morientes írta: Az Arsenalbol meg Ox, Ramsey, Wilshere közül az egyik egesz korrekt lehetne. Nem idealis megoldasok, de vedekezni es tamadni is tudnak, Modric-Kroos tengely mellett bevalhatnanak.
Te,az az Oxlade nem szélső?
Mert abból van itt bőven
A Ramireses résszel egyetértek.
Az, hogy mi Ox posztja, azt en sem igazan vagom, mert az Arsenalban megfordult mar sok helyen. Lattam a kp sorban is jatszani, meg elörebb is. Nekünk pont jol jönne egy ilyen multifunkcios jatekos, DM is tulajdonkeppen 2 posztot töltött be egyszerre (bkp es kkp), es ahogy en lattam Ox is kepes erre.
Jamest viszont en sajnos nem latom olyan embernek, aki a kp-n kepes lenne huzamosabb ideig jol jatszani. Nem lattom benne sem azt aggressziot, ami egy kkp-stol manapsag elvart vedekezesben, nem latom azt a munkabirast, es nem tud bejatszani akkora palyatartomanyt sem, amekkorat egy kkp-tol a 4-3-3-ban elvart. Ö sokkal inkabb a tkp sor valamelyik posztjan tudna jol jatszani, kicsit kötetlen szerepkörben, ahol le van veve rola a vedekezes terhe.
chronic írta:Luiz Gustavo is jöhetne.. Khediránál lényegesen jobb ő is. Már csak Falcao-t nem értem,hogy minek ide. James szerintem csak a támadó hármasban fogja megállni a helyét. Oda még érkezik az ősszel Jesé is. Pont elég.
Nem akarom a vitat ujra generalni, de azt, hogy LG Khediranal lenyegesen jobb lenne, nem adom. Inkabb emlekezet futballistara a mozgasa, de mas aspektusban nem jobb lenyegesen Khediranal, mar ha jobb egyaltalan. Egy olyan futballista erkezne, aki gyakorlatilag a Khedira tavoztaval keletkezö ürt töltene be, az aktualisan gyengenek, nem Real szintnek tartott jatekosok fele arado utalataban. LG nem Real szint, a padra meg tök fölös elhozni, hiszen van egy Khedirank, aki a beugro szerepet neha napjan be tudja tölteni.
Cavani meg... pff... Jönne egy rakat penzert, egy magas fizetesigenyü, borzalmasan tulertekelt csatar, aki kb Higuainszint. Kell egy csatar, de en max olyan 20 millat adnek ki ra, ha többet költenek, akkor mar inkabb vennek 70-80 millaert egy kezdo csatart. Mindenki tudja, hogy jelen esetben Falcaora gondolok. Eg es föld a klülönbseg a kolumbiai javara, de egoban, fizetesigenyben, es arban nincs sok különbseg a kettö között. Sajat velemeny, de inkabb egy Falcao 70 millioert (vagy azzal az opcioval, amiröl pletykalnak), mint Cavani durvan egy 50-esert.
song nem kell ?
olcsón adjuk állítólag, a padra meg bőven jó.
Ugyanaz, mint LG. Alig jobb, mint a herceg, ha egyaltalan jobb nala. Nem lepne vele elöre a kp-nk. Akarmennyire is szidtam az utobbi evben Xabit, es akarmennyire is meglatszott a jatekan a kor, vele egy minöseget vesztettünk, es minöseggel kellene potolni. Ha mar van/lesz 4 minösegi tamadonk, akkor legyen 4 minösegi kkp-sunk is.