Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Simeone jelenleg nincs eltiltva?
Úgy emlékszem több meccset is kapott azért a tockosért legutóbb. Bár lehet, hogy az már lejárt, nem tudom.
Úgy emlékszem több meccset is kapott azért a tockosért legutóbb. Bár lehet, hogy az már lejárt, nem tudom.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az AtMának van egy nem elhanyagolható tényezője, ami miatt idén is komoly esélyük lehet a végjátékban. Ez pedig Simeone karizmája, óriási hatással van a játékosaira. Lehet, hogy alapvetően eléggé paraszt mentalitása van, de a játékosok motiválásában zseniális. Ők tényleg 90 percig harapnak a pályán, ha kell, náluk olyan nem fér bele, hogy 20-25 percet meghúznak, aztán a maradék csak lötyögés. Ezzel szemben van a mi amúgy is hiányos, de a sérülésektől méginkább megfogyatkozott szűk keretünk, ahol néhány játékosnak vannak problémái a motivációval. A holnapi meccstől én is max egy x-et várok, de szerintem esélyesebb, hogy Simeonéék ezt be fogják húzni. Viszont a bajnokságot sem feltétlenül az El Clasicó-kon és a madridi derbiken kell megnyerni, mint ahogy az előzőt sem ott buktuk el, hanem az elszórakozott meccseken a kiscsapatok ellen, ahol a laza 3 pontból a flegmaság miatt maradt 1.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Matt +1
A szuperkupán azt vártam, hogy behúzzuk mindkét meccset, de az atletico nem gyengült, sőt. Meg lennék lepve ha holnap behúznánk, az atleti tudja mit akar játszani mi meg szokás szerint kóválygunk a pályán és ötlettelenül passzolgatunk 40 méterrel a kapujuk előtt. Ha nem találnak egyet szögletből akkor szerintem X lesz.
A szuperkupán azt vártam, hogy behúzzuk mindkét meccset, de az atletico nem gyengült, sőt. Meg lennék lepve ha holnap behúznánk, az atleti tudja mit akar játszani mi meg szokás szerint kóválygunk a pályán és ötlettelenül passzolgatunk 40 méterrel a kapujuk előtt. Ha nem találnak egyet szögletből akkor szerintem X lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Évek óta mindig úgy jött ki a klasszikus, hogy ők többet pihenhettek,vagy mi utaztunk idegenbe.Évek óta.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Facebookon a post alatt vért hánynak éppenEgyebkent iden is, meg tavaly is mi szivtunk a sorsolassal legjobban. Hol vannak most a Barca szurkolok, hogy elmondjak, hogy a Realnak mindig makja van a sorsolasnal?
Nem értették meg, hogy mi a baj ezzel. Mondjuk pár madridista sem...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Egyebkent iden is, meg tavaly is mi szivtunk a sorsolassal legjobban. Hol vannak most a Barca szurkolok, hogy elmondjak, hogy a Realnak mindig makja van a sorsolasnal?Realista24 írta:Sem ez, sem a klasszikus...Nagyon nem jo idopontban van ez a meccs.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tök mindegy, meg kell verni őket, ennyi XX milliós játékossal meg pláne. Tőlem lehet Szilveszter éjfélkor is a meccs.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sem ez, sem a klasszikus...Nagyon nem jo idopontban van ez a meccs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nagyon nem jo idopontban van ez a meccs. A mi csapatunknak sosem szokott jol sikerulni a valogatott szunet utani elso bajnoki. A realitasok talajan maradva en nem lennek teljesen elegedetlen egy dontetlennel sem. Nem lenne tul jo eredmeny, de erzesem szerint az Atma jelenleg elorebb jar nalunk a csapatepitesben, igy azt mondom, hogy legalabb veluk szemben ne veszitsunk pontokat. A Barcat meg majd utolerjuk valahol kesobb. Ugye nekik is lesz meccsuk az Atmaval is meg velunk is, a realis cel az lenne, hogy a 4 nagy meccsbol, hozzunk 8 pontot, es akkor meglesz a bajnoksag. Jelenleg pedig az elso pontot kell megszerezni. A korulmenyek nem jatszanak a kezunkre sajnos.petiamadridista írta:emberek.
holnap máris vízválasztó meccset játszunk.
kötelező a győzelem, ha kikapunk, akkor óriási hátrányba kerülünk már az elején, és akkor ugyanaz lesz mint tavaly, egy szűk kerettel futhatunk az eredmény után....
a matracosokat egyszerűen le kell győzni, bármi áron!..
remélem hogy nem erőltetünk be fölösleges elemeket a csapatba, valamint Isco-t játszatja majd Carlo, ő lehet a kulcs az Atletico szoros védekezésének a feltöréséhez.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
emberek.
kötelező a győzelem, ha kikapunk, akkor óriási hátrányba kerülünk már az elején, és akkor ugyanaz lesz mint tavaly, egy szűk kerettel futhatunk az eredmény után....
remélem hogy nem erőltetünk be fölösleges elemeket a csapatba, valamint Isco-t játszatja majd Carlo, ő lehet a kulcs az Atletico szoros védekezésének a feltöréséhez.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
jelenleg ez a programunk:hehe írta:hogy térne már vissza, amikor pepe játszik állandóan?
