Ráadásul ma még nem is ő volt a legrosszabb játékosunk a pályán.Süti írta:Sose voltam kifejezetten CR fan, már nem is leszek. (Természetesen elismerem a teljesítményét, legenda, nem kérdés)
De baszki, őt elővenni, hogy küldjük el, adjuk el, nem is csinál magának helyzeteket... mikor kedden mesterhármast rakott el Neuernek. Atyaég...
Cristiano Ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Olvasd csak el ujra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2017. április 24., hétfő 0:10-kor.
ZIDANE
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sose voltam kifejezetten CR fan, már nem is leszek. (Természetesen elismerem a teljesítményét, legenda, nem kérdés)
De baszki, őt elővenni, hogy küldjük el, adjuk el, nem is csinál magának helyzeteket... mikor kedden mesterhármast rakott el Neuernek. Atyaég...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- KAG
Mondjuk én nem is emlékszem már mikor lőtt olyan gólt, amit egyedül csinált meg.
Engem annyira már nem zavar, ha csak egy befejező lett.
DE akkor abban legyen egy kikúrt gyilkos, harapjon,öljön a labdákért és tegye el őket kegyetlenül.
Mert ez hogy mezőnyben nulla, kapu előtt meg ilyen felemás...
Engem annyira már nem zavar, ha csak egy befejező lett.
DE akkor abban legyen egy kikúrt gyilkos, harapjon,öljön a labdákért és tegye el őket kegyetlenül.
Mert ez hogy mezőnyben nulla, kapu előtt meg ilyen felemás...
ZIDANE
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát ezt mondom. Nem iróniának szántam.KAG írta:Persze, bőven ott volt neki is a lábában a meccs, de nem rúgta be azokat, amiket Messi igen.
Vártam tőle én is a váratlant, vagy valami rázúzást a kapura, de nem jött se fejjel, se lábbal, semmivel.
- KAG
Persze, bőven ott volt neki is a lábában a meccs, de nem rúgta be azokat, amiket Messi igen.
ZIDANE
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát ha megkapja a tizenegyest eltette volna.KAG írta:Ha már a mezőnyben nulla vagy legalább a kapu előtt ne 5/1 helyzetet tegyél el.
De több kellett volna tőle, több!!!
- KAG
Ha már a mezőnyben nulla vagy legalább a kapu előtt ne 5/1 helyzetet tegyél el.
szerk.:
Szar lehet amúgy neki is látni ezt, hogy a riválisa egyedül megveri az egész csapatát, Ő meg már ennyire lefőtt.
Nagyon-nagyon érik az a váltás BBC fronton.
Engem már igazából az se zavarna, ha kuka lenne mindháromnak.
szerk.:
Szar lehet amúgy neki is látni ezt, hogy a riválisa egyedül megveri az egész csapatát, Ő meg már ennyire lefőtt.
Nagyon-nagyon érik az a váltás BBC fronton.
Engem már igazából az se zavarna, ha kuka lenne mindháromnak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2017. április 23., vasárnap 23:45-kor.
ZIDANE
Biztos nagyon rosszak vagyunk idén, főleg cr a mihaszna. De ha kerlonnak halvány fingja is lenne mi az a kemény munka, értékelné azt, mit tesz le az asztalra idén a világ legjobb csapata. Még Danilo is képes volt összekapni magát a szezon végére...Nekem a srácok már nyertek, óriásit mentek idén, nem véletlen, hogy mindegy mit csinál Zizou az utolsó két hónapban, akkor is marad. Remélem azért ez kifizetődik néhány trófeában, de csak hogy a bernabeu tourba kelljen még pár polc, meg júniusban ne haljon éhen a tüzijátékos
Mondtam már neked, hogy nézegess heat mapokat, de segítek. Parancsolj:Kerlon írta:Vesd össze egy Monacoval, ahol mindenki egyenértékű és, hogy mennyire mennek anélkül, hogy valaki alá kéne játszani.
Balenel úgy kezdtem mindig is, hogy szar, de sanszos, hogy rosszul is használjuk. Nem ragaszkodok hozzá.
A fantabor meg Fantábor.
És CRt is elismertem, hogy erre még jó, ha másra nem is. De itt jön az, hogy a kiemelt szerepe mellett egyre kevesebbszer profitalunk ebből. Emellett én nem tudok és nem is akarok elmenni.
https://www.kephost.com/images/2017/04/20/CR.jpg
https://www.kephost.com/images/2017/04/20/Falcao.jpg
CR-t pedig annyiban ismerted el, hogy ott volt, belőtte, de ezt más is tudná hozni harmad annyiért, és amúgy is az 5 gól nem is az ő érdeme volt, hanem a bíróké, a csapaté, meg nem is tudom már kié...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Galacticos
Az a durva hogy tenyleg vezetjuk a ligat, kb ha a clasicon otthon nem kapunk ki akkor eleg magy valoszinuseggel meg van a liga 5 ev utan.
Es a bl-bol kivertuk a kvazi legnagyobb eselyest, es ottvagyunk a negy kozott 7.eve zsinorban ami nem sikerult meg senkinek.
Jo eselyunk van egy tortenelmi cimvedesre es arra is hogy bl bajnoksag komboval zarjunk ami ha jol tudom real edzonek eleg regota nem sikerult.
Mindezt egy szar ronaldoval, egy unalmas benzemaval, egy leszalloagban levo modriccal, egy bena casemiroval es egy serulekeny 90 millios balelel..
Hat tenyleg sose legyen nagyobb problemank.
Es a bl-bol kivertuk a kvazi legnagyobb eselyest, es ottvagyunk a negy kozott 7.eve zsinorban ami nem sikerult meg senkinek.
Jo eselyunk van egy tortenelmi cimvedesre es arra is hogy bl bajnoksag komboval zarjunk ami ha jol tudom real edzonek eleg regota nem sikerult.
Mindezt egy szar ronaldoval, egy unalmas benzemaval, egy leszalloagban levo modriccal, egy bena casemiroval es egy serulekeny 90 millios balelel..
Hat tenyleg sose legyen nagyobb problemank.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem mondod?A fantabor meg Fantábor.
Vezetjük a bajnokságot, legjobb négyben vagyunk, ahova ő lőtt be minket, ha tetszik, ha nem. Az egész csapat osztozik a gólokban a szezon során, 7 bajnokit kihagyott szinte teljesen (77%-án lépett csak pályára). Jön a tavasz és alakul a forma.De itt jön az, hogy a kiemelt szerepe mellett egyre kevesebbszer profitalunk ebből. Emellett én nem tudok és nem is akarok elmenni.
Szar lehet neked, hogy ilyenkor is ezen kattogsz, és nem vagy képes felfogni, hogy az egész tudatosan van így alakítva.
Most tényleg egy Monacóval jössz? Hát akkor Taktaharkányt is felhozhatom, mert ott is mindenki egyenértékű és biztos nagyon mennek hétvégenteVesd össze egy Monacoval, ahol mindenki egyenértékű és, hogy mennyire mennek anélkül, hogy valaki alá kéne játszani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vesd össze egy Monacoval, ahol mindenki egyenértékű és, hogy mennyire mennek anélkül, hogy valaki alá kéne játszani.
Balenel úgy kezdtem mindig is, hogy szar, de sanszos, hogy rosszul is használjuk. Nem ragaszkodok hozzá.
A fantabor meg Fantábor.
És CRt is elismertem, hogy erre még jó, ha másra nem is. De itt jön az, hogy a kiemelt szerepe mellett egyre kevesebbszer profitalunk ebből. Emellett én nem tudok és nem is akarok elmenni.
A fantabor meg Fantábor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De kié nem? Talán Ramosé és Kroosé.Én értem alapvetően, hogy mire gondolsz, az egész éves teljesítménye szerintem is elmarad a várttól
És mégis hol állunk? Vezetjük a bajnokságot, BL-ben négy között vagyunk, és úgy tűnik, hogy tényleg formaidőzítés állt a dolog hátterében.
Az ilyen embereket egy triplázás sem tenne boldoggá. Meg sem érdemli az ilyen a Real Madridot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Egy csapattal mögötte.
Ezekkel mit szeretnél kifejezni? Ez csapatsport. Nyilván van mögötte csapat.
Az a része pedig, hogy alá dolgoznak, és "bárki" megtenné ezt a helyében egy feltételezés, ami nagyobb eséllyel fals, mint igaz. Főleg, hogy éveken keresztül hozott olyan számokat, amiket se előtte se azóta nem közelített meg senki.
Én értem alapvetően, hogy mire gondolsz, az egész éves teljesítménye szerintem is elmarad a várttól, de jelen esetben beleállni már csak szőrszálhasogatásnak hat. Főleg, ha kicsit optimistábban állunk hozzá, és reméljük, hogy elfogadja a több pihentetést, más szerepkört, és az évi 50-60 gól helyett 30-at vállal, de az ilyen meccsekre csúcsformában esik be.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazából, ha Isten is úgy akarja Zidane rájött, hogy ennek a csapatnak a 4-4-2-t kell már nyomatnia. Ebben még megél CR, itt még ki lehet használni, hogy gólerős annak ellenére, hogy mezőnyben már kevés. A csapat képes mögött gürizni eleget (mondjuk a BL-ben eddig CR se okozott csalódást melóban). És miután csapatsport, ez így van rendjén.
Ibrát istenítik sokan, holott Ő pont ezt hozza évek óta. Mezőnyben nulla, de a mögötte lévő 10 ember megcsinálja helyette a melót. Ibra meg lecsap. Ő zseni, neki szabad.
Bale-t el kell adni, hogy ténylegesen is át tudjunk állni erre a formációra. Csapat szempontjából szükséges.
Ibrát istenítik sokan, holott Ő pont ezt hozza évek óta. Mezőnyben nulla, de a mögötte lévő 10 ember megcsinálja helyette a melót. Ibra meg lecsap. Ő zseni, neki szabad.
Bale-t el kell adni, hogy ténylegesen is át tudjunk állni erre a formációra. Csapat szempontjából szükséges.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Véded Bale-t elég rendesen. Moratát is elismered, hogy igaz szar, de legalább gólokat rúg...Kerlon írta:Mondjuk számomra mindegyik csalódás és ha még vedenem Balet, akkor megertenem, hogy ezt dorgolod az orrom alá, de amúgy nem. Te is odajutottal, mint a kis fantabor, hogy egy (jelen esetben két eredményes) meccs után úgy teszünk mintha minden rendben lenne. Persze a Bayern ellen legalább tényleg komoly tétel bíró meccset hozott. Egy csapattal mögötte.
A Fanta bort meg nem szeretem, se külön, se keverve.
Most olvasgattam a hszeid. Itt jegyzem meg, hogy elég alpári stílusban nyomod. Köcsögözöl, szarozol erősen. Nem is tudom, hogy hogyan nem vettem észre ezt amikor aktuális volt az adott meccs. Szóval most megkapod az utolsó figyelmeztetést, hogy ne érjen váratlanul, ha a BL döntőt nem tudod itt aktívan követni.
Mindenki nyomat néha ilyeneket, de nálad alap lett, hogy lásd miről beszélek, néhány példa:
Casemiro alapbol balfasz, dog lassú, fejben is fizikailag is
Veletlenul se pqsszols be a sarokba bazd meg
poronty elástad magad, ugye?
Jó megmozdulasa nincsen, erre nem azt mondják, hogy nem túl jó, hanem hogy egy kalapszar
szégyen ez az ember
Gg balfasz
Egyet rugjatok már be bazdmeg
Na még egyet bazmeg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azért tényleg megmosolyogtató, hogy még ezek után is van aki oda tud szúrni Cének.
Lehet temetni százszor ő százegyedikszer is kussra int, egy gép a gyerek.
Lehet temetni százszor ő százegyedikszer is kussra int, egy gép a gyerek.
Mondjuk számomra mindegyik csalódás és ha még vedenem Balet, akkor megertenem, hogy ezt dorgolod az orrom alá, de amúgy nem. Te is odajutottal, mint a kis fantabor, hogy egy (jelen esetben két eredményes) meccs után úgy teszünk mintha minden rendben lenne. Persze a Bayern ellen legalább tényleg komoly tétel bíró meccset hozott. Egy csapattal mögötte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bale egész szezonjáról beszélek. Jó lenne, ha végre valamit megértenél abból elsőre, amit írok.Kerlon írta:Bale játszott 60 percet semmi értelme vele peldalozni, főleg hogy addig második jobbvedo volt. Ronaldo meg fegyelmezetten vidszazart, ennyi talán elvarhato. Főbb probléma, hogy játékban egy kalapszar és amint nem jönnek majd a gólok semmit se fog érni. Arról nem is beszélve, hogy most is bírói tévedés közreműködésével jött 2. A góljai számán kívül bravúros cselekedete nem igazán volt kiszolgaltak, k hál istennek belotte őket.
Majd, ha nem jönnek a gólok, akkor lesz értelme TALÁN klaviatúrát ragadnod és ámokfutást rendezned, de most ezt úgy teszed, hogy az ember ÖT gólt vert Neuernek, a korszak legjobb kapusának.
Bezzeg Özil mekkora király volt nálad anno, aztán se gólokat nem szállított, se játékban nem volt haszna az évi hat sarkaláson kívül, és még védekezni se védekezett
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema