Pogba sérüléssel bajlódik, valami kisebbel. Morata meg a király Torinóban, nem tudtad?ziro4vr írta:Nem nézem de Pogba miért csere? És Morata miért kezdő?
Serie A
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Serie A
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Minőségi olasz foci, ami a Roma-Juvén megy....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt már én is linkeltem, csak én a Legendák topicba...bár eléggé küzdöttem a gondolattal
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
GT37 írta:Aki látott már ebben a szezonban néhány Palermo-meccset (hátha van ilyen), az tudna írni egy-két mondatot Dybala teljesítményéről? A srác számai nem rosszak, de nem szeretek csak statok és youtube-videók alapján megítélni egy játékost.
ügyes játékos,nem zavarja a labda.picit önző,de még belefér.jól lát a pályán,összjátékot is érzi.igaz egylábas,de jól és erősen lő,bevethető középen és jobboson is.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Aki látott már ebben a szezonban néhány Palermo-meccset (hátha van ilyen), az tudna írni egy-két mondatot Dybala teljesítményéről? A srác számai nem rosszak, de nem szeretek csak statok és youtube-videók alapján megítélni egy játékost.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
GG Lopez.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nekem még valahol a szekrény mélyén van egy Salas mezem anyáméknál!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pont most láttam egy képet.messideco írta:A Lazio ismét képes volt kikapni, innen a dobogó és ezáltal a BL-álmok elszálltak... Otthon verni kellett volna a Genoat, ezzel a hatodik a csapat.
volt egyszer egy lazio.
a parma 1 euróért eladó
hogyha esetleg vkinek kedve támadna, csak mondom.
hogyha esetleg vkinek kedve támadna, csak mondom.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Lazio ismét képes volt kikapni, innen a dobogó és ezáltal a BL-álmok elszálltak... Otthon verni kellett volna a Genoat, ezzel a hatodik a csapat.
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Balotelli ügynöke:
"Minek Inter meg Milan? Egyesüljön a két klub! Ha a legjobbakkal akarnak versenyezni, akkor meg kéne fontolniuk, hogy egyesüljenek, mert akkor nem két klub lenne, 160 millió euró bevétellel, hanem egy, 320 millióval. Mint a Paris Saint-Germain, ők is nevet akarnak változtatni, FC Paris lennének. A Milan is változtasson nevet, az FC Milant jobban tudná értelmezni a világ."
"Minek Inter meg Milan? Egyesüljön a két klub! Ha a legjobbakkal akarnak versenyezni, akkor meg kéne fontolniuk, hogy egyesüljenek, mert akkor nem két klub lenne, 160 millió euró bevétellel, hanem egy, 320 millióval. Mint a Paris Saint-Germain, ők is nevet akarnak változtatni, FC Paris lennének. A Milan is változtasson nevet, az FC Milant jobban tudná értelmezni a világ."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem semmi Gabi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Korábban többen is felkapták a fejüket ezen, amit a Milan művel a piacon, legfrissebb:lordgabi írta:Az olasz Serie A-ban szereplő Milan hivatalos oldalán bejelentette, fél évre kölcsönvette Mattia Destrót, a Roma támadóját, és opciós joga van véglegesítenie az átigazolást. Forrás: NSO.
Most sokan meglepődtünk!
FIFA13 óta ezt művelem, kis csapatokkal kezdek menedzser módot, egyszer sem vásároltam még, csak kölcsönbe jöttek Jesé, Benzia szintű emberek (9-10 szezononként), az eredeti csapat feleslegét pedig eladtam, hogy legyen pénz a fizetésekre, ugyanez lehet a tervrajzuk...Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan hivatalos TV-csatornája bejelentette, hogy a Genoa balhátvédje, Luca Antonelli vasárnap reggel átesik az orvosi vizsgálaton a klubnál.
Lapértesülés szerint a hétszeres olasz válogatott játékos első körben kölcsönbe érkezik Milánóba, a piros-feketéknek opciós joguk lesz 4.5 millió euróért megvásárolni őt a továbbiakban.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Az olasz Serie A-ban szereplő Milan hivatalos oldalán bejelentette, fél évre kölcsönvette Mattia Destrót, a Roma támadóját, és opciós joga van véglegesítenie az átigazolást. Forrás: NSO.
Most sokan meglepődtünk!
Most sokan meglepődtünk!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
Milan hírek:
Inzaghit elvileg megerősítették a posztján. továbbra is marad
és leszállt Bocchetti gépe Milánóba nem rég. elvileg kölcsönbe érkezik csak. gondolom lesz rá opció. amolyan milan féle 1-3 millió 6 év részletre.
Inzaghit elvileg megerősítették a posztján. továbbra is marad
és leszállt Bocchetti gépe Milánóba nem rég. elvileg kölcsönbe érkezik csak. gondolom lesz rá opció. amolyan milan féle 1-3 millió 6 év részletre.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT37 írta:Szerintem meg Laporta mutatja a fukkot, lepaktál Pogbával, aztán 2016-ban #PogbinhoBlaugrana. Elég durván hájpolják a kölyköt, de nem véletlenül, tényleg komoly tehetség. A kevés olyan középpályás egyike, akit valóban szívesen látnék Barcelonában.
Egy marha nagy probléma adott lenne,a barca egy rettenetesen kötött rendszert alkalmaz. Pogba meg mindenre kb fittyet hány.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Szerintem meg Laporta mutatja a fukkot, lepaktál Pogbával, aztán 2016-ban #PogbinhoBlaugrana. Elég durván hájpolják a kölyköt, de nem véletlenül, tényleg komoly tehetség. A kevés olyan középpályás egyike, akit valóban szívesen látnék Barcelonában.
- ___Samy___
pogbinho nem gyenge focit tol ma sem
a nyáron el kell hozni, nincs mese
a nyáron el kell hozni, nincs mese
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"