Minek vettünk volna meg egy zs kategóriás játékost? Ne röhögtessetek már. Mindjárt írok is Pereznek, hogy álmaim klubja a Real havi 10 millióért még a vizet is cipelem a csapattársaknak, ha még be se cserél Ancelotti... PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFftucsoki írta:Hát igen, galaktikust vagy senkit. Ez Perez felfogása.Schulcz írta:
Igazi madridista ez a Raul Jimenez, mondtam, hogy jó csóka, meg amúgy ügyes is. Megtagadta a bemutatásán, hogy megcsókolja a matracosok címerét, merthogy Real Madrid drukker...
Na pl, ő kellett volna Benzema mögé.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hát igen, galaktikust vagy senkit. Ez Perez felfogása.Schulcz írta:Igazi madridista ez a Raul Jimenez, mondtam, hogy jó csóka, meg amúgy ügyes is. Megtagadta a bemutatásán, hogy megcsókolja a matracosok címerét, merthogy Real Madrid drukker...
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Szerintem nem normális ez az utolsó napos játékos eladások. Miért is nem volt előbb eladva? Értelmetlen kapkodás a végén, és jól összeszokott lesz a keret....majd tavasztól.
- Bullet T
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát Xabiból nem néztem volna ki, hogy lelép. Gondoltam, hogy marad még 1-2 évet aztán vagy elmegy Amerikába vagy vissza a Sociedadba. Ne legyen igazam, de szerintem nagy hiba volt elengedni. Tudom, hogy már nem a régi meg minden, de mégis valahogy rossz érzéseim vannak az üggyel kapcsolatba.
Amúgy lehet tenni a téteket arra, hogy Falcao ide igazol. Perez beindult, annak csak egy vége lehet
Amúgy lehet tenni a téteket arra, hogy Falcao ide igazol. Perez beindult, annak csak egy vége lehet
#factSchulcz írta:Igazi madridista ez a Raul Jimenez, mondtam, hogy jó csóka, meg amúgy ügyes is. Megtagadta a bemutatásán, hogy megcsókolja a matracosok címerét, merthogy Real Madrid drukker...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha majd CR csak fingani megy fel a pályára,annyira elfogyott,akkor is el tudjuk majd adni őt 100 millióért valami arab csókának. nem kell vészmadárkodni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ik-2360137
hő?
azt hittem megvan már a licensz
hő?
azt hittem megvan már a licensz
ez a komment meg tetszikmeg kell fejelni ezt a Miguel Galánt ,és kész
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta
Igazi madridista ez a Raul Jimenez, mondtam, hogy jó csóka, meg amúgy ügyes is. Megtagadta a bemutatásán, hogy megcsókolja a matracosok címerét, merthogy Real Madrid drukker...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én úgyis vészmadárnak vagyok kikiáltva, úgyhogy legalább felvállalom a szerepet :szilamer írta:A Bentós nyilatkozat érdekes. Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem Ronaldó kiadta magából a maximuot, lassan elindult a lejtőn lefelé. Mg benne lehet esetleg ez a szezon ha helyrejön, de a térd ha elromlik...
Egy éve írtam azt (amikor a PSG meg a City 120 milliós ajánlataival volt tele a pletykarovat), hogy szerintem CR-nek 2 éve (talán 3) van ezen a szinten, lehet, hogy megérné eladni, mert ő a fizikumából és a sebességéből él, és ez előbb-utóbb el fog kopni, és akkor a játékának minősége le fog csökkenni. Akkor is klasszis lesz még, de nem fog 60 gólokat termelni szezononként, és mivel az ő jelenléte (elsősorban az önző stílusa miatt, és a játékhoz egyéb aspektusból hozzátett kevés teljesítmény miatt) a kibaszott nagy pozitívumok nélkül inkább, hátrány. Ezért nem lenne utolsó dolog eladni, és az árából hozni egy Falcaot meg egy szélsőt (Reus, Neymar, Lucas). A lényeg a leépülés, amit vizionáltam, és ne legyen igazam, de nekem is úgy tűnik, hogy ez magától meg a pihenéstől nem fog meggyógyulni. Maradna tehát egy műtét, de általában egy műtött láb már nem bírja azt a terhelést... CR pedig eléggé megterhelte a testét. Nem a világvége ez, nem is biztos, hogy nem fog visszatérni a csúcsra, de épp elég baj, hogy felmerült annak a lehetősége, hogy CR már nem képes arra, amire eddig, és lehet vele is lesz egy Kaká történetéhez hasonló sztori.
Bármennyire is kritizáltam, azt mindig elismertem, hogy nagyon fontos a csapat számára, és nélküle sokkal gyengébbek vagyunk. Nagyon szeretném, hogy ismét régi fényében tündököljön.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez csakis az ő döntése lehet,hogy játszik,kétlem hogy a Real Ennyire erőltetné ilyen Cordobák ellen...szilamer írta:Persze, felépül. De ezen a szinten nem lehet szerintem tartani harmincon felül.
Alonsó is mennyit romlott az utóbbi években...
Ha többet cserélnék meg rotálnák akkor tudná hozni a jó formáját szerintem.
Érzi,hogy meglehet a 3ik bogyó és nem fog leállni amíg meg nem kapja...Nekünk nem maradt más mint imádkozni,hogy tavaszra használható legyen...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Persze, felépül. De ezen a szinten nem lehet szerintem tartani harmincon felül.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
.szilamer írta:A Bentós nyilatkozat érdekes. Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem Ronaldó kiadta magából a maximuot, lassan elindult a lejtőn lefelé. Mg benne lehet esetleg ez a szezon ha helyrejön, de a térd ha elromlik...
és mi van ha pusztán csak sérült volt??
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
végre valaki..esküszöm ez nagyon emberi volt az öregtől.Bento, a portugál válogatott szövetségi kapitánya hatalmas meglepetésre kihagyta Cristiano Ronaldót a szeptemberi selejtezőre készülő keretből. A kapitány annyit mondott, hogy: “nincs megfelelő fizikai állapotban. Tudjuk, hogy térdproblémái vannak, és annak ellenére, hogy játszott az elmúlt időben, nem képes folyamatosan pályára lépni.” Forrás: Madridom.hu
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
A Bentós nyilatkozat érdekes. Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem Ronaldó kiadta magából a maximuot, lassan elindult a lejtőn lefelé. Mg benne lehet esetleg ez a szezon ha helyrejön, de a térd ha elromlik...
In vino veritas.
Nem azért, de tudjátok, hogy melyik az a Cuadrado? Kb a néger Bale-nek felel meg stílusra...
- ateeemadrid
Akár el is olvashattad volna, amit írtak róla.cart írta:Cuadrado hová jönne? Bale cseréjének?
Megérné kifizetni az 50 milliót, amennyit a Fiorentina kér érte...
Nem, képzeld, nem Bale cseréjének, hanem a középpálya jobb oldalára. De csak 1 kósza ötlet volt, ami szerintem egyáltalán nem rossz, de mint mondtam, tárgytalan. Ja, és 50ért nyilván semmiképp nem hoznám.
Cuadrado hová jönne? Bale cseréjének?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem is ez a fő problémám, annak ellenére ,hogy nagyon tetszik a csapat még így DM nélkül is, de rohadtul úgy tűnik,hogy Ancelottinak semmi köze az átigazolásokhoz... Ha Falcao jön akkor biztos vagyok benne ,hogy Perez újabb ámokfutásának lehettünk szemtanúi (ami elsülhet jól is) mert a nyilatkozatokból,cikkekből eddig nagyon úgy néz ki ,hogy Ancelottinak nem kell Falcao.MyStiQ írta:Utolsó negatív hangvételű hozzászólásom, aztán türtőztetem magam: Azért az kurva vicces, hogy Mourinho popsija ki lett nyalva, Perez idehozott neki mindenkit, akit akart. Volt eredménye Mou munkájának, nem vitatom, de mégis Carlo volt az, aki elhozta a Tizediket, ehhez képest továbbra is úgy tűnik, hogy kis túlzással ki van hagyva az átigazolásokból.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams