Nincs,csak egyszerűen sokkal jobb futballista.numberone1 írta:Stabilabb Antoine, de nincs meg benne az vaganysag, kreativitas ami Jeremy Menezben meg van.
Serie A
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Serie A
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Menez kreativabb mint Griezmann. Sokszor ugy viszi be tobb ember kozott, h csak bamulok. Ilyet nem latsz Griezmanntol.Remy írta:Hát ennél a Méneznél Griezmann vagy 5x jobb.
Ribéry posztjára kell embert keresni, és akkor nem lesz gond. Benzema - Griezmann alap. Esetleg, ha Lacazette tudna szélsőt is játszani.... bár ki tudja. Ribéry király lenne, csak hát tudjuk, hogy milyen...
Stabilabb Antoine, de nincs meg benne az vaganysag, kreativitas ami Jeremy Menezben meg van.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Van egy pár ilyen a franciáknál.Kerlon írta: de ő ilyen életművész, akkor focizik, ha kedve van
Kíváncsi leszek mit alkotnak majd hazai pályán.
Nem illik.
Griezmann mehet a szélre, Kazette meg ékbe, Benzema meg klasszik 10 jobbra meg ValbuenaRemy írta:Hát ennél a Méneznél Griezmann vagy 5x jobb.
Ribéry posztjára kell embert keresni, és akkor nem lesz gond. Benzema - Griezmann alap. Esetleg, ha Lacazette tudna szélsőt is játszani.... bár ki tudja. Ribéry király lenne, csak hát tudjuk, hogy milyen...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
nekem már a Monacoban is adta mielőtt megvette a Róma, de ő ilyen életművész, akkor focizik, ha kedve vanziro4vr írta:Mondjuk elég közösségromboló faszi, a mostani válogatottjukba pont nem hiányzik egy ilyen arc. De képességileg ott lenne a helye.numberone1 írta:Menezt szeretnem latni a Francia valogatottban.Nem nagy szint a Milan, de eleg jol tolja... a valogatottban keves a jo tamado, szerintem hasznos lehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát ennél a Méneznél Griezmann vagy 5x jobb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ben Arfa a Hull-nál volt most, de állítólag hatalmas g*ci volt aztán fel is bontották a szerződését.
- numberone1
csak az a baj, h jelenleg nala gyengebbek vannak ott. Alapban Ribery-Benzema-Menez lenne a kezdo, de hat mindegyikkel van vmi belso problema. Mondjuk vele szerintem csak az volt a gond, h nem jatszattak. Asszem a PSG-nel is ez volt a gond, mert Lavezzit toltak a posztjan(szerintem Menez jobb)...de nem olyan mentalis es hozzaallasi problemak mint Ben Arfanal v M'vilanal.ziro4vr írta:Mondjuk elég közösségromboló faszi, a mostani válogatottjukba pont nem hiányzik egy ilyen arc. De képességileg ott lenne a helye.numberone1 írta:Menezt szeretnem latni a Francia valogatottban.Nem nagy szint a Milan, de eleg jol tolja... a valogatottban keves a jo tamado, szerintem hasznos lehet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
Mondjuk elég közösségromboló faszi, a mostani válogatottjukba pont nem hiányzik egy ilyen arc. De képességileg ott lenne a helye.numberone1 írta:Menezt szeretnem latni a Francia valogatottban.Nem nagy szint a Milan, de eleg jol tolja... a valogatottban keves a jo tamado, szerintem hasznos lehet.
Nem illik.
- numberone1
Menezt szeretnem latni a Francia valogatottban.Nem nagy szint a Milan, de eleg jol tolja... a valogatottban keves a jo tamado, szerintem hasznos lehet.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- miro
Egyenlőre a félmegoldás is megoldás,a cél most még nem a BL szerintem.nmate írta:Nekem amúgy mindegy, csak én ilyen félmegoldásnak látom amit Mancini művel. De én is örülnék ha versenyképesek lennének, mert a Juve & Roma duótól már rosszul vagyok.
Arra viszont elég egy kis foltozás,mert azért az Olasz bajnokságtól sem kell hasra esni.
Nyáron még tudnának erősödni,csak a javuló tendenciát el kell kapni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem amúgy mindegy, csak én ilyen félmegoldásnak látom amit Mancini művel. De én is örülnék ha versenyképesek lennének, mert a Juve & Roma duótól már rosszul vagyok.
- miro
Pontosan,Lukas jó balszélen,vettek egy Shaqirit,a két széle meg lesz,tudnak koncepciót váltani,ami nekik muszáj,mert ez a mostani besült elég rendesen.alexoxladjackoxi írta:nmate: Mancini 4 védős rendszert akar.
Kerlon: Podolski gyenge centerként, hidd el, én már csak tudom. Bal szélen és árnyékékként tudnák hasznát venni. Egyébként én M'Vilát nyomatnám Medel helyett. Annak idején mekkora tehetségnek indult, csak hát a hozzáállásával vannak gondok...
Kívánom hogy érjenek oda egy nemzetközire legalább,szerettem régen őket.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
nmate: Mancini 4 védős rendszert akar.
Kerlon: Podolski gyenge centerként, hidd el, én már csak tudom. Bal szélen és árnyékékként tudnák hasznát venni. Egyébként én M'Vilát nyomatnám Medel helyett. Annak idején mekkora tehetségnek indult, csak hát a hozzáállásával vannak gondok...
Elsőnek a ligában kell odaérni, meghatározó szerepet betölteni, mert amíg ez nincs meg, addig semmilyen nemzetközi szereplésről nem tudunk beszélni. Nem megváltó Mancini, de egy stabil háttérrel maga mögött ennyit el tud érni.
- numberone1
Ha tenyleg vmit el akarnak erni az Internel es nem csak a ligaban akkor kell nekik egy komolyabb edzo Mancininel. Ha csak a ligara mennek akkor Mancini is eleg, mert egy Allegrinel nem rosszabb. Ezt el kell donteni, Mancini alkalmatlan a nemzetkozi porondon.tucsoki írta:Nem vagyok teljesen tisztában azzal milyen háttérmunka folyik az Inter-nél, de az indonéz pénzeszsák Thorir beszállása a klubba csak jót jelent eddig számukra. Ha idén nem is, de jövőre 2-3 ügyes igazolással újra stabil TOP3-as csapat lehet belőlük, legalábbis én nem tartom sokra az ilyen Fiorentina/Udinese/Sampdoria vonalat. Hosszútávon nem lesznek képesek megélni.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Nem vagyok teljesen tisztában azzal milyen háttérmunka folyik az Inter-nél, de az indonéz pénzeszsák Thorir beszállása a klubba csak jót jelent eddig számukra. Ha idén nem is, de jövőre 2-3 ügyes igazolással újra stabil TOP3-as csapat lehet belőlük, legalábbis én nem tartom sokra az ilyen Fiorentina/Udinese/Sampdoria vonalat. Hosszútávon nem lesznek képesek megélni.
- ziro4vr
Podolski egy tornajátékos, a klubcsapataiban semmi különöset nem hozott, illik azon emberek közé, akiknek kicsit ismertebb a nevük, de levezetni, vagy stresszet oldani mennek az olasz ligába. Shaqiri sem egy nagy szám, az olaszoknál ellesz, de ha akart volna valamit még a labdarúgástól, nem oda megy.
Azért ez nem egy football manager, ahol csak a keretek meg a nevek nagysága számít. Plusz a Rómát vegyük már innen ki, messze komolyabb szakmai munka folyik ott Rudi Garcia kezei alatt, mint a többinél.'shutterisland írta:pont ez a gond, mert játékosanyag alapján előrébb kellene lenniük, még annak ellenére is, hogy azért nyilván nem klasszisokkal vannak tele.
van egy juventus, emeljük ki, de azon kívül a róma, a napoli, a milan, az inter vagy a fiorentina kerete közt nincs túl nagy különbség, ennek a 6 csapatnak az első 8-ban kellene végezni.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Fontos erényei vesznének el ott, főleg egy olasz bajnokságban. De majd meglátjuk.
Shaquiri a csatár mögött is jó, VB-n is azt tolta.
K
K