Ter Sámson'shutterisland írta:vicces, de ahogy egyre kopaszodott, ugy lett egyre gyengebb, miota volt hajbeultetese, egyre jobb.sebydani írta: Ter Stegen jól nyomja amióta van haja
lehet csak veletlen egybeeses, de lehet, hogy ez a kis plusz onbizalom ennyit jelent.
Real Madrid vs. Barcelona
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Galacticos
En annak jobban orultem volna ha a palyan dongoljuk oket foldbe, ugy ahogy sajnos ok tobbszor is tettek velunk.
Ha valoban csaltak, megerdemlik a legdurvabb bunteteseket is, de amugy meg az egesz liganak mar csak ez hianyzott.. igyis a beka segge alatt a szinvonal. Akarmennyire is hulyen hangzik, meg jol kinevetnem oket egy esetleges kizarasnal, de a liganak nem tenne jot, az meg hosszabb tavon nekunk se. Jo par evig lenne egy olyan izgalmas ligank mint a ligue1 vagy a bundes, az kinek jo? Vagy itt barki elvezne ha marciusba bajnokok lennenk alanyi jogon? Persze nem azt mondom hogy barmit megtehetnek de az hogy "holnap" jol megbuntetik oket az "jovoheten" nekunk inkabb hatranyt jelentene szerintem.
U.i. es szerinrem mi leszunk a kovetkezo csapat akiket valamilyen modon be fognak feketiteni, kezdtek a juveval, most a barcaval sztem utana mint szuperliga alapitok mi jovunk. Mert ez az egesz en ugy gondolom csak arra megy ki hogy azt megakadalyozzak minden aron.
Ha valoban csaltak, megerdemlik a legdurvabb bunteteseket is, de amugy meg az egesz liganak mar csak ez hianyzott.. igyis a beka segge alatt a szinvonal. Akarmennyire is hulyen hangzik, meg jol kinevetnem oket egy esetleges kizarasnal, de a liganak nem tenne jot, az meg hosszabb tavon nekunk se. Jo par evig lenne egy olyan izgalmas ligank mint a ligue1 vagy a bundes, az kinek jo? Vagy itt barki elvezne ha marciusba bajnokok lennenk alanyi jogon? Persze nem azt mondom hogy barmit megtehetnek de az hogy "holnap" jol megbuntetik oket az "jovoheten" nekunk inkabb hatranyt jelentene szerintem.
U.i. es szerinrem mi leszunk a kovetkezo csapat akiket valamilyen modon be fognak feketiteni, kezdtek a juveval, most a barcaval sztem utana mint szuperliga alapitok mi jovunk. Mert ez az egesz en ugy gondolom csak arra megy ki hogy azt megakadalyozzak minden aron.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sztem már túl nagy figyelmet kap az ügy ahhoz, hogy eltusolják valszeg perezék is azért foglaltak állást tegnap.
Úgyhogy én biztosra veszem, hogy meglesznek baszva kérdés milyen mértékben.
Úgyhogy én biztosra veszem, hogy meglesznek baszva kérdés milyen mértékben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Legfelsobb Sporttanacs vagy hogy is lehetne jobban kifejezni. Egy autonom szervezet, amely minden sport felett allamigazgatasi jogkorrel rendelkezik.KAG írta:Ez milyen szervezet?Realista24 írta: A CSD (Consejo Superior de Deportes) is eljarast fog inditani, maganvad kereteben a Barca ellen.
Eddig kivartak, hogy milyen bizonyitekok kerulnek elo, es most ugy dontottek, hogy lepnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez milyen szervezet?Realista24 írta: A CSD (Consejo Superior de Deportes) is eljarast fog inditani, maganvad kereteben a Barca ellen.
Eddig kivartak, hogy milyen bizonyitekok kerulnek elo, es most ugy dontottek, hogy lepnek.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A CSD (Consejo Superior de Deportes) is eljarast fog inditani, maganvad kereteben a Barca ellen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Igen, ha valamit, akkor ezt tetelesen le kene vezetni a szabalykonyvben (ha mar szarozunk a varral es minden egyebbel), mert egeszen nevetseges, hogy biroi hozzaallas alapjan fujkaljak a kezeket ossze-vissza. Vagy legyen akkor a leszoritott karon kivul minden kez. Ez az eset egyebkent iskolapeldaja annak, hogy ha a csapatoddal tortenik akkor nem kez, barhol mashol meg igen. Szerintem boven fujhato volt, lehet hogy inkabb nagyobb intenzitassal kellett volna focikazni, hogy ne ezen muljon - elkepeszto hogy egy ennyire nevetseges jatekerot kepviselo csapatot senki nem tud megverni ebben a loszar bajnoksagban (mi sem, az hetszentseg, talan egy x-re jok leszunk).Realista24 írta: A kezezeseken kar pörögni. Azt annyira sutan ertelmezi mindenki, hogy valami felelmetes.
Nagyjabol minden dontes megkerdojelezheto vagy felhozhato ellenpelda a multbol, amikor a vitatott eset buntetot ert vagy sem. Ez örökre tema lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A kezezeseken kar pörögni. Azt annyira sutan ertelmezi mindenki, hogy valami felelmetes.
Nagyjabol minden dontes megkerdojelezheto vagy felhozhato ellenpelda a multbol, amikor a vitatott eset buntetot ert vagy sem. Ez örökre tema lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nyilván az, miután kiderült az elmúlt 15-20 év mocska, mostmár a bl a vicckategória zsinorban 2 év csoportkiesés után. spanyol birokat a barca BL meccseire is!lettherightonein92 írta: a BL egy vicckategória volt.
kurva életbe tényleg jól keni, mikor kell a szerencse is ott van vele, de tényleg tavalyi körte feeling az ember érzése csak még több clean sheettel'shutterisland írta: vicces, de ahogy egyre kopaszodott, ugy lett egyre gyengebb, miota volt hajbeultetese, egyre jobb.
lehet csak veletlen egybeeses, de lehet, hogy ez a kis plusz onbizalom ennyit jelent.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Látom erre az idényre is megy az üzlet.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Messi, Raphinha, Ben Yedder, Modric, Leao, Maignan
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, AC Milan, Leicester
Tudod, hogy ez nem igaz. Eleve idén rettenetesen ellenünk fújnak a nagyobb meccseken, tizit már akkor sem kapunk, ha valaki elkezd kézilabdázni a 11-esen belül, vagy eltörik a sípcsontunk, a BL egy vicckategória volt.ferni írta:Garantálom, hogy ezt a kezezést a másik térfél közepén, utána még 2-3 passzal egyetlen másik csapat meccsén se vették volna észre. Katalánok meccsén meg a fűszàlak állását is figyelik, hátha a csúnya gonosz ellenfél csúnyán taposta le.tomi_b írta: Szerintem sima kéz, tök mindegy hanyadik embernél, helyes, hogy visszafújták.
A probléma nem ez, hanem az, hogy következetlen bíráskodás miatt ez hol gól, hol nem gól.
Minden gólnál visszanézik a támadásépítés során a kezezést, és mindenhol vissza is fújják. Ha valahol valaha nem veszik észre, akkor az a hiba. Ha itt nem vették volna őszre, hiba lett volna, és kész.
Egy véleményt olvastam itt, ami legalább jogalap lett volna arra, hogy ne vegyék el a gólt, a "videó alapján nem eldönthető", de ebben az esetben annyira tiszta az a kéz találat, hogy egyáltalán nem releváns szerintem.
Mázli? Igen. Jogosan elvett gól? Igen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az Adohatosag olyan nyomokra bukkant, amik azt feltetelezik, hogy Negreira nagy mennyisegu kp-t vett fel, 550ezer eurot, hogy ezekkel harmadik feleket fizessen le. Az elkovetok felkutatasa es azonositasa vette kezdetet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: RMFC
Én is vakargattam a fejem hogy ússza meg a Barca kapott gól nélkül a sok bajnokit (BL-ben - EL-ben meg potyognak bőven befele), de amúgy csak annyi hogy idén van kapusuk. Kicsit Kurtoá tavalyról, akinek ugyan úgy 20+ pontot köszönhettünk.
Nem érzem, hogy veszett fejsze a bajnokság, ha a maradék két classicot behúzzuk, meg tudjuk törni őket lelkileg, és benne lehet még a botlás bőven 12 további fordulóban.
Nem érzem, hogy veszett fejsze a bajnokság, ha a maradék két classicot behúzzuk, meg tudjuk törni őket lelkileg, és benne lehet még a botlás bőven 12 további fordulóban.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
vicces, de ahogy egyre kopaszodott, ugy lett egyre gyengebb, miota volt hajbeultetese, egyre jobb.sebydani írta: Ter Stegen jól nyomja amióta van haja
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez mindig így van. általában ha a barsza játszik, akkor hol gól, ha mi, akkor hol nem gól.tomi_b írta: Szerintem sima kéz, tök mindegy hanyadik embernél, helyes, hogy visszafújták.
A probléma nem ez, hanem az, hogy következetlen bíráskodás miatt ez hol gól, hol nem gól.
Garantálom, hogy ezt a kezezést a másik térfél közepén, utána még 2-3 passzal egyetlen másik csapat meccsén se vették volna észre. Katalánok meccsén meg a fűszàlak állását is figyelik, hátha a csúnya gonosz ellenfél csúnyán taposta le.tomi_b írta: Szerintem sima kéz, tök mindegy hanyadik embernél, helyes, hogy visszafújták.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Xavit meglepte es elszomoritotta az ellenseges legkor a San Mamesben
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Szerintem sima kéz, tök mindegy hanyadik embernél, helyes, hogy visszafújták.
Illetve még két bilbaoi passz is volt, mielőtt a gólszerzőhöz került a labda.