Én a Philips tévékkel szimpatizálok. Nem tudom milyen árban tervezel venni, de én is tv vásárlás előtt állok és ez lesz a nyerő valószínűleg. Amúgy árukeresőn jobb leírásokat lehet találni, meg jó lehet szűkíteni aszerint, hogy milyen tv-t szeretnél.wZoLee7 írta:TV-t készülök venni, de nem mondhatnám, hogy a téma szakértője vagyok. Mondhatnátok pár dolgot, hogy mire érdemes odafigyelni, tapasztalatok a márkákkal stb...Köszi!
Elektronika
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Elektronika
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
inkább a megbízhatóságra megyek rá...nekem 3D-s tv se kell...ha lehet moziban is a 2D-t választom
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát ha villogni akarsz, h "nézzétek h milyen fasza TV-m van", akkor Samsung, de ha jóféle kell akkor Panasonic, Sony.wZoLee7 írta:TV-t készülök venni, de nem mondhatnám, hogy a téma szakértője vagyok. Mondhatnátok pár dolgot, hogy mire érdemes odafigyelni, tapasztalatok a márkákkal stb...Köszi!
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
vagy ez a 2, vagy még lesd meg a oneplus one-tshoota írta:Akkor valószínűleg a galaxy s5 és lg g3 között döntök, köszönöm a gyors válaszokat
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
TV-t készülök venni, de nem mondhatnám, hogy a téma szakértője vagyok. Mondhatnátok pár dolgot, hogy mire érdemes odafigyelni, tapasztalatok a márkákkal stb...Köszi!
- shoota
Akkor valószínűleg a galaxy s5 és lg g3 között döntök, köszönöm a gyors válaszokat
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
g3-at vettem 3 hete. teljesen jó 2 dolgot leszámítva. az akku 1 napig bírja, esetleg ki lehet préselni 1.5-öt, de este akkor is fel kell tölteni mert a másik napot teljesen már nem bírja.
a másik pedig a lagg. igazából a programok gyorsan töltődnek és kurvagyors minden, de amikor visszalépsz mondjuk egy 20 perces böngészés után a főképernyőre, akkor a widgetek újratöltődnek, ami elég látványos. utóbbit megoldottam, felraktam rá a nova launchert, azóta meg se röccen. a felület 90%-ban ugyanaz maradt.
a másik pedig a lagg. igazából a programok gyorsan töltődnek és kurvagyors minden, de amikor visszalépsz mondjuk egy 20 perces böngészés után a főképernyőre, akkor a widgetek újratöltődnek, ami elég látványos. utóbbit megoldottam, felraktam rá a nova launchert, azóta meg se röccen. a felület 90%-ban ugyanaz maradt.
A G3-nak a felbontásából adódóan vannak apróbb bakijai, én elgondolkoznék egy Sony Xperia Z2-n is, valamivel olcsóbb mint a Galaxy S5.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha One, akkor nem, szerintem a 360 már nem ér ennyit.Ha tényleg csak 99 font az xbox, akkor azon nem kell sokat filozni
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Esetleg egy LG G3?
- shoota
Iphonet nem akarom, fizikai gomb alatt meg pontosan a home gombot értettem, zavar, hogy a képernyőn van, ezeknek a dolgoknak a keresztmetszete alapján maradt a Galaxy S5, de még utánakérdezek pár helyen.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
iPhone 5S, vagy a HTC M7 vagy M8. Nem értem, hogy mire mondod, hogy nincsenek rajta fizikai gombok. Gyakorlatilag ugyanannyi van rajta, mint a Galaxykon, leszámítva a Home-gombot, mert az kapacitív. Én nagyon rajta voltam, hogy veszek egy M7-et, utána is olvastam, mindenki csak jót írt róla, szerintem azzal nem fogsz mellé (végül az android riasztott el tőle). Ráadásul ha szereted a zenét, akkor mindenképp azt vedd a sztereó hangszóró miatt. Egyik évfolyamtársamnak van, múltkor hallgattam róla zenét, azt hittem betojok, nagyon komolyan szól.shoota írta:150 ezer forintig milyen okostelefont érdemes venni? Nem nagyon tudok dönteni, viszont leginkább a HTC one m8 tetszik, de azon nincsenek fizikai gombok, ami nekem fontos lenne. Valami tipp? Még a Galaxy s4-s5ön gondolkodtam egyébként..
- shoota
150 ezer forintig milyen okostelefont érdemes venni? Nem nagyon tudok dönteni, viszont leginkább a HTC one m8 tetszik, de azon nincsenek fizikai gombok, ami nekem fontos lenne. Valami tipp? Még a Galaxy s4-s5ön gondolkodtam egyébként..
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ha tényleg csak 99 font az xbox, akkor azon nem kell sokat filozniRealista24 írta:Semmit még, mert igazából úgy nem kell semmi kifejezetten, de ha valami olyan van, ami beszabehu, akkor azt megvetetem a kint élő barátokkal.Miket rendeltél külföldről?
Az Xboxon mondjuk gondolkodom még, a fényképező meg kár, hogy Nikon. Canonos vagyok, és egy obi park csere nem lenne jó móka
- P. Krisz
Ja igen , az egész számtech ipar elmehet a picsába , én februárban vettem 180- ért , most meg 88 ezerért adják .VanillaSky írta:meg a 290x se rossz 88ért magyar viszonylatban)
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Semmit még, mert igazából úgy nem kell semmi kifejezetten, de ha valami olyan van, ami beszabehu, akkor azt megvetetem a kint élő barátokkal.Miket rendeltél külföldről?
Az Xboxon mondjuk gondolkodom még, a fényképező meg kár, hogy Nikon. Canonos vagyok, és egy obi park csere nem lenne jó móka
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Angolokat nem ismerem, de rokonék kint élnek az USAban közel 30 éve és pont most skypoltam vele. Amit vettem Kindlet 31 ezerért (41-ről lenyomva) az náluk 35 ezres alapárról van átszámítva 20600ért. Egyébként azért az emagos ajánlatok között is volt 1-2 tényleg nagyon jó. (szifon 5s, 1-2 ipses monitor, meg a 290x se rossz 88ért magyar viszonylatban)De még Angliához képest is...tükrös Nikont bedobtak black előtt...180 fontért, obival együtt. Xbox 99 font...és még csak reggel van, majd kapom a híreket.
Miket rendeltél külföldről?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát csórók is vagyok azokhoz az országokhoz képest.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De még Angliához képest is...tükrös Nikont bedobtak black előtt...180 fontért, obival együtt. Xbox 99 font...és még csak reggel van, majd kapom a híreket.VanillaSky írta:Fasza volt ez az emagos black friday, ami ért is valamit azt gyakorlatilag senki nem látta, hogy kosárba is tehető. (bár itt legalább az oldal működik) Pedig egy ssdért keltem, mindegy vettem egy Kindlet, öcsémnek jó lesz karácsonyra. (egyébként az USAhoz képest ezek még nagyon gyerekcipőben járnak leárazások terén.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Fasza volt ez az emagos black friday, ami ért is valamit azt gyakorlatilag senki nem látta, hogy kosárba is tehető. (bár itt legalább az oldal működik) Pedig egy ssdért keltem, mindegy vettem egy Kindlet, öcsémnek jó lesz karácsonyra. (egyébként az USAhoz képest ezek még nagyon gyerekcipőben járnak leárazások terén.