Mozi, filmek
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Én sem láttam még az első részt sem (Blade Runner), 2-3 hónapig édesapám is munkálkodott az egyik fő díszletén a filmnek.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Assassin's Creed 18% Rottenen. De ne már.
Szarrá vágták ezt is elvileg. 150 percből 115 lett. Nem tanulnak hollywoodban.
Szarrá vágták ezt is elvileg. 150 percből 115 lett. Nem tanulnak hollywoodban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Adnám.P. Krisz írta:Ha már Villeneuve, állítólag Dűne reboottal kacérkodik.
Lynch filmje bűnszar.
2049 meg gyönyörű.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
"Things were simpler then"a trailer végén mit mond pontosan gosling? egyszerűen nem értem
Villeneuve nálam top1 a generációjában, Deakins az operatőr, szájfáj, én már remegek érte...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
At mtva székházban...Tádám írta:soadroli írta:BLADE RUNNER 2049 Official Teaser Trailer
lehet pótolnom kéne az első részt
Denis Villeneuve és Ridley Scott együtt... az nem lesz rossz.
Nem illik.
nagyon kemény és szerintem a folytatás se lesz gyenge, villeneuve-nak nagyon jó filmjei vannakBLADE RUNNER 2049 Official Teaser Trailer
a trailer végén mit mond pontosan gosling? egyszerűen nem értem
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
soadroli írta:BLADE RUNNER 2049 Official Teaser Trailer
Denis Villeneuve és Ridley Scott együtt... az nem lesz rossz.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- P. Krisz
Passengers eléggé le lett húzva.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
BLADE RUNNER 2049 Official Teaser Trailer
Rogue Onehoz még
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami nagyon tetszett még. Egyrészt Vader kastélya a Mustafaron valamint a tartálya és hogy csak a párás üvegen keresztül mutatták a körvonalait.
A másik, hogy Vader kevés szereplése illetve Palpatine mellőzése nagyon jót tett a filmnek. Szerintem ez kellett, még ha ismerjük is őket, kis misztikum övezte a karaktereket(ahogy Obi-Want is) és jelezte a birodalom erejét is.
Igazából ahogy gondolkodom, egyre több pozitívum jut eszembe.
Itt pedig néhány easter egg: https://www.reddit.com/r/movies/comment ... y/dban8y1/
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami nagyon tetszett még. Egyrészt Vader kastélya a Mustafaron valamint a tartálya és hogy csak a párás üvegen keresztül mutatták a körvonalait.
A másik, hogy Vader kevés szereplése illetve Palpatine mellőzése nagyon jót tett a filmnek. Szerintem ez kellett, még ha ismerjük is őket, kis misztikum övezte a karaktereket(ahogy Obi-Want is) és jelezte a birodalom erejét is.
Igazából ahogy gondolkodom, egyre több pozitívum jut eszembe.
Itt pedig néhány easter egg: https://www.reddit.com/r/movies/comment ... y/dban8y1/
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem pont Leia-nál nem volt zavaró, Tarkin viszont nagyon.
Leiat elhittem,hogy élő, Tarkinnál kilógott a dolog nagyon.
Leiat elhittem,hogy élő, Tarkinnál kilógott a dolog nagyon.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Élő emberek animálása még "gyerekcipőben" jár. Látszik, tény. Viszont megmerik húzni, főleg Tarkinnál, aki ugyebár már nincs közöttünk. Ez tetszik. Tarkin szerintem elég jól meg lett animálva. Leia viszont gyengébb volt.ziro4vr írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amiben viszont nem értek egyet, a cgi karakterek nekem nagyon kilógtak és gagyinak hatottak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ennyi fanboy buznyákot.
Na jó, nekem is teljesen bejött. Leírtatok mindent, két dolog.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vader alázott, merész és fasza jelenet volt, az ilyen pluszokat hiányolja az ember a disney-től az alap filmjeiben.
Amiben viszont nem értek egyet, a cgi karakterek nekem nagyon kilógtak és gagyinak hatottak.
Na jó, nekem is teljesen bejött. Leírtatok mindent, két dolog.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vader alázott, merész és fasza jelenet volt, az ilyen pluszokat hiányolja az ember a disney-től az alap filmjeiben.
Amiben viszont nem értek egyet, a cgi karakterek nekem nagyon kilógtak és gagyinak hatottak.
Nem illik.
- P. Krisz
Krisz kihagyja, legalábbis idén, talán jövőre vagy amikor lesz BR edísön.
Idén már csak egy filmre van kapacitásom.
Idén már csak egy filmre van kapacitásom.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kapcsolat:
Már hiányoltalak.
Krisz? Ziro?
Krisz? Ziro?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Rogue One
Mátéval azonos véleményen vagyok, annyit még hozzátennék, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Felicity Jones borzalmas volt. A vak forma, a haverja, valamint a szökött birodalmi pilóta pozitívak voltak Krennic mellett. Ja meg Whitaker és Mikkelsen.
A legvége meg parádés volt szerintem a mártírhalálokkal illetve a Vader jelenettel.
Nem gondoltam volna, de nagyon kellemeset csalódtam. Sokkal inkább elkapott a SW vibe, mint mondjuk a hétnél. Így egyet ráaludva pedig kb én is azt mondom, hogy az eredeti trilógia után a legjobb. Persze ez elég szubjektív vélemény, meg lehet, hogy mondjuk két hét múlva majd másképp gondolom, de totál elkapott az az érzés, ami pl a TFA-nél nem teljesen, meg más, mint az 1-3-nál.
Így összességében elérték, hogy nagyon várjam a 8-at és most elég magasra feltették nálam a mércét. Így két film elteltével tetszik az építkezés, remélem nem szúrják el.
Mátéval azonos véleményen vagyok, annyit még hozzátennék, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Felicity Jones borzalmas volt. A vak forma, a haverja, valamint a szökött birodalmi pilóta pozitívak voltak Krennic mellett. Ja meg Whitaker és Mikkelsen.
A legvége meg parádés volt szerintem a mártírhalálokkal illetve a Vader jelenettel.
Nem gondoltam volna, de nagyon kellemeset csalódtam. Sokkal inkább elkapott a SW vibe, mint mondjuk a hétnél. Így egyet ráaludva pedig kb én is azt mondom, hogy az eredeti trilógia után a legjobb. Persze ez elég szubjektív vélemény, meg lehet, hogy mondjuk két hét múlva majd másképp gondolom, de totál elkapott az az érzés, ami pl a TFA-nél nem teljesen, meg más, mint az 1-3-nál.
Így összességében elérték, hogy nagyon várjam a 8-at és most elég magasra feltették nálam a mércét. Így két film elteltével tetszik az építkezés, remélem nem szúrják el.
- Remy
- Kapcsolat:
Zsivány
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Eleje lassú, de a vége mindenért kárpótol. Iszonyat jól illesztették be a 2 trilógia közé, ráadásul a story miatt a végkifejlet drámai és keserű, még ha győztek is a lázadók lényegében a tervek megszerzése miatt. Vader meg brutál, bár bírtam volna még nézni pár percig.
2 éve írtam cikket a CGI fejlődéséről, mit hozhat a jövő. Itt is van. Tarkin, avagy Peter Cushing. + a fiatal Leia. Ez a jövő, újra fogják hasznosítani a színészeket, karaktereiket a tökéletes végeredmény érdekében.
Tetszik eddig, amit a Disney csinál az SW univerzummal. Ha ezt a szintet hozzák, fasza évek elé nézünk.
Cameok nagyon adták.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Eleje lassú, de a vége mindenért kárpótol. Iszonyat jól illesztették be a 2 trilógia közé, ráadásul a story miatt a végkifejlet drámai és keserű, még ha győztek is a lázadók lényegében a tervek megszerzése miatt. Vader meg brutál, bár bírtam volna még nézni pár percig.
2 éve írtam cikket a CGI fejlődéséről, mit hozhat a jövő. Itt is van. Tarkin, avagy Peter Cushing. + a fiatal Leia. Ez a jövő, újra fogják hasznosítani a színészeket, karaktereiket a tökéletes végeredmény érdekében.
Tetszik eddig, amit a Disney csinál az SW univerzummal. Ha ezt a szintet hozzák, fasza évek elé nézünk.
Cameok nagyon adták.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Rouge One, csak a velemenyem van spoilerben, de nem mehetek el a film mellett szo nelkul.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kurva jo volt. 4,5,6 utan a legjobb Star Wars, abszolut tokeletes befejezessel. Jo ideje egy blockbuster sem utotte meg ezt a szintet, ezt mondanom sem kell.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kurva jo volt. 4,5,6 utan a legjobb Star Wars, abszolut tokeletes befejezessel. Jo ideje egy blockbuster sem utotte meg ezt a szintet, ezt mondanom sem kell.
Zsivány Egyes
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül a látvány miatt érzem ezt értékelhetőnek. A többi nekem bohócság, lerágott csont. Legalább újabb színészek elmondhatják, hogy Star Wars filmben játszottak. 4/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül a látvány miatt érzem ezt értékelhetőnek. A többi nekem bohócság, lerágott csont. Legalább újabb színészek elmondhatják, hogy Star Wars filmben játszottak. 4/10