Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 29., péntek 13:35

Ladislao Suarez írta:Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli Real Madrid csütörtök este megegyezett a francia első osztályú Monacóval Radamel Falcao átigazolásáról.
A Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtöki sorsolását követően Monte Carlóban a Real Madrid és a Monaco elöljárói megállapodtak Falcao ügyében – írja a calciomercato.it. Úgy tudni, a kolumbiai csatár 20 millió euróért kölcsönbe szerződik a királyi gárdához, amelynek a 2014–2015-ös szezon végén opciós joga lesz végleg megvásárolni a 28 éves csatárt.

Állítólag megegyeztek a calciomercato.it szerint. Nem ismerem ezt az oldalt szóval nem tudom mennyire valós a hír.
Lehoztak egy egy hónapos hírt, amit pár napja újra felkapott a média.
Jön Falcao, vagy nem jön Falcao. :D
Nem jön :mrgreen: KAK überalles :lol: James majd megoldja meg Iscodisco, aztán Jesé. Télen meg lehet tüzet oltani Llorentével.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 29., péntek 13:30

Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli Real Madrid csütörtök este megegyezett a francia első osztályú Monacóval Radamel Falcao átigazolásáról.
A Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtöki sorsolását követően Monte Carlóban a Real Madrid és a Monaco elöljárói megállapodtak Falcao ügyében – írja a calciomercato.it. Úgy tudni, a kolumbiai csatár 20 millió euróért kölcsönbe szerződik a királyi gárdához, amelynek a 2014–2015-ös szezon végén opciós joga lesz végleg megvásárolni a 28 éves csatárt.

Állítólag megegyeztek a calciomercato.it szerint. Nem ismerem ezt az oldalt szóval nem tudom mennyire valós a hír.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 29., péntek 13:24

na most akkor mi van.
Jön Falcao, vagy nem jön Falcao. :D
Igazából nem látom annak értelmét, hogy Perezék visszautasítsák a kolumbiait, szóval számomra a spanyol hírek kicsit furcsák..

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 29., péntek 13:20

morientes írta:
Az Arsenalbol meg Ox, Ramsey, Wilshere közül az egyik egesz korrekt lehetne. Nem idealis megoldasok, de vedekezni es tamadni is tudnak, Modric-Kroos tengely mellett bevalhatnanak.
Te,az az Oxlade nem szélső? :) Mert abból van itt bőven :D
A Ramireses résszel egyetértek.

Az, hogy mi Ox posztja, azt en sem igazan vagom, mert az Arsenalban megfordult mar sok helyen. Lattam a kp sorban is jatszani, meg elörebb is. Nekünk pont jol jönne egy ilyen multifunkcios jatekos, DM is tulajdonkeppen 2 posztot töltött be egyszerre (bkp es kkp), es ahogy en lattam Ox is kepes erre.

Jamest viszont en sajnos nem latom olyan embernek, aki a kp-n kepes lenne huzamosabb ideig jol jatszani. Nem lattom benne sem azt aggressziot, ami egy kkp-stol manapsag elvart vedekezesben, nem latom azt a munkabirast, es nem tud bejatszani akkora palyatartomanyt sem, amekkorat egy kkp-tol a 4-3-3-ban elvart. Ö sokkal inkabb a tkp sor valamelyik posztjan tudna jol jatszani, kicsit kötetlen szerepkörben, ahol le van veve rola a vedekezes terhe.
chronic írta:Luiz Gustavo is jöhetne.. Khediránál lényegesen jobb ő is. Már csak Falcao-t nem értem,hogy minek ide. James szerintem csak a támadó hármasban fogja megállni a helyét. Oda még érkezik az ősszel Jesé is. Pont elég.
Nem akarom a vitat ujra generalni, de azt, hogy LG Khediranal lenyegesen jobb lenne, nem adom. Inkabb emlekezet futballistara a mozgasa, de mas aspektusban nem jobb lenyegesen Khediranal, mar ha jobb egyaltalan. Egy olyan futballista erkezne, aki gyakorlatilag a Khedira tavoztaval keletkezö ürt töltene be, az aktualisan gyengenek, nem Real szintnek tartott jatekosok fele arado utalataban. LG nem Real szint, a padra meg tök fölös elhozni, hiszen van egy Khedirank, aki a beugro szerepet neha napjan be tudja tölteni.

