Felesleges, mire egyet megtanul az ember jon a kovetkezo.Halfkey írta: Na, akkor kiünnepeltük magunkat, APorLa15. Decimocinco vagy decimocinqua vagy mi lesz ennek a neve? Meg akarom időben tanulni
Bajnokok Ligája
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Bajnokok Ligája
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nincs valami olyan felület, ahol legalább angol felirattal lehetne nézni az ünneplést? A RM Tv ugye csak spanyol, azt nézem YT-n.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondom szerintem.Halfkey írta:Bagoly mondja verébnek? Mi is megünnepeljük a nemzeti kupákat is - már akkor, egyenkènt. Õk legalább összevonták.Realista24 írta:
Mert a bajnokságon és a BLen kívül sztem mást nem éri meg így parádézni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bagoly mondja verébnek? Mi is megünnepeljük a nemzeti kupákat is - már akkor, egyenkènt. Õk legalább összevonták.Realista24 írta:Mert a bajnokságon és a BLen kívül sztem mást nem éri meg így parádézni.gutihaz14 írta: miért mondták volna le? azért csak összekukáztak két kupát idén
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Konate volt penge.Remy írta:Mondjuk ezen mit sem változtat az, h kikaptak tegnap. Top védő továbbra is.... Azért nem kell kutyába nézni őket.Sierra írta: Jaj tényleg pár éve ez a Van Dijk is hogy fel volt szopkodva, világ legjobb védője meg mittomén. Hát na.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert a bajnokságon és a BLen kívül sztem mást nem éri meg így parádézni.gutihaz14 írta: miért mondták volna le? azért csak összekukáztak két kupát idén
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
azért egy elbukott BL döntő másnapján nekem személy szerint nem nagyon lenne másnap semmi kedvem ünnepelni bármit is.gutihaz14 írta: miért mondták volna le? azért csak összekukáztak két kupát idén
Habár nem tudom milyen érzés BL döntőt bukni
Szerintem egy eltört lövés volt, pedig imádom Fedét.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ha de bruyne adja nagyobb lenne a visszhangja.El Maestro írta: 🎙 Steven Gerrard: “Valverde’s assist is not lucky! The pass takes three Liverpool defenders out, just because of the speed and accuracy. A brilliant assist.”
Most eloszor olvasok valami pozitivat az assistrol.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Ozil, T Muller, Terry, Casillas etc
Ezeket posztoltak a tegnapi meccs kapcsan aktiv es regi focistak. Valaki Owenre is ráolt
https://youtu.be/j2020luo8Kc
Ezeket posztoltak a tegnapi meccs kapcsan aktiv es regi focistak. Valaki Owenre is ráolt
https://youtu.be/j2020luo8Kc
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Még jó, hogy az utóbbi 4 párharc alatt valami 6 meccs, 5 Real Madrid győzelem 1 döntetlen a mérleg.Realista24 írta: Michael Owen: “I’d back Liverpool to beat Real Madrid next week. Real Madrid beating Livepool once doesn’t mean they are better.”
Ez is itt égeti magát.
miért mondták volna le? azért csak összekukáztak két kupát idén
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
🎙 Steven Gerrard: “Valverde’s assist is not lucky! The pass takes three Liverpool defenders out, just because of the speed and accuracy. A brilliant assist.”
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Gondolom fáj neki, hogy mekkora 00 volt itt.Realista24 írta: Michael Owen: “I’d back Liverpool to beat Real Madrid next week. Real Madrid beating Livepool once doesn’t mean they are better.”
Ez is itt égeti magát.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Hihetetlen, hogy máig nem tudja megemészteni azt a Realban töltött évét.Realista24 írta: Michael Owen: “I’d back Liverpool to beat Real Madrid next week. Real Madrid beating Livepool once doesn’t mean they are better.”
Ez is itt égeti magát.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Megértette mind szerintem.Rég láttam őket ennyire összezuhanva. Owen egy idióta és valszeg mindenki hülyének nézi ott.BlancoMark írta: Bazzeg az utobbi 4 evben 3szor vettek be a vererest a Real ellen, mi kell meg hogy megertsek?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
De Owen ki a faszt erdekel? Par ezer bebaszott angolon kivul azt se tudja senki, ki az.
- BlancoMark
Bazzeg az utobbi 4 evben 3szor vettek be a vererest a Real ellen, mi kell meg hogy megertsek?