Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

sentry

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. november 30., szombat 21:55

dannen írta:tiszta nevetséges ami a megy a meccs topikban megy. aki szerint nagy teljesítmény volt azt a 3 gólt belőni abból a helyzetből, az soha nem focizott, vagy nem tudom mit hisz. a gólpassza szép volt, meg is lett dícsérve érte. én nem lehúzni akarom, mert az csak nekünk jó ha megy neki, de elájulni sem fogok 3 darab 5 méterről lőtt góltól (még egyszer leírom) ami még nekem is menne. és ja, én sem értem minek vesz a real 100 millióért játékost, ha ez a szint, hogy ettől kell hasra esni , mert itt vagyok. :)
Te vagy az danomics?! :hmmm:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 30., szombat 21:55

megemelem a kalapom. :agree:

tiszta nevetséges ami a megy a meccs topikban megy. aki szerint nagy teljesítmény volt azt a 3 gólt belőni abból a helyzetből, az soha nem focizott, vagy nem tudom mit hisz. a gólpassza szép volt, meg is lett dícsérve érte. én nem lehúzni akarom, mert az csak nekünk jó ha megy neki, de elájulni sem fogok 3 darab 5 méterről lőtt góltól (még egyszer leírom) ami még nekem is menne. és ja, én sem értem minek vesz a real 100 millióért játékost, ha ez a szint, hogy ettől kell hasra esni , mert itt vagyok.

biztos te is olyan jól helyezkedtél volna, biztos nem daráltak volna be a belső védők, biztos futtába jól adtad volna le marcinak a labdát. tipikus. annyira tipikus, keressük azért is a rosszat. :cens: magyar mentalitás. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 21:55

dannen írta:tiszta nevetséges ami a megy a meccs topikban megy. aki szerint nagy teljesítmény volt azt a 3 gólt belőni abból a helyzetből, az soha nem focizott, vagy nem tudom mit hisz. a gólpassza szép volt, meg is lett dícsérve érte. én nem lehúzni akarom, mert az csak nekünk jó ha megy neki, de elájulni sem fogok 3 darab 5 méterről lőtt góltól (még egyszer leírom) ami még nekem is menne. és ja, én sem értem minek vesz a real 100 millióért játékost, ha ez a szint, hogy ettől kell hasra esni , mert itt vagyok. :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 21:53

Toti írta:9 gól 6 gólpassz.
ez se normális. :lol: :lol:

Csak futott. Fut. Ő fut.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2013. november 30., szombat 21:53

Toti írta:9 gól 6 gólpassz.
Előszezon nélkül. :) Hány meccsen is hozta ezt össze?

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 30., szombat 21:50

9 gól 6 gólpassz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 30., szombat 21:49

eredményesség kell tőle, gólok, gólpassz..akkor azt hozza. majd ha más akkor meg azt :salute:
Nem illik.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. november 30., szombat 21:49

ezt múltkor én is megcsináltam.
videójátékon :D

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 21:46

Futóbolond.....aranylabda 23ban? Vicc. Ahogy mindig is mondtam....a fociban,a legtöbb drukker,ostoba,vak és hozzánemértő.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 21:15

Sok mindenben együtt gondolkodunk....ez tetszik. A legtöbb drukker azt fújja amit hall...nem amit lát(na).

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 30., szombat 21:13

R.M.C.F írta: KOnkrétan hegyi kiröhögte bale-t hogy a 23 ba jelölték. A PL legjobbját,aki egymaga baxta meg a nagy 4 es csapatot(chelsea,MU,MC és arsenal). Olyan gólokat szerzett vagy 30-at amiből 8 legalább az év gólja lehetett volna......
Szerinte neymar top3as. Egy vicc hegyi....egy igazi igavonó barom,akinek nincsen szava ami hiteles lenne.
én csak hajdút sajnálom, aki néha próbálja az egyensúlyt fenntartani, de mindig elkussoltatják

meg a sok bolondot akik rájuk hagyatkoznak és aztán mennek terjeszteni az igét hogy hát a sport tv-s arcok azt mondták..
Nem illik.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 21:09

te egy hegyi bérenc vagy.....[/quote]
íjj átírta valaki a bejegyzést..szóval a brazil sokkal jobban mozog, több gólt lő és simán top 3 játékos már[/quote]

KOnkrétan hegyi kiröhögte bale-t hogy a 23 ba jelölték. A PL legjobbját,aki egymaga baxta meg a nagy 4 es csapatot(chelsea,MU,MC és arsenal). Olyan gólokat szerzett vagy 30-at amiből 8 legalább az év gólja lehetett volna......
Szerinte neymar top3as. Egy vicc hegyi....egy igazi igavonó barom,akinek nincsen szava ami hiteles lenne.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 30., szombat 21:05

R.M.C.F írta:
ziro4vr írta:pont ezt akartam írni én is..kár hogy idény előtt nem írtam le, de a walesi komolyabb számokat fog hozni, már most is azokat hoz, pedig máshol van és hátrébb is.
te egy hegyi bérenc vagy.....
íjj átírta valaki a bejegyzést..szóval a brazil sokkal jobban mozog, több gólt lő és simán top 3 játékos már
Nem illik.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 21:03

ziro4vr írta:pont ezt akartam írni én is..kár hogy idény előtt nem írtam le, de a walesi komolyabb számokat fog hozni, már most is azokat hoz, pedig máshol van és hátrébb is.
te egy hegyi bérenc vagy.....

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 30., szombat 21:02

pont ezt akartam írni én is..kár hogy idény előtt nem írtam le, de a walesi komolyabb számokat fog hozni, már most is azokat hoz, pedig máshol van és hátrébb is.
Nem illik.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 21:01

Mike írta:
R.M.C.F írta:mindössze azt akartam érzékeltetni azoknak a gyökereknek akik azt hiszik hogy neymar jobb,hogy ha év végére számszakilag is megveri a walesi..akkor nagy baj lesz ebből.
nem lesz semmi baj, majd Hegyi kimossa az agyukat.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a legnagyobb suttyó...és vakcsibe.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 30., szombat 21:00

R.M.C.F írta:mindössze azt akartam érzékeltetni azoknak a gyökereknek akik azt hiszik hogy neymar jobb,hogy ha év végére számszakilag is megveri a walesi..akkor nagy baj lesz ebből.
nem lesz semmi baj, majd Hegyi kimossa az agyukat.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 20:53

Drake írta:
R.M.C.F írta:Ott lesz ám majd az év végén marha nagy baj gyerekek ha több gólja és gólpassza lesz(több lesz) mint neymarnak.....és akkor majd sokan mégjobban fogják szidni.....
Nem is tudtam,hogy jövendőmondó vagy. :| Nem akarok itt vitát szítani,de most honnan veszed ezt,hogy több gólja meg asszisztja lesz mint Neymarnak?

elnézést. Féltem hogy bántás lehet az aranylabda esély miatt(neymar).Nem akartam.....mindössze azt akartam érzékeltetni azoknak a gyökereknek akik azt hiszik hogy neymar jobb,hogy ha év végére számszakilag is megveri a walesi..akkor nagy baj lesz ebből.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 30., szombat 20:52

Drake írta:Nem is tudtam,hogy jövendőmondó vagy. Nem akarok itt vitát szítani,de most honnan veszed ezt,hogy több gólja meg asszisztja lesz mint Neymarnak?
onnan hogy kb fele annyi meccs alatt van annyi gólja idén mint neymarnak.
és jelen pillanatban jobb játékos is a brazilnál gyakorlatilag a játék minden elemében, bár a haja nem olyan jó. :D

és mielőtt habzó szájjal nekem ugranál, mondom jelenleg jobb.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 30., szombat 20:50

A futóbolond.
http://www.dailymotion.com/video/x17u6o8_benze_sport?

We miss you Gareth... :'(

Vissza: