ennyi elég is...nevetséges az egész 442Fuentealbilla írta:fourfourtwo hozta le amúgy..
Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Mondjuk biztos Ancelotti is látja h így nyugodnának meg a legjobban a kedélyek ha mindkettő megy, de ahhoz előbb Casillasnak is akarnia kell h menjen. Talán télen
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Már a belga visszahívásakor is voltak hírek, hogy Cech fog érkezni, aztán jött Navas. Aztán később és még most is olvasni azokat a híreket, hogy Casillas lép, akkor jön majd ő a helyére.Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de nekem ettől a hírtől felrobbant a kamuméterem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Fuentealbilla
fourfourtwo hozta le amúgy.. forrásra mutató bármit ott nem láttam.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de nekem ettől a hírtől felrobbant a kamuméteremFuentealbilla írta:1 érdekes hírt hoztam. Nem is kommentálom mert elképzelésem sincs még arról sem , h ez valóban komoly-e.Petr Cech lett az egyik legkeresettebb kapus Európában
Bár Mourinho kijelentette, reméli, hogy Petr Cech nem hagyja el a Chelsea-t azért, mert valószínűleg nem ő lesz az első számú kapus, Európa több nagy klubja is élénken érdeklődik a cseh játékos iránt.
A kapus Londonból való távozásának gondolata Courtois visszatérésével vetődött fel. Két hét van még a nemzetközi átigazolási időszakból, és azután, hogy a Burnley ellen nem Cech állt a Chelsea kapujában, több nagy klub is élénken figyeli a játékos körül kialakult helyzetet. A Paris Saint-Germain volt az első klub, amelyik azonnal jelezte, szívesen tárgyalna Cech szerződtetéséről, de kedden már a Real Madrid és a Monaco is érdeklődött.
Ti látnátok ebben logikát?
Minden hírt könnyebb eladni ha a Real is benne van, ha más nem, legalább a gyűlölködők miatt nő az olvasottság.
- Fuentealbilla
1 érdekes hírt hoztam. Nem is kommentálom mert elképzelésem sincs még arról sem , h ez valóban komoly-e.Petr Cech lett az egyik legkeresettebb kapus Európában
Bár Mourinho kijelentette, reméli, hogy Petr Cech nem hagyja el a Chelsea-t azért, mert valószínűleg nem ő lesz az első számú kapus, Európa több nagy klubja is élénken érdeklődik a cseh játékos iránt.
A kapus Londonból való távozásának gondolata Courtois visszatérésével vetődött fel. Két hét van még a nemzetközi átigazolási időszakból, és azután, hogy a Burnley ellen nem Cech állt a Chelsea kapujában, több nagy klub is élénken figyeli a játékos körül kialakult helyzetet. A Paris Saint-Germain volt az első klub, amelyik azonnal jelezte, szívesen tárgyalna Cech szerződtetéséről, de kedden már a Real Madrid és a Monaco is érdeklődött.
Ti látnátok ebben logikát?
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Az FB-s oldalon kitettetek egy video-t Perezről, amikor azt mondja, hogy Suarez nem egy nagyon jó játékos. De ki az ott mellette?
Remélem nem az a Nasser Al-Kiflia a PSG fejese.
Remélem nem az a Nasser Al-Kiflia a PSG fejese.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Plusz még, ha nyélbe is ütik az üzletet a faxolást úgy is elbaszarintják, mert rohadt buta angolok.Géci írta:Vidal már 5x volt idén orvosin a MU-nál, mégis a Juve játékosa. Várnék én még ezzel a DM üzlettel. Khedirát adom. Azért az mindent elmond, hogy ennyire mellőzve van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miVida
majdnem megbuktam a kamion összerakóson
egyébként mi ez h a csaj vezet Ronaldo előtt? ...nagyon komolytalan
egyébként mi ez h a csaj vezet Ronaldo előtt? ...nagyon komolytalan
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Vidal már 5x volt idén orvosin a MU-nál, mégis a Juve játékosa. Várnék én még ezzel a DM üzlettel. Khedirát adom. Azért az mindent elmond, hogy ennyire mellőzve van.
- wZoLee7
ha pénzt akarnak akkor mindkettő megy...az lesz a nagy kérdés, hogy ha DM megy, jön-e valaki...mert ha CR is kiesik akkor az szegényes lesz, hiszen láthattuk, hogy Luka és Kroos mellett se Xabi se Illarra nem használható...Ha James lesz CR helyettese akkor lesz egy szem Isconk és a padon senkiBBeno írta:nagyon remélem hogy nem igaz. khedirának kell mennie.Di María 48 órán belül a Manchester United játékosa lesz!
A Real Madrid elfogadta az angol klub 70 millió eurós ajánlatát, a játékos ügynöke pedig nagy vonalakban elfogadta a játékosnak tett ajánlatot, amit a napokban véglegesítenek.
- miVida
mondjuk volt Reusos hír is velük kapcs. de ez a DM-ás mint ha hitelesebb lenne
szerk.: mindazonáltal ezek után nem hiszem h elfogadjuk még a 70et se :Đ Álljunk a sarkunkra mi is!...
szerk.: mindazonáltal ezek után nem hiszem h elfogadjuk még a 70et se :Đ Álljunk a sarkunkra mi is!...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miVida 2014. augusztus 20., szerda 14:30-kor.
Szerinted miért nem volt keretben a német? Di Maria nem mindenképp eladó, Khedira az.BBeno írta:nagyon remélem hogy nem igaz. khedirának kell mennie.Di María 48 órán belül a Manchester United játékosa lesz!
A Real Madrid elfogadta az angol klub 70 millió eurós ajánlatát, a játékos ügynöke pedig nagy vonalakban elfogadta a játékosnak tett ajánlatot, amit a napokban véglegesítenek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
nagyon remélem hogy nem igaz. khedirának kell mennie.Di María 48 órán belül a Manchester United játékosa lesz!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ööö izé. megy a meccs topikot nem akartok nyitni? mondjuk tőlem offolhatunk itt is
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Engem foleg az nyugtat meg, hogy Khedira meg a padon sincs
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- wZoLee7
szerintem ő is tudja...és úgy gondolta hogy DM előbbre, míg Kroos hátrébb játszanatucsoki írta:Már csak a posztjukból kifolyólag is sokkal nagyobb stabilitást ad Xabi mint DM, de lehetne még részletezni a stílusbeli különbségeket.Chris írta:Stabilnak tűnik ez a kezdő, de gondolom akkor így Kroos feljebb fog játszani. Ennyi erővel mondjuk kezdhetett volna DM Xabi helyett, nem biztos, hogy az öreg annyival nagyobb stabilitást hoz jelenleg mint DM. Viszont úgy néz ki Jamest is ki lehet tenni a kezdőből már így az elején... ez nem rossz jel.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
iker helyett navastubatibi írta:Tetszik a kezdo, ha Pepe helyett lenne egy Varane, tokeletes lenne.
Nem illik.