Elektronika
- ___Samy___
Re: Elektronika
Coolpad F1
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Srácok, tudnátok ajánlani 50 ezer forint körül mobiltelefont? A lényeg, hogy a kijelző mérete 5 col körül legyen, a belső memória meg min. 1 GB legyen és lehetőleg android legyen rajta...tudom, hogy vannak ilyen kínai, japán Magyarországon "noname"-nek számító márkák, azok is megfelelnének nekem...csak nem akarok 150-200 ezer ft-ot elveri egy új telóra...
előre is köszönöm a segítséget
előre is köszönöm a segítséget
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Morientes, Iker, Ramos, Khedira
Szerintetek miért csinálja ezt?
Samsung Galaxy mini-m van.
Nagyon lassú volt a telefonom így kikapcsoltam ahogy kell, aztán újraindítottam. Eddig mindig sikerült ezzel, de most nem, mert ilyen hibaüzeneteket hozott fel:
-E-mail alkalmazás...
-Samsung kezdőlap alkalmazás...
- My Uploads alkalmazás...
- com.google.process.gapps folyamat váratlanul leállt. Próbálja újra [kényszerbezárás]
Ha bezárom ismét felugrik, egy idő utána befagy az egész. Kivettem az aksit és reset-eltem egyet, de ugyanúgy visszajöttek ezek a hibaüzenetek.
Miért csinálja ezt? Nincsen hackelve, gyári beállításokkal van, úgy, ahogy adta 3 évvel ezelőtt a telenor újonnan.
Samsung Galaxy mini-m van.
Nagyon lassú volt a telefonom így kikapcsoltam ahogy kell, aztán újraindítottam. Eddig mindig sikerült ezzel, de most nem, mert ilyen hibaüzeneteket hozott fel:
-E-mail alkalmazás...
-Samsung kezdőlap alkalmazás...
- My Uploads alkalmazás...
- com.google.process.gapps folyamat váratlanul leállt. Próbálja újra [kényszerbezárás]
Ha bezárom ismét felugrik, egy idő utána befagy az egész. Kivettem az aksit és reset-eltem egyet, de ugyanúgy visszajöttek ezek a hibaüzenetek.
Miért csinálja ezt? Nincsen hackelve, gyári beállításokkal van, úgy, ahogy adta 3 évvel ezelőtt a telenor újonnan.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Majd a következő lépése az lesz az Apple-nek, hogy kiadnak hozzá egy hátizsákot 200 dollárért, amiben a telót hordhatod
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Jott ismaz osszehasonlitas....itt a note 3 bend test http://youtu.be/FwM4ypi3at0
- P. Krisz
Ez csak az új fícsör , hogy képes felvenni a comb és a segg formáját .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Szerintem ios-rá nincs, de az androidosoknak mondom, ha valaki nem tudja, hogy sopcast van androidra. No nem playben, de Googleben megtaláljátok. Aztán rojaról lehet csapatni, nekem viszi a hd streameket is, bár gyengébb telón lehet csak 1000kbps az átlag.
- peti_madrid
Ugorj be egy kocsmába és kapcsoltasd be a tv-t
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Koszonom, van otthon Magyarországon t home tv-m, de sajnos azt írja, h csak magyar IProl lehetne nezni... De megprobalom majd valahogy megnézni a meccsetrevolver írta:kecsu: Rojadirecta.com-on mindig található olyan stream ami iOS kompatibilis, nekem azok mindig jól futnak telefonon, iPad-en nem próbáltam még.
Illetve még egy olyat tudok ajánlani, hogy ha Magyarországon valakidnek van T-Home-os IPTV előfizetése, akkor TVGO alkalmazással tök jó minőségben tudod nézni Sport 1-2-t, meg még egy tucat csatornát
- peti_madrid
Ezt köszi, este ki is próbálomrevolver írta: Illetve még egy olyat tudok ajánlani, hogy ha Magyarországon valakidnek van T-Home-os IPTV előfizetése, akkor TVGO alkalmazással tök jó minőségben tudod nézni Sport 1-2-t, meg még egy tucat csatornát
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
kecsu: Rojadirecta.com-on mindig található olyan stream ami iOS kompatibilis, nekem azok mindig jól futnak telefonon, iPad-en nem próbáltam még.
Illetve még egy olyat tudok ajánlani, hogy ha Magyarországon valakidnek van T-Home-os IPTV előfizetése, akkor TVGO alkalmazással tök jó minőségben tudod nézni Sport 1-2-t, meg még egy tucat csatornát
- kecsu10
Koszonom. Es azzal a ket applikacioval mennek a meccsek? Nem szeretnek lemaradni róluk. Vagy az a netes oldal, ahol a magyar csatornákat lehet követni (digi, sport1) azok mennek ios-en?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Itt vagyok, nem tudok, nem is kerestem még, mert nem volt rá szükségem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
Akkor szerintem irj R24nek PU-t, o biztos tud valamit.
kecsu10 írta:Ha mar ios... Valaki okos mondjon mar valami lehetoseget, h tudjak meccset nezni streamen, mert svajcban nincs sportcsatornam. Ipad air
UStream, Livestream Én ezt a kettő applikációt használom.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- kecsu10
Azok borzasztoak, plusz siman fizetnem kellett egy bongeszoert amiben megy a flash, ilyen madaras cuccpeti_madrid írta:Szerintem flash alapu streamet siman tudsz nezni, de en kulon stream approl nem tudok. R24-ben bizok, o hatha tud valamitkecsu10 írta:Ha mar ios... Valaki okos mondjon mar valami lehetoseget, h tudjak meccset nezni streamen, mert svajcban nincs sportcsatornam. Ipad air
- peti_madrid
Szerintem flash alapu streamet siman tudsz nezni, de en kulon stream approl nem tudok. R24-ben bizok, o hatha tud valamitkecsu10 írta:Ha mar ios... Valaki okos mondjon mar valami lehetoseget, h tudjak meccset nezni streamen, mert svajcban nincs sportcsatornam. Ipad air
- kecsu10
Ha mar ios... Valaki okos mondjon mar valami lehetoseget, h tudjak meccset nezni streamen, mert svajcban nincs sportcsatornam. Ipad air
- peti_madrid
Amig nem jon ki a Yosemite a Macre, addig nekem semmi extra, de majd az uj oprendszerrel buntetni fog a continuity meg a handsoff. Annak orulok, hogy a kameraba beleraktak a timelapset, meg a home gomb ketszeri lenyomasaval megjelennek a kepernyo tetejen a kontaktok. A tobbi nekem mindegytubatibi írta:Na kinek, hogy tetszik az iOS 8?