Majdnem,még egy Pogba elférne mellé és akkor vagyunk boldogok. Khedira meg mehet a Chelseabehehe írta:nem is baj, ha egy ilyen rozoga céronaldoból még utoljára behúzunk egy jó adag pénzt.
patella íngyulladásra egy gyógymód van: pihentetni. köszi szépen, mondd ezt egy élsportolónak
jön reus, minden fasza, örülünk és boldogok vagyunk.
Kommentáld a híreket
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Re: Kommentáld a híreket
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem is baj, ha egy ilyen rozoga céronaldoból még utoljára behúzunk egy jó adag pénzt.
patella íngyulladásra egy gyógymód van: pihentetni. köszi szépen, mondd ezt egy élsportolónak
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csak azt csinálja, amiben a legjobb.Nika91127 írta:Ez a Mendes mekkora egy patkány...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Ez a Mendes mekkora egy patkány...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Komolyan, ha ez tényleg így alakulna a akkor az év barmai vagyunk, elengedjük Falcaot, helyette megvesszük az Mu 4 számú csatárát, mert jelenleg arra van szükségünk, majd télen igazolunk egy ember a sanitasba, mert vszeg ott töltené Madrid pályafutása 60%-t.Remy írta:Ez tényleg feltenné a koronát az átigazolási szezonunkra. 4,7-ért esetleg... de 47
Én már csak Torres nevét és olyan 60 milkát várok.Remy írta:Ez tényleg feltenné a koronát az átigazolási szezonunkra. 4,7-ért esetleg... de 47? Amúgy meg teljesen felesleges. Jesé januárra remélhetőleg már harcképes lesz.ngol lapok máris arról cikkeznek, hogy a Real Madrid nem elégszik meg Chicharitoval és januárban ajánlatot fognak tenni a Manchester United másik támadójáért, Van Persieért. A hír szerint a madridi csapat 47 millió eurót fizetne a holland támadóért. Forrás: Madridom.hu
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez tényleg feltenné a koronát az átigazolási szezonunkra. 4,7-ért esetleg... de 47? Amúgy meg teljesen felesleges. Jesé januárra remélhetőleg már harcképes lesz.ngol lapok máris arról cikkeznek, hogy a Real Madrid nem elégszik meg Chicharitoval és januárban ajánlatot fognak tenni a Manchester United másik támadójáért, Van Persieért. A hír szerint a madridi csapat 47 millió eurót fizetne a holland támadóért. Forrás: Madridom.hu
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehe
mert a védekezés nem a védőknél kezdődik.az már tényleg más kérdés, hogy egy két csapat jobban védekezik a gyengébb képességű védőikkel.
lásd: atma tavaly fullátlagos játékosokkal, de jól felkészítve, bár nagy adag mákkal, de megfelelő rendszerben és stílusban játszva nyerni tudtak.
ott a legutolsó diegocosta is rúgottcsípett harapott, ha védekezésről volt szó..
mi 3 méterről nézzük, ahogy gurigázik az ellenfél - lásd sociedad szanaszét is csapta a kis szánkat.
MU:tucsoki írta:Manchester United: Jones, Rojo, Smalling, EvansMyStiQ írta:
Példákat kérhetnék ezekre a top cserékre a legnagyobb klubok esetében? Vagy nekem az is jó, ha kapok a topklubok esetében 3-3 nevet, akik elvileg egyéni képességek alapján utolérik a mieinket.
Én úgy érzem, hogy brutálisan el vagyunk kényeztetve ezzel a hármassal, az meg nettó baromság, hogy jelenleg egy Varane a padon szotyizik. Az meg ugye egyenesen röhej (és egyben szomorú dolog is), hogy a nevek alapján mondjuk gyengébb Barcelona stabilabb hátul, mint mi. Nyilván ez a szerkezetnek, a taktikának és a klubok filozófiájának is köszönhető, de akkor is.
Manchester City: Kompany, Mangala, Nastasic, Demichelis
PSG: David Luiz, Thiago Silva, Marquinhos
Atletico Madrid: Miranda, Godín, Jimenez
Arsenal: Koscielny, Mertesacker, Chambers (CB és RB)
Barcelona: Vermaelen, Piqué, Bartra, Mathieu, Mascherano (CB és DM)
Chelsea: Cahill, Zouma, Terry, Ivanovic (CB és RB)
Dortmund: Sokratis, Subotic, Hummels, Ginter (CB és DM)
Real Madrid: Ramos, Varane, Pepe, Nacho
Olyan igazán kiemelkedően minőségi csere nem nagyon akad (pl. Ramos, Varane, Hummels), feltételezve, hogy a 2 "legjobb" kezd.
City:
AM:
Arsenal:
Barcelona:
Chelsea, Dormtund: szerintem ők a legkiegyensúlyozottabbak velünk egyetembe, az már tényleg más kérdés, hogy egy két csapat jobban védekezik a gyengébb képességű védőikkel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pepe, Ramos, Varane az 3 ember a jelenlegi top5ből kb, szóval el vagyunk kényeztetve az fix. Bár ez a pályán nem mindig jön ki, sajnos ez nem fifa még hogy csak bizonyos dolgok számítanak. Nacho meg tökéletes 4. ember, jobbat arra posztra se tudnék mondani.
Nem illik.
Manchester United: Jones, Rojo, Smalling, EvansMyStiQ írta:Példákat kérhetnék ezekre a top cserékre a legnagyobb klubok esetében? Vagy nekem az is jó, ha kapok a topklubok esetében 3-3 nevet, akik elvileg egyéni képességek alapján utolérik a mieinket.Jelenleg Ramos-Pepe-Varane a top3 védő nálunk. Titeket jelen pillanatban az érdekel,hogy Varane legyen a kezdőben,és lehetőleg Ramos legyen a párja,mert szerintetek ez a jövő. Ezzel egyetértek,csak én Pepét nem kedvelem annyira,és jobban örülnék,ha a távozása esetén Hummels jönne. Így nem romlana a védősorunk és továbbra is lenne legalább 1 top csere arra posztra. Ami kell is,ALAP minden csapatnál,mert bármikor jöhet az 5. sárga,BL-ben szintén jöhet eltiltás,jöhet piros lap,jöhet sérülés (Varane,például).
Én úgy érzem, hogy brutálisan el vagyunk kényeztetve ezzel a hármassal, az meg nettó baromság, hogy jelenleg egy Varane a padon szotyizik. Az meg ugye egyenesen röhej (és egyben szomorú dolog is), hogy a nevek alapján mondjuk gyengébb Barcelona stabilabb hátul, mint mi. Nyilván ez a szerkezetnek, a taktikának és a klubok filozófiájának is köszönhető, de akkor is.
Manchester City: Kompany, Mangala, Nastasic, Demichelis
PSG: David Luiz, Thiago Silva, Marquinhos
Atletico Madrid: Miranda, Godín, Jimenez
Arsenal: Koscielny, Mertesacker, Chambers (CB és RB)
Barcelona: Vermaelen, Piqué, Bartra, Mathieu, Mascherano (CB és DM)
Chelsea: Cahill, Zouma, Terry, Ivanovic (CB és RB)
Dortmund: Sokratis, Subotic, Hummels, Ginter (CB és DM)
Real Madrid: Ramos, Varane, Pepe, Nacho
Olyan igazán kiemelkedően minőségi csere nem nagyon akad (pl. Ramos, Varane, Hummels), feltételezve, hogy a 2 "legjobb" kezd.
Példákat kérhetnék ezekre a top cserékre a legnagyobb klubok esetében? Vagy nekem az is jó, ha kapok a topklubok esetében 3-3 nevet, akik elvileg egyéni képességek alapján utolérik a mieinket.Jelenleg Ramos-Pepe-Varane a top3 védő nálunk. Titeket jelen pillanatban az érdekel,hogy Varane legyen a kezdőben,és lehetőleg Ramos legyen a párja,mert szerintetek ez a jövő. Ezzel egyetértek,csak én Pepét nem kedvelem annyira,és jobban örülnék,ha a távozása esetén Hummels jönne. Így nem romlana a védősorunk és továbbra is lenne legalább 1 top csere arra posztra. Ami kell is,ALAP minden csapatnál,mert bármikor jöhet az 5. sárga,BL-ben szintén jöhet eltiltás,jöhet piros lap,jöhet sérülés (Varane,például).
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Komolyan ez vicc. Azt állítani,hogy a jellemzően fgy DM,akinek ha volt 2*fél éve,amikor a csapathoz érdemien hozzátett,jobb,mint az a Guti,aki nem egyszer húzta ki szarból a csapatot,és ha kedve volt(az egyetlen nagy hibája szerintem a hozzáállása volt,ha fele olyan szorgalmas,mint CR,most nem Xavi-Ini kukiját copkodná a fél világ,hanem Guti lenne az ISTEN) meccseket döntött el,és olyan passzokat mutatott be,amikre kevesen képesek. Holott néha egy számára totál idegen poszton játszott(vkp-ként),ahol kb. látványosan szenvedett...Géci írta:Most erre lehetne mondani, hogy csak a szokásos...Realista24 írta:Facebookon azert megmondták a tutit, Guti egy senki Dmhez képest
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most erre lehetne mondani, hogy csak a szokásos...Realista24 írta:Facebookon azert megmondták a tutit, Guti egy senki Dmhez képest
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak a szokásos keseshehe írta:pont most akartam írni, csak egy laza 2 órát késtem veleRealista24 írta:Guti mutatja a fukkkot Di Maríának és mindenkinek, aki nem érti, hogy mi a Real Madrid
guti még mindig hatalmas arc.
"egy kisebb klubban fog játszani"
Facebookon azert megmondták a tutit, Guti egy senki Dmhez képest
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
pont most akartam írni, csak egy laza 2 órát késtem veleRealista24 írta:Guti mutatja a fukkkot Di Maríának és mindenkinek, aki nem érti, hogy mi a Real Madrid
guti még mindig hatalmas arc.
"egy kisebb klubban fog játszani"
- h3x0r
Akkor még mindig itt van Pepe.kiserik írta:Na pontosan ez az, ami miatt érthető lenne egy egyezség Hummelsről. Mi van ha Varane térde nem fogja bírni, vagy már nem lesz soha a régi? 1 év alatt ki fog ez derülni s ha beigazolódik a legrosszabb ne akkor kelljen kapkodni.
Aki meg ismeri Hummelst az tudja, hogy világ egyik legjobb védője.
En se akarom eladni Pepet, csak szeretnem ha Varane-t fokozatosan beepitenenk a kezdobe. Mindenki latja, hogy baromi tehetseges a francia, viszont azzal a terddel meg sok problemank lehet. En se azt mondom, hogy mostmar Pepe pad, Varane kezdo heti 2 meccsen honapokon keresztul. Nem. Itt van egy egesz szezon, szepen lehetoseget kell neki adni. Mert ha nem, akkor nyaron mutatja majd a fukkot, Mourinho pedig tart karokkal varja. Mi pedig kereshetunk valakit Pepe helyere 40-50 millioert.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Csak ne hogy Hummels terde legyen rosszabb, hiaba korrekt kis top vedo rengeteget serult.kiserik írta:Na pontosan ez az, ami miatt érthető lenne egy egyezség Hummelsről. Mi van ha Varane térde nem fogja bírni, vagy már nem lesz soha a régi? 1 év alatt ki fog ez derülni s ha beigazolódik a legrosszabb ne akkor kelljen kapkodni.Realista24 írta: Így, én mondjuk nem igazolnék még középhátvédet, csak a szerepeket kell felcserélni. Aztán meglátjuk, hogy bírja a francia térde, lehet, hogy olyan gyenge anyagból készült szegény, hogy akármekkora tehetség, ezt a szintet nem fogja bírni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, de a Real nem igazol egy évre előre, pont a sérülések miatt. Minek kötöttünk volna 40 millióról egyezséget, mikor Reusnál is -legalábbis a hírek szerint- annyit kötöttünk ki, hogy minden vele kapcsolatos dologról tudni akarnak és kvázi jóvá kell hagyniuk Pérezéknek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Na pontosan ez az, ami miatt érthető lenne egy egyezség Hummelsről. Mi van ha Varane térde nem fogja bírni, vagy már nem lesz soha a régi? 1 év alatt ki fog ez derülni s ha beigazolódik a legrosszabb ne akkor kelljen kapkodni.Realista24 írta:Így, én mondjuk nem igazolnék még középhátvédet, csak a szerepeket kell felcserélni. Aztán meglátjuk, hogy bírja a francia térde, lehet, hogy olyan gyenge anyagból készült szegény, hogy akármekkora tehetség, ezt a szintet nem fogja bírni.Ennek semmi koze a mediahoz. Mi a Madridom forumozok(kivetel te) akarjuk Varanet a kezdobe. Engem biztos nem befolyasolt a media abban, h Varanet jobbnak tartom Pepenel. Gondolom, h HeHe, Realista, Nmate v barki itt ugyan igy van ezzel.