Luka Jović - 16
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Luka Jović
Benzema sem lesz itt már olyan igen sokat
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
De mennyire...kiserik írta:Jovictól sem kell annyira elájulni. Van egy érzésem, hogy nem ő lesz az, aki hosszú távon megoldja a csatár kérdést. Inkább fizettem volna duplát FélixértKAG írta:
Egyebkent picit "becsapós" a bajnokságbeli statja.
Volt 1 meccse, ahol 5 gólt lőtt, ami kurva nagy érdem meg eredmény, de ha azt levesszük, akkor 31/12 es a statja, amitol azert nem lehet elájulni.
+1 illetve azt se értem a Félix üggyel kapcsolatban, hogy a vezetőség mit gondol. Látjuk Mbappe példáját is. Nem tudjuk megszerezni és elviszi valaki horribilis összegért, akkor kb. cseszhetjük utána. Hazarddal is úgy szívunk, hogy 1 év van vissza a szerződéséből és 100 misinél többért fog érkezni.kiserik írta:Jovictól sem kell annyira elájulni. Van egy érzésem, hogy nem ő lesz az, aki hosszú távon megoldja a csatár kérdést. Inkább fizettem volna duplát FélixértKAG írta:
Egyebkent picit "becsapós" a bajnokságbeli statja.
Volt 1 meccse, ahol 5 gólt lőtt, ami kurva nagy érdem meg eredmény, de ha azt levesszük, akkor 31/12 es a statja, amitol azert nem lehet elájulni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Jovictól sem kell annyira elájulni. Van egy érzésem, hogy nem ő lesz az, aki hosszú távon megoldja a csatár kérdést. Inkább fizettem volna duplát FélixértKAG írta:Egyebkent picit "becsapós" a bajnokságbeli statja.Gascoigne írta: Meh, Moratát pótoltuk pár év késéssel. Nem bánom, Marianóhoz képest előrelépés. Remélem, hogy nem lesz teljesen fogalmatlan az összjátékhoz.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyebkent picit "becsapós" a bajnokságbeli statja.Gascoigne írta: Meh, Moratát pótoltuk pár év késéssel. Nem bánom, Marianóhoz képest előrelépés. Remélem, hogy nem lesz teljesen fogalmatlan az összjátékhoz.
ZIDANE
Vettünk egy John Cena-t.
Plusz még jön mellé egy Pogba és két csapatra való izomzat lesz a pályán.
Amúgy nekem egy hajszállal jobbnak tűnik, mint Mariano. Szorítok neki. Ha neki jó, nekünk is.
Plusz még jön mellé egy Pogba és két csapatra való izomzat lesz a pályán.
Amúgy nekem egy hajszállal jobbnak tűnik, mint Mariano. Szorítok neki. Ha neki jó, nekünk is.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Meh, Moratát pótoltuk pár év késéssel. Nem bánom, Marianóhoz képest előrelépés. Remélem, hogy nem lesz teljesen fogalmatlan az összjátékhoz.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én úgy értelmeztem ezt a fater nyilatkozatot, hogy "Nem tudja, hogy játszana-e ott" vagyis nem tudja, hogy eleget játszana-e. De nem egyértelmű ez az angol fordítás, mert azt is értheti ezalatt, hogy nem biztos, hogy egyáltalán szívesen játszana a Barcában. Én a "nem tudjából" következtetek az elsőre inkább, mert azt csak tudja már, hogy szívesen játszana-e a Barcában vagy nem.Realista24 írta:Ezt honnan tudod/veszed, hogy azért?Dupla D írta:
Jovic's father: "Luka has had inquiries, including from Barcelona, but he isn't interested. He doesn't know if he would play there. He wants to qualify for the UCL with Eintracht and stay."
Azért utasította vissza a Barcát, mert nem biztos, hogy eleget játszott volna. Akkor mi beígértük neki, hogy a kezdőbe jön?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
épp elég meccsen lehet kezdő majd, Mariano nyilatkozhat amit akar én biztosra veszem h távozik, amikor ennyi szélső van a keretben nem fogunk 2 csatárral játszani, vagy a szélsőink felét el kell küldeni végleg és kölcsönbe
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Vagy jó fizut. Meg jó eséllyel a németek is tolták, h távozzon, nem akarták megkockáztatni, h megsérül, vagy nem úgy sikerül a következő szezon, és buknak egy rakás pénzt. Vagy csak simán sántít valami ezzel a nyilatkozattal.Dupla D írta:Jovic's father: "Luka has had inquiries, including from Barcelona, but he isn't interested. He doesn't know if he would play there. He wants to qualify for the UCL with Eintracht and stay."Realista24 írta: Visszautasította korábban a Barcát, máris kedvelem
Azért utasította vissza a Barcát, mert nem biztos, hogy eleget játszott volna. Akkor mi beígértük neki, hogy a kezdőbe jön?
Nem tudom, de azt tutira nem tudom elképzelni, hogy bárkinek, pláne egy hozzá hasonló kalibernek kezdőtagságot ígérne bárki madridi részről.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt honnan tudod/veszed, hogy azért?Dupla D írta:Jovic's father: "Luka has had inquiries, including from Barcelona, but he isn't interested. He doesn't know if he would play there. He wants to qualify for the UCL with Eintracht and stay."Realista24 írta: Visszautasította korábban a Barcát, máris kedvelem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Jovic's father: "Luka has had inquiries, including from Barcelona, but he isn't interested. He doesn't know if he would play there. He wants to qualify for the UCL with Eintracht and stay."Realista24 írta: Visszautasította korábban a Barcát, máris kedvelem
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
60. Benfica ebből még kap 12 milliót.kodo írta: 65 milla? Mai arak mellett korrekt. En is szkeptikus vagyok de akarkit is igazolunk ugy tekintek ra,hogy Zidanenak kellett. Ez nagy különbség az elmúlt evekhez kepest, megnyugtat.
Amugy szimpatikus a pali, vamos.
Ő az első, más klubtól igazolt csatár amióta itt van Karim.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
65 milla? Mai arak mellett korrekt. En is szkeptikus vagyok de akarkit is igazolunk ugy tekintek ra,hogy Zidanenak kellett. Ez nagy különbség az elmúlt evekhez kepest, megnyugtat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Zvezdás volt, valószínűleg nem kell félteni majd. Ott lesz az első sorban, ha támadni kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Visszautasította korábban a Barcát, máris kedvelem
Amúgy mindig kellenek balkánról származó játékosok a keretbe. Szerintem.
Amúgy mindig kellenek balkánról származó játékosok a keretbe. Szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Abban a tekintetben előrelépés a srác, hogy nem igazán bu*iskodik, ha hozzákerül a labda, elég gólratörő játékos.
Természetesen én sem vagyok olyan szerencsés, hogy minden bajnokságot követni tudjak, de a videóból is az jön le, hogy gyakran oldja meg egy érintésből a helyzeteket. Remélem beválik.
Természetesen én sem vagyok olyan szerencsés, hogy minden bajnokságot követni tudjak, de a videóból is az jön le, hogy gyakran oldja meg egy érintésből a helyzeteket. Remélem beválik.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én azt a 15-20 gólt várom tőle, amit pl. Morata hozott beugróként, nem érdekel hogyan botlik bele, de ezek kellenek majd a bajnoki címhez..