Realista24 írta:Tucsoki, több tartalmat, kevesebb cinizmust. Mostanában nem nagyon megy.
Az előbb fejtettem ki hogy véleményem szerint mi lenne a helyes pótlásra CR-nek, arra reakció nem érkezett, viszont Hazard és Reus terítéken van (Ok, tudom, egyikőtök sem azt írta hogy "mán azonnal hozni kell"). Ha legalább az én álláspontomra nem érkezik reakció, akkor talán minimális gúnnyal még élhetek annak érdekében hogy hangod adjak a nemtetszésemnek. Személyeskedni nem szokásom, ezt te is tudod, mint ahogy azt is, hogy nincs naponta 50 db "én megmondtam", "az nem úgy van", és társai hozzászólásom sem. Ráadásul birkaságokkal sem szoktam tele flamelni a fórumot.
Leegyszerűsítve: Nekem a könyökömön jön ki a Perez féle (vagy nevezzük aminek akarjuk), vásároljunk be gigasztárokat mert csak úgy lehetünk sikeresek. Csak két név: Jesé, Isco. Fiatalok, egyikőjük saját nevelés is, hatalmas tehetségek, nem utolsó sorban ugye spanyolok, de sokan (Pl. Perez) kiélve a menedzserkedési vágyukat simán elnéznek mellettük, mert Jesé úgyis képtelen lesz pótolni CR-t (erről írtam az előbb), miközben a Liga legnívósabb csapatainak lőtte a gólokat, játszott jól meg mindenki éltette. Isco-nál, Jesé-nél gyengébb kaliberű játékosok kaptak lehetőséget korábban nálunk, ők ketten ezerszer jobb alternatívák, és mégis küldjük őket a "süllyesztőbe". Azt megértem ha valaki Perez fejével gondolkodik és a várható jövőt vizionálja (pl. ikarus93), ergo, akinek nem inge, ne vegye magára. Nem is ez a bántó, hanem a szakmaiság hiánya. Perez elkezdte a "spanyolosítást", megunta, hogy a szomszédban mennyi spanyol van, erre mégis úgy alakult a keret (James fölösleges érkezése, Bale erőltetése - hozzáteszem, őt egy percig sem bántam meg), hogy esélye se legyen nálunk hosszútávon. Bár nagyon remélem, hogy megcáfolja...
Az a baj, hogy én José és Carlo érkezésével elhittem, nem lesz Perez féle "megalománia" (fúú, de utálom ezt a szót...) mint 10 éve volt, de sajnos megint nem szakmai irányban haladunk.
Bemásolom még egyszer hogy mi a véleményem CR pótlásáról, csak hogy kerek legyen.
VanillaSky írta:
Ez mire van alapozva? Komolyan kérdezem. Ha emlékeim nem csalnak a 21 éves CR kicsit komolyabb szinten tolta már, mint most Jesé, fél év kihagyás után. Ennyi erővel Puskás szerepét is átvehette volna Gera Zoli, mert hasonló volt csak "picit" gyengébb néhány dologban.
tucsoki írta:Nem személy szerint neked írom ezt, de szerintem ez rossz felfogás. Nyilvánvaló hogy ha pl. a Barcában már nem lesz Messi, akkor nem fognak tudni a helyére tenni egy másik Messi-t. Ez nálunk is így van. Még egy ilyen (ugyan ilyen) CR-ünk nem lesz. A csapat kis túlzással, és ne lovagoljunk a kifejezések, rá van kihegyezve. Nem feltétlenül tudja csak olyan játékos átvenni a helyét aki lő évi 50-100 gólt, vagy többszörös aranylabdás, stb. Csapatszinten kell érvényesülni (Bayern?), és megköszönni utólag azt, hogy egy ekkora játékos írt történelmet a Real Madrid-nál. Száz szónak is egy a vége, ha Jesé kitudja hozni az eddig mutatott, benne lévő potenciált, akkor bőven meg van "oldva" CR pótlása - még ha mint mondtam is, ilyen emberünk valószínűleg nagyon sokáig nem lesz.
Ui: Neymar-t soha nem akarom Real mezben látni (esetleg a Valladollid), isten ments...