Értékeld a legutóbbi meccset
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Zseni húzás volt Modricot Kroos helyére tenni, megsegítette a küszködő balost, Fede szokásosan mindenhol ott volt jobboson. Case dolga így könnyebb volt, de Cama is jó kellett volna legyen. Alavesnek a szarul hazaadott bogyón kívül helyzete nem volt, nem focizni jöttek ezek se..
Mondjuk Balet "sajnálom", Benzit kímélni tökéletes lehetne, megmutatta, de nem.. Ezért kár, mert Benz megint kifingik 5 meccs / 450 perccel..
Steve-vel vagyok, van 15 ember kb, a többi kuka.. De érthetetlen, hogy ezt a 15-öt miert nem használja az öreg..
Jajj, a psg-t valahogy csapjuk ki majd, bár félek, Vini-Benz-Ase lesz majd, és úgy nehéz lesz.. de nagyon kéne. Utána mehet felőlem:
Lv-Vallejo-Nacho-Marcelo a kövi körben, de ki kéne fújni az orrukat valahogy..
Szóval ez most nem volt rossz, de látszik, hogy Fede a jövő, CMK-ból valakit ki kell venni, mert a meló amit lerak elképesztő, többre megyünk azzal, mintha Kroos+Modric egyszerre tolná..
Osa ellen is kb ez lesz majd btw, nagy foci ott se lesz..
De Ase gólöröme, meg az az egyérintős foci kumma szép volt tegnap..
Mondjuk Balet "sajnálom", Benzit kímélni tökéletes lehetne, megmutatta, de nem.. Ezért kár, mert Benz megint kifingik 5 meccs / 450 perccel..
Steve-vel vagyok, van 15 ember kb, a többi kuka.. De érthetetlen, hogy ezt a 15-öt miert nem használja az öreg..
Jajj, a psg-t valahogy csapjuk ki majd, bár félek, Vini-Benz-Ase lesz majd, és úgy nehéz lesz.. de nagyon kéne. Utána mehet felőlem:
Lv-Vallejo-Nacho-Marcelo a kövi körben, de ki kéne fújni az orrukat valahogy..
Szóval ez most nem volt rossz, de látszik, hogy Fede a jövő, CMK-ból valakit ki kell venni, mert a meló amit lerak elképesztő, többre megyünk azzal, mintha Kroos+Modric egyszerre tolná..
Osa ellen is kb ez lesz majd btw, nagy foci ott se lesz..
De Ase gólöröme, meg az az egyérintős foci kumma szép volt tegnap..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Abszolút megértelek Titeket srácok, de megmondom őszintén én nem vagyok egy fotelzseni, foci szakértő, de én a Real kezdőjébe a kezdőn kívül Fedeben és Camavingában láttam többet.
Olyan szintű brutális különbség van, mikor bejönnek percekre jovityok, iszkó és barátai, hogy a kanapéba kapaszkodva, összehúzott fenékkel imádkozom ki a hátralévő perceket.
Ahogy én látom, sajnos nem vagyunk annyira a mezőny előtt, hogy megengedjük azt, hogy ne a legjobbak legyenek.
Kiszeded Benzemát és tudod, hogy 30mecvs alatt sem szerez a többi gólt. Lehet magunkat áltatni, hogy persze nem kap időt, azért nem xarja a hólokat jovity, meg matijánó, de nem csak carlonak nem kellettek, ez azért lehet magyarázat.
Engem nem carlo csapat menedzselése zavar, ha valami zavar az az, hogy B szerepünk van az európai top szinten, mert B szintű a keretünk. De ahhoz képest még sehonnan nem lettünk kicsapva, a bajnokságot vezetjük, a BL-ben meg ha a péezsgé kiszór minket, hát ez van.Lassan a keretünk ér annyit mint ott egy játékos.
Hitetlen vagyok lehet, de én sem hiszem, hogy Blancoval lenne a világ meg áltva, vagy ceballos hozná a fordulatot abban, hogy mbappékat alázzunk.Fede és Camavinga nálam akik hiányoznak.
Olyan szintű brutális különbség van, mikor bejönnek percekre jovityok, iszkó és barátai, hogy a kanapéba kapaszkodva, összehúzott fenékkel imádkozom ki a hátralévő perceket.
Ahogy én látom, sajnos nem vagyunk annyira a mezőny előtt, hogy megengedjük azt, hogy ne a legjobbak legyenek.
Kiszeded Benzemát és tudod, hogy 30mecvs alatt sem szerez a többi gólt. Lehet magunkat áltatni, hogy persze nem kap időt, azért nem xarja a hólokat jovity, meg matijánó, de nem csak carlonak nem kellettek, ez azért lehet magyarázat.
Engem nem carlo csapat menedzselése zavar, ha valami zavar az az, hogy B szerepünk van az európai top szinten, mert B szintű a keretünk. De ahhoz képest még sehonnan nem lettünk kicsapva, a bajnokságot vezetjük, a BL-ben meg ha a péezsgé kiszór minket, hát ez van.Lassan a keretünk ér annyit mint ott egy játékos.
Hitetlen vagyok lehet, de én sem hiszem, hogy Blancoval lenne a világ meg áltva, vagy ceballos hozná a fordulatot abban, hogy mbappékat alázzunk.Fede és Camavinga nálam akik hiányoznak.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Jajj félreértesz
sosem lesz kezdőszint Ceballos az látszik
de arra jó lenne, hogy pihenjen 1-1 meccset Modric a bajnokságban, így a rangadókra jobb állapotban lenne
Jovic és Mariano használhatatlan ezzel egyetértek
a többiek viszont játszhatnának a rotációban beleérte Miguel és Blancot is
Ne csináljunk úgy, mintha nem lennének elegek ezen játékosok a bajnokságra, csak nincsenek tűzben tartva..
sosem lesz kezdőszint Ceballos az látszik
de arra jó lenne, hogy pihenjen 1-1 meccset Modric a bajnokságban, így a rangadókra jobb állapotban lenne
Jovic és Mariano használhatatlan ezzel egyetértek
a többiek viszont játszhatnának a rotációban beleérte Miguel és Blancot is
Ne csináljunk úgy, mintha nem lennének elegek ezen játékosok a bajnokságra, csak nincsenek tűzben tartva..
- flori
Szerintem nincsennek itt olyan súlyos végletek, nagyjából mindenki tisztában van az elvárásokkal, meg a keret lehetőségeivel. Nem BL győzelmet vár itt a nép, egyszerűen hiányoljuk a keret mozgatását, a maga véges határain belül is.
A többség nem Hazardot, Jovicot, Balet vagy Iscót hiányolja a kezdőből - utóbbi kettőnek egy percet sem adnék személy szerint -, hanem az egészséges keretforgatást, ami viszont bőven számon kérhető az öregen. Az nem csoda, hogy egy alapcsapatban bízik, mert egyszerűen ők hozzák az eredményeket, a többiek meg ilyen-olyan okokból kevesek egy Real Madridhoz.
Itt van például Fede, aki ma is hasznos volt. Sokkal több lehetőséget kaphatott volna a szezon során, mert ő tipikusan az a játékos, akinek kell a (minimális) bizalom és játékidő, a maga kényszerposztjaival és 10 perceivel nem tud segíteni, sem beépülni a csapatba. A CKM alap, messze a legjobb lehetőség a középpályára, de már nem a régi, ezt látni kell. Apró változtatásokkal, pihentetésekkel pedig lehetne konzerválni a teljesítményüket, a csapat meg annyit nem romlana már. Casemiro is orrba-szája van nyomatva, pedig ha nincs Toni és/vagy Modric a kezdőben nagyon kijönnek a hiányosságai, hajmeresztő labdaeladásai vannak. Szeleburdi még Camavinga, köze sincs a kezdőhöz, de egyrészt minden megadott perccel építette volna Carlo a jövőt, másrészt sokszor nem ütötte volna meg a csapatot Case hiánya.
A támadószekció már neccesebb téma, szerintem ott már érzelmi/bizalmi dolgok hiánya is közrejátszik. A pihentetés céljából itt is lehetett volna többször változtatni, hogy egy klasszikust idézzek: a kevésbe szarok fáradjanak.
Lényeg a lényeg, hogy összességében elégedettek lehetünk a szezonnal, de az alapkezdő kopása miatt bőven lehetett volna frissíteni, mert annyival már nem csökkent volna a színvonal. Én személy szerint megkövetem az olaszt meg ZZ-t is, de a múltban nem mindig nekik volt igazuk. Carlót a rotáció ette meg anno, ZZ.nél meg majdnem egy Militaoba került a dolog.
A többség nem Hazardot, Jovicot, Balet vagy Iscót hiányolja a kezdőből - utóbbi kettőnek egy percet sem adnék személy szerint -, hanem az egészséges keretforgatást, ami viszont bőven számon kérhető az öregen. Az nem csoda, hogy egy alapcsapatban bízik, mert egyszerűen ők hozzák az eredményeket, a többiek meg ilyen-olyan okokból kevesek egy Real Madridhoz.
Itt van például Fede, aki ma is hasznos volt. Sokkal több lehetőséget kaphatott volna a szezon során, mert ő tipikusan az a játékos, akinek kell a (minimális) bizalom és játékidő, a maga kényszerposztjaival és 10 perceivel nem tud segíteni, sem beépülni a csapatba. A CKM alap, messze a legjobb lehetőség a középpályára, de már nem a régi, ezt látni kell. Apró változtatásokkal, pihentetésekkel pedig lehetne konzerválni a teljesítményüket, a csapat meg annyit nem romlana már. Casemiro is orrba-szája van nyomatva, pedig ha nincs Toni és/vagy Modric a kezdőben nagyon kijönnek a hiányosságai, hajmeresztő labdaeladásai vannak. Szeleburdi még Camavinga, köze sincs a kezdőhöz, de egyrészt minden megadott perccel építette volna Carlo a jövőt, másrészt sokszor nem ütötte volna meg a csapatot Case hiánya.
A támadószekció már neccesebb téma, szerintem ott már érzelmi/bizalmi dolgok hiánya is közrejátszik. A pihentetés céljából itt is lehetett volna többször változtatni, hogy egy klasszikust idézzek: a kevésbe szarok fáradjanak.
Lényeg a lényeg, hogy összességében elégedettek lehetünk a szezonnal, de az alapkezdő kopása miatt bőven lehetett volna frissíteni, mert annyival már nem csökkent volna a színvonal. Én személy szerint megkövetem az olaszt meg ZZ-t is, de a múltban nem mindig nekik volt igazuk. Carlót a rotáció ette meg anno, ZZ.nél meg majdnem egy Militaoba került a dolog.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Steve
Bocs a dupla miatt, de szerintem az nagyon meredek, hogy valaki ettől a kerettől várja el a BL győztes formát.
Azért a CR-es projektnél nézzetek már a keretre te jó ég. CR köré a legjobb spanyolok és köré rutinos Kaká,meg a világ legjobb fiatalja Benzema..stb..stb..
Nem csoda hogy az lett utána,ami.
Most meg egy Vini,akinek labdakezelési gondjai voltak a megváltó és Jimbo Ceballoszokat követel a kezdőbe,mint spanyol tehetség.Meg aszenszio a spanyol csoda..
Azért nem kell érteni a focihoz, hogy az ember érezze a különbséget, vagy?!
De ott vagyunk elől.A barca meg gazdasági csődben, az atletico a pokróc focijukkal keresik magukat. Mi meg ezzel a vagyes ilyen-olyan kerettel megyünk spanyol honban előre, a BL-ben meg legalább faxra nem húztak minket csilliárdokért bevásárolt olajcsapatok. Ez a max.
Ez az Alaba, meg rohadt nagy Isten áldása, akivel nem csak őt nyerjük, de ott tanítja Militaot,aki a következő években fogja oktatni európát. Körte meg..?! Rohadt szerencsések vagyunk, hogy ilyen egy spórolós real.
Azért a CR-es projektnél nézzetek már a keretre te jó ég. CR köré a legjobb spanyolok és köré rutinos Kaká,meg a világ legjobb fiatalja Benzema..stb..stb..
Nem csoda hogy az lett utána,ami.
Most meg egy Vini,akinek labdakezelési gondjai voltak a megváltó és Jimbo Ceballoszokat követel a kezdőbe,mint spanyol tehetség.Meg aszenszio a spanyol csoda..
Azért nem kell érteni a focihoz, hogy az ember érezze a különbséget, vagy?!
De ott vagyunk elől.A barca meg gazdasági csődben, az atletico a pokróc focijukkal keresik magukat. Mi meg ezzel a vagyes ilyen-olyan kerettel megyünk spanyol honban előre, a BL-ben meg legalább faxra nem húztak minket csilliárdokért bevásárolt olajcsapatok. Ez a max.
Ez az Alaba, meg rohadt nagy Isten áldása, akivel nem csak őt nyerjük, de ott tanítja Militaot,aki a következő években fogja oktatni európát. Körte meg..?! Rohadt szerencsések vagyunk, hogy ilyen egy spórolós real.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2022. február 19., szombat 23:43-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Csak egy kis megjegyzés így a meccs után: akik körbe mentek és megtapsolták a közönséget az Alaba,Miltao és Tibo
- Steve
Én csak egy dolgot nem értek meg.
Miért mindig a végletekben gondolkoznak sokan?
Ez a csapat nem a világ legszarabbja, viszont ez a csapat nem a pár évvel ezelőtti CR-es bevásárlós csapat.
A mi banki hiteljeink már szart sem érnek az olajos pénzekkel szemben és ha tetszik, ha nem a pénz diktál a fociban is. Ehhez képest a dolgot kimaxolva, tecsógazdaságos realként maradunk az élvonalban.
Qvára büszkének kellene lenni a csapatra. Qva hálásnak kellene lenni Carlonak, hogy igazolások nélkül, egy rohadtul behatárolt kerettel hoz egy top európai szintet a csapattal. Nem vertük meg a pénzeszsák péezsgét és..??De nem is igazolunk, a balfax vinik meg az öregek hozzá Jimbo beképzelt spanyol nulla sztárjai a csapat..de ott vagyunk basszus.
Ott vagyunk a tűz közelében. Nem rotál az öreg..Hova a francba rotáljon egy jovottyal meg a hozdáskodó marijánóval..??Hova? Ott van Bemzema aki tolószékben egy lábbal is jobban oda teszi magát a csapatért,mint ezek.
Honnan hiányzik ceballosz aki elment angliába megmutatni a tutit majd lófaxt nem mutatott meg.
Nem tökéletes Carlo, közel sem. De nézzünk a barszára, ott hogy lett minden menedzselve, utána meg legyünk hálásnak Perez faternak, aki egyben tartja a költségvetést és a Real Madridot és Carlonak aki a maga lehet nem modern stílusával, igazolások nélkül, egy rakat középszerű és öreg arccal igyekszik hozni a tutit.
Csak annyit akarok mondani a monológommal, hogy lehetne ez sokkal rosszabb is, ha az ember megáll és átgondolja reálisan a dolgokat.
Miért mindig a végletekben gondolkoznak sokan?
Ez a csapat nem a világ legszarabbja, viszont ez a csapat nem a pár évvel ezelőtti CR-es bevásárlós csapat.
A mi banki hiteljeink már szart sem érnek az olajos pénzekkel szemben és ha tetszik, ha nem a pénz diktál a fociban is. Ehhez képest a dolgot kimaxolva, tecsógazdaságos realként maradunk az élvonalban.
Qvára büszkének kellene lenni a csapatra. Qva hálásnak kellene lenni Carlonak, hogy igazolások nélkül, egy rohadtul behatárolt kerettel hoz egy top európai szintet a csapattal. Nem vertük meg a pénzeszsák péezsgét és..??De nem is igazolunk, a balfax vinik meg az öregek hozzá Jimbo beképzelt spanyol nulla sztárjai a csapat..de ott vagyunk basszus.
Ott vagyunk a tűz közelében. Nem rotál az öreg..Hova a francba rotáljon egy jovottyal meg a hozdáskodó marijánóval..??Hova? Ott van Bemzema aki tolószékben egy lábbal is jobban oda teszi magát a csapatért,mint ezek.
Honnan hiányzik ceballosz aki elment angliába megmutatni a tutit majd lófaxt nem mutatott meg.
Nem tökéletes Carlo, közel sem. De nézzünk a barszára, ott hogy lett minden menedzselve, utána meg legyünk hálásnak Perez faternak, aki egyben tartja a költségvetést és a Real Madridot és Carlonak aki a maga lehet nem modern stílusával, igazolások nélkül, egy rakat középszerű és öreg arccal igyekszik hozni a tutit.
Csak annyit akarok mondani a monológommal, hogy lehetne ez sokkal rosszabb is, ha az ember megáll és átgondolja reálisan a dolgokat.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Hagyjuk már ezt…
sokan még mindig nem látjátok mi a baj
pl Ceballos is használhatóbb, mint gondoltuk
3x 10 perc alatt jól játszott
simán kezdhetne is
sokan még mindig nem látjátok mi a baj
pl Ceballos is használhatóbb, mint gondoltuk
3x 10 perc alatt jól játszott
simán kezdhetne is
- flori
Óriási gödörben vagyunk, nagyon csalóka az eredmény.
Ancelotti makacssága tényleg idegesítő már, nagyon elfért volna a frissítés a csapatban. Igaz most ez mentette meg, de...
Cuki volt az ölelkezés Vinivel, biztosan jó mentor és ember Carletto, csak az az ember érzése, hogy a 2007-es Championship manager fut nála. Ebben nagyon kéne változtatni.
Nem akarom kreditálni Xavit, de ő például nagyon szépen forgatja a sok krumpliszsákot a túloldalon, mindenkit tűzben tart, mégha nem is olyan már a játékosállomány.
Ancelotti makacssága tényleg idegesítő már, nagyon elfért volna a frissítés a csapatban. Igaz most ez mentette meg, de...
Cuki volt az ölelkezés Vinivel, biztosan jó mentor és ember Carletto, csak az az ember érzése, hogy a 2007-es Championship manager fut nála. Ebben nagyon kéne változtatni.
Nem akarom kreditálni Xavit, de ő például nagyon szépen forgatja a sok krumpliszsákot a túloldalon, mindenkit tűzben tart, mégha nem is olyan már a játékosállomány.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jól elrejtetted a kritikát, pedig én még azt hittem a komment elején, hogy a csapattal lesz gondod.kiserik írta: A meccsről csak annyit, hogy kritikán aluli... kritikán aluli, amit páran meccsről meccsre nyújtanak. Na nem a pályán, itt a fórumon... A fiúknak gratula.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Miután mindenki lerakta volna a fél psg kezdőt a padra, Carlo hitt az alapcsapatában. Tudja hogy kire számíthat, kiknek kell játszani ha idén kupát akarunk nyerni. Kétségkívül ez a legjobb 11-14 játékos.
Tudja hogy ha hisz egy csapatban, akkor egy vereség után nem bűnbakokat keres, és paddal büntet, hanem pedagógiai szempontból végtelen bizalmat szavaz, és ma jött is a támadóhármastól a gól.
Tudja hogy a bajnokság a legfontosabb kiírás idén, nem most kell rotálni, mert buktunk egy psg elleni idegenbeli meccset.
Felesleges Bale, Isco, Hazard után sírni, ezt ő pontosan tudja.
Hibák vannak, a játékban, a keretmenedzselésben, de rengeteg dolgot jól művel még a tavalyi zidanehoz képest is, pedig a lehetőségei egy camavingával többek csak.
A rotálás hiánya baj talán, de egyáltalán nincs olyan meritesi lehetősége mint itt sokan beállítják, főleg ilyen eredménykényszer mellett.
A többit meg Pintuszbácsi megoldja.
Én hiszek Carloban, iden behúzzuk a bajnokságot. A BL? Az nem realitás, és nem Carlo miatt.
A bernabeu hangulat meg tróger.
Tudja hogy ha hisz egy csapatban, akkor egy vereség után nem bűnbakokat keres, és paddal büntet, hanem pedagógiai szempontból végtelen bizalmat szavaz, és ma jött is a támadóhármastól a gól.
Tudja hogy a bajnokság a legfontosabb kiírás idén, nem most kell rotálni, mert buktunk egy psg elleni idegenbeli meccset.
Felesleges Bale, Isco, Hazard után sírni, ezt ő pontosan tudja.
Hibák vannak, a játékban, a keretmenedzselésben, de rengeteg dolgot jól művel még a tavalyi zidanehoz képest is, pedig a lehetőségei egy camavingával többek csak.
A rotálás hiánya baj talán, de egyáltalán nincs olyan meritesi lehetősége mint itt sokan beállítják, főleg ilyen eredménykényszer mellett.
A többit meg Pintuszbácsi megoldja.
Én hiszek Carloban, iden behúzzuk a bajnokságot. A BL? Az nem realitás, és nem Carlo miatt.
A bernabeu hangulat meg tróger.
A meccsről csak annyit, hogy kritikán aluli... kritikán aluli, amit páran meccsről meccsre nyújtanak. Na nem a pályán, itt a fórumon... A fiúknak gratula.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
gála, ÉN meg feleslegesen sírtam
remelem ez kicsit betolja oket, mert amugy tovabbra is siralmas
remelem ez kicsit betolja oket, mert amugy tovabbra is siralmas
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Epp ez itt a probleme. Perez ugy tekint Viniciusra mint sajat talalmany akibol sztart farag stb stb. En meg 50-70 millat latok benne es evrol evre nagyobb visszaesest. Kerlon irta talan, megismetlodik az Asensio tortenet. Tehetseges, megy a szeker, de mindneki latja az ordito hianyossagokat. Nem adjuk el, nem vonjuk be bizniszbe, aztan itt van. Igazabol nem csak Vini es Asensio, a legtobb jatekos eseteben elmondhato nem tudjuk mikor kell kiszallni jatekosokbol. Varane volt az akit nagyon jokor engedtunk el es nem huztuk tul
Jó hát gondljátok így, én nem így gondolom, ennyi a történet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A probléma az, hogy támadásban a csapatnak a legnagyobb hiányossága a jobb szélső poszt. Erre jelenleg a legjobb elérhetőnek tűnő opció Mbappe. Ha játszom a gondolattal és eladja a csapat Vinit, akkor kezdő jobb szélsőt kell venni. Erre sikerült 1 alternatívát hozni, Gnabryt (akitől mondjuk személy szerint én nem vagyok elájulva), idén 27, jövőre lejár a szerződése. Persze ez megint egyén függő, de jelenleg én erősebbnek és fejlődőképesebbnek tartok egy Vini-Haaland-Mbappe sort, mint egy Mbappe-Haaland-Gnabry sort.Kerlon írta:Mi mást nyilatkozna? Persze, ki lesz rakva, amint kapok egy jobb játékost? Persze, hogy nem nyilatkozza ezt, mert az alapvetően demotiváló lenne és értékscsökkentő is.poronty írta:
Konkrétan Ancelotti nyilatkozta, hogy bárki jön, nála Vini lesz a kezdő balszélső.
Azt se értem hova akarjátok elkölteni a Vini eladásából bejövő pénzt, mikor nem fogja eladni a klub, sőt nyáron vélhetően hosszabbítanak vele.
A gondolattal meg hadd játszunk már el és hadd írjuk már le a véleményünket róla.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mbappe is, Haaland is, de foleg utobbi azert kiszoktak dolni idonkent, foleg azert, mert mindkettot faragjak, nem tudjak oket megallitani, sokszor csak szabalytalanul. Ezert boven fog jatszani Vini is, es Benzema is, hovatovabb, nem feltetlenul kell elengedni Rodrygot es Asensiot sem, csak a felesleget kell kidobni, elengedni. Jelen pillanatban ezek a jatekosok: Mariano, Jovic, Bale, Hazard, (Isco).
Igy a tamadoszekcioban lesz nekunk Mbappe, Haaland, Benzema, Vinicius, Rodrygo es Asensio. Boven eleg. Felesleges uj arcot igazolni a ket sztaron kivul, egyreszt nincs elerheto, megfizetheto jatekos, masreszt ok mar itt vannak, versenyre kell fogni oket, es a megfelelo rotalas mellett tuzben tartani oket. Eladod Vinit 100-ert, de kit veszel a helyere? Plane ugy, hogy sok a semmirekello, nagyravagyo zsoldos jatekos, aki megkapja az 5 eves szerzodeset egy Real Madridban, aztan szarik bele. Es akkor meg az arat is elkeri az elado klub, mert persze mi vagyunk a gonosz Real Madrid. Kosz, inkabb maradjon Vini, 21 eves, meg mindig kepes fejlodni, es legalabb tudjuk rola, hogy megszakad a mezen levo cimerert. Akarmennyire is idegesito neha, nezem inkabb ot, mint egy Hazardot, aki 100 valahany millio euro volt es sztargazsit kap es kozben allandoan serult, vagy Balet, akinek sokat koszonhetunk de evek ota csak a bankszamlajat nezi golfozas kozben hogy megjott e a havi ber…
Igy a tamadoszekcioban lesz nekunk Mbappe, Haaland, Benzema, Vinicius, Rodrygo es Asensio. Boven eleg. Felesleges uj arcot igazolni a ket sztaron kivul, egyreszt nincs elerheto, megfizetheto jatekos, masreszt ok mar itt vannak, versenyre kell fogni oket, es a megfelelo rotalas mellett tuzben tartani oket. Eladod Vinit 100-ert, de kit veszel a helyere? Plane ugy, hogy sok a semmirekello, nagyravagyo zsoldos jatekos, aki megkapja az 5 eves szerzodeset egy Real Madridban, aztan szarik bele. Es akkor meg az arat is elkeri az elado klub, mert persze mi vagyunk a gonosz Real Madrid. Kosz, inkabb maradjon Vini, 21 eves, meg mindig kepes fejlodni, es legalabb tudjuk rola, hogy megszakad a mezen levo cimerert. Akarmennyire is idegesito neha, nezem inkabb ot, mint egy Hazardot, aki 100 valahany millio euro volt es sztargazsit kap es kozben allandoan serult, vagy Balet, akinek sokat koszonhetunk de evek ota csak a bankszamlajat nezi golfozas kozben hogy megjott e a havi ber…
Mi mást nyilatkozna? Persze, ki lesz rakva, amint kapok egy jobb játékost? Persze, hogy nem nyilatkozza ezt, mert az alapvetően demotiváló lenne és értékscsökkentő is.poronty írta:Konkrétan Ancelotti nyilatkozta, hogy bárki jön, nála Vini lesz a kezdő balszélső.Az meg a másik, amit többen is írtak. Mbappe, ha jön, akkor a legjobb játékost nem fogod Vincius miatt kirakni arról a poszról, ahol a legjobban tud érvényesülni.
Azt se értem hova akarjátok elkölteni a Vini eladásából bejövő pénzt, mikor nem fogja eladni a klub, sőt nyáron vélhetően hosszabbítanak vele.
A gondolattal meg hadd játszunk már el és hadd írjuk már le a véleményünket róla.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Konkrétan Ancelotti nyilatkozta, hogy bárki jön, nála Vini lesz a kezdő balszélső.Az meg a másik, amit többen is írtak. Mbappe, ha jön, akkor a legjobb játékost nem fogod Vincius miatt kirakni arról a poszról, ahol a legjobban tud érvényesülni.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
h3x0r írta: Tegyuk fel Mbappe es Haaland is jon.
Az egyetlen igazan fontos kerdes, hogy mivel leszunk a jovoben(!) elorebb.
Vini, Haaland, Mbappe VAGY Mbappe, Haaland, uj igazolas VAGY Mbappe, Haaland, Vini
Szerintem a vilag legjobbjait a posztjukon kell jatszatni, olyan rendszert kell korejuk epiteni, amiben a legjobban erzik magukat. CR-t se tettuk ki jobb oldalra (a kisebb nev) Bale miatt; nalam pont ezert Mbappe is fixen bal oldalt jatszana, mert ott tud a legjobb teljesitmenyt nyujtani. Mar csak az a kerdes, hogy Vini tud-e jobb oldalt jatszani vagy jobban jarunk, ha eladjuk es hozunk oda valakit, hogy ne LV legyen az egyetlen jobb oldali tamado a keretben.
(Valverdet meg felejtsuk el jobb oldalt jatszatni, mert igy soha nem lesz belole top kozeppalyas)
Szerintem sem üdvös egy klasszist kivenni a komfortzónájából, egyértelmű, hogy a legjobb felállás: MBappe-Haaland-újjobbszélső volna.. Meg kéne bika jh is.. De valószínű a stadionépítés közben nem bukkantak/nak rá néhány tonna aranyra, úgyhogy "meg kéne elégedni a Vini-Haaland-MBappe sorral. (De új jobbhátvéd akkor is kell)
Ha "csak" a 2 titán jön, szerintem többet nyerünk a Vini bal, MBappe jobb beosztással, mert a francia fizikuma, sebessége ugyanúgy x faktor bármelyik oldalon (vagy centerben). Persze.. úgy ültette be LV-t a hintába balról indulva ahogy kell, de az ugyanúgy gól lett volna, ha jobbról csinálja egy másik rossz bekk ellen..
Viszont a Fede rész is 100% úgy van, kkp-ba kell vele gondolkodni, oda kell felépíteni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy