Ne szarjá be. Fede megoldjaToti írta: fasz kivan, h mikor végre kezd kiegyenesedni a csapat, legalábbis ami a formát és a sorozatos bajnoki győzelmeket jelenti, és végre olyan szenvedős meccseket is megnyerünk, amikkel bajnokságot lehet behúzni, pont addigra áll talpra a barca is messi meg pont kezd kilőni mint az állat.
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remekül teszik, ha mostanra időzíik a csúcsformát, ez már évek óta bevált recept a tavaszi bl szezonjukra nézve. Isten tartsa meg jó szokásuk.Toti írta: fasz kivan, h mikor végre kezd kiegyenesedni a csapat, legalábbis ami a formát és a sorozatos bajnoki győzelmeket jelenti, és végre olyan szenvedős meccseket is megnyerünk, amikkel bajnokságot lehet behúzni, pont addigra áll talpra a barca is messi meg pont kezd kilőni mint az állat.
fasz kivan, h mikor végre kezd kiegyenesedni a csapat, legalábbis ami a formát és a sorozatos bajnoki győzelmeket jelenti, és végre olyan szenvedős meccseket is megnyerünk, amikkel bajnokságot lehet behúzni, pont addigra áll talpra a barca is messi meg pont kezd kilőni mint az állat.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
És, mert megdöntötte Di Stefano rekordját, ami a legidősebb mesterhármast elérő játékos cím volt.Realista24 írta:Ami azért érdekes mert ez karrierjének elso mesterharmasa.realistahuni írta: Joaquin 18 perc alatt mesterhármas.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ami azért érdekes mert ez karrierjének elso mesterharmasa.realistahuni írta: Joaquin 18 perc alatt mesterhármas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, mire ment volna egy topcsapatban. (bar az a valencia nem volt rossz)
orok fiatal, mindig is csiptem az ilyeneket.
orok fiatal, mindig is csiptem az ilyeneket.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Joaquin 18 perc alatt mesterhármas.
-
Llorentének nem sikerült valami jól a klubváltás, az Atleticoban még kevesebbet játszik mint itt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
1700 - @realmadriden are the first team to reach 1700 wins in LaLiga history.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ebben az a durva, ha belegondolsz, hogy mennyit várhatott rá.
- BlancoMark
Ocsem, en most raktam ossze a nevedet. Tehat te szuksegesnek erezted hogy az Aranylabda atadas utan egybol megerkezz ezzel a nevvel es oszd az eszt a madridistak kozt, aztan most meg nyomod az egyszavas urfoci kommentjeidet.
Miert nem fogom soha megerteni ezeket az embereket?
Miert nem fogom soha megerteni ezeket az embereket?
Hööööjjj, nagy volt a presszing és mindenki támadta a labdát...dzsi91 írta:FarkasNorbi te vagy az?messi6 írta:Űrfoci..
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
FarkasNorbi te vagy az?messi6 írta:Űrfoci..
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
De ha még az lett volna, akkor azt mondom, nincs jobb dolga szegénynek. De csak a szokásos séta letámadás volt, de mivel bement rögtön az első helyzet, Aztán meg Messi villant, tele ment a nadrág a mallorcánál. Ennyi. Semmi űrfoci. Egyéni villanások, és kaki mallorca. Amúgy még így is kaptak kettőt, simán lehetett volna 3, ha nem Stegen véd.BlancoMark írta:De tényleg, itt mire gondolt a költő amikor benyomta ezt a hozzászólást egy madridista fórumra egy Mallorca verésnél?Realista24 írta:
Ez nem a megy a meccs topik az eurobarcan. Gondoltam szolok.
- BlancoMark
De tényleg, itt mire gondolt a költő amikor benyomta ezt a hozzászólást egy madridista fórumra egy Mallorca verésnél?Realista24 írta:Ez nem a megy a meccs topik az eurobarcan. Gondoltam szolok.messi6 írta:Űrfoci..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez nem a megy a meccs topik az eurobarcan. Gondoltam szolok.messi6 írta:Űrfoci..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem a bogyo miatt porognek ennyire.. neha ugy erzem valverdeoutnak kb annyi rahatasa van a csapat hangulatara vagy jatekara, mint barmelyikunknek.'shutterisland írta: megannyi vegig szenvedett, lapos meccs utan jart nekunk is egy kis show, kar, hogy valverde alatt altalaban az ilyen eyegasm meccseinket hosszu bojt koveti.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
megannyi vegig szenvedett, lapos meccs utan jart nekunk is egy kis show, kar, hogy valverde alatt altalaban az ilyen eyegasm meccseinket hosszu bojt koveti.
Kivetelesen most a S es a G is eles az MSGből.. mondjuk az ellenfel megye3, de az a sarkazas gyonyoru volt.
Az csak idegenben van, meg BL negyed meg elodontokben..Toti írta:Eddig nem valverde out volt allandoan?messi6 írta:Űrfoci..