Egyéb bajnokságok
Re: Egyéb bajnokságok
gratulálok neymar. újabb csodálatra méltó megmozdulás a meccs végén.
odament a földön levő rennes játékoshoz mintha fel akarná segíteni.nyújtotta a kezét, a másik is majd utolsó pillanatban elhúzta és futva kinevette. #példakép
odament a földön levő rennes játékoshoz mintha fel akarná segíteni.nyújtotta a kezét, a másik is majd utolsó pillanatban elhúzta és futva kinevette. #példakép
Nem védeni akarom, de ilyen megesik néha egy fiatal játékossal, kicsit túlpörögte a meccset.
- BlancoMark
Koszi!
Az szep amugy. Nem hittem volna hogy ilyen felesleges es agyatlan szabalytalansagokba pont o megy bele.
Az szep amugy. Nem hittem volna hogy ilyen felesleges es agyatlan szabalytalansagokba pont o megy bele.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
http://www.dailymotion.com/video/x6dysymBlancoMark írta:Mit csinalt?BBeno írta:bappe miután videobíró után elvették a gólját (jogosan), szintén videobírónak köszönhetően egyből pirosat kap (jogosan)
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
Benitez
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Egyértelmű. Szerintem hosszabb eltiltásra is számíthat, mert a kamerába még mondta lefelé menet a magáét. Lehet, hogy jó játékos, de hogy már most el van szállva az tuti. És a PSG-ben nem is fogja senki helyre tenni...BBeno írta:bappe miután videobíró után elvették a gólját (jogosan), szintén videobírónak köszönhetően egyből pirosat kap (jogosan)
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
Benitez
Benitez
- BlancoMark
Mit csinalt?BBeno írta:bappe miután videobíró után elvették a gólját (jogosan), szintén videobírónak köszönhetően egyből pirosat kap (jogosan)
bappe miután videobíró után elvették a gólját (jogosan), szintén videobírónak köszönhetően egyből pirosat kap (jogosan)
zlatan is pletykák szerint úton van a galaxyba. jó lenne 2020-tól egy ibra - ronci duó a miamiban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Beckham újra a csúcson. A Miami 2020-tól az MLS-ben! Tud az öreg, na!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
cavani gólpassza ma viszont...
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért Draxlert odatenni a másik két név mellé...ő már virított a válogatottban és a bl-ben is. A többi max a padon meg a kocsmában.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Dani Alves 3 meccset kapott a spori arcába mászásáért. Suareznek nem ajánlott a franciáknál levezetni, nem sokat játszana...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
monaco allitolag 25 milliot fog fizetni a 16 eves pelegriert.
lucashoz meg irtak a betist de csak jo viccnek szantak gondolom. eselyuk sincs a spurs ellen.
lucashoz meg irtak a betist de csak jo viccnek szantak gondolom. eselyuk sincs a spurs ellen.
Nem tudom hol olvastad, de én nem nagyon futottam ebbe még bele.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Sajna a spurs az.Kerlon írta:Pastore meg Lucas tuti távoznak idén, mert kell a pénz nagyon a PSG-nek. Szerintem az érdeklődök megvárják az utolsó napokat, amikor már nem lesz más választása az arabnak, mint elfogadni az ajánlatot, hogy legalább valami befolyjon a kasszába. Plusz jövő nyáron lejár a szerződésük.
£33M (with bonus) 4evre.
Az osszeg meg nem hivatalos de ugye mar csak a spursrol irnak.
Jobban szerettem volna ha az arsenalhoz v muhoz megy. Oket meg meg is nezem, de egy spurst nem fogok:(
Szerintem az, nem lépett előre semmit az elmúlt években, ugyanúgy mint a másik kettő.rashidm írta:Azért sztem Draxler nem örök ígéret. Legalábbis Lucashoz és Pastore-hoz képest biztos nem. 1v1-ezni ő is tud, viszonylag gyors.wxyz írta:Draxler, Pastore, Lucas, ugyanazok, örök ígéret mind.
- ateeemadrid
Mondjuk Lucast a mi Lucasunkra simán cserélném, kicsit faszább 12-13. ember lenne.
Pastore meg Lucas tuti távoznak idén, mert kell a pénz nagyon a PSG-nek. Szerintem az érdeklődök megvárják az utolsó napokat, amikor már nem lesz más választása az arabnak, mint elfogadni az ajánlatot, hogy legalább valami befolyjon a kasszába. Plusz jövő nyáron lejár a szerződésük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Mondjuk lucas es pastore is eleg jo jatekos csak pastore pl sokat serult mert porcelanbol van. Lucas pedig majd a spursben bizonyithat.
Nagy kar h nem arsenal v mu lett belole.
Nagy kar h nem arsenal v mu lett belole.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Azért sztem Draxler nem örök ígéret. Legalábbis Lucashoz és Pastore-hoz képest biztos nem. 1v1-ezni ő is tud, viszonylag gyors.wxyz írta:Draxler, Pastore, Lucas, ugyanazok, örök ígéret mind.