Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Re: Kommentáld a híreket
Szerintem meg Khedira esete mutatja meg legjobban, hogy NEM kell ilyen fajta védekező játékos a Realba! Ha a szívünkre tesszük a kezünket, azért elmondható, hogy Khedira védőmunkája soha sem volt rossz, de ez egyszerűen kevés ide. A mi csapatunk egyre jobban tudja irányítani a meccseket, ami nem véletlen, hiszen olyan középpályás sorunk volt tegnap is (Modric, Kroos, Isco), akik mind képesek védekezni, szervezni, cselezni, passzolni, lőni, és képesek győzni. Ha megvan a kellő stabilitás, megtanulják és begyakorolják egymás mozgásait, és fegyelmezetten mozognak, tolódnak védekezésnél, akkor nincs szükségünk tipikus védő játékosra. Ha betennénk egy ilyen embert (legyen az Khedira, de lehet az de Jong is) a pálya közepére, akkor mint egy kártyavár dőlne össze a történet, mivel nincs meg a komplex tudás és intelligencia, ami a mostani középpályához kell, és nem működne a sokpasszos, egyérintős játék, nem tudnánk kihozni a labdát, hanem labdaszerzés után egyből el is veszítenénk azt. Ja igen, ezért kellene egy VKP aki okos, és technikás. Persze.. Manapság nagyon sok ilyen szaladgál a pályán, csak hogy ők nálunk vagy a barcában játszanak
Illetve ha már itt tartunk: nem azért akarja megvenni Khedirát fél Európa, mert akkora sz*r. Ha egy VKP posztra helyezzük elméletben, akkor nagyon is pengés játékos, főleg a mostani kínálatot nézve. Semmivel sem lennénk előrébb, ha egy, a csapatba nem illő stílusú játékost eladnánk, majd hozzánk helyette egy ugyan olyat. Khedirának nincs helye itt, viszont de Jongnak és Maticsnak sincs.
Illetve ha már itt tartunk: nem azért akarja megvenni Khedirát fél Európa, mert akkora sz*r. Ha egy VKP posztra helyezzük elméletben, akkor nagyon is pengés játékos, főleg a mostani kínálatot nézve. Semmivel sem lennénk előrébb, ha egy, a csapatba nem illő stílusú játékost eladnánk, majd hozzánk helyette egy ugyan olyat. Khedirának nincs helye itt, viszont de Jongnak és Maticsnak sincs.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Srácok,világosítsatok már fel... Ha Messi szombaton gólt rúg,akkor beállítja Zarra rekordját,és ez esetben megszakítják a meccset? Vagy ez csak duplázás esetén lesz így?
Mert akkor menjenek a kur*** ****jukba. A Bernabéuban ne ünnepeljük meg Messit,húzzon haza a Nou Campba aztán ünnepelje meg ott a rekordját,és egyben a vereséget. Senkiháziak ezek,nem tartják tiszteletben a madridi drukkereket..
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ad-2371663
Mert akkor menjenek a kur*** ****jukba. A Bernabéuban ne ünnepeljük meg Messit,húzzon haza a Nou Campba aztán ünnepelje meg ott a rekordját,és egyben a vereséget. Senkiháziak ezek,nem tartják tiszteletben a madridi drukkereket..
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ad-2371663
más a helyzet, nem a vkp-re hegyeztem ki a dolgot soha sem, de a vak is látja, hogy Kroos és Modric támadni tudnak, szabadon és melléjük kell egy olyan ember, aki meg inkább a védekezést oldja meg jobban, de nem ügyetlen. De Jong ilyen, vagy a régi TOuré, aki egy fal volt a védelem előtt, de még is zseniális focista, akit tavaly láttunk.R.M.C.F írta:Kerlon írta: az előbb meg azt írtad, hogy a Modric-Kroos páros kevés lehet, kezdem azt hinni, hogy két RMCF van... továbbra is amondó vagyok, hogy kell egy játékos, aki rombolásban jeleskedik, mert a támadóink meg vannak...
Erre a meccsre értettem hogy kevesek,és ez lehet talán rossz felfogás vagy felállás is.
Nem kell vkp.....ne akarjatok.Nem kell. Egy más felfogású kp-a kell ma már,sokkal modernebb mint egy klasszikus felállás,ahol egy ember egy adott feladatot végez mint egy klasszikus szűrő.....kevés,szűk feladatkör.
Nem kell vékápé. az a múlt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nyilván sokan nem arra a klasszik Makelele féle vkp-ra gondolnak,aki ahogy megszerzi a labdát,azonnal teszi is a leglözelebb álló társnak,hanem olyanra,aki részt vesz ugyan a támadások kialakításában,de fő profilja mégis inkább a védekező feladatok,azzal együtt,hogy azért nem csak megszerzem-passzolom stb,hanem indítani is tudjon,meg a kapu előtt se jöjjön zavarba,stb...Nem kell vékápé. az a múlt.
Annak a Makelele féle játékosok ideje lejárt.ahogy a mélységi irányítóknak is...ezek már a múlt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:az előbb meg azt írtad, hogy a Modric-Kroos páros kevés lehet, kezdem azt hinni, hogy két RMCF van... továbbra is amondó vagyok, hogy kell egy játékos, aki rombolásban jeleskedik, mert a támadóink meg vannak...R.M.C.F írta:Matic lassú, darabos. Dejong tényleg játék ügyes de nem hiszem hogy szükség lenne egy echte vkp-ra.
Erre a meccsre értettem hogy kevesek,és ez lehet talán rossz felfogás vagy felállás is.
Nem kell vkp.....ne akarjatok.Nem kell. Egy más felfogású kp-a kell ma már,sokkal modernebb mint egy klasszikus felállás,ahol egy ember egy adott feladatot végez mint egy klasszikus szűrő.....kevés,szűk feladatkör.
Nem kell vékápé. az a múlt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
az előbb meg azt írtad, hogy a Modric-Kroos páros kevés lehet, kezdem azt hinni, hogy két RMCF van... továbbra is amondó vagyok, hogy kell egy játékos, aki rombolásban jeleskedik, mert a támadóink meg vannak...R.M.C.F írta:Matic lassú, darabos. Dejong tényleg játék ügyes de nem hiszem hogy szükség lenne egy echte vkp-ra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Akkor út a döntőig: Arsenal, PSG, Chelsea... Egyébként az Arsenalt jó lenne megkapni, velük elég ritkán játszunk. Chelsea meg nagyon érik már.van még azért egy chelsea, psg, arsenal (mondjuk ők nem nagy eresztés de van miért revansot venni)
van még azért egy chelsea, psg, arsenal (mondjuk ők nem nagy eresztés de van miért revansot venni)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Carlo:
Azért meg kell mondjam kifejezetten elégedett vagyok, ahhoz képest hogy mondjuk olyan 3 évvel ezelőtt hol tartottunk ma elmondhatjuk magunkról (pontosabban már májusban ugye), hogy gyakorlatilag végigvertük Európát, minden csapatot elintéztünk az utóbbi években, aki számít: United, Pool, City, Bayern, Dortmund, Juve, Milan, Barca, Atletico.
Talán egyedül a Chelsea skalpja hiányzik, remélem azt a BL döntőben begyűjtjük
Miután szereztünk három gólt, vesztettek a harci kedvükből. Kissé lehangolódtak. Forrás: Madridom.hu
Azért meg kell mondjam kifejezetten elégedett vagyok, ahhoz képest hogy mondjuk olyan 3 évvel ezelőtt hol tartottunk ma elmondhatjuk magunkról (pontosabban már májusban ugye), hogy gyakorlatilag végigvertük Európát, minden csapatot elintéztünk az utóbbi években, aki számít: United, Pool, City, Bayern, Dortmund, Juve, Milan, Barca, Atletico.
Talán egyedül a Chelsea skalpja hiányzik, remélem azt a BL döntőben begyűjtjük
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Látszik, hogy megyünk affelé, amit itt már beszélünk egy ideje. A jövő az univerzális kp-soké...R.M.C.F írta:Matic lassú, darabos. Dejong tényleg játék ügyes de nem hiszem hogy szükség lenne egy echte vkp-ra.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Matic lassú, darabos. Dejong tényleg játék ügyes de nem hiszem hogy szükség lenne egy echte vkp-ra.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Strotmann nem ilyen, inkabb Krooshoz hasonlitanam. Egy fiatalabb De Jong tenyleg jo lehetne.Cobra11 írta:Matic? Amikor én szoktam elmélkdeni, hogy ki lenne az a megfelelő játékos aki elszűrögetne modric és kroos mögött én mindig rá lyukadok ki a legvégén.Kerlon írta:Könyörgöm felejtsük már el ezt kicsit felturbózott brazil Khedirát... A csávó max robotolni jó, de még komolyabb védekező feladatokat se szokott kapni, ezért játszik a legtöbbször "jobbszélsőt" a 4231-ben. Nekünk egy felturbózott Nigel De Jong kéne, aki brutálisan védekezik és széltében mozog nem hosszában, aki labdabiztos és jól ütközik és nem fogalmatlan egy íveléshez vagy passzhoz.
Néha fantáziálok még Javi Martinezről (de nem tudom...) vagy Strootmanról (azonban nem tudom mennyire feküdne neki ez a poszt, ráadásul elég komoly sérülésből jön majd vissza).
Mondjuk azt sem tudom hogy lenne-e az a pénz amiért Mou megválna Matictól
Azert az tulzas, h Pogba megalt volna a feljodesben. Meg igy is a Juve legjobbja Tevez mellett. Komolyabb meccseken rendre a legjobbak kozott van, kisebb olasz csapatok ellen az egesz Juve komolytalan. De mondhatnam a valogatottat, ahol rendre a legjobb.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Biztos elengedné José, úgy, hogy most vette és állandó kezdő...
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Matic? Amikor én szoktam elmélkdeni, hogy ki lenne az a megfelelő játékos aki elszűrögetne modric és kroos mögött én mindig rá lyukadok ki a legvégén.Kerlon írta:Könyörgöm felejtsük már el ezt kicsit felturbózott brazil Khedirát... A csávó max robotolni jó, de még komolyabb védekező feladatokat se szokott kapni, ezért játszik a legtöbbször "jobbszélsőt" a 4231-ben. Nekünk egy felturbózott Nigel De Jong kéne, aki brutálisan védekezik és széltében mozog nem hosszában, aki labdabiztos és jól ütközik és nem fogalmatlan egy íveléshez vagy passzhoz.
Néha fantáziálok még Javi Martinezről (de nem tudom...) vagy Strootmanról (azonban nem tudom mennyire feküdne neki ez a poszt, ráadásul elég komoly sérülésből jön majd vissza).
Mondjuk azt sem tudom hogy lenne-e az a pénz amiért Mou megválna Matictól
Könyörgöm felejtsük már el ezt kicsit felturbózott brazil Khedirát... A csávó max robotolni jó, de még komolyabb védekező feladatokat se szokott kapni, ezért játszik a legtöbbször "jobbszélsőt" a 4231-ben. Nekünk egy felturbózott Nigel De Jong kéne, aki brutálisan védekezik és széltében mozog nem hosszában, aki labdabiztos és jól ütközik és nem fogalmatlan egy íveléshez vagy passzhoz.
K
K
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Ő egyébként minek? Etióp Khedira... Ráadásul CM, ha már Kroos és Modric mögé kell ember, akkor hozzuk el Javi Martinez-t pl. De itt van Illarra, eddig tetszik nekem DM poszton.morientes írta:Aki inkább védekezésben domináljon,szűrje meg a támadásokat,hogy aztán Kroos,Modric,vagy akár Isco vagy Rodriguez alkothasson...(Ramires )Bár a középpályánk csak most, illetve majd a tavasszal vizsgázik igazán; véleményem szerint szükség lesz még egy komolyabb arcra nyáron oda.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Aki inkább védekezésben domináljon,szűrje meg a támadásokat,hogy aztán Kroos,Modric,vagy akár Isco vagy Rodriguez alkothasson...(Ramires )Bár a középpályánk csak most, illetve majd a tavasszal vizsgázik igazán; véleményem szerint szükség lesz még egy komolyabb arcra nyáron oda.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Bár a középpályánk csak most, illetve majd a tavasszal vizsgázik igazán; véleményem szerint szükség lesz még egy komolyabb arcra nyáron oda.Pogba, Gündogan
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
végigjátszotta a hétvégi meccsüket, az elvárt darabosság és még kevésbé robbanékonyság mellett nem volt semmi gondja. játékban meg amennyit láttam, kifejezetten biztató voltKerlon írta:Bízzunk benne,hogy az egy éves Pause nem tette nagyon tönkre...
Nem illik.
Bízzunk benne,hogy az egy éves Pause nem tette nagyon tönkre...
K
K