Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

PEEtör

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 29., péntek 15:53

tibi18 írta:
Azért ez nem semmi nyilatkozat, burkoltan a töke ki lehet most Perezzel, és őt okolja a fenti kettő távozásáért.
Igazat is adok neki, DM-et alapból meg kellett volna tartani (igen, ér annyit, mint amennyit akart), Alonso pedig tapasztalat/rutin és biztos beugró szempontjából volt nagyon rossz döntés.
Szerintem meg ma még ezt nem lehet megmondani. Térjünk erre vissza 2015. június 30.-án. Akkor már látni fogjuk, hogy jó vagy rossz döntés volt, előbb nem hiszem.

Azon az állásponton vagyok, ha fenn akarjuk tartani a szintet, netán lépni is szeretnénk egyet kell a változás. Meglátjuk. Én úgy, ahogy tavaly is, tavaszig csendben leszek, meglátom mit alkotunk. Bízom magunkban!
Kell a változás, csak van az a mondás, hogy bevált recepten ne változtass. Szerintem DM eléggé bevált a rendszerben, az egyik húzóember volt. És az említett változás bőven lehetett volna egy:
-James
+Kroos, Pogba/Vidal, Falcao,
mondjuk, és oké, így menjen Xabi, hogy jönne Pogba/Vidal, meg persze Khedira is.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. augusztus 29., péntek 15:48

Azért ez nem semmi nyilatkozat, burkoltan a töke ki lehet most Perezzel, és őt okolja a fenti kettő távozásáért.
Igazat is adok neki, DM-et alapból meg kellett volna tartani (igen, ér annyit, mint amennyit akart), Alonso pedig tapasztalat/rutin és biztos beugró szempontjából volt nagyon rossz döntés.
Szerintem meg ma még ezt nem lehet megmondani. Térjünk erre vissza 2015. június 30.-án. Akkor már látni fogjuk, hogy jó vagy rossz döntés volt, előbb nem hiszem.

Azon az állásponton vagyok, ha fenn akarjuk tartani a szintet, netán lépni is szeretnénk egyet kell a változás. Meglátjuk. Én úgy, ahogy tavaly is, tavaszig csendben leszek, meglátom mit alkotunk. Bízom magunkban!

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 29., péntek 15:43

Hiányozni fognak a távozó játékosok, mint Di María és Alonso. Az elnök mindenkinél jobban tudja, mit csinál, és továbbra is remek játékosokból áll a keret, akikkel továbbra is a győzelem lesz a célunk”. Forrás: Madridom.hu
Tehát másfél kulcsjátékos távozott, miközben úgy állunk, hogy jött egy James, akinek nincs helye a csapatban, van egy Khedira, de minek, ugyanez igaz Illarára is, csak rá Carlo mondja, hogy minek, valamint van egy szem (!!! felfoghatatlan !!!) csatárunk, aki képes hosszú időszakokra eltűnni.
Cserepadon van összvissz kettő értelmes ember (üvegláb Jesé és Isco).

Komoly szezon lesz.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. augusztus 29., péntek 15:39

Realista24 írta:El kell adni Balet, nincs mese.
Nem, nem trollkodom.
Inkább rotálni ellenféltől, formától függően.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. augusztus 29., péntek 15:37

Vidal Tweetelte hogy a Juvéval kezdi a szezont.
Szóval jöhet Pogba :roll:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 29., péntek 15:35

MyStiQ írta:
Mondjuk a másik B helyére is bejátszhatná magát szerintem, mert majdnem volt olyan drága.
Azért milyen jó lehet az edzőnek, hogy ezt is figyelembe kell vennie. :mrgreen: Itt van a 91 milliós Bale, a 80 milliós James, aztán legyen nekik helyük, mert ennyibe kerültek. Pedig milyen faszán is nézne ki az a Bale - Benzema - Cé - James - Jesé ötös oda előre, szépen rotálva. Nem az lenne, hogy a Dortmund elleni visszavágót ki kell ülnie valamelyiknek, mert széthajtotta magát, vagy le kell hozni a BL döntőben, mert már így is fájdalmakkal vállalta a játékot... De nem, az ára miatt kezdőnek kell lennie. :lol:

Meg persze ha ez az ötös lenne oda előre, akkor Isco és Illarra is több szerephez jutna, aztán talán tudnának is bizonyítani...
Régi szép idők, üdvözöllek újra. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 29., péntek 15:35

El kell adni Balet, nincs mese.
Nem, nem trollkodom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 15:33

CS0ki írta:
Cuadrado tipikus szélen játszó, nem tud középen...
Mit nevezünk középnek? DM se középen játszott, hanem a középpálya szélén.Ahol Cuadrado is szokott, nem vonalszélső, azt is szokott persze játszani, de neten körbenézve jobb oldali középpályás posztján játszott sokat, nem jobbszélsőként.
Azért DM tavalyi posztja jóval több volt ennél, mint szélső kp, de továbbra is tartom, hogy nem szükséges már ilyen típusú játékos.
tubatibi írta:Jött volna egy Vidal-Kroos-Falcao hármas azt kész, erre totál felfordulás lett az egészből. :(
:banplz: 1,5 napja sírsz, amikor elment két játékos a kezdőből, akik helyett jött minőségi pótlás is, arról nem is beszélve, hogy Kroossal sokkal többet nyertünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 29., péntek 15:30

Mondjuk a másik B helyére is bejátszhatná magát szerintem, mert majdnem volt olyan drága.
Azért milyen jó lehet az edzőnek, hogy ezt is figyelembe kell vennie. :mrgreen: Itt van a 91 milliós Bale, a 80 milliós James, aztán legyen nekik helyük, mert ennyibe kerültek. Pedig milyen faszán is nézne ki az a Bale - Benzema - Cé - James - Jesé ötös oda előre, szépen rotálva. Nem az lenne, hogy a Dortmund elleni visszavágót ki kell ülnie valamelyiknek, mert széthajtotta magát, vagy le kell hozni a BL döntőben, mert már így is fájdalmakkal vállalta a játékot... De nem, az ára miatt kezdőnek kell lennie. :lol:

Meg persze ha ez az ötös lenne oda előre, akkor Isco és Illarra is több szerephez jutna, aztán talán tudnának is bizonyítani...

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 29., péntek 15:26

reeed_ati írta:
Miért, Falcaóval nem lenne felfordulás? A BBC gyakorlatilag szent és sérthetetlen.
Benyát szerintem hamarabb kiszednék onnan, ha nincs formában.
A két gyalogkakukk már más kérdés, nem látok rá esélyt, hogy oda bejátssza magát James, hiába tolja jobban.
Csak sajnos még elég messze tartunk attól is, hogy jól játsszon.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 29., péntek 15:13

Miért, Falcaóval nem lenne felfordulás? A BBC gyakorlatilag szent és sérthetetlen.
Benyát szerintem hamarabb kiszednék onnan, ha nincs formában.
A két gyalogkakukk már más kérdés, nem látok rá esélyt, hogy oda bejátssza magát James, hiába tolja jobban.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 29., péntek 15:11

A BBC gyakorlatilag szent és sérthetetlen.
Elég nagy probléma ez, na persze nem ezen a fórumon, hanem a valóságban. :)

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 29., péntek 15:07

Mondjuk azt halkan teszem hozzá, hogy James amikor előre volt tolva, akkor messze korrektebb teljesítményt hozott le, mint a 2 alfahím. Cé mentsége mondjuk a sérülése(i), de ha szenved, akkor minek erőlteti? Bale meg... Előszezon ide vagy oda, perpill semmit nem csinál. Szóval szép és jó, hogy James itt az ügyeletes köcsög, akinek muszáj helyet szorítani, de ugyanezen elv alapján bizony lehetne másokat is baszogatni.

James egyébként is közelebb áll ahhoz a focihoz, amire itt sokan vágynak, szóval nem ő itt a hunyó.

Egyébként beléptem a FIFA-ba, aztán nyomtam egy olyat, hogy Navas - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Pogba, Kroos, Modric - Neymar, Benzema/Falcao, James. :mrgreen:
Jött volna egy Vidal-Kroos-Falcao hármas azt kész, erre totál felfordulás lett az egészből.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 29., péntek 15:03

Jött volna egy Vidal-Kroos-Falcao hármas azt kész, erre totál felfordulás lett az egészből. :(
"If you don't like your destiny, don't accept it."

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. augusztus 29., péntek 14:58

Cuadrado tipikus szélen játszó, nem tud középen...
Mit nevezünk középnek? DM se középen játszott, hanem a középpálya szélén.Ahol Cuadrado is szokott, nem vonalszélső, azt is szokott persze játszani, de neten körbenézve jobb oldali középpályás posztján játszott sokat, nem jobbszélsőként.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 29., péntek 14:46

isco egyáltalán nem szarabb játékos hamesznél, sőt. csak megjegyzésként.
de igen, simán benne van, hogy jövőre lép - akár varane-nal együtt - a több lehetőség miatt.

most is amit pepe meg ramos leműveltek a cordoba ellen, beszarsz.
ramos rálép a labdára meg elesik, pepe meg a köcsög ívelgetéseivel, amikor krósz kéri a labdát...
varane meg ül a padon és bassza az ideg.
Én nem tudom, ezt hol látjátok benne ennyire? :D Azért, mert fineszesen veszi át a labdát, meg mert néha kicselez egy-két embert? Ja plusz lőtt pár szép gólt tavaly az első 1-2 hónapban.
Ezenkívül mit láttok benne?
hogy nem zavarja a labda, mint a két féloldalas 80 millás emberünket.
Kép
Kép
Kép

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 29., péntek 14:45

a james résszel egyetértek. viszont isco idén robbanthat, feltéve ha megkapja a lehetőséget.. nagyon sok van abban a srácban. ezzel csak pont annyi a gond amit írtál, hogy jamest erőltetni fogjuk az ára miatt és ez a kp-n lest amíg a bbc egészséges. ebből kifolyólag isco megint pad végig , jövőre meg lelép. szomorú.
Az a baj, hogy el lett toszva az egész.
Nekem sincs semmi bajom Hámesszel, ha elől a 3-asban üresedés lett volna, még örültem is volna neki.
Oda nem fér be, ezért erőltetik középen, ennek pl Isco issza most meg a levét.
Amúgy is egy Vidal kaliber kellett volna Modric és Kroos mellé és egy ilyen 3-asban jöhetett volna ISco beugrónak esetenként kezdőnek, megjegyzem, hogy a spanyol is sokkal jobb lehetett volna pl egy Vidallal, aki picit tehermentesíti, kevesebb védekezés-több támadás.
James akkor kellett volna, ha C.R mondjuk lelép.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 29., péntek 14:45

dannen írta:nagyon sok van abban a srácban
Én nem tudom, ezt hol látjátok benne ennyire? :D Azért, mert fineszesen veszi át a labdát, meg mert néha kicselez egy-két embert? Ja plusz lőtt pár szép gólt tavaly az első 1-2 hónapban.
Ezenkívül mit láttok benne?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 14:41

CS0ki írta:DM-et jóval olcsóbban tudtuk volna elpasszolni korábban, és igazából megvolt már a "kvázi helyettese" Rodrigez és Kroos személyében. Xabi kb ugyanez, csak ő még nem is akrt eddig menni, állítása szerint most találta ki. Mi meg engedtük...

Egyébként még egy név beugrott, Cuadrado. :hmmm: Barcába úgy néz ki nem megy, nem akar védőt játszani, de ebből is látszik, hogy amúgy van védő vénája, amellett dinamikus, jó egyazegyben, több poszton bevethető. DM-nek ideális helyettese lehetne, Modric menne vissza a bal oldalra, ahol régen nyomta, kroos középen. De persze lehet, hogy már a kolumbiai is úgy elfelejtette a védekezést, mint Bale...
Cuadrado tipikus szélen játszó, nem tud középen... Igazából nekem még mindig kellene egy kkp, aki inkább védekezni tud, mert a támadókból jól állunk. Esetleg a cserecsatár kérdése a fontos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 29., péntek 14:39

hehe írta:
CS0ki írta:DM-et jóval olcsóbban tudtuk volna elpasszolni korábban, és igazából megvolt már a "kvázi helyettese" Rodrigez és Kroos személyében. Xabi kb ugyanez, csak ő még nem is akrt eddig menni, állítása szerint most találta ki. Mi meg engedtük...

Egyébként még egy név beugrott, Cuadrado. :hmmm: Barcába úgy néz ki nem megy, nem akar védőt játszani, de ebből is látszik, hogy amúgy van védő vénája, amellett dinamikus, jó egyazegyben, több poszton bevethető. DM-nek ideális helyettese lehetne, Modric menne vissza a bal oldalra, ahol régen nyomta, kroos középen. De persze lehet, hogy már a kolumbiai is úgy elfelejtette a védekezést, mint Bale...
továbbra is az van, hogy hamesz teljesen felesleges és kilóg a kezdőből, emiatt borul az egész egyensúly.
2 dolog miatt nem nyerhetünk idén, vagy a sérülések, vagy hamesz játékának erőltetése miatt.
nincs bajom a gyerekkel, de pont ugyanúgy nem fér be, mint isco, kevesek kp-ra.
ők ketten meg jesé a támadótrió cseréinek kellene lenniük, és akkor még kellene egy pogba a kp-ra modrics meg krósz mellé a kezdőbe.
Teljesen így látom, annyi észrevétellel, hogy Vidal pajtás kell oda. De a többi stimmel.

Vissza: