Képek alapján külön edzés terv, de egy cikkben is megirtak. Tippemre a padra leulhet majd, de nem fogják erőltetni, mert szarul állunk ilyen téren.BlancoMark írta:Az edzeskepek alapjan mar labdasedzeseket vegez. Mikorra varhato a visszaterese, a Bayern ellen eselytelen?
Raphael Varane
Re: Raphael Varane - 5
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
Az edzeskepek alapjan mar labdasedzeseket vegez. Mikorra varhato a visszaterese, a Bayern ellen eselytelen?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem tudom, én még mindig nem adnám tovább kb semmiért.
Bár lehet csak a szép emlékek kötnek már hozzá inkább...
Tényleg nem lehet tagadni, hogy sok a sérülése és szintet sem lépett szvsz kb 18-9 éves kora óta igazából.
Sőt, ott kevesebbeket hibázott, mint most...
Amúgy Kerlon,
Bár lehet csak a szép emlékek kötnek már hozzá inkább...
Tényleg nem lehet tagadni, hogy sok a sérülése és szintet sem lépett szvsz kb 18-9 éves kora óta igazából.
Sőt, ott kevesebbeket hibázott, mint most...
Amúgy Kerlon,
ZIDANE
Inkább jelentkezzetek ki mára.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egyik kedvencem, de itt, ezzel az orvosi stábbal a karrierje halálra van ítélve.
Korábban is voltak hírek, hogy lehet valami nagy gebasz van vele...lehet neki is jót tenne és végre szintet ugrana.
Korábban is voltak hírek, hogy lehet valami nagy gebasz van vele...lehet neki is jót tenne és végre szintet ugrana.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
1-2 éve mondtam volna hogy semmi pénzért. Most viszont, hogy kis túlzással minden miatt megsérül... hát szerintem én is elengedném. Pedig nagyon bírom a palit. Ahogy Messit lefutotta kocogva, zseniális volt.Realista24 írta:Be kell áldozni De Geáért, ha Mou őt kéri cserébe.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Be kell áldozni De Geáért, ha Mou őt kéri cserébe.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nagyon sok van még benne, remélem elöbb utóbb ki is jön.L.Miki írta:Akkor jöhet Nacho es szep lassan el kell felejteni, hogy ő ra építünk... ez a sok sérülés fogja keresztbe törni azt a karriert amit elérhetett volna. Nagy kar.
Szerk. tudom, te i sezt írtad, csak rossz látni, ahogy stagnál a karrierje
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akkor jöhet Nacho es szep lassan el kell felejteni, hogy ő ra építünk... ez a sok sérülés fogja keresztbe törni azt a karriert amit elérhetett volna. Nagy kar.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
csak a szokásos... elövigyázatosságból lecserélik = 4 hét...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Süti
Ráadásul a szezon legfontosabb hónapja.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
1 hónap
wtf.
Szerk: legalább 2 hét.
wtf.
Szerk: legalább 2 hét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kercsó 2017. április 4., kedd 13:18-kor.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még nincs hír, legalábbis én nem láttam.Kercsó írta: Nacho egész profi karrierjében.
Jó is lenne, ha mindenki ilyen szikla lenne, mint a spanyol jolly joker.
Lehet tudni, hogy mégis mi lett Varanenal?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
BBeno írta:callejón idén. nálam az a normális.Az a természetellenes, ha valaki sosem sérült.
Nacho egész profi karrierjében.
Jó is lenne, ha mindenki ilyen szikla lenne, mint a spanyol jolly joker.
Lehet tudni, hogy mégis mi lett Varanenal?
Számomra nem sok a 8-15 meccs kihagyás évente. A jelenlegi összetételben meg pláne nem. Gyakorlatilag tök mindegy melyik 4 belső védő játszik. Amúgy meg MArcelo is sérülékeny volt világ életében mégis ott maradt az elitben. Vagy Thiago Silva, Ferdinand stb. Túlmisztifikáljátok a dolgot.Realista24 írta:Ramos és Marcelo már benne van a korban, mondhatjuk. Varane meg 24 lesz pár nap múlva még csak. Erre gondolnak itt páran szerintem. Akármekkora tehetség, aki évente 2-3 hónapot kiesik ennyi idősen, arra nem lehet rábízni a Real védelmének vezetését.Kerlon írta:Ez a rohadt sérülékeny srác játszotta a 4. legtöbb játék percet idén. Tényleg borzasztó sérülékeny.
Ramos fél lábbal, fájó háttal és vállal is vállalja a játékot, lehozza szívből. Ritka adottság.
K
K
callejón idén. nálam az a normális.Az a természetellenes, ha valaki sosem sérült.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egy ilyen terhelésnél ez természetes. Az a természetellenes, ha valaki sosem sérült.KAG írta:Csak idén 48 napot volt serult es 8 meccset hagyott ki ezek miatt.
Nekem ez sok, egy alapembertol.
Elozo szezonban pedig 92 napot volt serult osszesen,12 meccset hagyott ki....
Izomsérülések előfordulnak. A baj akkor lenne, ha sorozatosan rásérülne a műtött térdére.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ramos és Marcelo már benne van a korban, mondhatjuk. Varane meg 24 lesz pár nap múlva még csak. Erre gondolnak itt páran szerintem. Akármekkora tehetség, aki évente 2-3 hónapot kiesik ennyi idősen, arra nem lehet rábízni a Real védelmének vezetését.Kerlon írta:Ez a rohadt sérülékeny srác játszotta a 4. legtöbb játék percet idén. Tényleg borzasztó sérülékeny.
Ramos fél lábbal, fájó háttal és vállal is vállalja a játékot, lehozza szívből. Ritka adottság.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Marcelo és Ramos többet mulasztottak a kezdő védők közül. Még normális rotációval sem mondanám ezt sokank évi 65+ meccs esetében.
K
K