még elhoznánk akikről cikkeznek és Ramosék tanulhatnának franciáulsonic írta:A fel csapat tud franciaul szoval elvan a langyosban.Realista24 írta: Zidane: "Mendy's adaption? He's a competitive player, who loves to win duels, always showing that he's hungry. But on a personal level, he has to learn Spanish, I keep telling him [laughs]." [@telefoot_TF1]
Ferland Mendy - 23
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Ferland Mendy - 23
A velszi faszfej is elvolt hosszu evekig alomfizuval spanyol nelkul.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A fel csapat tud franciaul szoval elvan a langyosban.Realista24 írta: Zidane: "Mendy's adaption? He's a competitive player, who loves to win duels, always showing that he's hungry. But on a personal level, he has to learn Spanish, I keep telling him [laughs]." [@telefoot_TF1]
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Zidane: "Mendy's adaption? He's a competitive player, who loves to win duels, always showing that he's hungry. But on a personal level, he has to learn Spanish, I keep telling him [laughs]." [@telefoot_TF1]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
+a kurvák és a kokain de jaDupla D írta:Ez egyértelmű, de máshogy nem fog menni a beilleszkedés, csak ha próbálkozik. Simán el tudom képzelni, hogy a Benficában is ezért bukhatott meg.Fenoo írta:
Jovic nagyon introvertált személyiségnek tűnik és ez nagyon megnehezíti a beilleszkedését. Tegnap az első gól utáni örömnél is olyan volt mint aki zavarban van és inkább kellemetlen neki a helyzet.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez egyértelmű, de máshogy nem fog menni a beilleszkedés, csak ha próbálkozik. Simán el tudom képzelni, hogy a Benficában is ezért bukhatott meg.Fenoo írta:Dupla D írta: Jovic példát vehetne róla beilleszkedés terén. Mendyn látszik, hogy beilleszkedett, jól megérti magát a társakkal, és egy egészen más szinten játszik már, mint tavaly ősszel.
Jovic nagyon introvertált személyiségnek tűnik és ez nagyon megnehezíti a beilleszkedését. Tegnap az első gól utáni örömnél is olyan volt mint aki zavarban van és inkább kellemetlen neki a helyzet.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
Dupla D írta: Jovic példát vehetne róla beilleszkedés terén. Mendyn látszik, hogy beilleszkedett, jól megérti magát a társakkal, és egy egészen más szinten játszik már, mint tavaly ősszel.
- Dupla D
Jovic példát vehetne róla beilleszkedés terén. Mendyn látszik, hogy beilleszkedett, jól megérti magát a társakkal, és egy egészen más szinten játszik már, mint tavaly ősszel.
- ateeemadrid
Én kritikus voltam vele, de mostanra bőven megnyert, egy kibaszott beast.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Tegnap akartam is irni, csak elfelejtettem. Nagyon olcso volt a tag.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezt azert adom, valoban elofurdult ilyen. Fejlesztheto, de nem vészes szvsz. Amúgy amennyiszer eljatsza ezt Danival ramos minden meccsen, sztem csukott szemmel is mar levenne carvajal. Marci meg Marci. Sosem lesz hasonlo sem a mi életünkben.kiserik írta:Carvajalnál nem is fogod, mert Ramos óriási keresztlabdáit is meg tudja szelídíteni, míg Mendynek néha egy egyszerű lőtt passzal is meggyűlik a baja. Kicsit ebben az értelemben olyan, mint Vini, elég kétarcú, mert valamikor megcsinálja a cseleket, teszi veszi, van mikor meg majd orra esik a labdában. Ami fontosabb, mert hogy védőről beszélünk, hogy ezen kívül minden másban, védekezés, fizikum, munka, fegyelem, top a pali.realbeckham írta: Szinte állandóan azt olvasom, hogy "technikai hiányosságai"
Ez mit is jelent pontosan? Pl carvajal nal, alba nal sosem olvastam ilyet. De a sokak által hianyolt Reguilon nal sem. Az agyonsztárolt Davies nél sem lattam ilyet.
Technikai hiányosságok. Nem e abbol látszódik igy, mert egy jo fizikumú, magas szikár fazonrol beszélünk, aki darabosan közlekedik. Egyébként Hakimi is hasonlo.
Az említett futóbekkeknél Mendy sokkal több driblit hajt végre, bőröz, biciklizik, sarkazgat, de nem egy esernyőt is kiosztott már habfehérben. Kicsiben is jo. Szerintem abszolút nincs gond a technikai dolgaival.
