Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
21
20%
Xabi Alonso
81
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 107

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 22:14

tucsoki írta:
Schulcz írta:
Igazi madridista ez a Raul Jimenez, mondtam, hogy jó csóka, meg amúgy ügyes is. Megtagadta a bemutatásán, hogy megcsókolja a matracosok címerét, merthogy Real Madrid drukker... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na pl, ő kellett volna Benzema mögé.
Hát igen, galaktikust vagy senkit. Ez Perez felfogása.
Minek vettünk volna meg egy zs kategóriás játékost? Ne röhögtessetek már. :lol: :lol: :lol: Mindjárt írok is Pereznek, hogy álmaim klubja a Real havi 10 millióért még a vizet is cipelem a csapattársaknak, ha még be se cserél Ancelotti... PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFf :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 29., péntek 22:08

Schulcz írta:
Igazi madridista ez a Raul Jimenez, mondtam, hogy jó csóka, meg amúgy ügyes is. Megtagadta a bemutatásán, hogy megcsókolja a matracosok címerét, merthogy Real Madrid drukker... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hát igen, galaktikust vagy senkit. Ez Perez felfogása.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. augusztus 29., péntek 22:05

Szerintem nem normális ez az utolsó napos játékos eladások. Miért is nem volt előbb eladva? Értelmetlen kapkodás a végén, és jól összeszokott lesz a keret....majd tavasztól.

Bullet T
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2014. augusztus 29., péntek 21:48

Hát Xabiból nem néztem volna ki, hogy lelép. Gondoltam, hogy marad még 1-2 évet aztán vagy elmegy Amerikába vagy vissza a Sociedadba. Ne legyen igazam, de szerintem nagy hiba volt elengedni. Tudom, hogy már nem a régi meg minden, de mégis valahogy rossz érzéseim vannak az üggyel kapcsolatba.

Amúgy lehet tenni a téteket arra, hogy Falcao ide igazol. Perez beindult, annak csak egy vége lehet :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 20:32

Schulcz írta:
#fact
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. augusztus 29., péntek 20:28

Ha majd CR csak fingani megy fel a pályára,annyira elfogyott,akkor is el tudjuk majd adni őt 100 millióért valami arab csókának. :D nem kell vészmadárkodni.
:goat:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 29., péntek 20:21

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ik-2360137
hő?
azt hittem megvan már a licensz
meg kell fejelni ezt a Miguel Galánt ,és kész
ez a komment meg tetszik :mrgreen:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 29., péntek 20:15

azigen. :lol:

Schulcz
Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 29., péntek 20:10

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 29., péntek 20:08

Ez mekkora kép, főleg Gallani adja. :mrgreen:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 29., péntek 19:12

szilamer írta:A Bentós nyilatkozat érdekes. Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem Ronaldó kiadta magából a maximuot, lassan elindult a lejtőn lefelé. Mg benne lehet esetleg ez a szezon ha helyrejön, de a térd ha elromlik...
Én úgyis vészmadárnak vagyok kikiáltva, úgyhogy legalább felvállalom a szerepet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :

Egy éve írtam azt (amikor a PSG meg a City 120 milliós ajánlataival volt tele a pletykarovat), hogy szerintem CR-nek 2 éve (talán 3) van ezen a szinten, lehet, hogy megérné eladni, mert ő a fizikumából és a sebességéből él, és ez előbb-utóbb el fog kopni, és akkor a játékának minősége le fog csökkenni. Akkor is klasszis lesz még, de nem fog 60 gólokat termelni szezononként, és mivel az ő jelenléte (elsősorban az önző stílusa miatt, és a játékhoz egyéb aspektusból hozzátett kevés teljesítmény miatt) a kibaszott nagy pozitívumok nélkül inkább, hátrány. Ezért nem lenne utolsó dolog eladni, és az árából hozni egy Falcaot meg egy szélsőt (Reus, Neymar, Lucas). A lényeg a leépülés, amit vizionáltam, és ne legyen igazam, de nekem is úgy tűnik, hogy ez magától meg a pihenéstől nem fog meggyógyulni. Maradna tehát egy műtét, de általában egy műtött láb már nem bírja azt a terhelést... CR pedig eléggé megterhelte a testét. Nem a világvége ez, nem is biztos, hogy nem fog visszatérni a csúcsra, de épp elég baj, hogy felmerült annak a lehetősége, hogy CR már nem képes arra, amire eddig, és lehet vele is lesz egy Kaká történetéhez hasonló sztori.
Bármennyire is kritizáltam, azt mindig elismertem, hogy nagyon fontos a csapat számára, és nélküle sokkal gyengébbek vagyunk. Nagyon szeretném, hogy ismét régi fényében tündököljön.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 29., péntek 18:59

szilamer írta:Persze, felépül. De ezen a szinten nem lehet szerintem tartani harmincon felül.
Alonsó is mennyit romlott az utóbbi években...

Ha többet cserélnék meg rotálnák akkor tudná hozni a jó formáját szerintem.
Ez csakis az ő döntése lehet,hogy játszik,kétlem hogy a Real Ennyire erőltetné ilyen Cordobák ellen...

Érzi,hogy meglehet a 3ik bogyó és nem fog leállni amíg meg nem kapja...Nekünk nem maradt más mint imádkozni,hogy tavaszra használható legyen...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. augusztus 29., péntek 18:47

Persze, felépül. De ezen a szinten nem lehet szerintem tartani harmincon felül.
Alonsó is mennyit romlott az utóbbi években...

Ha többet cserélnék meg rotálnák akkor tudná hozni a jó formáját szerintem.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 29., péntek 18:43

szilamer írta:A Bentós nyilatkozat érdekes. Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem Ronaldó kiadta magából a maximuot, lassan elindult a lejtőn lefelé. Mg benne lehet esetleg ez a szezon ha helyrejön, de a térd ha elromlik...
:).
és mi van ha pusztán csak sérült volt??
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. augusztus 29., péntek 18:14

Bento, a portugál válogatott szövetségi kapitánya hatalmas meglepetésre kihagyta Cristiano Ronaldót a szeptemberi selejtezőre készülő keretből. A kapitány annyit mondott, hogy: “nincs megfelelő fizikai állapotban. Tudjuk, hogy térdproblémái vannak, és annak ellenére, hogy játszott az elmúlt időben, nem képes folyamatosan pályára lépni.” Forrás: Madridom.hu
végre valaki..esküszöm ez nagyon emberi volt az öregtől.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. augusztus 29., péntek 18:12

A Bentós nyilatkozat érdekes. Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem Ronaldó kiadta magából a maximuot, lassan elindult a lejtőn lefelé. Mg benne lehet esetleg ez a szezon ha helyrejön, de a térd ha elromlik...
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 29., péntek 18:10

Nem azért, de tudjátok, hogy melyik az a Cuadrado? Kb a néger Bale-nek felel meg stílusra...

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 29., péntek 18:00

cart írta:Cuadrado hová jönne? Bale cseréjének?
Megérné kifizetni az 50 milliót, amennyit a Fiorentina kér érte...
Akár el is olvashattad volna, amit írtak róla. :)
Nem, képzeld, nem Bale cseréjének, hanem a középpálya jobb oldalára. De csak 1 kósza ötlet volt, ami szerintem egyáltalán nem rossz, de mint mondtam, tárgytalan. Ja, és 50ért nyilván semmiképp nem hoznám.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 29., péntek 17:57

Cuadrado hová jönne? Bale cseréjének?
Megérné kifizetni az 50 milliót, amennyit a Fiorentina kér érte...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 29., péntek 17:57

MyStiQ írta:Utolsó negatív hangvételű hozzászólásom, aztán türtőztetem magam: Azért az kurva vicces, hogy Mourinho popsija ki lett nyalva, Perez idehozott neki mindenkit, akit akart. Volt eredménye Mou munkájának, nem vitatom, de mégis Carlo volt az, aki elhozta a Tizediket, ehhez képest továbbra is úgy tűnik, hogy kis túlzással ki van hagyva az átigazolásokból.
Nekem is ez a fő problémám, annak ellenére ,hogy nagyon tetszik a csapat még így DM nélkül is, de rohadtul úgy tűnik,hogy Ancelottinak semmi köze az átigazolásokhoz... Ha Falcao jön akkor biztos vagyok benne ,hogy Perez újabb ámokfutásának lehettünk szemtanúi (ami elsülhet jól is) mert a nyilatkozatokból,cikkekből eddig nagyon úgy néz ki ,hogy Ancelottinak nem kell Falcao.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: