atesz írta:És erre beírsz olyan neveket, mint Bernardo Silva vagy GnabryKerlon írta:
Igen, mert az érte kapott lóvét el lehet verni olyanra, aki hosszútávon is megoldás és a legfelsőbb polcról való. Vini nem az, nem tudom, hogy ezen mit nem bírsz elismerni. Addig kell eladni jó pénzért, amíg eladható, ellenben úgy járunk, mint Asensioval.
Jó néhányan elég méretes téveszmékben éltek itt.
Volt Viniciusnak durván eddig 4 jó hónapja.kiserik írta:A hírek szerint Mbappera és Haalandra megvan a pénz, nem függenek eladástól. Ha jól rémlik Gnabry lejáró szerződés előtt áll, biztos nem lenne egy vagyon, Silvatol meg soha nem voltam hasra esve, de egy kérdés velük kapcsolatban: hol voltak ezek a sztárok 21 évesen? Tudom, hogy rosszul áll a lába, de azért nem sokan voltak képesek ilyen teljesítményre a Real Madridban 21 évesen.Kerlon írta: Mbappe, Haaland, Gnabry, ha csak a támadókat vesszük. De akár egy Bernardo Silvat is meg lehetne környékezni, aki akár jobb szélsőben, akkor Modric utódként is bevethető.
Az meg a másik, amit többen is írtak. Mbappe, ha jön, akkor a legjobb játékost nem fogod Vincius miatt kirakni arról a poszról, ahol a legjobban tud érvényesülni.
Abban egyet tudok érteni, hogy nem biztos, hogy az árát támadóra kell költeni, hanem más posztokat erősíteni, mint a szélsővédelem.
Aztán, ha csak szupersztárokat veszel és nem veszel megfelelő csapatjátékosokat is, akkor úgy jársz majd, mint a PSG. Éppúgy meg kell találni a megfelelő embereket, mint ahogy jött Modric, Kroos és Casemiro vagy Carvajal.petiamadridista írta: Hagyjuk ezeket a Bernardo Silvakat meg Gnabrykat.
Mindkettő nagyon jó játékos, tavaly bajnoki címet hoztak volna, mert kicsit volt a különbség. Idén ha még tavaszra összeszedi magát a Vini - Benz duó akkor a bajnokság meglesz.
Olyan játékosok kellenek mint Haaland, Mbappé.
Felsőpolcos szupersztárok.