdekes hír látott napvilágot a napokban. A forrás szerint Gareth Bale távozni fog a Real Madridtól, utódja pedig a Manchester City klasszisa, Kun Agüero lesz.
Van még olyan is, hogy Coentrao vagy Marci távozik José Luis Gayá jön helyette, és Alabáért is fizetünk 40 milliót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Manchester is begyújtotta a rakétákat és meg akarja a Real elől szerezni a srácot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tehetsegekrol. szep napot......___Samy___ írta:bár én nem szoktam belekötni az ilyesmibe, de ez azért már büntettehetcsegekrol
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ___Samy___
bár én nem szoktam belekötni az ilyesmibe, de ez azért már büntettehetcsegekrol
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Lassan olyan lesz a gyerek,mint a loch nessi szörny....mindenki beszél róla,de még senki sem látta...wZoLee7 írta:hát a trasfer szerint támadó kp-s...a videó alapján is inkább azt játszik...15 éves, lehet holnap felkel és eldönti hogy kapus lesz
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ugy masfel honapja nezegettem videokat fiatal tehetcsegekrol, a felhozatalbol nekem is o volt a favoritom. Jo lenne ha minket valasztana. A masik srac aki kell nekunk az Anderlechtbol Youri Tielemans. O lesz a jovo nagy kp-ja, rendszeresen kezdo 17 evesen, 40 vhany meccsen eddig is jatszott(Bajnoki es BL). + Pogba
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Azt leszögezhetjük, hogy nem ő lesz az új Drogba.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hát a trasfer szerint támadó kp-s...a videó alapján is inkább azt játszik...15 éves, lehet holnap felkel és eldönti hogy kapus lesz
Én bevallom, nem láttam még a srácot egyszer sem futballozni, arra hivatkozok amit olvasok, de inkább tűnik a leírtak alapján egy Isco stílusú zsugásnak. Tekintve, hogy nem a 9-es posztján játszik, és hogy jelenleg nem a labda megtartását, majd társai kiszolgálását (Benzema) írják az erősségei mellett, nem hiszem hogy bármilyen párhuzamot lehetne vonni köztük. 15 évesen persze még bármi lehet belőle, ezért nem is fecsérelnék több szót rá.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csatár Ő, csak nem egy Inzaghi féle. Benzema is csatár, csak a jobbik fajtából.tucsoki írta:Az mellékes, hogy nem csatár a kölyök...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
Tényleg nem az...de Karim szerepköre illene rá is. Így 5-6 év múlva simán újra lehet a támadó játék olyan mint most...csak CR nélkül. Amúgy is, 15 éves, bőven benne van még az is, hogy betanul egy másik posztba.tucsoki írta:Az mellékes, hogy nem csatár a kölyök...
Az mellékes, hogy nem csatár a kölyök...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem is arról van szó, hogy aki a leigazolása mellett áll azt akarja, hogy Benzema első számú cseréje legyen.kapor_89 írta:A felnőtt csapatba tuti nem jön, vagyis tuti nem lenne helye.
A vezetőség is ezt akarja a hír szerint. Hogy vagy maradjon a mostani csapatában, vagy kölcsönben szerepeljen egy kisebb spanyol csapatban.kapor_89 írta:Ha nem akar a Castillába jönni, akkor menjen kölcsönbe valamelyik kiesőjelölt La Ligás csapathoz.
Hozzá állás kérdése, de én abszolút a mellett vagyok, hogy igazoljuk le, mert bukni nem tudunk vele, de ha be válik, akkor már csak azért is lehet verni a mellünket, hogy nálunk teljesedett ki egy tehetség. Nem beszélve arról, hogy az eredményekben mennyit segíthetne, meg anyagilag is rengeteget lehetne spórolni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
Szerintem szó sincs arról, hogy 15 évesen az A csapatba kerülne...nem akarja az utánpótlást, mehet kölcsönbe vagy marad még norvégiában...ez a két opciója van ha a Real Madridot választja. Máshol se kapna jobb ajánlatot. 20-21 éves koráig az A csapat közelébe se nagyon jutna szerintem.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
A felnőtt csapatba tuti nem jön, vagyis tuti nem lenne helye. Ne vicceljünk már, 15 éves, azért az összevágott videó se egy akkora eresztés. Oké, persze, a korosztályát tényleg megelőzi, na és akkor mi van? Bőven kevés az A csapatba. Ha nem akar a Castillába jönni, akkor menjen kölcsönbe valamelyik kiesőjelölt La Ligás csapathoz.
Szegény Kroost sajnálom, nem elég, hogy a német válogatottban Khedirával kell tolnia, de még a Realban is.. Amúgy remélem hamar felépül Illarra, mert Januárban már kelleni fog a komoly csapatok ellen. (bár én még mindig emlékszek a tavalyi Classicora, ahol Illarra finoman szólva se tündökölt labdabiztos, gyors játékosok ellen)
Szegény Kroost sajnálom, nem elég, hogy a német válogatottban Khedirával kell tolnia, de még a Realban is.. Amúgy remélem hamar felépül Illarra, mert Januárban már kelleni fog a komoly csapatok ellen. (bár én még mindig emlékszek a tavalyi Classicora, ahol Illarra finoman szólva se tündökölt labdabiztos, gyors játékosok ellen)