Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Zsombor

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 9., szerda 19:00

Én is egyre jobban hiszek a Cavses szerződésben a hírek alapján, de maradjon csak a Heatnél. Bosh átjön a Houstonba, és akkor kelet még ennél is gyengébb lesz.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 9., szerda 18:53

Zsombor írta:Nem szórakozik a Cavs: még több helyet szabadítottak fel, Allennek és Millernek szerződést ajánlottak, és állítólag LeBron a Heat és a Cavs közül választ.
én mostmár kb 80%-ra veszem hogy visszamegy a cavs-be.
szimpatikus lépés, bár úgyis lehet nézni hogy ott hagyja a süllyedő hajót.
meghát azért egy irving, waiters, wiggins, varejao meg tt mellett bőven lenne esélye gyűrűt nyerni, szerintem több esélye lenne mint a heattel, granger meg mcroberts ide vagy oda.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 9., szerda 18:00

Nem szórakozik a Cavs: még több helyet szabadítottak fel, Allennek és Millernek szerződést ajánlottak, és állítólag LeBron a Heat és a Cavs közül választ.
De ugye Hámesz a növekedő fizetési sapka miatt, így ez is jelentős tényező lehet a választásában.

Szóval az álom scenario a következő: hosszabbít LeBron 2 évvel. 2016-ban kifut Durant, James, Bryant és Howard. Hámesz, Durant, Howard és Kobe összebeszélnek, hogy a jelenleg MVP szinten kosarazó Julius Randle mellé társulnak néhány bajnoki cím reményében. Mindeközben a 2014-es draft 2. körös Lakers választottja Jordan Clarkson túl van második all-star meccsén, így ő is jelentős szerepet játszik a szupersztárok Los Angelesbe való csábításában.
Ez kapóra jön az ugyancsak nulla gyűrűvel rendelkező Noahnak, Horfordnak, és Joe Johnsonnak, így az NBA történetében először összeáll a Big 9. Megszületik a Lakers legacy, mert Wiggins, Parker, Embiid, Jahill Okafor, és minden tehetség egyöntetűen kijelenti, hogy csak a Lakersbe hajlandóak jönni, akár úgy is, ha ők fizetnek.
Így 2020 körül kialakul a Big 13, az NBA pedig megszűnik.

Igen, kurva fáradt vagyok.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 7., hétfő 22:17

McRoberts marha jó kis játékos szerintem, all-around, hustle player, szívét-lelkét kiteszi a parkettán, szerintem nagy fogás. Míg a Lakersben volt, nagyon csíptem.
A Houston nyakának szegezték a kést: amennyiben így pnegetik a Heatnél(és még Morrowról meg Marionról pletykálnak), akkor könnyen maradhat Bosh és James is. Azért lényeges ez a Houston szempontjából, mert most, ha kitakarítanák Lint, lenne esély Bosht megszerezni maxért. És mivel Parsonst meccselhetik, ezért sapka alatt is visszaigazolhatták volna. A Dallas ezért max, vagy aközeli ajánlatot tett CP-nek(bár ő még kivár, elvileg nagy az érdeklődés iránta), így amennyiben a következő pár napban Melo, Bosh és James is elkel, és nem választják a Houstont, úgy abban az esetben Parsons szerződésének meccselésekor betöltik a szabad sapka alatti helyet, és így gyakorlatilag szabadügynökként nem hozhatnak a Harden-Howard duó mellé még egy szupersztárt, hacsak mondjuk Love vagy Rondo nem ír alá MLE-ért.

JustoVillar
Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. július 7., hétfő 22:08

Nem kell annyira aggódni, McRoberts nem egy nagy szám, Charlotte-ban sem volt annyira kiemelkedő. Granger meg már kiégett. Maradjon együtt a nagy hármas bukjanak csak még egy nagy döntőt, rájuk fér.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.

Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás

Öpike

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 7., hétfő 21:46

Ennyi volt, McRobertset berántotta a Heat a full-MLE-ért, és Granger is aláírt, szerintem ezzel garantált a BIG 3 maradása. Megyek hányni.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 7., hétfő 13:26

Zsombor írta:LeBron helyében elküldeném Clevelandet a picsába. Mezégetések, meg a tulajdonos nyílt levélben húzza le, menjen vissza, akinek 2 anyja van.
ez oké, de egyrészt ezért szerintem ő is tett, ebben ő is hibás, másrészt ha visszamenne és ott szerezne még pár gyűrűt -hat nem lesz neki- akkor az egy szép sztori, eladható sztori lenne.
és amúgy szerintem őt még mindig imádnák és tényleg királyként bánnának vele.
Zsombor írta: bármilyen clutch dobásai voltak Boshnak a Heatben
ugyanerre gondoltam énis. hogy mostmár talán az az 1 clutch houstoni play hogy dobjátok oda hardennek majd kezd vele valamit aztán általában nem, ez talán kettőre bővülne és már boshsal is lehetne ezt csinálni.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 7., hétfő 12:21

LeBron helyében elküldeném Clevelandet a picsába. Mezégetések, meg a tulajdonos nyílt levélben húzza le, menjen vissza, akinek 2 anyja van.
Bosh hihetetlen jó fit lenne a Rocketsbe, és jól is hangzik a Bev-Harden-Parsons-Bosh-Howard ötös, de még mindig a védekezést kell rendberakni, illetve ugyanaz marad a gond, bármilyen clutch dobásai voltak Boshnak a Heatben:nincs egy tipikus closer a csapatban, mennek azok az értelmetlen isok, nem értem mit bohóckodnak McHale-lel. A cserepad miatt nem kéne aggódni szerintem, mennének oda veteránok Bosh leigazolása után.
A Lakersben meg menni fog az értelmetlen retool, ha nem jön össze egyik szupersztár sem, akkor Isaiah Thomasokkal akar a csapat bohóckodni. :lol: Értelmetlen az egész, az se biztos hogy a PO meg lenne Meloval, csak ha Gasol egyből aláír minimumért(amire állítólag van esély) és ha Randle instant impact lesz(teszem azt hoz egy 15-10-es átlagot), valamint jön 1-2 veterán. Ja meg persze Kobe állapotától is függ, bár tegnap Meloval együtt volt egy pick-up game során, és azt olvastam, hogy úgy mozgott, mintha új lábakat vett volna magának. Kíváncsi vagyok.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 7., hétfő 10:39

lebron egyáltalán nem a kedvencem, de abba maximálisan egyetértek bazskával hogyha most "a király visszatér" akkor azzal nagyon sok mindent el lehet majd adni, és abból még lehet egy sikersztori.
ez nem lenne karaktergyilkolás, meg nem rombolná vele a saját szobrát meg örökségét mint pl az én szemembe mondjuk egy knicks vagy egy rockets az lenne. (meg phily :lol: embiid nem is értem mit gondol :lol: ) és azért irvinggel meg wigginsszel ha utóbbi hozza magát nagyon fasza triót alkothatna. azért annak a csapatnak sűrűn nézném a meccseit. :)
houstonba meg bosh kéne. bár akkor pad egyáltalán nem lenne, de talán a spurs után a legtökéletesebb ötös lenne/lehetne. :)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 5., szombat 20:00

kicsit más téma. :D
2 korszakra érdemes bontani májkot:

a 80-as évek, amikor még egyedül volt, az az álleejtős kategória, amiket 1 v 5-ben csinált sokszor, layupok, zsákolások, statok, mindenféle dobás, blokkok, védekezés, amit akarsz.
senki nincs kanyarba se.

aztán mivel még mindig csapatsport, kellett egy felnövő pippen meg grant, utána a 90-es években már annyit lehet csak megfigyelni, hogy mindent/bármit/akármit megtesz a győzelemért, mert képes rá, vérengző állatként tapos el mindenkit és nem hagy esélyt. mindezt úgy, hogy a legnagyobb legendák vannak még a ligában, és ők is győzni akarnak.

youtube-on rengeteg 10 perces meccsösszefoglaló van róla, mert volt miből összerakni.
(kedvencem az ilyen több órás anyagok, csak az extra megmozdulásaiból :lol: )

sohasem lesz senki a közelében.
6 nagydöntő, 6 győzelem, 6 mvp cím.
Kép
Kép
Kép

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 5., szombat 19:37

Jaja, élmény volt nézni. Nyárra tervezem, hogy meglesek pár meccset a régi nagyoktól: Magic Johnson Bird, Ewing, Olajuwon, Barkley stb.
Miaminál meg egyre nagyobb a valószínűsége a nagy hármas robbantásának.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 5., szombat 16:30

kicsit más téma. :D
tavaly nyáron már megnéztem a 98as utah elleni szériát, most meg újra megnéztem a hatodik meccset. (egyébként az összes fent van azon a letöltő oldalon, ráadásul eredeti magyar tv3-mas kommentárral)
nem éltem át a jordan lázat, nem láttam meccset sem a 90es évekbe.. de amit ez a faszi mutatott.. :)
megnéztem azt a jordan to the max-es izét is tavaly, most azt az espn 30 for 30asat is bár utóbbi inkább a baseballos kitérőről szól. hát igazából ha lebron akkora mint ő, és olyan mint ő és lebron az új jordan akkor ezt az idei mészárlást amit a spurs művelt nem hagyta volna.
a hatodik meccsen jordan egyszemélyes támadógépezet volt. és hiába hibázott el vagy 20 dobást csak azon az egy meccsen a legvégén amikor kellett kettőből kettőt bevert és még ott volt az a labdaszerzés is.
és a tavalyi hatodik meccs jutott egyből eszembe amikor a rendes játékidő végén jordannek volt vagy két eladott labdája (de egy biztos amikor parker fogta) aztán ugye allen megmentette, de utána az overtimeba is 1 az 1be ment greennel az meg ráütötte a labdát.. hát szóval nem rajta múlott.
az az ember meg totál egyedül támadott, 35 évesen 100 valahány meccsel a háta mögött abba a szezonba. B-)

hát basszameg azért kicsit sajnálom hogy nem láthattam élőben. :) :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 3., csütörtök 21:28

Kobe abbahagyta a nyaralását(mellesleg elhízott mint a disznó :mrgreen: ), hogy ott legyen a meetingen, erre késni fog, előrébb lett hozva a dolog.(gondolom mert a Knicks közvetlenül a Lakers-interjú után fog vele tárgyalni, LA-ben) A megbeszélés után fog Meloval dumálgatni. Ráadásul a szezon vége óta Kobe folyton dumál Anthonyval, meg irogat is neki, nagy haverok állítólag.
Kendall Marshall ‏@KButter5 11 p

tried to sit in on the meeting, give my input.. door was locked.
:lol:

Amúgy én azért nem örülnék Melonak, mert ezzel a lépéssel teljesen korlátoznánk a jövőbeli lehetőségeinket. Rebuild kell, nem egy elcseszett retool, amiből biztos nem születik bajnoki cím. Anthony 30 éves, 4 év múlva max szerződéssel lehet, hogy hatalmas flop lesz, nem éri meg elhozni. 2016-ig, Kobe szerződésének kifutásáig csak rövidtávra szabad hozni embereket, lehetőleg elérni, hogy a jövő évi pick megmaradjon, 2016-ban pedig lehet robbantani a FA piacon.

JustoVillar
Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. július 3., csütörtök 21:14

Már Smart húzása is azt vetítette előre hogy Rondo távozik. Teljesen kitakarítunk Mindenkit a nagy csapatból. Totális rebuild, idén is tankolunk valószinűleg, jövőre próbálunk húzni egy centert meg pár FA és Keleten újra tényezők lehetünk. Remélem jó értékeket kapunk ebből a cseréből, bár se a Suns se a Pacers keretéből nem tudnék olyat mondani akivel most jól járnánk. De bízom Ainge-ben.
ui.: Bradley hosszabitott, 4 év 32 millió
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.

Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás

Öpike

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 3., csütörtök 17:36

Lance egyelőre szabadügynök, nem tudni mi lesz vele.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 3., csütörtök 17:18

Közben állítólag egy több csapatot érintő cserében az Indi rámozdul Rondora.
Remélem nem akarják Lance tesót elcserélni. :mrgreen:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 3., csütörtök 17:01

Én nem reménykednék a helyedben, mert akkor sanszosan Parsonst sem fogjátok tudni megtartani, ráadásul továbbra sem a pontszerzéssel van a gond a csapatnál, én fölöslegesnek érezném.
Közben állítólag egy több csapatot érintő cserében az Indi rámozdul Rondora.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 3., csütörtök 16:44

Zsombor írta:Hát én is nagyon remélem, hogy így lesz.
Várom már, hogy kiderüljön hova kerül Melo(nem kifejezetten szeretném a Lakersben látni), de legalább akkor felpörögnének az események.
hát én nem sírnék ha a houstont választaná. :)
bár lint maximálisan megértem, ez vele szembe tényleg nem volt túl korrekt húzás hogy az ő mezszáma van melon a houstoni képeken. :)

visszatérve ehhez az összeállós témához. a ligának is meg főleg a semleges nézőknek tenne jót ha ezek a sztárok nem állnának össze hármasával. mennyivel jobb lenne nézni a melo lebron csatákat minthogy egymással játszanak. :)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 3., csütörtök 15:54

Hát én is nagyon remélem, hogy így lesz.
Várom már, hogy kiderüljön hova kerül Melo(nem kifejezetten szeretném a Lakersben látni), de legalább akkor felpörögnének az események.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 1., kedd 22:50

Marci77 írta:Latatlanban kerdezem,csak mintha utobbi ismeros lenne cimrol,nem ezeket(ilyeneket) toljak a SportM-en? :) (meg talan neha az 1-2-n is.)
magyar felirattal asszem,de az nem biztos.
de-de, azok. :)

zsombooor. nba1.hu-n olvastam , egyből te jutottál eszembe. :mrgreen:
Remélhetőleg a következő generáció (Wiggins-ék) tökösebbek/kevésbé beszariak lesznek és nem zsebszámológéppel kelnek/fekszenek, h melyik haver/sztár férjen még be a cap space-be, hanem hajlandóak lesznek köréjük/rájuk épült csapatokkal küzdeni.
adom, jó duma. :D

Vissza: