Veratti meg...nem tudom. Én most már vagy olyat hoznék a középpályára, aki dinamikus, be tud törni a 16-os környékére, vagy valami izomembert. Veratti egyikbe sem illik. Még ha mondanánk is, hogy majd beáll hátra, Modric meg meghúzza a labdát párszor, de annyira támadó felfogásban szerintem ő se lenne jó.
Pogba azért lenne ideális, mert ott va n benne az izom is, illetve a támadásokba is jól tud belépni. Akármelyik irányba tovább lehetne fejleszteni. (a Juvében állítólag még támadóbbra akarják egyébként alakítani)
Verratti, aranyos és tehetséges kölyök,de egy realt mozgatni nagy falat lehet neki egyelőre....aztán ha idővel kifutja a képességeit lehet nagy lesz,de kb annyi esélye van arra is hogy nem lesz az ami.
Dinamikus és be tud törni a 16os területére? Te nem nézel madrid meccseket már elnézést. Khedira név mond neked valamit?
Pogba amúgy betör.....na az betör,meg vidal is....ezek a betörők. Csak ugye a franciában benne van a kockázat,már mint a játékában,mert tökéletesen tisztában van a képességeivel,és önbizalma rettenet van....és hátul is meghúzza talppal 0:0nál is ha úgy tartja a kedve....aztán vagy bejön...vagy nem. Ált bejön.....néha nem.
De amúgy klasszis a tag.
Nem furcsa amugy, hogy nincs néger a csapatban?
ütközőre gondolsz? Nem. Nincsen már rá szükségünk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.