Te vagy az danomics?!dannen írta:tiszta nevetséges ami a megy a meccs topikban megy. aki szerint nagy teljesítmény volt azt a 3 gólt belőni abból a helyzetből, az soha nem focizott, vagy nem tudom mit hisz. a gólpassza szép volt, meg is lett dícsérve érte. én nem lehúzni akarom, mert az csak nekünk jó ha megy neki, de elájulni sem fogok 3 darab 5 méterről lőtt góltól (még egyszer leírom) ami még nekem is menne. és ja, én sem értem minek vesz a real 100 millióért játékost, ha ez a szint, hogy ettől kell hasra esni , mert itt vagyok.
Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
megemelem a kalapom.
biztos te is olyan jól helyezkedtél volna, biztos nem daráltak volna be a belső védők, biztos futtába jól adtad volna le marcinak a labdát. tipikus. annyira tipikus, keressük azért is a rosszat. magyar mentalitás.
tiszta nevetséges ami a megy a meccs topikban megy. aki szerint nagy teljesítmény volt azt a 3 gólt belőni abból a helyzetből, az soha nem focizott, vagy nem tudom mit hisz. a gólpassza szép volt, meg is lett dícsérve érte. én nem lehúzni akarom, mert az csak nekünk jó ha megy neki, de elájulni sem fogok 3 darab 5 méterről lőtt góltól (még egyszer leírom) ami még nekem is menne. és ja, én sem értem minek vesz a real 100 millióért játékost, ha ez a szint, hogy ettől kell hasra esni , mert itt vagyok.
biztos te is olyan jól helyezkedtél volna, biztos nem daráltak volna be a belső védők, biztos futtába jól adtad volna le marcinak a labdát. tipikus. annyira tipikus, keressük azért is a rosszat. magyar mentalitás.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
dannen írta:tiszta nevetséges ami a megy a meccs topikban megy. aki szerint nagy teljesítmény volt azt a 3 gólt belőni abból a helyzetből, az soha nem focizott, vagy nem tudom mit hisz. a gólpassza szép volt, meg is lett dícsérve érte. én nem lehúzni akarom, mert az csak nekünk jó ha megy neki, de elájulni sem fogok 3 darab 5 méterről lőtt góltól (még egyszer leírom) ami még nekem is menne. és ja, én sem értem minek vesz a real 100 millióért játékost, ha ez a szint, hogy ettől kell hasra esni , mert itt vagyok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Toti írta:9 gól 6 gólpassz.
ez se normális.
Csak futott. Fut. Ő fut.
- BlancoMark
Előszezon nélkül. Hány meccsen is hozta ezt össze?Toti írta:9 gól 6 gólpassz.
ez se normális.
9 gól 6 gólpassz.
ez se normális.
ez se normális.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
eredményesség kell tőle, gólok, gólpassz..akkor azt hozza. majd ha más akkor meg azt
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
ezt múltkor én is megcsináltam.
videójátékon
videójátékon
-
Futóbolond.....aranylabda 23ban? Vicc. Ahogy mindig is mondtam....a fociban,a legtöbb drukker,ostoba,vak és hozzánemértő.
-
Sok mindenben együtt gondolkodunk....ez tetszik. A legtöbb drukker azt fújja amit hall...nem amit lát(na).
- ziro4vr
én csak hajdút sajnálom, aki néha próbálja az egyensúlyt fenntartani, de mindig elkussoltatjákR.M.C.F írta: KOnkrétan hegyi kiröhögte bale-t hogy a 23 ba jelölték. A PL legjobbját,aki egymaga baxta meg a nagy 4 es csapatot(chelsea,MU,MC és arsenal). Olyan gólokat szerzett vagy 30-at amiből 8 legalább az év gólja lehetett volna......
Szerinte neymar top3as. Egy vicc hegyi....egy igazi igavonó barom,akinek nincsen szava ami hiteles lenne.
meg a sok bolondot akik rájuk hagyatkoznak és aztán mennek terjeszteni az igét hogy hát a sport tv-s arcok azt mondták..
Nem illik.
-
te egy hegyi bérenc vagy.....[/quote]
íjj átírta valaki a bejegyzést..szóval a brazil sokkal jobban mozog, több gólt lő és simán top 3 játékos már[/quote]
KOnkrétan hegyi kiröhögte bale-t hogy a 23 ba jelölték. A PL legjobbját,aki egymaga baxta meg a nagy 4 es csapatot(chelsea,MU,MC és arsenal). Olyan gólokat szerzett vagy 30-at amiből 8 legalább az év gólja lehetett volna......
Szerinte neymar top3as. Egy vicc hegyi....egy igazi igavonó barom,akinek nincsen szava ami hiteles lenne.
íjj átírta valaki a bejegyzést..szóval a brazil sokkal jobban mozog, több gólt lő és simán top 3 játékos már[/quote]
KOnkrétan hegyi kiröhögte bale-t hogy a 23 ba jelölték. A PL legjobbját,aki egymaga baxta meg a nagy 4 es csapatot(chelsea,MU,MC és arsenal). Olyan gólokat szerzett vagy 30-at amiből 8 legalább az év gólja lehetett volna......
- ziro4vr
íjj átírta valaki a bejegyzést..szóval a brazil sokkal jobban mozog, több gólt lő és simán top 3 játékos márR.M.C.F írta:te egy hegyi bérenc vagy.....ziro4vr írta:pont ezt akartam írni én is..kár hogy idény előtt nem írtam le, de a walesi komolyabb számokat fog hozni, már most is azokat hoz, pedig máshol van és hátrébb is.
Nem illik.
-
te egy hegyi bérenc vagy.....ziro4vr írta:pont ezt akartam írni én is..kár hogy idény előtt nem írtam le, de a walesi komolyabb számokat fog hozni, már most is azokat hoz, pedig máshol van és hátrébb is.
- ziro4vr
pont ezt akartam írni én is..kár hogy idény előtt nem írtam le, de a walesi komolyabb számokat fog hozni, már most is azokat hoz, pedig máshol van és hátrébb is.
Nem illik.
-
Mike írta:nem lesz semmi baj, majd Hegyi kimossa az agyukat.R.M.C.F írta:mindössze azt akartam érzékeltetni azoknak a gyökereknek akik azt hiszik hogy neymar jobb,hogy ha év végére számszakilag is megveri a walesi..akkor nagy baj lesz ebből.
a legnagyobb suttyó...és vakcsibe.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem lesz semmi baj, majd Hegyi kimossa az agyukat.R.M.C.F írta:mindössze azt akartam érzékeltetni azoknak a gyökereknek akik azt hiszik hogy neymar jobb,hogy ha év végére számszakilag is megveri a walesi..akkor nagy baj lesz ebből.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Drake írta:Nem is tudtam,hogy jövendőmondó vagy. Nem akarok itt vitát szítani,de most honnan veszed ezt,hogy több gólja meg asszisztja lesz mint Neymarnak?R.M.C.F írta:Ott lesz ám majd az év végén marha nagy baj gyerekek ha több gólja és gólpassza lesz(több lesz) mint neymarnak.....és akkor majd sokan mégjobban fogják szidni.....
elnézést. Féltem hogy bántás lehet az aranylabda esély miatt(neymar).Nem akartam.....mindössze azt akartam érzékeltetni azoknak a gyökereknek akik azt hiszik hogy neymar jobb,hogy ha év végére számszakilag is megveri a walesi..akkor nagy baj lesz ebből.
- Galacticos
onnan hogy kb fele annyi meccs alatt van annyi gólja idén mint neymarnak.Drake írta:Nem is tudtam,hogy jövendőmondó vagy. Nem akarok itt vitát szítani,de most honnan veszed ezt,hogy több gólja meg asszisztja lesz mint Neymarnak?
és jelen pillanatban jobb játékos is a brazilnál gyakorlatilag a játék minden elemében, bár a haja nem olyan jó.
és mielőtt habzó szájjal nekem ugranál, mondom jelenleg jobb.