Elektronika
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Elektronika
Pedig már tökre örültem, hogy végre eldöntöttem, hogy mit fogok venni, de akkor még ezeknek utánanézek. Köszönöm!
-
Én is WP párti vagyok, 8x nem rossz, de már 2 éves modell. Hasonló árkategóriában inkább a lumia 925öt ajánlanám, vagy olcsóbban a 625-öt, ezek tavalyiak. Legújabb modellekből most jelent meg a 730, még nem kapható, de hasonló áron lesz, 70 körül. 1-2 hónapra rá, le fog menni 60ra. vagy olcsóbban 40k körül a 630 és 635. Szvsz már mind az 5 modell jobb a htc 8x-nél. Innentől pedig rajtad áll, hogy milyen árban gondolkodsz.Pipita írta:Srácok, Windows Phone 8X-ről van bárkinek valamilyen tapasztalata? Gyors, jó képeket csinál? Eleve a windows op rendszer telóra is akkora király, mint PC-re? Nekem a 8-as nagyon bejön, de még csak androidom volt. Szóval tudtok erről mondani valamit? Megéri az árát, vagy esetleg kapni ennyiért okosabbat is?
A Nokia Lumia 1020 lenne amúgy az álomvásárom, de ennyi pénzt telefonért nem vagyok hajlandó kiadni sajna.
- Pipita
Azt sikerült elfelejtenem hogy HTC-ről lenne szó.
- Pipita
Srácok, Windows Phone 8X-ről van bárkinek valamilyen tapasztalata? Gyors, jó képeket csinál? Eleve a windows op rendszer telóra is akkora király, mint PC-re? Nekem a 8-as nagyon bejön, de még csak androidom volt. Szóval tudtok erről mondani valamit? Megéri az árát, vagy esetleg kapni ennyiért okosabbat is?
A Nokia Lumia 1020 lenne amúgy az álomvásárom, de ennyi pénzt telefonért nem vagyok hajlandó kiadni sajna.
Srácok!
Egy független, iPhone 4(16 Gb)-os telót, aminek az első képernyője cserére szorulna mennyiért vesznek be? Egy 20-ast még kapnék érte?
Ha valakinek kell, eladóba van.
Egy független, iPhone 4(16 Gb)-os telót, aminek az első képernyője cserére szorulna mennyiért vesznek be? Egy 20-ast még kapnék érte?
Ha valakinek kell, eladóba van.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=7lhXOgJ8ahA
Emberünk megvette elsőként a hatos almát és mi lett vele?
Emberünk megvette elsőként a hatos almát és mi lett vele?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Nem kell teljew nagytörlést csinálni! Beállítások > Safari > Jelszavak és automatikus kitöltés > Mentett jelszavak
Itt pedig egyesével kilehet őket törölni
Itt pedig egyesével kilehet őket törölni
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Melyik flashes bongeszo jo telon? Mert leszedtem a Puffint meg a Flash Fox-ot,de egyik se jo. FUT Web App miatt kene. Tavaly amivel toltam azt nem talalom
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Beállítások > Általános > Visszaállítás > Összes tartalom, beállítás törlése ?tubatibi írta:Telefonból, hogyan tudnék kitörölni minden mentett jelszavat és egyebeket? Tehát oké, hogy kijelentkezek gmail-ből,fb-ból,stb..és letörlöm az alkalmazást, de ezelőtt jártam úgy, hogy simán visszadobta a másik embernek az én account-om, amikor letöltötte az adott alkalmazást. Tehát fullra letisztítani a telót, lehetséges ez?
ui.: iPhone.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Telefonból, hogyan tudnék kitörölni minden mentett jelszavat és egyebeket? Tehát oké, hogy kijelentkezek gmail-ből,fb-ból,stb..és letörlöm az alkalmazást, de ezelőtt jártam úgy, hogy simán visszadobta a másik embernek az én account-om, amikor letöltötte az adott alkalmazást. Tehát fullra letisztítani a telót, lehetséges ez?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ___Samy___
A telomon android 4.2.2 van, es a kijelzo feloldasakor van alul egy kek karika, ami mozog. Ha megerintem akkor meg a jobb oldalon behoz egy skalat, amin egy darabig megy egy csuszka, amin vmi ertek van megadva.
Nem tudja vki, hogy az micsoda? Nem birok rajonni
Nem tudja vki, hogy az micsoda? Nem birok rajonni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Egy HDD Regenerator-t meg lehet próbálni, hátha tovább életben marad, de ez már kuka. Minden ami fontos mentsd le róla mihamarabb.soadroli írta:Láthatóan az egyik vinyóm közel áll a halálhoz, valahogy meg lehet még menteni?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Láthatóan az egyik vinyóm közel áll a halálhoz, valahogy meg lehet még menteni?
- ___Samy___
közben megoldódott, a flash volt a baja
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
miért van az, hogy opera böngészővel kicseszettül recsegnek a youtube videók? olyannyira, hogy semmit nem lehet tőle hallani, csak a fejed fájdul meg
- h3x0r
Annyi valoban igaz, hogy nem ajanlott a routert vagy barmilyen mas elektromos keszuleket abba a szobaba tenni, ahol a kisgyerek egesz nap tartozkodik.Anyaka írta:Akkor ideje felvilágosítanod őket, hogy az erdő közepén ugyanakkora a sugárzás, mint a router mellett. Meg majd kérdezd meg miért pont a router-t választják ki, az mindig érdekelt. Gondolom mobiltelefonjuk, tvjük, számítógépjük van, sőt talán mikrójuk is.hehe írta: mivel a wifi káros az egészségre, nem igazán javallott pl kisgyerek jelenléténél használni, én elég sok embert ismerek, aki épp ezért kábeles netet használ.
Olvastam is regebben egy cikket, hogy 1 ev alatt a router miatt kb annyi sugarzas er, mintha 20 percen keresztul beszelnel mobilon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha az apple a gyártó, akkor biztosAnyaka írta:hehe írta: mivel a wifi káros az egészségre, nem igazán javallott pl kisgyerek jelenléténél használni, én elég sok embert ismerek, aki épp ezért kábeles netet használ.
Akkor ideje felvilágosítanod őket, hogy az erdő közepén ugyanakkora a sugárzás, mint a router mellett. Meg majd kérdezd meg miért pont a router-t választják ki, az mindig érdekelt. Gondolom mobiltelefonjuk, tvjük, számítógépjük van, sőt talán mikrójuk is.
Kisgyerek mellé Farady-kalitka kell. Nincs mese! Lehet nagy üzlet lenne faraday babakocsi, faraday kiságy. A mai világba úgyis el lehet adni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
hehe írta: mivel a wifi káros az egészségre, nem igazán javallott pl kisgyerek jelenléténél használni, én elég sok embert ismerek, aki épp ezért kábeles netet használ.
Akkor ideje felvilágosítanod őket, hogy az erdő közepén ugyanakkora a sugárzás, mint a router mellett. Meg majd kérdezd meg miért pont a router-t választják ki, az mindig érdekelt. Gondolom mobiltelefonjuk, tvjük, számítógépjük van, sőt talán mikrójuk is.
Kisgyerek mellé Farady-kalitka kell. Nincs mese! Lehet nagy üzlet lenne faraday babakocsi, faraday kiságy. A mai világba úgyis el lehet adni.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Isco
Sziasztok.
Van egy Philips 7130-as TV tunerem, ami xp alatt tökéletesen megy, de szeretnék win7-et felrakni és a dobozán lévő leirás szerint xp-ig van támogatása. Van esetleg bármi módja annak, hogy win7en müködésre bírjam? Bármi driver ami vinne?
Valaki tud segíteni?
Van egy Philips 7130-as TV tunerem, ami xp alatt tökéletesen megy, de szeretnék win7-et felrakni és a dobozán lévő leirás szerint xp-ig van támogatása. Van esetleg bármi módja annak, hogy win7en müködésre bírjam? Bármi driver ami vinne?
Valaki tud segíteni?