Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Még egy gondolat. Ennél könnyebben nem is lehetne majd befolyásolni a meccseket egy sportfogadási csalás esetén
Bár lehet erre megy ki az egész
Bár lehet erre megy ki az egész
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fehér lapot hülyeségnek tartom. Sárgát nekik, aztán jó estét. Néhány második sárga után visszavennének az arcból.
Inkább a szimulálók utólagos eltiltására kéne rámenni.
Inkább a szimulálók utólagos eltiltására kéne rámenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... tt-2370267
ez nem tudom hova illik...
mindenesetre nekem tetszik a fehér lap (bár hülyen hangzik) és a szünetben történő 2 csere is.
de úgyse történik meg, so mindegy
ez nem tudom hova illik...
mindenesetre nekem tetszik a fehér lap (bár hülyen hangzik) és a szünetben történő 2 csere is.
de úgyse történik meg, so mindegy
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
lehet, hogy nem számít, hogy mekkora darab, de egy Atletico-Realon összetörik, ha csak 40 kiló...hehe írta:lukács szilvát hozhatjuk, már dunga is beválogatta
nem az a lényeg, hogy mekkora meg hány kiló, hanem mennyi agya van, mennyire technikás és mennyire robbanékony.
a többi lófasz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
CS0ki írta:De ki akarja Ikert a kapuban látni? Mármint szerinted ki van kébnyszerítve arra, hogy ott legfyen, illetve ki kényszerít, mivel?Lehet.....szimplán megmondták neki,tehetsz bármit,ikert vissza kell lökni a kapuba. Kapod az évi 7 kupameccset.
A szurkolók szerint nyugodtan ki lehetne tenni a kapuból, fütyülik, online felméréseken mindig az jön ki, hogy Navasnak kell kezdenie. A média egyáltalán nem úgy tűnik, hogy odalenne érte, hozzák a cikkekeket a bakikról, írják ki a felméréseket, aminek lehet sejteni az eredményét, minden hibája után Navast mutatják a padon, stb... Perez kapcsán volt szó bőven olyan hírekről, hogy nincs oda érte jóideje, nem tök szerencsétlen kapusok vannak idehozva, akiknél még a legbénább Casillas is gyenge lenne. Ha akarta volna, tavaly kiadhatta volna, hogy Casillasnak kell védenie a baknokságban is. A csapattársakkal kapcoslatban is inkább olyan hírek vannak, hogy nincsenek mellette, Ramos, CR már sokkal inkább kapitányok és hangadók, mint ő.
És itt van Ancelotti, aki elég határozottan azt nyomja, hogy neki soha senki nem mondja meg, hogy kit rak be a csapatba.
Szóval azon kívül, hogy Ancelotti és a kapusedző szerint Casillas a legmegfelelőbb ember arra, hogy jelenleg a madrid kapuját védje, nem nagyon látom az okot, hogy mi másért lenne a kapuban...
Fotelből nem tudom...de nem a formája miatt került vissza,számos olyan cselekmény volt,amiből lejött,ez nem sportszakmai döntés volt,hanem felsőbb.
DL elkótyavetyélése pl.....a tavalyi évben a megosztott szerep,ami NEM LEHET edzői döntés,mert ellentmond minden szakmaiságnak.
Iker legenda.......talán kell még az ilyen. Nem tudom. De nem a formája miatt véd,ez számomra kézenfekvő.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Voldemort is célpont vagy mi?ziro4vr írta:tudjukkit
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
!!!!Maguk 27 találatával a BBC trió a leghalálosabb támadóhármas az öt legnagyobb bajnokságban. Az előző szezonban 97 góllal fejezték be a versenyt, idén pedig valami elképesztő számot produkálnak már rögtön a szezon elején, hiszen tizenkét tétmérkőzéssel a hátuk mögött máris meglőttek huszonhét gólt. A legtöbb gól természetesen Cristiano neve mellett van, szám szerint 17, míg Benzema és Bale 5-5 találatnál járnak, utóbbi pedig a legtöbb gólpasszal (5) is büszkélkedhet a csapaton belül. Forrás: Madridom.hu
A számok nem hazudnak.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
én se, pont azért írom, hogy kutyát nem érdekel mekkora darab fickó, ha gyöklassú és favágóbb, mint a féllábú kedira.Realista24 írta:És mennyire? semmit nem tudok róla.hehe írta:lukács szilvát hozhatjuk, már dunga is beválogatta
nem az a lényeg, hogy mekkora meg hány kiló, hanem mennyi agya van, mennyire technikás és mennyire robbanékony.
a többi lófasz.
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Ha már fiatal kp-s, akkor én Jose Rodrigueznek adnék lehetőséget, madridista, spanyol, szerintem nem ügyetlen...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
az mindenesetre nem rossz jel, hogy hehe nem fényezi annyit, mint tudjukkit..
egyébként én sem ismerem, de Khedira után bárki felüdülés lesz
egyébként én sem ismerem, de Khedira után bárki felüdülés lesz
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És mennyire? semmit nem tudok róla.hehe írta:lukács szilvát hozhatjuk, már dunga is beválogatta
a többi lófasz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
lukács szilvát hozhatjuk, már dunga is beválogatta
a többi lófasz.
a többi lófasz.
A whoscored nem frissítette ezek szerint 17 éves kora óta!Egyébként 182 cm és 80 kg.
Ahogy nézem, a Manchester figyeli erősen, ez jó ómen (Varane ). Jól passzoló, elegáns középpályásnak írják, szeretem az ilyeneket.
Ezzel a Lucas Silva biznisszel nem lenne gond, hogy EU-n kívüli játékos? Azt hiszem nálunk már megvan a maximális létszám.
Egyébként én örülnék a srácnak, sokat nem veszítenénk rajta, ha meg beválik marha jól járhatunk(viszont ne felejtsük el, hogy van egy Casemironk is).
Valaki írta De Jong-ot is, mondjuk a Classicon ő tuti kapna egy pirosat, de egyébként simán megnézném pár meccsen nálunk. Pepe-Ramos-De Jong.
Apropó Casemiro, hogy megy neki a Portoba? Csabi? Jól teszi, veszi? Ügyesen mozog?
Egyébként én örülnék a srácnak, sokat nem veszítenénk rajta, ha meg beválik marha jól járhatunk(viszont ne felejtsük el, hogy van egy Casemironk is).
Valaki írta De Jong-ot is, mondjuk a Classicon ő tuti kapna egy pirosat, de egyébként simán megnézném pár meccsen nálunk. Pepe-Ramos-De Jong.
Apropó Casemiro, hogy megy neki a Portoba? Csabi? Jól teszi, veszi? Ügyesen mozog?
Egyébként 182 cm és 80 kg.CS0ki írta:Annak örülök, hogy a vezetőség állítólag nézeget védekező középpályásokat, mert szerintem szükség van izomra oda, csak ez a gyerek is 175 centi meg 70 kiló.Lucas Silva,
Látta már valaki játszani a gyereket?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Varjuk ki a veget.persze ebben az is benne lehet, h nyujt egy otvaros semmit egesz evben, aztan fejel egy golt a golvonalrol a BL dontoben.... es mindenki elegedett.Kerlon írta:Szerintem sansztalan, hogy Bale távozzon. Se ő nem sír, se nem elégedetlenkedünk a teljesítményével.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Szerintem sansztalan, hogy Bale távozzon. Se ő nem sír, se nem elégedetlenkedünk a teljesítményével.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Eltudom kepzelni, h a vezetoseg tovabbra is spanyolt szan elsoszamu haloornek. Nem sok spanyol jatszik a kezdoben, Xabi tavozasaval ez egyel kevesebb. Ha nem hosszabit Gea akkor erkezni fog. Mondjuk nem bannam ha Bale bizniszekent ingyen jonne. Akkor szabad lenne az ut Jessenek es Isconak is.
Ok,kis FIFA jovo nyaron: Real Madrid
Bale, Khedira es Coentrao Casillas out Pogba, Gea, Digne in
MU
Bale, Vidal, uj kapus in, Mata(Juve)Gea out
Igy mindenki a sajat maga szinvonalu csapathoz kerul.
Ok,kis FIFA jovo nyaron: Real Madrid
Bale, Khedira es Coentrao Casillas out Pogba, Gea, Digne in
MU
Bale, Vidal, uj kapus in, Mata(Juve)Gea out
Igy mindenki a sajat maga szinvonalu csapathoz kerul.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
De ki akarja Ikert a kapuban látni? Mármint szerinted ki van kébnyszerítve arra, hogy ott legfyen, illetve ki kényszerít, mivel?Lehet.....szimplán megmondták neki,tehetsz bármit,ikert vissza kell lökni a kapuba. Kapod az évi 7 kupameccset.
A szurkolók szerint nyugodtan ki lehetne tenni a kapuból, fütyülik, online felméréseken mindig az jön ki, hogy Navasnak kell kezdenie. A média egyáltalán nem úgy tűnik, hogy odalenne érte, hozzák a cikkekeket a bakikról, írják ki a felméréseket, aminek lehet sejteni az eredményét, minden hibája után Navast mutatják a padon, stb... Perez kapcsán volt szó bőven olyan hírekről, hogy nincs oda érte jóideje, nem tök szerencsétlen kapusok vannak idehozva, akiknél még a legbénább Casillas is gyenge lenne. Ha akarta volna, tavaly kiadhatta volna, hogy Casillasnak kell védenie a baknokságban is. A csapattársakkal kapcoslatban is inkább olyan hírek vannak, hogy nincsenek mellette, Ramos, CR már sokkal inkább kapitányok és hangadók, mint ő.
És itt van Ancelotti, aki elég határozottan azt nyomja, hogy neki soha senki nem mondja meg, hogy kit rak be a csapatba.
Szóval azon kívül, hogy Ancelotti és a kapusedző szerint Casillas a legmegfelelőbb ember arra, hogy jelenleg a madrid kapuját védje, nem nagyon látom az okot, hogy mi másért lenne a kapuban...