Serie A
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Serie A
Hát valami félelmetesen gyenge ez az Inter, de a Juve se kutya... 30 percnél nem birtam többet.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a nehezét megcsinálta...
ma megvan a firepower a juventusban, kíváncsi vagyok, mire mennek majd a bvb ellen.
ma megvan a firepower a juventusban, kíváncsi vagyok, mire mennek majd a bvb ellen.
- **CR7**
- Kedvenc játékosaid: CR7, Jese
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
max a nyáron.Zsombor írta:Cech sanszosan kiköt a Románál.
Chelsea most adta el Schwarzert a Leicesternek, két kapust egyszerre nem hiszem, hogy elengednének.
Mondjuk rosszul nem járhatnak, ha azt hozza, mint a Torinoban tavaly. 13 gól 12 gólpassz... Én nem is értem Simeonet, hogy miért csak 250 percet játszatta fél év alatt. Annál a colos mexikóinál csak nem lehet szarabb.ziro4vr írta:Torresért kapták, ez beárazza rendesen a fickót.
Amúgy, ha a Juventus mellé újra felnőne valamelyik nagy és a BL-ben is eljutnának egy elődöntősebb helyig, akkor nem lenne annyira posvány, de így, hogy a Napoli is eltapsol több 10 millió eurót és még egy BL helyet se értek el... Ha valaki befektetne nem keveset az Interb, Milanba vagy a Rómába, akkor nem lehetnének annyira trébe, mert a középcsapataik meg annyira nem rosszak. Persze amíg egy nagy pénzmosó a liga és mindenki ott csal, ahol tud, addig esélyük sem lesz.R.M.C.F írta:Innen már nincs visszaút ikarus.Ez nem egy rossz időszak,hanem egy totális leépülés,amivel a drukkerek is "feladják" az igényüket lassan.
Túl sokáig tart ez a nézhetetlen,sikertelen,noname emberekből álló korszak. Világsztárok ide miért jönnének? Ha jönnek is majd,mennyi idő amíg amig egy top csapat összeáll?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Cech sanszosan kiköt a Románál.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
+1
Az Inter ellen is uralta az ellenfél térfelét, feltűnt mindenhol, küzd, hajt ezek mellé.
Szép győzelmet aratott a Lazio tegnap, és ismét dobogón a csapat
Az Inter ellen is uralta az ellenfél térfelét, feltűnt mindenhol, küzd, hajt ezek mellé.
Szép győzelmet aratott a Lazio tegnap, és ismét dobogón a csapat
"And my heart will leave you never."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet, hogy csak én kapom el mindig a jó meccseit, de ebben a lazios felipe andersonban baromi sok van.
agilis, gyors, bátran vállalkozik és igazából a középpálya támadó részlegének minden pontján bevethető.
még fiatal, szerintem a jövő brazil válogatottjának alapembere lehet, ha így fejlődik tovább.
hopp, amíg megírom, akaszt még egy bombagólt.
agilis, gyors, bátran vállalkozik és igazából a középpálya támadó részlegének minden pontján bevethető.
még fiatal, szerintem a jövő brazil válogatottjának alapembere lehet, ha így fejlődik tovább.
hopp, amíg megírom, akaszt még egy bombagólt.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Cerci a Milané.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért az Olaszok leépűlése (Juve-Inter-Milan) kicsit ráfogható a klasszis edzők hiányára is...Ugye Lippi Ancelotti Capello Mourinho,mind leléptek.Ők azért képesek lennének eredményeket elérni Európai porondon is akár egy gyengébb kerettel is.Persze nem ez az egyetlen oka a mai olasz fiaskonak,de ha ezek az arcok még ott lennének közel sem lenne Ennyire vészes a helyzet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szerettem őket,amikor Ruud ott játszott,az egyik legnagyobb volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
én sajnálom amúgy, 90es évek vége fele, 2000es évek közepén szívesen ültem le meccseket nézni tőlük, komoly taktika, jó nevek, faja meccsek voltak, most meg ami ott van az a süllyesztőbe vágyók és higuainok világa
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Innen már nincs visszaút ikarus.Ez nem egy rossz időszak,hanem egy totális leépülés,amivel a drukkerek is "feladják" az igényüket lassan.
Túl sokáig tart ez a nézhetetlen,sikertelen,noname emberekből álló korszak. Világsztárok ide miért jönnének? Ha jönnek is majd,mennyi idő amíg amig egy top csapat összeáll?
Inkább az egész olasz liga leépül... Max az arabok tudnák megmenteni őket.ikarus93 írta:Én arra leszek kiváncsi, ha Berlusconi kihal a Milan éléről (nem sok van már hátra neki), vajon vissza fog találni az AC Milan a helyes útra és újra ott lesznek Európába a legjobbak között vagy már akkora károkat szenvedtek el a jelenlegi vezetőségtől, hogy végleg közép csapatá válnak?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Én arra leszek kiváncsi, ha Berlusconi kihal a Milan éléről (nem sok van már hátra neki), vajon vissza fog találni az AC Milan a helyes útra és újra ott lesznek Európába a legjobbak között vagy már akkora károkat szenvedtek el a jelenlegi vezetőségtől, hogy végleg közép csapattá váltak?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2014. december 27., szombat 21:26-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
Csabi írta:gondolom a milán két doboz sörért kapta meg torrest a chelseatől, és adja is el szintén gondolom jó kis haszonért.
CSabi,Te is jó tudod,hogy a Milan a Tescoban is alkudozik a kenyér árából. Senkit sem vesznek meg áráért,azért esett vissza a klub a nevetséges kategóriába,mert csak olyanokat vesz meg,akiket nevetséges,már már elmebeteg árért adnak el,vagy adnak oda.....mint egy koldus aki pénzért kuncsorog,majd kap "valamit".
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
gondolom a milán két doboz sörért kapta meg torrest a chelseatől, és adja is el szintén gondolom jó kis haszonért.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Most néztem egy 26 perces összefoglalót a meccsről, eseménydús volt, az biztos. Örülök a Napoli győzelmének, végre egy este, amikor Higuaínnak is szerencséje van, sok helyzetet kihagyott, de nagyon élt a játékkal, a második gólja volt az, ami tipikusan mindig kimarad, most valahogy csak becsorgott. Albiolék mekkorát hibáztak rögtön az elején... A büntetőt mondjuk ő is szépen berakta.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!