De lehet. Viszont az meg még nem fog működni szerintem. Szezon közben átállni...nehéz, ráadásul Mancini nem egy Mourinho és én igazából semmiféle koncepciót nem tudok kiszűrni ezekből az igazolásokból.miro írta:Nem lehet hogy bukóba van ez eddigi,és új koncepciót akar Mancini?Tegyük hozzá,hogy ez még nem az ő csapata,hanem egy átvett,szóval benne van hogy más elképzelései vannak.
Serie A
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Serie A
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
+Podolski.nmate írta:Hát azért nem mondanám, hogy a kreativitás az erőssége. Jól vezeti a kontrákat, jók a megindulásai, gyors, erős. Ezen tulajdonságaival bontja a középpályát vagy épp a védelmet ha feljebb kap labdát, de a kreativitást nem ezekben a mutatókban mérik.Kerlon írta:hogy elöl csak egy kreatív játékosuk van és az Kovacic
Szerintem ennél a csapatnál rossz a koncepció. Egész évben 5-3-2-t játszanak, erre igazolnak egy támadó szélsőt Shaqiri személyében. Kíváncsi leszek hogyan passzírozzák be.
Nem lehet hogy bukóba van ez eddigi,és új koncepciót akar Mancini?Tegyük hozzá,hogy ez még nem az ő csapata,hanem egy átvett,szóval benne van hogy más elképzelései vannak.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- nmate
Hát azért nem mondanám, hogy a kreativitás az erőssége. Jól vezeti a kontrákat, jók a megindulásai, gyors, erős. Ezen tulajdonságaival bontja a középpályát vagy épp a védelmet ha feljebb kap labdát, de a kreativitást nem ezekben a mutatókban mérik.Kerlon írta:hogy elöl csak egy kreatív játékosuk van és az Kovacic
Szerintem ennél a csapatnál rossz a koncepció. Egész évben 5-3-2-t játszanak, erre igazolnak egy támadó szélsőt Shaqiri személyében. Kíváncsi leszek hogyan passzírozzák be.
Én eddig abban láttam a fő problémájukat, hogy elöl csak egy kreatív játékosuk van és az Kovacic. Egy Hernanes-Medel-Guarín kp elé fel rakod ezt a két embert szabadon és Poldit csatárba(jól fejez be, jól mozog üresbe), akkor nem lehetnek olyan rosszak. Top 5-t simán el kellene érni egy ilyen kerettel szerintem.nmate írta:Ebből Shaqirit leszámítva mind egy halál közepes játékos, Podolski rutinjával lóg ki valamicskét. Ez a csapat totál lúzer, van egy Hernanes-Guarín-Kovacic trió amit valamire lehet használni (bár szerkezetileg ők hárman nem illenek össze), aztán csókolom. Az első hajtósabb kiscsapat kicsapja őket.'shutterisland írta:palacio, podolski, icardi, shaqiri és osvaldo.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
Ja, mondták hogy érdemes rá figyelni, de én nem látok benne semmit.miro írta:Icardi szerintem nagyon tehetséges,belőle jó játékos lesz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pont ez a gond, mert játékosanyag alapján előrébb kellene lenniük, még annak ellenére is, hogy azért nyilván nem klasszisokkal vannak tele.
van egy juventus, emeljük ki, de azon kívül a róma, a napoli, a milan, az inter vagy a fiorentina kerete közt nincs túl nagy különbség, ennek a 6 csapatnak az első 8-ban kellene végezni.
van egy juventus, emeljük ki, de azon kívül a róma, a napoli, a milan, az inter vagy a fiorentina kerete közt nincs túl nagy különbség, ennek a 6 csapatnak az első 8-ban kellene végezni.
- miro
Icardi szerintem nagyon tehetséges,belőle jó játékos lesz.nmate írta:Ebből Shaqirit leszámítva mind egy halál közepes játékos, Podolski rutinjával lóg ki valamicskét. Ez a csapat totál lúzer, van egy Hernanes-Guarín-Kovacic trió amit valamire lehet használni (bár szerkezetileg ők hárman nem illenek össze), aztán csókolom. Az első hajtósabb kiscsapat kicsapja őket.'shutterisland írta:palacio, podolski, icardi, shaqiri és osvaldo.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- nmate
Ebből Shaqirit leszámítva mind egy halál közepes játékos, Podolski rutinjával lóg ki valamicskét. Ez a csapat totál lúzer, van egy Hernanes-Guarín-Kovacic trió amit valamire lehet használni (bár szerkezetileg ők hárman nem illenek össze), aztán csókolom. Az első hajtósabb kiscsapat kicsapja őket.'shutterisland írta:palacio, podolski, icardi, shaqiri és osvaldo.
- 'shutterisland
van egy medel-kuzmanovic-mvila-hernanes-guarín-kovacic-obi fogat középre, előre meg palacio, podolski, icardi, shaqiri és osvaldo...Kerlon írta:Shaquiri is megy az Interbe. Lassan olyan keretet kap Mancini, ami harcolhat az EL-ért.
azért tényleg illene.
Xherdan Shaqiri to Inter: deal done. €2M for 6 months loan, then Inter will pay €12M to Bayern Munich in June.(via @FabrizioRomano)
Shaquiri is megy az Interbe. Lassan olyan keretet kap Mancini, ami harcolhat az EL-ért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát a tegnapi meccsünkhöz képest nem is volt rosszmiro írta:Én ezt nem értem,pont hogy jó meccs volt,és amire egyáltalán nem számítottam az a nagy iram.Géci írta:Hát valami félelmetesen gyenge ez az Inter, de a Juve se kutya... 30 percnél nem birtam többet.
Bár gondoltam hogy ha a Juve 45 perces letámadásnál nem tud 2 gólt lőni legalább,akkor kifáradnak a másodikra és le lesznek szopva,be is jött.
- miro
Én ezt nem értem,pont hogy jó meccs volt,és amire egyáltalán nem számítottam az a nagy iram.Géci írta:Hát valami félelmetesen gyenge ez az Inter, de a Juve se kutya... 30 percnél nem birtam többet.
Bár gondoltam hogy ha a Juve 45 perces letámadásnál nem tud 2 gólt lőni legalább,akkor kifáradnak a másodikra és le lesznek szopva,be is jött.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem gyenge volt ez Ronaldinhos boka csel....tehetne nalunk is...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- 'shutterisland
milyen jó kis meccs kerekedik belőle itt a végére.
amúgy az internek sem kellene játékosanyag alapján ennyire szenvednie, top 5-ért kellene menniük.
közben majdnem nekimegy osvaldo a csapattársnak.
amúgy az internek sem kellene játékosanyag alapján ennyire szenvednie, top 5-ért kellene menniük.
közben majdnem nekimegy osvaldo a csapattársnak.
Dzsidzsi nem jön ki arra a labdára, akkor nem kapnak gólt. Amúgy az mi védekezés volt a Juve részéről? ember fogás a 16 osig?
K
K
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
Ezt az Inter-t jelenleg egy Sevilla/Villarreal is darabokra szedné, függetlenül attól, hogy jól játszik a Juve. Nem értékmérő.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az szép volt, de azon kivül fos az egész olasz foci. A juvéban 3-4 ügyes játékos. Ha ezek játszanak össze akkor abból lehet valami, a többi viszont kőbuta. Ez az Inter meg egy nagy vicc. Egy passz után ívelgetnek össze vissza, már ha a passz sikerül...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa