Mert nem volt közvetlen gólhelyzet. Számtalan eset van amikor 1v1-be viheti a labdát, eltolja a kapus mellett, kontakt, tizi. A támadó még gólra válthatta volna a helyzetet, ezért befújja. Itt esély sem volt rá hogy Karim elérje, de sokszor előfordul, hogy a csatár az alapvonal felé tolja meg hosszan és akkor se fújja be, ugyan ezen okból kifolyólag. Ez így van rendjén.CS0ki írta:De miért nem? Tisztában vagyok vele, hogy az ilyeneket sosem fújják be, de miért nem? Mezőnyben simán befújják azokat az eseteket, amikor valaki már elpasszolja a labdát, és utána érkezik valaki elkésve.Az az eset minden volt szerintem csak tizenegyes nem.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
CS0ki írta:De miért nem? Tisztában vagyok vele, hogy az ilyeneket sosem fújják be, de miért nem? Mezőnyben simán befújják azokat az eseteket, amikor valaki már elpasszolja a labdát, és utána érkezik valaki elkésve.Az az eset minden volt szerintem csak tizenegyes nem.
Nem random, hanem a 16oson belül sosem, azon kívül meg kb mindig. Ha valaki viszi a kapura, jön ki a kapus, átpöccenti fölött a labdát, kapus csúszik tovább, szépen felborítja az embert, hiába megy mellé, soha nem adnak 11-est, nem is reklamál soha senki. De ha kvázi megtolja csak, nem kapu felé, hiába esélye sincs utolérni a labdát, simán befújják a 11-est.Random fújják be ezeket. Ez a szabály.
szerintem ez azért van mert ha már túljuttatja a labdát a kapuson a támadó, azzal már nem tudja akadályozni a helyzetbekerülését a kapus. mert ugye ha nem tudja át pöccinteni rajta hanem elkaszálja labdával együtt akkor meg egyértelmű 11es.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Ennél az esetnél inkább összefutottak szerintem. Bravo a labda irányába mozdult, Benzemát meg vitte tovább a lendület. Ha Benzema átemelte volna és a labda irányában futott volna tovább , nem a másik irányba és úgy kaszálja el , akkor 11-es lett volna.CS0ki írta:A kezezés is érdekes ugye, szerintem se teljesen egyértelmű, hogy mikor mit fújnak be, a Pique féléket persze beszokták, mert nem a test mellett van a kéz, és elakad benne a labda. Szokott lenni a szöveg a természetes kéztartásról, viszont nyilván mindenki úgy csúszik, hogy lent van a keze, szóval kvázi természetes volt a tegnapi is, ettől függetlenül az ilyeneket mindig befújják. Nem egyértelmű, az biztos.
De nekem egy másik eset furcsa, ez már korábban is feltűnt. Amikor benzema elpöccintette a labdát a kapus és a kapu mellett, utána szépen elkaszálta Bravo. Ezek miért nem 11esek? Mezőnyben ha valaki mondjuk elpasszolja a labdát, és az ellenfél utána rácsúszik, elkaszálja, simán szabadrúgás. Benzema esete kb ugyanez. De az ilyeneket sosem fújják be. Valaki tudja a szabályt ehhez?
Aztán lehet teljesen hülyeséget írok
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
De miért nem? Tisztában vagyok vele, hogy az ilyeneket sosem fújják be, de miért nem? Mezőnyben simán befújják azokat az eseteket, amikor valaki már elpasszolja a labdát, és utána érkezik valaki elkésve.Az az eset minden volt szerintem csak tizenegyes nem.
Nem random, hanem a 16oson belül sosem, azon kívül meg kb mindig. Ha valaki viszi a kapura, jön ki a kapus, átpöccenti fölött a labdát, kapus csúszik tovább, szépen felborítja az embert, hiába megy mellé, soha nem adnak 11-est, nem is reklamál soha senki. De ha kvázi megtolja csak, nem kapu felé, hiába esélye sincs utolérni a labdát, simán befújják a 11-est.Random fújják be ezeket. Ez a szabály.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Random fújják be ezeket. Ez a szabály.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az az eset minden volt szerintem csak tizenegyes nem.CS0ki írta:De nekem egy másik eset furcsa, ez már korábban is feltűnt. Amikor benzema elpöccintette a labdát a kapus és a kapu mellett, utána szépen elkaszálta Bravo. Ezek miért nem 11esek? Mezőnyben ha valaki mondjuk elpasszolja a labdát, és az ellenfél utána rácsúszik, elkaszálja, simán szabadrúgás. Benzema esete kb ugyanez. De az ilyeneket sosem fújják be. Valaki tudja a szabályt ehhez?
A kezezés is érdekes ugye, szerintem se teljesen egyértelmű, hogy mikor mit fújnak be, a Pique féléket persze beszokták, mert nem a test mellett van a kéz, és elakad benne a labda. Szokott lenni a szöveg a természetes kéztartásról, viszont nyilván mindenki úgy csúszik, hogy lent van a keze, szóval kvázi természetes volt a tegnapi is, ettől függetlenül az ilyeneket mindig befújják. Nem egyértelmű, az biztos.