Cavani meg... pff... Jönne egy rakat penzert, egy magas fizetesigenyü, borzalmasan tulertekelt csatar, aki kb Higuainszint. Kell egy csatar, de en max olyan 20 millat adnek ki ra, ha többet költenek, akkor mar inkabb vennek 70-80 millaert egy kezdo csatart. Mindenki tudja, hogy jelen esetben Falcaora gondolok. Eg es föld a klülönbseg a kolumbiai javara, de egoban, fizetesigenyben, es arban nincs sok különbseg a kettö között. Sajat velemeny, de inkabb egy Falcao 70 millioert (vagy azzal az opcioval, amiröl pletykalnak), mint Cavani durvan egy 50-esert.
song nem kell ?
olcsón adjuk állítólag, a padra meg bőven jó.
Ugyanaz, mint LG. Alig jobb, mint a herceg, ha egyaltalan jobb nala. Nem lepne vele elöre a kp-nk. Akarmennyire is szidtam az utobbi evben Xabit, es akarmennyire is meglatszott a jatekan a kor, vele egy minöseget vesztettünk, es minöseggel kellene potolni. Ha mar van/lesz 4 minösegi tamadonk, akkor legyen 4 minösegi kkp-sunk is.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 29., péntek 13:17

jaj ne, akkor inkább tényleg jesé játsszon centert. istentelen balfasz ez a negredo.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 29., péntek 13:10

elkéne hozni Negredot, 20 körül biztos hozható lenne, szerintem jó cserecsatár lenne. kár, hogy nincs róla semmi hír. Verratti és Negredo, 60-ból kijönne a kettő :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 29., péntek 13:07

Anthony írta:Elvileg egy MU-s cikkben azt írták, hogy Szeptember 2,
én is úgy tudom hogy amennyiben az átigazolási időszak utolsó napja meccsnap (szombat v vasárnap) akkor az tolódik.
mintha annó robinho eladásánál is így lett volna.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 29., péntek 12:50

Rengeteg idő van még :D
Elvileg egy MU-s cikkben azt írták, hogy Szeptember 2, tehát kedd estig lehet reménykedni. Én már nem tudom mit gondoljak.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 29., péntek 12:47

song nem kell ?
olcsón adjuk állítólag, a padra meg bőven jó. :lol: 
Nem úgy volt mikor a barcaba igazolt,hogy minden idők leginteligensebb középpályása? :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 29., péntek 12:44

song nem kell ?
olcsón adjuk állítólag, a padra meg bőven jó. :lol:

bárkit is hoztok amúgy, az lesz az átigazolási szezon csattanója, mert az utolsó 1-2 napra marad.
már ha a pogba vagy vidal kaliber jön, nem gustavo 15 milláért.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. augusztus 29., péntek 12:33

Luiz Gustavo is jöhetne.. Khediránál lényegesen jobb ő is. Már csak Falcao-t nem értem,hogy minek ide. James szerintem csak a támadó hármasban fogja megállni a helyét. Oda még érkezik az ősszel Jesé is. Pont elég.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 29., péntek 12:14

Az Arsenalbol meg Ox, Ramsey, Wilshere közül az egyik egesz korrekt lehetne. Nem idealis megoldasok, de vedekezni es tamadni is tudnak, Modric-Kroos tengely mellett bevalhatnanak.
Te,az az Oxlade nem szélső? :) Mert abból van itt bőven :D
A Ramireses résszel egyetértek.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. augusztus 29., péntek 12:09

Kerlon írta:
Realista24 írta:Pogba esete egyszerű (így gép mögül)
1. fel kell hívni az ügynökét, hogy nettó 4,5 millió várja Madridban, és Karim viszi a seggét a Veyronnal mindenhova
2. a Juvénak kell küldeni egy faxot 60 millióról, a negyvenet kiröhögik.

Mindez működhetne, de baromi veszélyes a játékos miatt.
Nincs tárgyaló érzéked. Ha odatolod a 60 Milliót, akkor egyből rávágják, hogy több kell. Oda tolsz 40-et azt mondják, hogy 60! Akkor kicsit engedsz... Persze az én gépem mögül is egyszerű. :D
viszont az is igaz, hogy maradt másfél nap. nem szórakozhatunk naphosszat az alkudozással. ráadásul még optimális esetben 2 játékost kellene megszerezni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 12:08

Realista24 írta:Pogba esete egyszerű (így gép mögül)
1. fel kell hívni az ügynökét, hogy nettó 4,5 millió várja Madridban, és Karim viszi a seggét a Veyronnal mindenhova

