teljesen jogos. mondjuk a francia könnyen lehet hogy egy mellbejfejelésnyire volt a sztáredzőségtől...wxyz írta: Tedd még hozzájuk Domenechet
Úgy az igaziak trióban
Serie A
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Serie A
Nem illik.
Tedd még hozzájuk Domenechetziro4vr írta:Majd mi elhozzuk szöv. kapnakwxyz írta: Mondjuk akkor elhozhatták volna helyette inkább Ranierit
Úgyis szabad most miután kívágták a görögök
Az lett volna az igazi
A két legnagyobb kontár
Úgy az igaziak trióban
- ziro4vr
Majd mi elhozzuk szöv. kapnakwxyz írta: Mondjuk akkor elhozhatták volna helyette inkább Ranierit
Az lett volna az igazi
A két legnagyobb kontár
Nem illik.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Aki nézi a meccset..beállt a Milan bekkelni, és esélytelen még egy gól? Hónapok óta nem nyertem mixen, viszont ezen most 12ezer múlik
Jogosziro4vr írta: wxyz: az egész olasz foci egy talány, a fejétől bűzlik, akinek van esze és némi jövőképe nem megy oda vagy nem marad ott
Mondjuk akkor elhozhatták volna helyette inkább Ranierit
Az lett volna az igazi
- ziro4vr
a szétfutlak, megtalállak, kinyírlak stílust nézve volt, plusz néha full random betolt pár istentelen nagy dugótKerlon írta: Muntarinak volt csúcskora?
wxyz: az egész olasz foci egy talány, a fejétől bűzlik, akinek van esze és némi jövőképe nem megy oda vagy nem marad ott
Nem illik.
Nincs olyan, hogy kár, mert egy csúcsformában lévő Essien soha nem játszana a Milanban
De Jong is hogy került oda? Rejtély.
Milannál azért több van benne. Citybe is lazán beférne még mindig
De nem is ezek vagy Torres itt az ami érdekes
Mit keres Mancini az Inter padján? Hogy kerül ez oda?
Pár órája tudtam meg csak a digis hirműsorból. Ledöbbentem rajta...
De Jong is hogy került oda? Rejtély.
Milannál azért több van benne. Citybe is lazán beférne még mindig
De nem is ezek vagy Torres itt az ami érdekes
Mit keres Mancini az Inter padján? Hogy kerül ez oda?
Pár órája tudtam meg csak a digis hirműsorból. Ledöbbentem rajta...
Muntarinak volt csúcskora?ziro4vr írta:Múltkor mintha valami olyat olvastam volna, hogy felsőbb utasítás miatt kell játszatni..mondjuk Inzaghi, a semmiből góllövés mestere biztos bízik benne azértwxyz írta: Egyet lőtt az első meccsén. El is lett könyvelve utána, hogy újra a régi
Azóta semmi
Más, kár hogy nincs De Jong, De Jong-Essien-Muntari az enyhe izomszagú kp lenne, ha azok csúcskorukban tolják egymás mellett élő ember ott át nem jut
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Ferencváros
Ő egészséges? Valahol mintha azt olvastam volna, hogy elkapta az ebolát.ziro4vr írta:-Essien
- ziro4vr
Múltkor mintha valami olyat olvastam volna, hogy felsőbb utasítás miatt kell játszatni..mondjuk Inzaghi, a semmiből góllövés mestere biztos bízik benne azértwxyz írta:Egyet lőtt az első meccsén. El is lett könyvelve utána, hogy újra a régiziro4vr írta:Nem nézem, de Torres ott van? És lőtt már gólt az új csapatában? Vagy az utóbbi 3 évben?
Azóta semmi
Más, kár hogy nincs De Jong, De Jong-Essien-Muntari az enyhe izomszagú kp lenne, ha azok csúcskorukban tolják egymás mellett élő ember ott át nem jut
Nem illik.
Egyet lőtt az első meccsén. El is lett könyvelve utána, hogy újra a régiziro4vr írta:Nem nézem, de Torres ott van? És lőtt már gólt az új csapatában? Vagy az utóbbi 3 évben?
Azóta semmi
Ugyanígy vagyok vele én is, pedig 20 perce nézem a meccsetBBeno írta:azigen. amíg nem írtad le torres nevét fel sem tűnt hogy a kezdőben van. kajak azt hittem padon kezd.
- ikarus93
Torresnél azt tudom elképzelni, mint a Space Jam-be, jöttek az űrlények és elszívták a kosarasok tehetségét, csak Torresnek baszták vissza adni.ziro4vr írta:Nem nézem, de Torres ott van? És lőtt már gólt az új csapatában? Vagy az utóbbi 3 évben?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
azigen. amíg nem írtad le torres nevét fel sem tűnt hogy a kezdőben van. kajak azt hittem padon kezd.
- ziro4vr
Nem nézem, de Torres ott van? És lőtt már gólt az új csapatában? Vagy az utóbbi 3 évben?
Nem illik.
ha a milanon múlik akkor 0-0
- Ferencváros
Van esély arra, hogy 2-3 gól lesz, vagy egy full unalmas 1gólos meccs?
engem csak Icardi játéka érdekel ma. nagyon kevés olasz meccset nézek de FM-ben meg gyakran veszem meg icardit, kíváncsi vagyok mit tud.
San Diego kis védés közben
San Diego kis védés közben
- ikarus93
ziro4vr írta: Nekem megvallom őszintén a steak felé egy jó bor társaságában, köszönöm kérdésed.
Amúgy meg jah, utoljára akkor volt igazán jó ez a párharc, mikor még Ibra, Adriano, Kaka stb. tolta, esetleg mikor a Milanba elment levezetni pár csúcs brazil, aztán miattuk.
A 97-es Ronaldo féle Inter.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
Nekem megvallom őszintén a steak felé egy jó bor társaságában, köszönöm kérdésed.ikarus93 írta: Kinek merre húz a szíve?
Amúgy meg jah, utoljára akkor volt igazán jó ez a párharc, mikor még Ibra, Adriano, Kaka stb. tolta, esetleg mikor a Milanba elment levezetni pár csúcs brazil, aztán miattuk.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt még nézi valaki?ikarus93 írta:
Kinek merre húz a szíve?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema