Kommentáld a híreket
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem hinném én sem, hogy jönni fog de őt megnézném itt szívesen ( csak kinek a helyén ugye? )
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Reus szerintem képes lennee DiMaria posztján iszonyat jól helytállni bár kétlem ,hogy letudnánk igazolni akkor viszont James helyét kéne átgondolni.dannen írta:hát ja, csak ő hiányzik még a padunkrólLadislao Suarez írta:Ha Reus tényleg jön azért járna a Óriási fogás lenne és több poszton is bevethető
Jamest én Benz helyén eltudnám képzelni ha képes fejlődni kicsit márpedig miért ne lenne képes...
Iker-carvajal-Pepe-Ramos-Coentrao-Kroos-modric-Reus-Bale-James-Cé
De kétlem,hogy Reus jönne.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Ladislao Suarez
Ha Reus tényleg jön azért járna a Óriási fogás lenne és több poszton is bevethető
Galacticos írta:aha de én indokolni is tudom iscot.ziro4vr írta:ami neked isco az nekem ő szóval szerintem ne menjünk bele..
és te?én arra még régebben wilsheret néztem, de nem kell sérülős.ziro4vr írta:amúgy most a tervem, hogy majd pár év múlva ő veszi át modric helyét, de ezt még ne reklámozd...
majd isco átveszi az ő helyét is.
Mondjuk arra az indoklásra kíváncsi lennék és nem olyanra, hogy 1-2 meccsen jól játszott azon a poszton Isco meg néha szépen vette át a lasztit.
Szóval kíváncsian várom normális érvekkel alátámasztva, hogy Isco miért lehet megoldás arra a posztra.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gala: majd lemeccseljük valamikor , lényeg, hogy a sérüléséig a dortmund legfontosabb eleme volt, labdakihozatal, támadásépítés, passzolás, mellé kellő technikai tudás, helyezkedés, Kroosnál is előrébb helyeztem, de most kérdéses lesz e még belőle valami. Pont szintet lépett és aztán sérült meg, de Dortmundban elviekben minden adott, hogy visszatérhessen, bár akaratilag nem tudom meg tudja e csinálni..
Nem illik.
- Galacticos
aha de én indokolni is tudom iscot.ziro4vr írta:ami neked isco az nekem ő szóval szerintem ne menjünk bele..
és te?
én arra még régebben wilsheret néztem, de nem kell sérülős.ziro4vr írta:amúgy most a tervem, hogy majd pár év múlva ő veszi át modric helyét, de ezt még ne reklámozd...
majd isco átveszi az ő helyét is.
- ziro4vr
ami neked isco az nekem ő szóval szerintem ne menjünk bele..Galacticos írta: gündogan?
minek?
még két éve mikor a bl döntőn gólt lőtt azt mondom oké akkor abba a szezonba tényleg fasza volt...
amúgy most a tervem, hogy majd pár év múlva ő veszi át modric helyét, de ezt még ne reklámozd...
Nem illik.
- Galacticos
én lesném már, de majd csak akkor lesz ez mikor valami kis csöves csapat ellen nyomatjuk így őket és majd jön a duma hogy "hát ellenük könnyű".ateeemadrid írta:azt majd lestek amikor az isco modric kroos kpval megalázunk mindenkit.
isco meg ha továbbra is ennyi lehetőséget kap, akkor jövőre lépnie kell a saját érdekébe.
pedig ő a vb-n se volt, most kéne nyomatni..
- ateeemadrid
azt majd lestek amikor az isco modric kroos kpval megalázunk mindenkit.
- Galacticos
öreg.Géci írta:Pogbánál jobb nálam csak Yaya lenne, de az már olyan kategória amit a FIFA se engedne
gündogan?ziro4vr írta:pogba, yaya, vidal, gündinnyó ezek az opciók, perez választhat
minek?
még két éve mikor a bl döntőn gólt lőtt azt mondom oké akkor abba a szezonba tényleg fasza volt...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jelenre gondoltam. Nálam is Pogba a prioritás.Realista24 írta:Pogba a jövő, Yaya már nem kéne nekem.Géci írta:Pogbánál jobb nálam csak Yaya lenne, de az már olyan kategória amit a FIFA se engedne
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pogba a jövő, Yaya már nem kéne nekem.Géci írta:Pogbánál jobb nálam csak Yaya lenne, de az már olyan kategória amit a FIFA se engedne
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
pogba, yaya, vidal, gündinnyó ezek az opciók, perez választhatGéci írta:Pogbánál jobb nálam csak Yaya lenne, de az már olyan kategória amit a FIFA se engedne
Nem illik.
-
Pogbánál jobb nálam csak Yaya lenne, de az már olyan kategória amit a FIFA se engedne
- ziro4vr
soha nem értettem mit szeretsz annyira gagoban..Galacticos írta: ez tényleg top lenne. bár én pogba helyett mást is eltudnék ott képzelni.
Nem illik.
- Galacticos
akkor meg szerintem ráér pogba jövőre.Remy írta:Lehet idén sokan leszünk, de ha megy DM és Khedira, valamint jövőre szerintem Xabi is lelép, akkor már más lehet majd a helyzet. Illarra is válthat jövőre, ha idén sem robbant.
oké hogy hosszú szezon de ez sok. egy pogba james sok egy posztra, mert cr is tényleg csak akkor pihen ha nagy a baj, bale se nagyon lesz csere ha egészséges...
jesé felépül, és pluszban nálunk van még a spanyol foci legnagyobb tehetsége is.
ez tényleg top lenne. bár én pogba helyett mást is eltudnék ott képzelni.ziro4vr írta:szerintem sokan vagyunk ezzel így...pogba-modric-kroos nálam az teoretikusan is de közel a tökéleteshez
-
Hát ott folyna a vazelinziro4vr írta:szerintem sokan vagyunk ezzel így...pogba-modric-kroos nálam az teoretikusan is de közel a tökéleteshezGalacticos írta: pogba kellett volna és nem james..
- ziro4vr
szerintem sokan vagyunk ezzel így...pogba-modric-kroos nálam az teoretikusan is de közel a tökéleteshezGalacticos írta: pogba kellett volna és nem james..
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lehet idén sokan leszünk, de ha megy DM és Khedira, valamint jövőre szerintem Xabi is lelép, akkor már más lehet majd a helyzet. Illarra is válthat jövőre, ha idén sem robbant.
De, ha most adódik lehetőségünk leigazolni egy Pogba kalibert, akkor most kell. Nem várhatunk még 1 évet. Ki tudja mi változik addig.
De, ha most adódik lehetőségünk leigazolni egy Pogba kalibert, akkor most kell. Nem várhatunk még 1 évet. Ki tudja mi változik addig.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Ladislao Suarez
Pedig megnéztem volna Navast Máshol meg az olvasni hogy James is kezd.