De nekem egy másik eset furcsa, ez már korábban is feltűnt. Amikor benzema elpöccintette a labdát a kapus és a kapu mellett, utána szépen elkaszálta Bravo. Ezek miért nem 11esek? Mezőnyben ha valaki mondjuk elpasszolja a labdát, és az ellenfél utána rácsúszik, elkaszálja, simán szabadrúgás. Benzema esete kb ugyanez. De az ilyeneket sosem fújják be. Valaki tudja a szabályt ehhez?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Voltak szabályváltozások? csak mert régen a kéz az kéz volt. Akkor nem számított ha pl egy sorfalban leszorította és úgymond a test részét képezte vele a játékos. A szabadon kóricáló kéz,ha akadályozta a játékot,labda útját,mindig is kéz volt. Az meg szabálytalan, legalábbis a fociban.Piqué: “A kezezésem nem volt szándékos. Nem tudtam már elkapni a karomat. Jó lenne tudni, hogy akkor mik a pontos szabályok, mert bár hozzáért a kezemhez, de nem is volt esélyem elhúzni. Nem tudom eltüntetni a kezemet.” Forrás: Madridom.hu
Azt mondjuk nem értem,mert egyszer puhl is benyögte hogy a kéz keresi e a labdát azt nézzük meg..... ok,hiszen ha "keresi" akkor szándékos a kezezés és sárga lap jár érte.Ha nem "keresi" attól még az kéz.....és szabálytalan.
Na de majd egy bírói képesítésű ezt elmagyarázza. Jó lenne.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az a durva, hogy azért sírnak, mert nem független hanem szerintük Realos a tag... Hát nem tom...dzsi91 írta:Odaát imádott kommentátorunkat már csak Farkar "Blanco" Norbert-ként emlegetik Respect madridom.hu nevelésből 5*-ös Jöhet a keményebb dió, Hegyi Iván.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Odaát imádott kommentátorunkat már csak Farkar "Blanco" Norbert-ként emlegetik Respect madridom.hu nevelésből 5*-ös Jöhet a keményebb dió, Hegyi Iván.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Órülnék ha neked lenne igazad.Ráférne a spanyol focira...és ha még Jesé is beváltaná a hozzáfűzött reményeket..akkor a válogatott ismét ragyoghatna... (márha nem Pep lenne a szöv.kap. )numberone1 írta:Jo a srac nem mondom, Pl. Jamesnel jobbnak tartom mivel mozgekonyabb....de viszont nalam Isco a numberone ezen a poszton, ugy osszessegeben minden kriteriumban.morientes írta:Én azt gondolom,hogy a jövő nagy játékosa Philip Coutinho lehet.Bár inkább szélen játszik,de irányítóként sincs elveszve...hallgassatok a szavamra,ha így folytatja,világsztár lesz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jo a srac nem mondom, Pl. Jamesnel jobbnak tartom mivel mozgekonyabb....de viszont nalam Isco a numberone ezen a poszton, ugy osszessegeben minden kriteriumban.morientes írta:Én azt gondolom,hogy a jövő nagy játékosa Philip Coutinho lehet.Bár inkább szélen játszik,de irányítóként sincs elveszve...hallgassatok a szavamra,ha így folytatja,világsztár lesz...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez már kicsit balázs show.....ők is mindig megkérdezik azt a félnótás pákót.....agya semmi,de röhögni rajta jó.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
Na még csak az hiányozna...Egyetértek, én is sokat látok a srácban. Remélem, a Barçánál is rajta tartják a szemüket, és elhozzák, ha esetleg Denis és Halilovic sem válik majd be a nagycsapatban.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egyetértek, én is sokat látok a srácban. Remélem, a Barçánál is rajta tartják a szemüket, és elhozzák, ha esetleg Denis és Halilovic sem válik majd be a nagycsapatban.morientes írta:Én azt gondolom,hogy a jövő nagy játékosa Philip Coutinho lehet.Bár inkább szélen játszik,de irányítóként sincs elveszve...hallgassatok a szavamra,ha így folytatja,világsztár lesz...
- morientes
Én azt gondolom,hogy a jövő nagy játékosa Philip Coutinho lehet.Bár inkább szélen játszik,de irányítóként sincs elveszve...hallgassatok a szavamra,ha így folytatja,világsztár lesz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Pogba hosszabbított,szóval jön.palesz77 írta: úgyhogy elméletileg ők kiestek - bár manapság ez egyáltalán nem biztos - .
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mondjuk addig tényleg nem érdemes, úgyis csak a nyáron fogtok középpályást venni..miro írta: Majd májusba ha jól játszik,és nincs semmi gond vele,akkor lehet róla beszélni.
Amúgy nagyon kíváncsi leszek, hogy kit fogtok igazolni majd. Gündogant én nagyon bírom, úgyhogy remélem nem megy el hozzátok. Ahogy olvasom itt Pogba és Verratti hosszabbítottak, úgyhogy elméletileg ők kiestek - bár manapság ez egyáltalán nem biztos - más jelölt meg nem is ugrik be nagyon akivel szóba hoztak titeket. Egyedül talán Vidal. Vele amúgy mi van, ő megszerezhető?
Mondjuk lehet azzal járnátok a legjobban, ha egy csereembert hoznátok csak majd Khedira helyére, és Iscot végre bedobni a mély vízbe.. De Pereznek lehet ez nem lesz megfelelő megoldás.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
De te egyáltalán tudod, hogy mi történt? Hónapokig semmit se tudott csinálni, mozgási lehetőség 0, persze, hogy eltesped ilyenkor az ember akaratán kívül és jönnek fel a kilók.. Korábbi képeken látva mostanra azért kezdi összekapni már magát.A súlyprobléma meg egy profi futballistánál nem szabad hogy probléma legyen.
Hiába leplezik/tagadják, Suáreznek is megvolt a súlyproblémája,pedig ő úgymond "csak" eltiltott volt, ő ugyanúgy tudott edzeni.. Egy hátsérülés teljesen más dolog.
#happyshitting