Elektronika
- ___Samy___
Re: Elektronika
nekem egy kamu dre fejhallgatóm van, 3500 pénzért vettem
ahhoz képest, hogy szinte ingyen volt, egész jól muzsikál, bár én elég laikus vagyok ezen a téren
az én igényeimet kielégíti bőven
bár az igaz, hogy ez már a második, az elsőt véletlenül túlfeszítettem, és elpattan a pántja középen
ja, és nem pávázok vele az utcán, a laptoppal használom csak
ahhoz képest, hogy szinte ingyen volt, egész jól muzsikál, bár én elég laikus vagyok ezen a téren
az én igényeimet kielégíti bőven
bár az igaz, hogy ez már a második, az elsőt véletlenül túlfeszítettem, és elpattan a pántja középen
ja, és nem pávázok vele az utcán, a laptoppal használom csak
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a vége az lett, hogy 2 db 102 cm-es technika full hd led tv-t vettünk.Tescobol vettem 1 honapja a tv-t, samsung, 85 ezer volt, 82 cm, ott is 10 havi THM nelkuli BB-s hitellel.
van technika is, ami allitolag nem rossz, bar nekem tapasztalatom nincs rola, de arban a legalacsonyabb.
a technikáról én is hallottam jót is, rosszat is.
elvileg a samsungtól és egyéb nagyobb gyáraktól vásárolják fel azokat az eszközöket, amelyek nem mennek át a minőségellenőrzésen (nem azért, mert szarok, hanem azért, mert nem tökéletesek) és azokból rakják össze a tévéiket.
az lg meg samsung tévék mellett azért kiütött a különbség, de még így is baromi szép képe van, az 50 éves 54 cm-es sony tévémhez képest meg...
nem áruhitellel vettük, hanem kp-ra, és így volt egy dolgozói kártyával 160 helyett 144 a kettő.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ennyi. ha hangot akarsz akkor senn ha menőzni akkor dré. nem ítélem el egyiket se. a dré se fos. csak az árához viszonyítva.hehe írta:az iphone is drága.
ér annyit?
ha zenét akarsz hallgatni, akkor sennheiser, akg, böse, stb.
ha páváskodni akarsz a dré se roszz.
Már vártam hogy valaki túlzásokba essen, de inkább elnézést kérek és belinkelem a magyar nyelvű wikipédiás oldalt válaszként*. Drake, ne vedd zokon.Santi írta:Most ez olyan, mintha én megkérdezném mi a véleményetek xy filmről és erre azt válaszolnátok, hogy guglizzak és nézzem meg mennyin áll imdb-n meg olvassak kritikákat.
*válasz erre:
Azokon általában mindenki lehordja a sárga földig az ár/érték aránya miatt.De akkor miért ilyen drága?Azért mert Drí csinálta,vagy azért tényleg ott van a legjobb headsetek között?
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Sztem a Drake az nem arra kiváncsi, hogy szakik mit gondolnak róla, meg mint mondanak a tesztek. Arra kiváncsi, hogy itt nektek mi a tapasztalatotok, mit gondoltok róla.
Most ez olyan, mintha én megkérdezném mi a véleményetek xy filmről és erre azt válaszolnátok, hogy guglizzak és nézzem meg mennyin áll imdb-n meg olvassak kritikákat.
Most ez olyan, mintha én megkérdezném mi a véleményetek xy filmről és erre azt válaszolnátok, hogy guglizzak és nézzem meg mennyin áll imdb-n meg olvassak kritikákat.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nekem volt eredeti beats fejesem angliából.. és nem nagyon értem a körülötte lévő hypeot
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Elnézést Mester,ígérem, legközelebb a googlet használom mielőtt uraságodhoz fordulnék.tucsoki írta:Egyébként 2 perc google sem kell hozzá hogy választ kapj a kérdésekre.
Egyébként 2 perc google sem kell hozzá hogy választ kapj a kérdésekre.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az iphone is drága.
ér annyit?
ér annyit?
-
hehe írta:olvass szakfórumot.Drake írta:Akkor most szítok egy kis vitát.
A Dr.Dre féle Beatsekről mi a véleményetek?
Azokon általában mindenki lehordja a sárga földig az ár/érték aránya miatt.De akkor miért ilyen drága?Azért mert Drí csinálta,vagy azért tényleg ott van a legjobb headsetek között?
- hehe
olvass szakfórumot.Drake írta:Akkor most szítok egy kis vitát.
-
Akkor most szítok egy kis vitát.
Több mint 4 éve nyúzok egy AKG K512-t, 11e körül sikerült beszerezni anno. Ugyan olyan jól szól mint az elején, tökéletes állapotban van pedig nem a polcon tartjuk. Hozzáértő ismerősöm ajánlotta anno ezt a márkát/típust, én is kb. 5-6 ezret akartam rászánni, de akkor rábeszélt hogy toldjam meg kicsivel és kapok egy minőségi cuccot. Nem bántam meg.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nekem meg Samsung agybadugosom van,viszonylag el is vagyok vele,bar jobb lenne a jobb,de nalam 4-5 honapig birjak Oke,nem is vigyazok elegge ra,de azert na..
Amiknek lapos a zsinorjuk(vagy hogy mondjam),nem hengeres alaku,azok tenyleg jobban birjak?
Amiknek lapos a zsinorjuk(vagy hogy mondjam),nem hengeres alaku,azok tenyleg jobban birjak?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem van egy sony fejesem, 7-8k volt anno, meg egy agybadugósom szintén sony, mindkettő príma. Viszont próbáltam egy nagyon komoly sennheisert, amit egyik cimbim kapott az elektromos dobjához, na az azért más világ.
Nem illik.
- hehe
én egy 7ezres agybadugós sennheisert használok kb 8 éve, teljesen jól működik.
de hogy ennyiért normális fejest hol lehet kapni, azt nem tudom, max használtan valamit.
de hogy ennyiért normális fejest hol lehet kapni, azt nem tudom, max használtan valamit.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Van annyiért is AKG meg Sennheiser hehe csak kompromisszumos megoldások. Vagy a hangminőség jó, viszont az anyagminősége szar, mert fél év utána elnyúlik vagy törik vagy fordítva, jól össze van rakva, de nem szól jól.
- hehe
nem véletlenül találták ki a fejhallgatót nagyapáink, egyértelmű, hogy az agybadugós nem érhet a nyomába hangminőség terén, persze, ha nem a tescogazdaságos eszközöket nézzük.
Amúgy oké, trendi most a fejhallgató, de az agybadugós fülhallgatót semmi se veri szerintem, vettem is egy sony walkmanes 3kért 3 éve, de még nem bírtam benne semmit se fullhangerőn hallgatni, mert szétvisz
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K