Nincs tárgyaló érzéked. Ha odatolod a 60 Milliót, akkor egyből rávágják, hogy több kell. Oda tolsz 40-et azt mondják, hogy 60! Akkor kicsit engedsz... Persze az én gépem mögül is egyszerű. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 29., péntek 11:54

Pogba esete egyszerű (így gép mögül)

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. augusztus 29., péntek 11:51

Hú de elmentünk FIFA-ba. Az Alonso Kroos illetve a Casemiro Khedira cserékkel egyértelműen erősödött a csapat, a DM James meg már megtörtént. A Vidalt meg Pogbát követelők meg mit akarnak? Padra ilyen játékost, vagy hogy röhögjön rajtuk mindenki, hogy vettünk 80 fémpénzé' egy padmelegítőt? A gála 11 első felének a Cristiano, Bale, James, Kroos, Modric (Karim) neveket tartalmaznia kell.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 11:30

Szerintem meg, ha pénzt raksz le az asztalra a Juvenál, akkor már úgy pucsítanak ahogy te kívánod, szóval odamenne Perez, hogy Pogba 40 M+10M bónuszok szerintem már tolnák is le a gatyájukat... Meghalt az olasz foci... Esetleg az olyanoknak van esélyük fennmaradni, mint a Róma, akik okosba vesznek tehetséges játékosokat és felépítik őket. Igaz, hogy ők is pucsítanak, ha pénzt látnak, de ők nem Moratakért adnak ki 20 milliót...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 29., péntek 9:31

Vidalt hamarabb adnák jelenleg szerintem is mint Pogbát. Nem is mutatna roszul a

Modric------------Vidal
--------Kroos----------

középpálya... :) Az más tészta, hogy nagy a csend, főleg az ilyen Pogba/Vidal féle érkezők terén. Remélem Carló és Perez okosat hùznak. Olyat amit mi is értékelni fogunk :D

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 29., péntek 9:01

Verrattinak jelenleg nem örülnek. Xabi posztjara ott van Kroos, neki kell a csapatot mozgatnia, nem Verrattinak. Olyan ember kell, aki fut, ütközik, es mondjuk van egy kis gömberzeke is. Verrattival vennenk egy kicsit tapasztaltabb, kicsit jobb Illarat, de ennyi. Nekünk viszont nem Xabi/Illara poszt kell. Az megy ki a futballbol. Az oke, hogy a poszt Carlo kedvence, plane, hogy a legjobbat, Pirlot, ö talalta fel, de kicsit ugy erzem, az uj szelek iranyaba kellene eveznünk.

Vidalrol sok a MU-s pletyka, 40 milla körülit emlegetnek, oda kellene vinni egy 55-60 millas ajanlatot, es megdumalni a jatekos fejet (ennek Perez ugyis a mestere). Pogba nem jön, ebben majdnem biztos vagyok, a Juve csak az egyiküket engedi el iden, jövöre megy a masik, es iden Vidal lesz a tavozo.

Hogy rajtuk kivul meg ki? Nehez kerdes. Van meg egy Matuidi, aki azert egy kategoriaval az elöbbi 2 alatt van, Ramires is ez a kategoria. En szemely szerint nem vagyok nagyon elragadtatva Ramirestöl, de a jobb oldalra elferne Kroos es Modric melle, ertelemszerüen Modric atjönne balra. Azert az a Carvajal, Ramires, Bale jobb oldal nem hangzana rosszul, plane, hogy Modric meg Kroos ugyis mindenhol ott vannak. Talan Ramiressel lennenk leginkabb egyensulyban. (Kapnank egy jobban vedekezö, tamadasban kevesbe effektiv DM-et.) De sajnos nagyon nehez lenne a Chelseaböl elhozni, tipikus Mou-ember.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 29., péntek 1:04

Én is inkább Reust preferálnám Falcaoval szemben. Ha tud csatárt játszani és a KP-n is jó akkor csak jöjjön. :smile:

Modric/Isco/James---Kroos/Illarra/Khedira( :shutup: )---James/Isco/Reus
Bale/James/Jese----------------Benzema/Reus-----------------CR/Reus/Jese

Olyat is olvastam, h Reus csak jövőre csatlakozna. Az viszont jó lenne, CR 2 év múlva lelép(feltételezzük). Egy évig amolyan csere szerepkörben(sok játékperccel) lenne Reus. CR távozik és Reus átveszi a helyét.

Vissza: