Serie A
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Serie A
derby della madonnina!!
Kinek merre húz a szíve?
Forza Inter!
Kinek merre húz a szíve?
Forza Inter!
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Kint leszek:) És az Inter B-középben:P a hangulat azért biztos ott lesz.ikarus93 írta:Ma Milan-Inter.
Egy jó tíz évvel ezelött ez a rangadó legalább akkora(ha nem nagyobb) presztizsü volt, mint az El classico.
Hihetetlen mekkora válságba van az olasz foci.
ja és hajrá Inter
Coca-cola reklám a Milan-Interről
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nézd meg az edzőt, meg hogy kinek kéne lőnie a gólokat a bl-benAndrás93 írta:Igen, viszont Citynél így is jobbak.ziro4vr írta:Ez a két csapat igazol/építkezik ésszerűen, jó edzőkkel (Juve esetében Conte volt ez, Allegri már csak az ő farvizén úszik) de ettől még amit játszanak és amilyen sebességgel, az a BL-ben kevés.
De pl. ez a Napoli is ott lehetne, az akkori gyenge Bilbaotól, hogy tudtak kiesni.
Nem illik.
- András93
Igen, viszont Citynél így is jobbak.ziro4vr írta:Ez a két csapat igazol/építkezik ésszerűen, jó edzőkkel (Juve esetében Conte volt ez, Allegri már csak az ő farvizén úszik) de ettől még amit játszanak és amilyen sebességgel, az a BL-ben kevés.
De pl. ez a Napoli is ott lehetne, az akkori gyenge Bilbaotól, hogy tudtak kiesni.
- ziro4vr
Ez a két csapat igazol/építkezik ésszerűen, jó edzőkkel (Juve esetében Conte volt ez, Allegri már csak az ő farvizén úszik) de ettől még amit játszanak és amilyen sebességgel, az a BL-ben kevés.András93 írta: Komoly, hogy Juve, Roma simán az élen, Európában meg sehol sincsenek.
Nem illik.
- András93
Nem, biztos nem. Hát olaszok olyat sosem.
Komoly, hogy Juve, Roma simán az élen, Európában meg sehol sincsenek.
Komoly, hogy Juve, Roma simán az élen, Európában meg sehol sincsenek.
- ikarus93
Bundáskenyér szagúAndrás93 írta:Napoli - Cagliari pedig jelenleg 3-3 a Digi 2-n. 2-0 is volt már a Napolinak, olasz meccsek megtippelhetetlenek.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- András93
Napoli - Cagliari pedig jelenleg 3-3 a Digi 2-n. 2-0 is volt már a Napolinak, olasz meccsek megtippelhetetlenek.
- ikarus93
Ma Milan-Inter.
Egy jó tíz évvel ezelött ez a rangadó legalább akkora(ha nem nagyobb) presztizsü volt, mint az El classico.
ja és hajrá Inter
ja és hajrá Inter
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
...és még finoman fogalmaztál,semmi az az ember,egy színtelen,szagtalan horgolt sálas szürke egér.Semmi extrat nem tud a csapatainak adni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Igen, őket el is felejtettem.
Milannal nem tudom mi lesz, még elvárható a top 4 tőlük is, de nagyon rohamosan mennek alá ők is. Ilyen kukázós igazolásokkal csak még mélyebbre fognak süllyedni.
Milannal nem tudom mi lesz, még elvárható a top 4 tőlük is, de nagyon rohamosan mennek alá ők is. Ilyen kukázós igazolásokkal csak még mélyebbre fognak süllyedni.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
guarín és medel duóját még idevenném, szerintem guarín nagyon komplex középpályás, medel pedig nem egy klasszis, de a pitbull stílusa rengetegszer jöhet majd jól.Kp már más, ott azért már Kovacic és Hernanes már jelentenek egyfajta minőséget, a kis horvát remélem fejlődik szépen csöndben mert megvan benne a potenciál. MVilanak nem tett jót az orosz kiruccanás, roppant lassú és körülményes.
valóban nem egy világverő keret egyébként, de ahogy a milan esetében, így itt is illene betolni a szekeret a táblázat első negyedébe.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kíváncsi vagyok beadja-e a derekát a 3-5-2 divatnak. Bár tényleg kicsit farnehéz ez az Inter (ööööhm..inkább úgy mondom "orrkönnyű" ).
- realistahuni
Jól van, nem kell túllihegni, meglátjuk, mindenesetre kellett a váltás, mert Mazzari nagyon nem érezte ezt a csapatot, kíváncsi vagyok hol folytatja ő is, Napolival azért művelt szép dolgokat. Mancini már címeket nyert ott, ismeri a közeget, nagyon más választás nem volt.
Van egy jó kapusuk, Handanovic, utolsó 4 büntetőt amit lőttek neki mind megfogta és azon kívűl is magabiztosan véd.
Védelemben Juan Jesus és Vidic viszonylag stabilnak mondható, Ranocchia és Andreolli már nem annyira. Szélsők felől nem állnak annyira jól, bár azt mondják ez a brazil Dodó még viheti valamire. Nagatomoék meg elég középszerek.
Kp már más, ott azért már Kovacic és Hernanes már jelentenek egyfajta minőséget, a kis horvát remélem fejlődik szépen csöndben mert megvan benne a potenciál. MVilanak nem tett jót az orosz kiruccanás, roppant lassú és körülményes.
Elől meg van egy Osvaldo-Icardi-Palacio hármas, nem nagy nevek viszont nagy reményeket fűztek hozzuk, egyelőre egyikük sem hoz még elfogadható formát sem, pedig nem annyira kutyaütők, persze nem is világklasszisok. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből a Mancini tervből.
Nagyon nagy nevek most nincsenek, viszont egy ilyen színvonalú olasz bajnokságban egy Inter féle kerettel jogos, sőt talán kötelező elvárás egy harmadik hely, ami BL-be visz.Milyen kerettel? Én kérdezem csak, le vagyok maradva most az olasz focival, pedig anno szívesen néztem a juve, milan, inter meccseit pl, mert volt taktika, voltak nagy nevek, és színvonal is volt.
Van egy jó kapusuk, Handanovic, utolsó 4 büntetőt amit lőttek neki mind megfogta és azon kívűl is magabiztosan véd.
Védelemben Juan Jesus és Vidic viszonylag stabilnak mondható, Ranocchia és Andreolli már nem annyira. Szélsők felől nem állnak annyira jól, bár azt mondják ez a brazil Dodó még viheti valamire. Nagatomoék meg elég középszerek.
Kp már más, ott azért már Kovacic és Hernanes már jelentenek egyfajta minőséget, a kis horvát remélem fejlődik szépen csöndben mert megvan benne a potenciál. MVilanak nem tett jót az orosz kiruccanás, roppant lassú és körülményes.
Elől meg van egy Osvaldo-Icardi-Palacio hármas, nem nagy nevek viszont nagy reményeket fűztek hozzuk, egyelőre egyikük sem hoz még elfogadható formát sem, pedig nem annyira kutyaütők, persze nem is világklasszisok. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből a Mancini tervből.
pl. egy zlatannal olaszban garantált a bajnoki cím.
- ziro4vr
Milyen kerettel? Én kérdezem csak, le vagyok maradva most az olasz focival, pedig anno szívesen néztem a juve, milan, inter meccseit pl, mert volt taktika, voltak nagy nevek, és színvonal is volt.realistahuni írta:Mancini az Interrel ért el sikereket azért, szóval meglátjuk. Nem tartom nagy edzőnek, de az Interrel jól járhat és talán nem megy tovább a lejtőn. Ilyen kerettel azért a harmadik helyet illene megcsípni.
Nem illik.
mit csinált? a bundabotrány után a legerősebb kerettel rendelkezett, abból hozott össze talán a Róma előtt 3 bajnoki címet, de a BL-ben épp úgy felsült, mint a Citynél... Semmi extrat nem tud a csapatainak adni.realistahuni írta:Mancini az Interrel ért el sikereket azért, szóval meglátjuk. Nem tartom nagy edzőnek, de az Interrel jól járhat és talán nem megy tovább a lejtőn. Ilyen kerettel azért a harmadik helyet illene megcsípni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
Mancini az Interrel ért el sikereket azért, szóval meglátjuk. Nem tartom nagy edzőnek, de az Interrel jól járhat és talán nem megy tovább a lejtőn. Ilyen kerettel azért a harmadik helyet illene megcsípni.
- ziro4vr
akkor már csak balotellit kell visszacsábítani, és meg is van a csodacsapat
Olaszba' már csak az megy aki kiégett 30as és lötyögni akar némi zsozsóért, vagy aki nem bírja a stresszt és ott kiskirálykodhat (khm Gonzalo )
Olaszba' már csak az megy aki kiégett 30as és lötyögni akar némi zsozsóért, vagy aki nem bírja a stresszt és ott kiskirálykodhat (khm Gonzalo )
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ziro4vr írta: ez melyik csapat? mindenesetre sok sikert mancinivel a nemzetközi kupákkal kár lesz foglalkozniuk a szurkolóknak
Mazzari, ha jól tudom eddig az Inter edzője volt.
Szóval Mancini hazatér
ZIDANE