Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kodo

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. február 18., péntek 15:32

Azert remelem azt senki se gondolja komolyan, hogy ha jon haaland-mbappe akkor benzema lesz padon es nem vini.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 18., péntek 14:39

Kerlonnak szól :mrgreen: , hogy ő is tudja, hogy szarok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. február 18., péntek 14:37

Realista24 írta: Ancelotti: "We are very honest: we played bad, very bad against PSG. The worst thing is we left a very bad image of Real Madrid in Europe. The best thing is the result."
emberünkkel mi történt? Ez már kb a 3. nem sablon nyilatkozata az elmúlt 2 hétben. Próbál leszokni vagy mi?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 18., péntek 14:21

Ancelotti: "We are very honest: we played bad, very bad against PSG. The worst thing is we left a very bad image of Real Madrid in Europe. The best thing is the result."
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 18., péntek 11:27

atesz írta:
Realista24 írta:
Egy jó mozdulata nem volt, és senki nem Messi szintről beszél.
És ez van nála hetek óta.
Igen, nem Messi szinű teljesítményt vártok tőle, hanem olyat, amire ő is képtelen.
Real Madrid kezdojehez meltot, ha ez nem megy stabilan, akkor el kell adni mig piqc kepes.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 18., péntek 10:58

Szerintem siman tudna Benzema veluk egyszerre jatszani

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 18., péntek 9:14

M1Ö írta:
Realista24 írta: Ha nem gátolja a MBappé-Haaland pakk érkezését, akkor nincs gondom vele. Padon elfér,
Elvileg ígyse úgyse kerül ki a kezdőböl. Ha csak M'Bappé jön, akkor a jobb szélső kerülne ki. Ha meg Haaland is, akkor csak úgy jön ki a matek, hogy Benzema megy padra.
ez teljesen rendben van igy
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 18., péntek 8:40

Realista24 írta: Ha nem gátolja a MBappé-Haaland pakk érkezését, akkor nincs gondom vele. Padon elfér,
Elvileg ígyse úgyse kerül ki a kezdőböl. Ha csak M'Bappé jön, akkor a jobb szélső kerülne ki. Ha meg Haaland is, akkor csak úgy jön ki a matek, hogy Benzema megy padra.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 18., péntek 8:18

Yazid írta:
Realista24 írta:

Ezért kellene pénzt csinálni belőle
az a baj perez papa kisfia :/ nem fogjuk mîg ő az elnök
Ha nem gátolja a MBappé-Haaland pakk érkezését, akkor nincs gondom vele. Padon elfér, aztán majd megunja, vagy ha Karim leteszi, akkor újra lehet helye a kezdőben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. február 18., péntek 7:34

Realista24 írta:
atesz írta:
Igen, nem Messi szinű teljesítményt vártok tőle, hanem olyat, amire ő is képtelen.
az a baj perez papa kisfia :/ nem fogjuk mîg ő az elnök

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 18., péntek 7:08

atesz írta:
Realista24 írta:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. február 17., csütörtök 22:22

Realista24 írta:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 17., csütörtök 20:46

ateeemadrid írta: Onnantól, hogy lucas es marcelo védekezik majd neymar es mbappe ellen, én sok jóra nem számítok. :shutup:
Majd Alaba kimegy a szélére, Nacho meg középre.
Jobbos sztem marad Carvajal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. február 17., csütörtök 20:40

Onnantól, hogy lucas es marcelo védekezik majd neymar es mbappe ellen, én sok jóra nem számítok. :shutup:
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 17., csütörtök 20:21

Az utolsó támadásból lőtték a gólt. Vajon 0:0-nál mi lett volna az általános vélekedés a meccsről. Amúgy meg egygólos hátrány az semmi, pláne úgy, hogy nem számít az idegenben lőtt gól. Elég egy nyomorult góllal nyerni, és akár tizikkel is tovább lehet menni, a világon semmi nem dőlt el.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 17., csütörtök 18:12

Rabiosa írta: A taktika, hogy a sebességkülönbség kompenzálására felállunk védekezni a tizenhatos előtt szerintem jó volt. Ami nem működött hogy a tervezett néhány passzból végigvitt kontrákból egy sem ment végig, sőt alig indult el valami.
Az 1-0 vereség sokkal nem rosszabb mint a 0-0 lett volna, de mentálisan biztosan ártott a csapatnak hogy nem sikerült lehozni ha már 94 percig jól dolgoztak.
A szükséges igazolások kérdésében nagyjából egyetértek a kollegák által már leírtakkal, Carvajal elé hoznék én is valakit, lehetőleg 25-26 évesnél nem idősebbet hogy jópár évig lehessen még rá számítani. Valverdét már egyszer beépítette ZZ, nem is értem hogy mióta nem sérül miért nincs erőltetve. Modric szerencsére baromi jól tartja magát a korához képest, ez lehetőséget ad arra hogy őt is lehessen kezdetni ha szükséges,de főként a nem túl gyakran alkalmazott rotációra lenne a legjobb opció. Kroos és Casemiro vegyesen lehetne Camavingával és Ceballossal rotálni.
Vinicius ezen a meccsen gyenge volt, de benne megvan a sebesség és a cselezőkészség is, abszolút használható szerintem, csak kivételesen magas olyan 100 M körüli ajánlatért gondolkodnék el az eladásán. Benzema sérülésből jött vissza, látszott rajta hogy nem éles, reméljük nem fognak állandósulni az egészségügyi gondok nála a túlterheltség miatt. Asensio az igazi tragédia, helyette akár Rodrygo akár Hazard jobb lehet, a brazil többet segít vissza, ezért PSG elleni visszavágón én benne gondolkodnék, vagy esetleg LV hasonló okból. Bajnokikon mehetne a belga vagy Gareth haverunk is.
Nagy +1
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2022. február 17., csütörtök 17:53

A taktika, hogy a sebességkülönbség kompenzálására felállunk védekezni a tizenhatos előtt szerintem jó volt. Ami nem működött hogy a tervezett néhány passzból végigvitt kontrákból egy sem ment végig, sőt alig indult el valami.
Az 1-0 vereség sokkal nem rosszabb mint a 0-0 lett volna, de mentálisan biztosan ártott a csapatnak hogy nem sikerült lehozni ha már 94 percig jól dolgoztak.
A szükséges igazolások kérdésében nagyjából egyetértek a kollegák által már leírtakkal, Carvajal elé hoznék én is valakit, lehetőleg 25-26 évesnél nem idősebbet hogy jópár évig lehessen még rá számítani. Valverdét már egyszer beépítette ZZ, nem is értem hogy mióta nem sérül miért nincs erőltetve. Modric szerencsére baromi jól tartja magát a korához képest, ez lehetőséget ad arra hogy őt is lehessen kezdetni ha szükséges,de főként a nem túl gyakran alkalmazott rotációra lenne a legjobb opció. Kroos és Casemiro vegyesen lehetne Camavingával és Ceballossal rotálni.
Vinicius ezen a meccsen gyenge volt, de benne megvan a sebesség és a cselezőkészség is, abszolút használható szerintem, csak kivételesen magas olyan 100 M körüli ajánlatért gondolkodnék el az eladásán. Benzema sérülésből jött vissza, látszott rajta hogy nem éles, reméljük nem fognak állandósulni az egészségügyi gondok nála a túlterheltség miatt. Asensio az igazi tragédia, helyette akár Rodrygo akár Hazard jobb lehet, a brazil többet segít vissza, ezért PSG elleni visszavágón én benne gondolkodnék, vagy esetleg LV hasonló okból. Bajnokikon mehetne a belga vagy Gareth haverunk is.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 17., csütörtök 7:21

Real Madrid WILL beat PSG & qualify to the next stage, according to a top-level mathematics study. It says the elimination of the away goal rule benefits the teams that play the 2nd leg at home. It contains 594 qualifiers with and w/0 the away goal rule. @AS_Maroto #UCL

Ha 2-1el mennénk tovább, mekkora háborgas lenne :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 16., szerda 19:17

wZoLee7 írta:
Kerlon írta:

Teljesen érdektelennek és motiválatlannak tűnik, nem lennék meglepve, ha még egy évet elbohóckodna, aztán visszavonulna. Esetleg argentínában levezetne.
az sem lepne meg ha valami okosságnak köszönhetően olcsón visszatér a barcába
Mint Buffon, aki 1 évre elment Párizsba BL-t nyerni :lol: .
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 16., szerda 18:55

📊| Real Madrid in the last 4 matches:

vs Athletic (did not score ❌)
vs Granada (1 goal ⚽️ )
vs Villarreal (did not score ❌)
vs PSG (did not score ❌)

Ezek azért eléggé aggasztó dolgok. Tipikus Carlós újévi beszakadás, biztos vagyok benne, hogy feljövünk szépen, de azért jól el lett bszva ez a 1,5 hónap.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: