Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Donát » 2024. június 4., kedd 9:20

hehetheoriginal írta: leiratkoztam pottyondy edinarol, ujabban minden videoja kibassza a biztositekot, mindig elkap az erzes, hogy tomeggyilkos akarok lenni es ledaralni a gecibe ezt a sok kurva politikust meg a kibaszott csaladjaikat :lol: :coffee:
jobb a bekesseg. leiratkoztam.
Nekem ugyanilyen indítatásból kell pár hetente szünetet tartanom a Puzsér tartalmak fogyasztásából. :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 4., kedd 9:13

leiratkoztam pottyondy edinarol, ujabban minden videoja kibassza a biztositekot, mindig elkap az erzes, hogy tomeggyilkos akarok lenni es ledaralni a gecibe ezt a sok kurva politikust meg a kibaszott csaladjaikat :lol: :coffee:
jobb a bekesseg. leiratkoztam.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 3., hétfő 22:51

kierkegaard írta: nézem a dobrev klárás partizános interjút és ÚRISTEN. LEGALJA. ilyen propagandát a fidesz tol a legdurvább állapotaiban.

A kritikus kérdéseknél azt mondja állandóan, hogy most nem ez a lényeg és támát vált. Elkezd másról beszélni. Azt mondja, hogy visszatér a témához de ezt még elmondja..aztán nem tér vissza.
Marci mondja neki, hogy csökkent a népszerűségük. Többször is szóbajött de Klára szerint növekszenek.
Meg többször is felbaszta magát azt mondja hogy TEEEE. meg MAAARCII, Figyelj mááár.

előbb szavaznék a fideszre.
Szánalmas az egész, azt mondja összefogás kell....

Erre pont ők álltak ki MZP mögül látványosan és elég sok közük volt emiatt az újabb kétharmadhoz.... De az összefogás az a fontos, bezzeg ha a DK akarta volna be tudta volna kebelezni az egész ellenzéket.... :lol: És mi az hogy MP nem kér ebből, sőt el akarja takarítani ezt a bagázst is :lol: :lol:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 3., hétfő 22:28

Megmondta a főni, hogy a kampánynak az utolsó hetét kell nagyon megnyomni, azt nyom a latba... :kivagyhe:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 3., hétfő 22:12

Shutter 2 naponta hopiumszamolast csinal. :mrgreen:

Kozbe engem 3 kulonbozo szamrol hivogattak, gondolom porog a mozgositas.

Sztem amugy a fidesz 50+%, most mindenkinek elmondjak telefonba hogy jon a haboru ha nem rajuk szavaznak, aztan 9.-en csattan az X a szavazolapon.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 3., hétfő 22:10

'shutterisland írta:
hat szerintem matematikailag eleg logikus, hogy oda valahova kellene essenek, mashogy nem jonnek ki a szamok.

az elosztas lehet vita targya de az szerintem gyanus, hogy a fidesz-tisza egyutt 70-75 szazalek kozott visz, amennyire roluk szol a buli most.

igy akkor egy dk 10 szazalekkal is mar csak 15-20 szazalek maradna a momentum, 2rk, mmn, jobbik, lmp, kutyak, mi hazank hetesnek.
Te abból indulsz ki, hogy a Tisza fix 25%-on van. És akkor a fidesz 45-50% körül?
Nem hiszem, hogy a Tisza 25%-on lesz, és azt sem, hogy a fidesz 45% alatt.
De vigyék el így, 30 %-ból simán elvihet 12-15 között a Dk, MiHazánk még 5-7%-ot a többi meg elaprózódik a többi között.

De szerintem szoktasd magad a gondolathoz, hogy a Tisza 15-20% között lesz, mindjárt "felszabadul" 5 %.

Ha neked lesz igazad, és a fidesz bezuhan 40-re, Tisza 30ra feljön, akkor én leszek az első aki jövök, és megkövetlek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 3., hétfő 22:04

Hagyd mar abba. :lol: :lol: :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 3., hétfő 22:01

Ha beesnének véletlen 10% alá
hat szerintem matematikailag eleg logikus, hogy oda valahova kellene essenek, mashogy nem jonnek ki a szamok.

az elosztas lehet vita targya de az szerintem gyanus, hogy a fidesz-tisza egyutt 70-75 szazalek kozott visz, amennyire roluk szol a buli most.

igy akkor egy dk 10 szazalekkal is mar csak 15-20 szazalek maradna a momentum, 2rk, mmn, jobbik, lmp, kutyak, mi hazank hetesnek.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 3., hétfő 21:28

kierkegaard írta:

engem ha fejbe lőnének se szavaznék a fideszre.
de a DK-ra se biztos.
Ezek tényleg kékfidesz, mindenből azt próbálják kihozni, hogy ők mekkora királyok, mennyire jól csinálnak mindent.
Ha beesnének véletlen 10% alá, abból is kihozná ez a Dobrev, hogy ez igazából tök jó, mert.... és itt következne egy őrült bullshitelés. De kihozná, hogy igazából ez egy jó eredmény, és JOBB mint legutóbb.