Ez egy full kétlabas fazon, aki szereti szinezni is a jatekot es képes flikk flakkbol is megoldani a szitut, de ha valaki rendelkezik ilyen raketakkal, meg mellette izomzattal, az nyilvan az erofocit helyezi eloterbe es annak megfelelően jatszik. En elfogult vagyok vele, lehet emiatt vakon is vagyok, de nem látok ilyeneket, mint ti, legalább is nem olyan szinten, hogy állandóan ez legyen felróvaA baj ott kezdődik, mikor ez 5-6 méter, aztán szaladni kell utánaEl Sie7e írta: sztem arra gondolnak h rendszeresen (ezen a szinten a kelleténél többször) pattan el tőle a labda átvételkor akár 1-1,5 méterre is
Kicsit off, de miért kell egyeseknek megöregedni? Életem végéig nézném, ahogy a kis bohóc egy 40 méteres keresztlabdára rálép
Amugy egy picit meg ide. Pl. Ahanyszor Cé ( ) kicselezte sajat magat annyiszor lenne 500ft om, már ma felmondanek a meloba
- Süti
Beadásokban én se érzem hogy annyira rossz lenne. Viszont ezzel a seprűnyél mozgással azért néha kijönnek a hibák, labda elpattog tőle, meg tud botladozni. Kell neki a hely, meg kellene mögé egy technikás alternatíva, és akkor minden játékrendszerre meglennénk.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Beadásokban szerintem semmivel nem rosszabb, mint a nagy átlag, vagy mint Carvajal. Csak hát középen nem Cé szaladgál, így nyilván rosszabb a rátája mindenkinek.Dupla D írta: Magas beadások és labdaátvétel. A két hiányossága, amin még ilyen idős korban is lehet fejleszteni sok gyakorlással. Minden másban verhetetlen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
Magas beadások és labdaátvétel. A két hiányossága, amin még ilyen idős korban is lehet fejleszteni sok gyakorlással. Minden másban verhetetlen.
Carvajalnál nem is fogod, mert Ramos óriási keresztlabdáit is meg tudja szelídíteni, míg Mendynek néha egy egyszerű lőtt passzal is meggyűlik a baja. Kicsit ebben az értelemben olyan, mint Vini, elég kétarcú, mert valamikor megcsinálja a cseleket, teszi veszi, van mikor meg majd orra esik a labdában. Ami fontosabb, mert hogy védőről beszélünk, hogy ezen kívül minden másban, védekezés, fizikum, munka, fegyelem, top a pali.realbeckham írta: Szinte állandóan azt olvasom, hogy "technikai hiányosságai"
Ez mit is jelent pontosan? Pl carvajal nal, alba nal sosem olvastam ilyet. De a sokak által hianyolt Reguilon nal sem. Az agyonsztárolt Davies nél sem lattam ilyet.
Technikai hiányosságok. Nem e abbol látszódik igy, mert egy jo fizikumú, magas szikár fazonrol beszélünk, aki darabosan közlekedik. Egyébként Hakimi is hasonlo.
Az említett futóbekkeknél Mendy sokkal több driblit hajt végre, bőröz, biciklizik, sarkazgat, de nem egy esernyőt is kiosztott már habfehérben. Kicsiben is jo. Szerintem abszolút nincs gond a technikai dolgaival.
Ez egy full kétlabas fazon, aki szereti szinezni is a jatekot es képes flikk flakkbol is megoldani a szitut, de ha valaki rendelkezik ilyen raketakkal, meg mellette izomzattal, az nyilvan az erofocit helyezi eloterbe es annak megfelelően jatszik. En elfogult vagyok vele, lehet emiatt vakon is vagyok, de nem látok ilyeneket, mint ti, legalább is nem olyan szinten, hogy állandóan ez legyen felróva
A baj ott kezdődik, mikor ez 5-6 méter, aztán szaladni kell utánaEl Sie7e írta: sztem arra gondolnak h rendszeresen (ezen a szinten a kelleténél többször) pattan el tőle a labda átvételkor akár 1-1,5 méterre is
Kicsit off, de miért kell egyeseknek megöregedni? Életem végéig nézném, ahogy a kis bohóc egy 40 méteres keresztlabdára rálép
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ___Samy___
És Drenthe?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
heinze-miguel torres-theo hernández vonal nem rossz
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- ___Samy___
Mai napig nem értem, O hogy játszhatott nálunk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
Technikailag sincs vele gond, de az elmúlt 20-25 évben olyan szinten el lettünk kényeztetve a védelem bal oldalán... Marcelo és Robi Carlos technikai szintje valami egészen más szintet kepvisel.
Mendy a mai felhozatalhoz képest semmivel nincs lemaradva, de a két brazilhoz képest zongorazhato a különbség.
Mendy a mai felhozatalhoz képest semmivel nincs lemaradva, de a két brazilhoz képest zongorazhato a különbség.