- szombat: atleti(o)
- kedd: basel(o)
- szombat: deportivo(i)
- kedd: elche(o)
- szombat: villarreal(i)
- szerda: ludogorets(i)
- vasarnap(?): bilbao(o)
- utana jon masfel fel EB selejtezo. (szerda: szabad, szombat: portugalia, kedd:ormenyorszag)
Kivancsi vagyok ezen az 7 meccsen hany percet fog kapni Varane. Megha a hetvegi meccseken nem is meri bevallalni Ancelotti, het kozben siman jatszhatna. Basel, elche, ludogorets. Ez heti 1 meccs, majd masfel het szunet es a valogatottban 2 meccs egymas utan. Legalabbis remelem, hogy ez Ancelotti terve.
A hetvegi meccshez: eleg szivas, hogy pont az atletico ellen jatszunk, mert azert jo lett volna kiprobalni az modric kroos illarra harmast.
Bale kp-n jatszatasahoz: kicsit olyan erzesem van, mint amikor tavaly ramost feltoltuk a kp-ra a clasicon.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
most olvasom hogy egyre valószínűbb bale középpályán illetve james csatársorban való játszatása.
valamit ki kell találni,mert nem megy ellenük..hátha ezzel tudunk váratlant húzni,de amúgy meg nem díjazom ha a további meccseken is így fogunk fölállni.
valamit ki kell találni,mert nem megy ellenük..hátha ezzel tudunk váratlant húzni,de amúgy meg nem díjazom ha a további meccseken is így fogunk fölállni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Míg Pepe meg Ramos folyamatosan tahón védekezik addig szerintem semmi baj azzal, hogy Varane higgadt fejjel teszi mind ezt. Amúgy szerencse, hogy a francia válogatottba még így is tükör simán kezdő, hogy nálunk még nem alapember, de én jelenleg nem is érzem azt, hogy Ancelotti több bizalmat fektetne belé, mint Pepebe.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezt a nem annyira határozott, kevésbé erőszakos dolgot érzem az egyetlen dolognak amiben előre kéne lépnie, túl jófiusan védekezik, ami egyrészt megidéz pár régi nagyot, másrészt viszont az ilyen costa, mandzukic szerű surmók ellen nem annyira előny, legalábbis ha nincs a toppon. Szerintem csak több perc kellene neki és akkor visszatérne a csúcs Varane.MyStiQ írta: Nem tudom ki hogy látja, de szerintem egy elég komoly szintet zuhant a teljesítménye a sérülése óta. Továbbra is megbízható, de közel sem olyan határozott és jó értelemben véve erőszakos, mint volt. Remélem visszatér a régi Varane, nagyon kéne.
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hogy térne már vissza, amikor pepe játszik állandóan?MyStiQ írta:Én imádom Varane komát, de a Szuperkupa odavágóján is ő volt az, aki töketlenkedett Mandzukic gólja előtt.ziro4vr írta:nálam Varane alap az Atma ellen, az mindenképp jó ha ő kezd
Nem tudom ki hogy látja, de szerintem egy elég komoly szintet zuhant a teljesítménye a sérülése óta. Továbbra is megbízható, de közel sem olyan határozott és jó értelemben véve erőszakos, mint volt. Remélem visszatér a régi Varane, nagyon kéne.
Én imádom Varane komát, de a Szuperkupa odavágóján is ő volt az, aki töketlenkedett Mandzukic gólja előtt.ziro4vr írta:nálam Varane alap az Atma ellen, az mindenképp jó ha ő kezd
Nem tudom ki hogy látja, de szerintem egy elég komoly szintet zuhant a teljesítménye a sérülése óta. Továbbra is megbízható, de közel sem olyan határozott és jó értelemben véve erőszakos, mint volt. Remélem visszatér a régi Varane, nagyon kéne.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
mondjuk a pepe ramos páros kémiája meg egy robbanó elegy az atma ellen, szóval izgalmas ez hogy ki lesz hátulRealista24 írta:Arbeloánál még mindig jobb opció. Én a Pepe Varane párostól félek, nincs meg köztük a kémia.mivel ramos továbbra sem szélsővédő, és köztudott, hogy egy átlagnál csak kicsit gyorsabb szélső röhögve hagyja ott, így innentől kezdve tökmindegy, hogy hogy fog játszani.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arbeloánál még mindig jobb opció. Én a Pepe Varane párostól félek, nincs meg köztük a kémia.mivel ramos továbbra sem szélsővédő, és köztudott, hogy egy átlagnál csak kicsit gyorsabb szélső röhögve hagyja ott, így innentől kezdve tökmindegy, hogy hogy fog játszani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema