Szerintem meg kisebb-nagyobb megegyezésekkel, bárhova beférne. Angolokhoz egyértelmű, Real-Barca-Bayernbe meg jöhetnek a megegyezések.Enrique írta:Szerintem a top 4-5 csapat egyikébe sem fér be jelenleg, ettől függetlenül persze el fogják vinni.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Enrique írta:Szerintem a top 4-5 csapat egyikébe sem fér be jelenleg, ettől függetlenül persze el fogják vinni.
top4-5?
Real,Barca kettős még okés, mert az egyik egy BBC-vel a másik egy MSN-el rohamozik, ide tényleg nem férne be, max cserének, de egy BM(Ribery miatt),Chelsea,PSG 3-asba fix kezdő lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2014. november 12., szerda 20:10-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Szerintem a top 4-5 csapat egyikébe sem fér be jelenleg, ettől függetlenül persze el fogják vinni.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- ikarus93
Ribery már megy kifele.(helyére menne)
Robbennek is van max 2 jó éve.
Robbennek is van max 2 jó éve.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
ja, mert a Bayern az nem telített...ikarus93 írta:CS0ki írta: A Reaus-os hír kapcsán meg: mi a tökömnek? Én bírom a faszit, mindkét lábát remekül használja, van esze a játékhoz, gyors, gólerős meg minden. De egyszerűen nem fér be a csapatba. Teljesen felesleges. Max arra jó, hogy megvegyük 25 millióért, aztán nyár végén eladjuk 45-ért az angoloknak. Nem tudom elkpzelni, hogy Bale távozna, Isco sem, CR sem, James sem. Benzema távozása meg nem segítené, de az ő távozására sincs nagyon esély.
Reus helyébe vagy elmennék a BM-be vagy Anglia ott a City/MU/Chelsea-be elfocizgatnék 2-3 évet és utánna mennék a Real Madridba.
De, ha tényleg nagy playeré akar válni, akkor egyértelműen a BM-et kell megcéloznia, ugyanis a Real Madrid telített támadóügyileg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
CS0ki írta: A Reaus-os hír kapcsán meg: mi a tökömnek? Én bírom a faszit, mindkét lábát remekül használja, van esze a játékhoz, gyors, gólerős meg minden. De egyszerűen nem fér be a csapatba. Teljesen felesleges. Max arra jó, hogy megvegyük 25 millióért, aztán nyár végén eladjuk 45-ért az angoloknak. Nem tudom elkpzelni, hogy Bale távozna, Isco sem, CR sem, James sem. Benzema távozása meg nem segítené, de az ő távozására sincs nagyon esély.
Reus helyébe vagy elmennék a BM-be vagy Anglia ott a City/MU/Chelsea-be elfocizgatnék 2-3 évet és utánna mennék a Real Madridba.
De, ha tényleg nagy playeré akar válni, akkor egyértelműen a BM-et kell megcéloznia, ugyanis a Real Madrid telített támadóügyileg.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Szerintem nem piszok gyors és továbbra is egyetértek abban, hogy mezőnyben nem volt ő sem túl átütő. Amúgy "amit ő képvisel"... tavaly mikor neki állt sírni az nagyon nem tetszett. Persze lehet előny is ebből, de amit utána láttunk tőle, az meg nem volt annyira meggyőző, hogy akkor neki 20 évesen már sírnia kelljen a twitterén, mert ő szerinte játszania kéne.___Samy___ írta:Azert egy kicsit szerintem leirtatok Jeset.
Ha a tavalyi szezonjat vesszuk alapul, akkor jol latni, hogy piszok gyors a gyerek, technikailag kepzett es a helyzetei nagyobb szazalekat ertekesiti is. Raadasul nem egy beszari, es a serules alatti munkaja azt bizonyitja, hogy nincs is elszallva.
A foci manapsag ebbe az iranyba megy, amit o kepvisel, szerintem ezeket az erenyeket boven ki is fogja tudni hasznalni, ha nem szolnak kozbe a serulesek.
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Volt idő mikor Callejon egy labdát nem tudott normálisan levenni...elpattant tőle taccsra.Mi ment a meccs topikba mikor becserélte Mou...szal Jesével hasonlítani nem túl jó ötlet.(Nem te,tudom,csak általánosságban írom).Míg Jesé,valóban mecccseket döntött el.Szelektív az emberi tudat,nagyon szelektív...El Unico írta:Callejón vezeti az olasz bajnokság góllövőlistáját. Azért ez nem kis érdem. Lehet,hogy nem egy nagy spíler,de a kitartásával és hozzáállásával még nagy sikereket érhet el. És nem biztos,hogy rossz döntést hozott,hogy eligazolt. Napról napra fejlődik,minden mérkőzésen kezdő,és egyre nagyobb tapasztalata lesz. Én sajnálom, hogy elment... Szívesebben nézegetném őt,mint Khedirát. Nem is értem,mit keres még nálunk a herceg. Felfoghatatlan számomra.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mostanság ami itt megy attól falnak megy az ember...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Casillas, Bale, James már unalmas, Benzemát most nem lehet...
Tegyünk rá: hónapok óta gólképtelen ez a túlértékelt spanyol, meg kéne szabadulni tőle amíg valaki egyáltalán hajlandó fizetni érte.
Tegyünk rá: hónapok óta gólképtelen ez a túlértékelt spanyol, meg kéne szabadulni tőle amíg valaki egyáltalán hajlandó fizetni érte.
- h3x0r
Most Khedira hogy kerul ide?El Unico írta:Callejón vezeti az olasz bajnokság góllövőlistáját. Azért ez nem kis érdem. Lehet,hogy nem egy nagy spíler,de a kitartásával és hozzáállásával még nagy sikereket érhet el. És nem biztos,hogy rossz döntést hozott,hogy eligazolt. Napról napra fejlődik,minden mérkőzésen kezdő,és egyre nagyobb tapasztalata lesz. Én sajnálom, hogy elment... Szívesebben nézegetném őt,mint Khedirát. Nem is értem,mit keres még nálunk a herceg. Felfoghatatlan számomra.
Callejon egy tamado, aki helyett erkezett Jese, Khedira meg kozeppalyas. Semmi kozuk egymashoz.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Callejón vezeti az olasz bajnokság góllövőlistáját. Azért ez nem kis érdem. Lehet,hogy nem egy nagy spíler,de a kitartásával és hozzáállásával még nagy sikereket érhet el. És nem biztos,hogy rossz döntést hozott,hogy eligazolt. Napról napra fejlődik,minden mérkőzésen kezdő,és egyre nagyobb tapasztalata lesz. Én sajnálom, hogy elment... Szívesebben nézegetném őt,mint Khedirát. Nem is értem,mit keres még nálunk a herceg. Felfoghatatlan számomra.
Callejonnál azért jobb, természetesen potenciált tekintve. Vannak olyan megoldásai, amire Callejon egyszerűen nem képes. Viszont ami tény, mezőnyben nem volt meggyőző Jesé, a játékhoz sokat nem tett hozzá. Ebben fejlődnie kell, gólérzékenyésge szerintem már most is korrekt.
És saját nevelés, az sokat számít.
A Reaus-os hír kapcsán meg: mi a tökömnek? Én bírom a faszit, mindkét lábát remekül használja, van esze a játékhoz, gyors, gólerős meg minden. De egyszerűen nem fér be a csapatba. Teljesen felesleges. Max arra jó, hogy megvegyük 25 millióért, aztán nyár végén eladjuk 45-ért az angoloknak. Nem tudom elkpzelni, hogy Bale távozna, Isco sem, CR sem, James sem. Benzema távozása meg nem segítené, de az ő távozására sincs nagyon esély.
És saját nevelés, az sokat számít.
A Reaus-os hír kapcsán meg: mi a tökömnek? Én bírom a faszit, mindkét lábát remekül használja, van esze a játékhoz, gyors, gólerős meg minden. De egyszerűen nem fér be a csapatba. Teljesen felesleges. Max arra jó, hogy megvegyük 25 millióért, aztán nyár végén eladjuk 45-ért az angoloknak. Nem tudom elkpzelni, hogy Bale távozna, Isco sem, CR sem, James sem. Benzema távozása meg nem segítené, de az ő távozására sincs nagyon esély.
Ezeket a hozzászólásokat én sem értem. Az összes nagy csapatnak a ligában gólt, győztes gólt lőtt, kiválóan játszott, kis túlzással talán mondhatni hogy hiba nélkül. Nagyon könnyen felejtetek.
- ___Samy___
Azert egy kicsit szerintem leirtatok Jeset.
Ha a tavalyi szezonjat vesszuk alapul, akkor jol latni, hogy piszok gyors a gyerek, technikailag kepzett es a helyzetei nagyobb szazalekat ertekesiti is. Raadasul nem egy beszari, es a serules alatti munkaja azt bizonyitja, hogy nincs is elszallva.
A foci manapsag ebbe az iranyba megy, amit o kepvisel, szerintem ezeket az erenyeket boven ki is fogja tudni hasznalni, ha nem szolnak kozbe a serulesek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Szerintem még továbbfejlesztve sincs, csak színesebb.ziro4vr írta:Jesé egy továbbfejlesztett Callejon, nagy potenciállal, de az nem biztos hogy ki fog jönni. A repertoár szélesítésére, pihentetésre jó lesz kezdetben, aztán hogy később mennyire tud nőni a szerepe, vagy mennyire hagyják hogy növekedjen, az már más kérdés.
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jesé egy továbbfejlesztett Callejon, nagy potenciállal, de az nem biztos hogy ki fog jönni. A repertoár szélesítésére, pihentetésre jó lesz kezdetben, aztán hogy később mennyire tud nőni a szerepe, vagy mennyire hagyják hogy növekedjen, az már más kérdés.
Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kicsit Remy félreértett,vagy nem tudom miért ágaskodik most Bale-el,pedig nem hasonlítottam őket össze szerintem,sőt örülnék ha a spanyol is jó lenne.
De Én nem farokméregetésként írtam ezt Jesé-ről,hanem egyszerűen ez a véleményem.
Attól még hogy Bale szar vagy nem,Jesé nekem nem lesz több,se kevesebb.
R24,nem gondoltam volna hogy egyszer egy csónakban fogunk evezni.
De Én nem farokméregetésként írtam ezt Jesé-ről,hanem egyszerűen ez a véleményem.
Attól még hogy Bale szar vagy nem,Jesé nekem nem lesz több,se kevesebb.
R24,nem gondoltam volna hogy egyszer egy csónakban fogunk evezni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sztem a túljátszás és a semmi extra hájpolása után.Hogy jön ide Bale...
Másik meg hogy Remytől mit vártál, ha Jesét fikázod?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ahogy máskor Karim. Welcome on board :ĐHogy jön ide Bale...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema