Nem értem miért nevetitek ki, azt nem mondta, hogy miben akar fejlődni! Lehet csak meg akar tanulni tökéletesen angolul, azért ment oda..Realista24 írta:Angel Di Maria: "Azért igazoltam a Manchesterhez, mert fejlődni akartam"
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Kommentáld a híreket
Most erre mi mondjak? Köszi R24. Míg Kroos egyet előre, addig Di Maria kb. 5-t lépett hátra.Matt009 írta:Kroosnak is volt egy hasonlo visszaszolasa a BM-nek, akkor most o is buta?Továbbra is kiüt, hogy milyen buta szegény
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem érzed, mi?Matt009 írta:Kroosnak is volt egy hasonlo visszaszolasa a BM-nek, akkor most o is buta?Továbbra is kiüt, hogy milyen buta szegény
Elmegy a BL címvédőtől oda, ahol még BL sincs...a másik meg eljött attól a csapattól, akit bucira vert a későbbi győztes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kroosnak is volt egy hasonlo visszaszolasa a BM-nek, akkor most o is buta?Továbbra is kiüt, hogy milyen buta szegény
Továbbra is kiüt, hogy milyen buta szegény.Realista24 írta:Angel Di Maria: "Azért igazoltam a Manchesterhez, mert fejlődni akartam"
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
+1 A barcánál sincs C csapat, jobb is a 2. csapatuk. Aki tehetséges, annak ne kelljen már 25 csapatban bizonyítania, hanem kapja meg a lehetőséget a 2. vagy 3. osztályban. Azért nem olyan nagy színvonalúak azok a kisebb osztályok. 17 évesen már bőven lehet ott bizonyítani.hehe írta:jó ötletnek tartom, hogy átszervezik az ificsapatokat.
túl sok tucatjátékossal árasztjuk el a piacot, ahelyett, hogy csak a szűk elitet termelnénk ki.
Ez így viszont rendben is van.A Goal.com értesülése szerint Ronaldo visszatérne Manchesterbe, ám csak két év múlva. A portugál kitűzött célja, hogy megdöntse Raúl örökös gólrekordját (323 gól). Forrás: Madridom.hu
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
ilyen nyilatkozatokkal nem kell foglalkozni. nyilván ezeket kell mondania hamár ott van. ez van.
2 év múlva viszont már elengedném egy szép összegért Ronaldot. az sem zavarna ha tőlünk vonulna vissza de 2 évet még mindenképpen maradnia kell. utána meg vagy marad vagy pénzt csinálunk belőle.
2 év múlva viszont már elengedném egy szép összegért Ronaldot. az sem zavarna ha tőlünk vonulna vissza de 2 évet még mindenképpen maradnia kell. utána meg vagy marad vagy pénzt csinálunk belőle.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
jó ötletnek tartom, hogy átszervezik az ificsapatokat.
túl sok tucatjátékossal árasztjuk el a piacot, ahelyett, hogy csak a szűk elitet termelnénk ki.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az egója az már-már virágzásnak indult... Már csak agyra kéne gyùrni.Realista24 írta:Angel Di Maria: "Azért igazoltam a Manchesterhez, mert fejlődni akartam"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Angel Di Maria: "Azért igazoltam a Manchesterhez, mert fejlődni akartam"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy kicsit OFF de nekem ez is hir amikor vedekezo kp hianyaban vagyunk, hogy Casemirot amiota kolcson adtuk a Portonak 1 kivetelevel minden meccsen VEGIG a palyan volt...Oh hogy remenykedem hogy robbant egyet, es jovore lessz egy jo kozeppalyasunk :-)
- Hasta el final, Vamos Real -
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Messi?Géci írta:Goal.com szerint, a hét kezdőcsapata a BL-ben
Jamesnek azért grat!
Pedigadottegygólpasszt...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Igazad van nem láttam, de bizonyára hasonló passzokat tolt mint akár Modric... Valahogy nem tudom elhinni, hogy nem volt nála jobb kkp-s egy csapatban sem... Mindegy... Ez már ott megbotlik, hogy goal.com.poronty írta:Gondolom mindketten láttátok a Zenit meccset elejétől a végéig és nem csak úgy random írjátok, hogy nekem nincs helye ebben a 11-ben.
Varane hosszabbításának viszont örülök!!
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
na, itt a nap híre, hosszabbított Varane már csak játszatni kell, és minden happy
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Varane hosszabbítása hivatalos!!
link
link
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Gondolom mindketten láttátok a Zenit meccset elejétől a végéig és nem csak úgy random írjátok, hogy nekem nincs helye ebben a 11-ben.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
azzal csak Witselni akartak
-
Nálam Witsel vitte a prímet...tucsoki írta:Nem tom ki melyik meccset nézte, de hogy James befér, CR pedig nem.... Nyilván Perez megkente a sajtósokat hogy jobb színben tüntessük fel a gyereket, mást nem tudok elképzelni.