Rettenetes a kisugárzása, a vitákon is az erőltetett művigyor, bárgyú tekintet, atyaúristen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 3., hétfő 20:18

ArjenMagicRobben írta:
h3x0r írta:
Most még megy a tapsikolas, de valojaban epp talcan kinaljak Trumpnak az "el akarnak hallgattatni" kartyat, amit o ki is fog jatszani es pont ezzel nyeri meg a valasztast osszel.
Már az elejétől kezdve ezzel jön igazából, szóval az a kártya már rég ki van játszva. A fanatikus Trump rajongóknak úgyis kb mindegy, azok tuti rá szavaznak bármi történik. De reményeim szerint van egy középső réteg aki azért elgondolkodik hogy ezek után is rá fogja e tenni a voksot.
200 millio dollar adomany erkezett Trumpnak az itelet ota.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 3., hétfő 19:42

nézem a dobrev klárás partizános interjút és ÚRISTEN. LEGALJA. ilyen propagandát a fidesz tol a legdurvább állapotaiban.

A kritikus kérdéseknél azt mondja állandóan, hogy most nem ez a lényeg és támát vált. Elkezd másról beszélni. Azt mondja, hogy visszatér a témához de ezt még elmondja..aztán nem tér vissza.
Marci mondja neki, hogy csökkent a népszerűségük. Többször is szóbajött de Klára szerint növekszenek.
Meg többször is felbaszta magát azt mondja hogy TEEEE. meg MAAARCII, Figyelj mááár.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 3., hétfő 18:20

dobrev a partizanban, vajon most oda is bekerdez e rendesen a gulyasmarci ? :shifty:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 3., hétfő 17:06

Berti írta: Tetovált Hitlerrel és horogkereszttel a hátán indult a választáson a táti független jelölt.

Iiilyet baszdmeg :lol:
Leginkább azon csodálkozom, hogy független és nem mihazánkos..
best megye ever... :mrgreen:

Lanx

HozzászólásSzerző: Lanx » 2024. június 3., hétfő 17:05

Ezen a választáson mindenki "független" már. :hmmm:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 3., hétfő 16:44

Tetovált Hitlerrel és horogkereszttel a hátán indult a választáson a táti független jelölt.

Iiilyet baszdmeg :lol:
Leginkább azon csodálkozom, hogy független és nem mihazánkos..

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 3., hétfő 8:23

Az ellenzékben lévő pártok meg egymást mardossák. Holott az összes ottani politikusnak, most fel kellene adnia a dolgokat Magyar Péterért, és eltakarodnia a színről, hogy ne legyen megosztva a sok szavazat.
talan pont ez a legnagyobb baj.
mzp az egyetlen, aki nyiltan kimondja, hogy ha ugy adodna 26-ban, azt sem banna, ha az o szavazoik a tiszat tamogatjak.
de a tobbi szepen elcsipkedi a maga 0.5 - 5 szazalekjat.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. június 3., hétfő 6:55

hehetheoriginal írta: Sztem pont az elmult napokban valt nyilvanvalova, hogy se most, se 26ban nem lehet semmi valtozasra varni.
Menthetetlen.
Szerintem sincs esély változásra 26-ban...

Ezek olyan szintű lejárató kampányba kezdtek minden felületen ahol lehet, hogy ezzel nagyon nehéz lesz megbirkóznia bárkinek. A youtubeos szenny telefonon engem is elkapott, egyszerűen undorító az egész, amit leművelnek. Hát akkor mi mehet a tv-ben, rádióban, amit már nem is hallgatok vagy az újságokban, amit nem is olvasok.

A másik ok, ami a hatalmuk megtartása mellett szól, hogy tényleg mindenhová az ő emberük van beépítve, ha át is venné valaki tőlük a kormányzást, akkor is nagyon nehéz lenne számára kiirtani őket onnan. Ha csak nem 2/3-al veszi át, mert akkor el tud mindenkit távolítani, de egy másik 2/3 sem biztos, hogy jó lenne nekünk.

A harmadik ok pedig pont Viktor. Ő egyben tarja ezt a brigádot, ki van adva az utasítás, hogy ki mit mondhat, ami általában ugye pl. háború, béke, Soros, Gyurcsány, migráns. Ők sosem hibásak, védeni akarnak minket a rossztól. Jó mesterük volt Adolf személyében, a Mein Kampf-ot gyakran olvashatják. Ha Viktornak vége lenne, akkor esetleg egy hatalmi harc szétbomlaszthatja őket, de ez se biztos, hogy bekövetkezik, mert lehet le lennének osztva a szerepek utána is. Az ellenzékben lévő pártok meg egymást mardossák. Holott az összes ottani politikusnak, most fel kellene adnia a dolgokat Magyar Péterért, és eltakarodnia a színről, hogy ne legyen megosztva a sok szavazat.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 2., vasárnap 22:29

a politikaban 2 ev rengeteg, hat most 3 honap alatt kinott egy 30 szazalekos part a semmibol, ezt se gondolta volna senki januarban.
meglatjuk majd az eredmenyeket most.

pl 10 szazalekon belul lenni a fideszhez azert mar lotavolon belulre kerulest jelentene a 26-os valasztasra.
rengeteg szavazot bukott a fidesz az elmult idoszakban, az addigra bejovo uj szavazok/elhalalozo szavazok aranya sem az o iranyukba fog a merlegen javitani, 1-2 szavazat elszivo par szazalekos part szeteshet, stb.

tartom a meresz tippet, a mihazanknyi szazaleknyi kulonbseget a tisza-fidesz kozott, max aztan lehet jon egy fidesz 48 tisza 22 dk 18 azt visszahuz a foldre.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 2., vasárnap 21:33

2030, előtte max a koleszterin segíthet.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 2., vasárnap 21:30

Sztem pont az elmult napokban valt nyilvanvalova, hogy se most, se 26ban nem lehet semmi valtozasra varni.
Menthetetlen.
thereisonly1ronaldo

Vissza: