Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Azt kéne megérteni, hogy ha leigazoljuk Falcaot, Reust meg Pogbát attól még ugyanúgy 11 ember lehet egyszerre a pályán...
Ráadásul van köztük 3 80 millió feletti játékos, akik valószínűleg nem sok időt fognak a padon tölteni. Lehet még mélyíteni a keretet, de akkor oda olyan emberek kellenek, aki évente 5-6 meccsen fognak csak szóhoz jutni.
Ráadásul van köztük 3 80 millió feletti játékos, akik valószínűleg nem sok időt fognak a padon tölteni. Lehet még mélyíteni a keretet, de akkor oda olyan emberek kellenek, aki évente 5-6 meccsen fognak csak szóhoz jutni.
- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az hogy szinte csak védekező felfogásúak vannak ott egy szem Isco kivételével. Nem a minőségével van bajom.Realista24 írta:WAT?De ilyen cseresortól hidegrázást kapok.
Ki is fejthetnéd, érdekelne mi a baj azzal, ha ilyen emberek ülnek a padon.Navas, Marcelo, Isco, Illara, Arbeola, Varane, Khedira
Egy ideális cseresornak a lehető legtöbb szituációra kellene hogy megoldást nyújtson. Namármost ha a csapat hátrányban van, akkor onnan nem nagyon tudsz olyat bevinni aki ezt a támadás oldalára tudná billenteni (Isco kivételével). Még Marci talán, ha felnyomod előlre, de az már nagyon a szerepkörének a megerőszakolása.
A 7 csere lehetőség van; számomra ideális: 1 kapus, 2 védő, 3 KP (amiből legalább 1 támadó felfogású) és 1 csatár. Persze ezt lehet variálni ellenféltől függően, de jelen pillanatban nem nagyon tudjuk.
Isco, mint egyedüli támadó csere. Esetleg Marelo. Amúgy más nem tudna lendíteni a játékunkon. Később esetleg Jesé.Realista24 írta:WAT?De ilyen cseresortól hidegrázást kapok.
Ki is fejthetnéd, érdekelne mi a baj azzal, ha ilyen emberek ülnek a padon.Navas, Marcelo, Isco, Illara, Arbeola, Varane, Khedira
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
WAT?De ilyen cseresortól hidegrázást kapok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Daffius
Az se az igazi mikor a; Navas, Marcelo, Isco, Illara, Arbeola, Varane, Khedira cseresorral futunk neki egy meccsnek, mert épp BBC és James is a pályán van (amire lesz példa). Jesé lesz még alternatíva a télen, addig meg van egy szem Isco aki úgy ahogy támadó...cart írta:És mit csinálnátok 24 játékossal? Két teljes kezdőt ki lehetne rakni belőle, és még úgy sem jutott mindenki szóhoz...
Ahol ilyen van, ott a fiatalok játszanak a második csapatnál is, és néha feljönnek 1-1 meccsre a nagyokhoz. De olyan, hogy csak az első csapatban 24 játékos van, olyan sehol nincsen...
Kell Falcao! Vagy felőlem jöhet valami fiatal Castilla's búra is. De ilyen cseresortól hidegrázást kapok.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Sérülés és eltiltások nélkül lehetetlen megúszni egy teljes szezont és nálunk nem ritkák a hosszútávú, több hónapos sérülések sem...idén sem hiszem, hogy ez másképp lesz...nagyon is elkélnének azok a plusz emberek a padra...cart írta:És mit csinálnátok 24 játékossal? Két teljes kezdőt ki lehetne rakni belőle, és még úgy sem jutott mindenki szóhoz...
Ahol ilyen van, ott a fiatalok játszanak a második csapatnál is, és néha feljönnek 1-1 meccsre a nagyokhoz. De olyan, hogy csak az első csapatban 24 játékos van, olyan sehol nincsen...
Amúgy Angliában nem ritka, hogy 25-30-an vannak egy keretben, mert hosszú és megerőltető idények szoktak arrafelé lenni (BL, EL, FA kupa, Ligakupa, bajnokság, válogatott meccsek, stb.)...idén nálunk talán még hosszabb is lesz, mint arrafelé lenni szokott...és erre az utóbbi évek legkarcsúbb keretével vágunk neki...
- Galacticos
szerintem idén már nem.tucsoki írta:Ugyan ezt a kérdéskört feszegettem én is, reakciók: vajon Modric kap-e új mezszámot, stb.
tavaly is mikor augusztus végén lelépett kaká meg özil akkor két "jó" szám felszabadult, isco bombaformába volt, modric meg modric.
és már akkor is voltak hírek hogy isco lesz az új tizes, modric meg a nyolcas de majd csak jövőre lesz így mert már megy a szezon.
aztán meg ugye megkapták mások.
soha senkinek nem sikerült még BL címet védenie, ami nem véletlen... lehet pont ezek kellenek, hogy ez sikerüljön, egy kicsit felkavarni az állóvizet, kb ugyanazzal kétlem, hogy sikerült volna megint.
Vidal-Gustavo pakk meg előre Bajner és kész is vagyunk, nem kell ezt túlbonyolítani
Vidal-Gustavo pakk meg előre Bajner és kész is vagyunk, nem kell ezt túlbonyolítani
És mit csinálnátok 24 játékossal? Két teljes kezdőt ki lehetne rakni belőle, és még úgy sem jutott mindenki szóhoz...
Ugyan ezt a kérdéskört feszegettem én is, reakciók: vajon Modric kap-e új mezszámot, stb.hunmadridista írta:Amúgy továbbra is azon értetlenkedem, hogy minek kellett ennyire szétbombáznunk a tavalyi csapatot...egyszerűen nem értem...nyilván elkél a vérfrissítés, de hogy ekkora, azt nem értem meg...megvolt egy jó koncepció, egy alaptaktika, amiből most eladtunk 2 és fél alapembert (DM, Xabi és valamennyire Diego Lopez is idevehető) + további 3 kiegészítőt (Casemiro, Morata, Jesús) és mindössze 3 ember érkezett abból is egy (Navas) cserekapusnak...
Kezdem azt gondolni, hogy itt már nem Carlo dönt, hanem Perez...mert nem hiszem, hogy Ancelotti azt szerette volna, hogy a tavalyi csapatot ennyire megbontjuk...
Arról nem is beszélve, hogy egy 17-18 fős kerettel nekivágni egy borzasztóan hosszú szezonnak öngyilkosság...meg lehet nézni más csapatok keretét...ott minimum 23-24 játékos, ha nem több van egy keretben...egyszerűen sokkoltak engem az elmúlt napok eseményei...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez nálam soha nem is volt kérdés...Kezdem azt gondolni, hogy itt már nem Carlo dönt, hanem Perez.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Felesleges ilyen Pogba meg Falcaokat idehozni. Bőven elég a mostani keret. Minden posztra van minimum két ember. 1-2 olyasmi szintű játékos férne még el, mint Callejon volt régebben vagy Arbeloa, akiket nyugodtan be lehet rakni kevésbé fontos meccsekre, és stabilan tudnak hozni egy elfogadható teljesítményt.
Jelenleg a Modric, Kroos, Bale, Ronaldo, Benzema ötös helye fixnek tűnik a kezdőben, ők valószínűleg csak sérülés vagy eltiltás esetén fognak kimaradni. És akkor még ott van mellettük Jesé, Isco, James is, akiknek szintén kell lehetőséget adni.
Jelenleg a Modric, Kroos, Bale, Ronaldo, Benzema ötös helye fixnek tűnik a kezdőben, ők valószínűleg csak sérülés vagy eltiltás esetén fognak kimaradni. És akkor még ott van mellettük Jesé, Isco, James is, akiknek szintén kell lehetőséget adni.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Amúgy továbbra is azon értetlenkedem, hogy minek kellett ennyire szétbombáznunk a tavalyi csapatot...egyszerűen nem értem...nyilván elkél a vérfrissítés, de hogy ekkora, azt nem értem meg...megvolt egy jó koncepció, egy alaptaktika, amiből most eladtunk 2 és fél alapembert (DM, Xabi és valamennyire Diego Lopez is idevehető) + további 3 kiegészítőt (Casemiro, Morata, Jesús) és mindössze 3 ember érkezett abból is egy (Navas) cserekapusnak...
Kezdem azt gondolni, hogy itt már nem Carlo dönt, hanem Perez...mert nem hiszem, hogy Ancelotti azt szerette volna, hogy a tavalyi csapatot ennyire megbontjuk...
Arról nem is beszélve, hogy egy 17-18 fős kerettel nekivágni egy borzasztóan hosszú szezonnak öngyilkosság...meg lehet nézni más csapatok keretét...ott minimum 23-24 játékos, ha nem több van egy keretben...egyszerűen sokkoltak engem az elmúlt napok eseményei...
- morientes
--------Pogba---Kroos---Modric-----Ha jön egy Pogba és egy Falcao, kit ültetsz le?
Falcaot,természetesen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Daffius
GK - Casillas/Navas
DR - Carvajal/Arbeloa
DCR - Pepe/Varane
DCL - Ramos/Nacho
DL - Coentrao/Marcelo
DM - Illara/(Valaki Xabi helyett)
MC - Kroos/Khedira
MC - Modric/Isco
AMR - Ronaldo/Jesé (ha felépül)
AML - Bale/James
CF - Benzema/(Valaki Morata helyett)
Igen tudom hogy nem feltétlenül ez a szerkezet, meg James-t más poziban is lehet játszani. Ettől függetlenül egy Falcao - Pogba pack tűnne ésszerűnek, ami viszont nem tudom mennyire tenne jót a csapategységnek. Elvégre a padon is kell ülnie valakinek. Ha jön egy Pogba és egy Falcao, kit ültetsz le?
Az meg hogy Khedira itt maradt... No comment.
DR - Carvajal/Arbeloa
DCR - Pepe/Varane
DCL - Ramos/Nacho
DL - Coentrao/Marcelo
DM - Illara/(Valaki Xabi helyett)
MC - Kroos/Khedira
MC - Modric/Isco
AMR - Ronaldo/Jesé (ha felépül)
AML - Bale/James
CF - Benzema/(Valaki Morata helyett)
Igen tudom hogy nem feltétlenül ez a szerkezet, meg James-t más poziban is lehet játszani. Ettől függetlenül egy Falcao - Pogba pack tűnne ésszerűnek, ami viszont nem tudom mennyire tenne jót a csapategységnek. Elvégre a padon is kell ülnie valakinek. Ha jön egy Pogba és egy Falcao, kit ültetsz le?
Az meg hogy Khedira itt maradt... No comment.
- morientes
Csakhogy én nem azt írtam matt hogy mi volt,hanem hogy most mivan... Egyébként ha már itt tartunk,én megadtam volna az argentinnak az emelést....mert ugye az a szlogen ha igazolunk egy fölösleges nagy nevet,hogy "nem az én pénzem..." hát ez esetben én is ezt mondom:"Nem az én pénzem"A kp kész volt, csak Perez inkább kidobott 80 millát az ablakon, minthogy 8 millás fizetést adjon DM-nek, ami netto 3 millával több, csak, mint amit James keres. Ha bruttóval számolunk, akkor 4 évre is csak 6x4, azaz 24 millióval került volna több pénzbe. Tehát pusztán büszkeségből kidobott 56 millát az ablakon, és még a keretet is gyengítette. Gratula az üzleti manőverért.
Xabival kapcsolatos hisztériát meg nem nagyon értem...alig egy hete olvasom ugyan itt,hogy lassú,körülményes,csak a helyet foglalja....na most lehet örülni.Majd Isco,meg James megoldja.Támadó focit akartatok,majd most az lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Van egy olyan érzésem, hogy jövőre Casillas és Arbeloa lesznek a távozók
Meg remélem, hogy Khedira!!!!!!!!!!!4444
Meg remélem, hogy Khedira!!!!!!!!!!!4444
Igen ez lenne a normális döntés. Cserecsatár és vkp kellene nekem még, aztán 20 ember az nem sok, főleg, hogy Khedirát nem szabad már emberszámba venni se.Galacticos írta:pogba +falcao...
11.
reus meg totál felesleges lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
jó magas labda volt.Realista24 írta:Hogy mit?az agyam eldobom.
Ha Gustavot igazoljuk le, akkor kirakom Galát egy hónapra. Deal?
ha gustavot igazoljuk le akkor készülhetsz is belőlem az tuti.
bár amúgy szerintem nem olyan rossz ő,de akkor is. nem az a kaliber ami nekünk kéne, pogbaaa.
pogba-kroos-modric. james-benzema-ronaldo.
valakit kihagytam..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ez egy jó deal btw remélem az admin már megvette a zöld festéket amivel átfestitek a nevem :Đ nem lesz itt Pogba szerintemRealista24 írta: Ha Gustavot igazoljuk le, akkor kirakom Galát egy hónapra. Deal?
Nem illik.