Egyéb bajnokságok
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb bajnokságok
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Én úgy látom, hogy amíg közvetlenül nem tartja fel a védőt a mozgásával, gondolok itt arra, hogy a védő elérné a passzt, de Bappé úgy fut el előtte, hoyg gyakorlatilag blokkolja, addig nincs miről beszélni.Ez igaz, de a befolyásolta a játékot egy lesen lévő javára. Csak itt a befolyásolás egy átlépős csel volt így gyakorlatilag ő nem ért labdába.
Kicsit hasonló, de a lesen lévő játékos sem zavarhatja a kapust egy lövés védésénél.
Ráadásul szerintem Di Mária nem is volt lesen a passz pillanatában így teljesen szabályos volt a gól, akárhogy nézem.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
Egyébként ez egy nagyon kivételes helyzet, én még nem nagyon láttam hasonlót. Kíváncsi lennék, hogy mi a tételes szabály az ilyen helyzetekre, vagy van-e erre egyáltalán külön szabály.
Ez igaz, de a befolyásolta a játékot egy lesen lévő javára. Csak itt a befolyásolás egy átlépős csel volt így gyakorlatilag ő nem ért labdába.poronty írta:Kit érdekel, hogy a védő mit csinál? Itt azon van a hangsúly, hogy Bappé a mozgásával úgy befolyásolja a játékot, ahogy akarja mivel egy pillanatig nem volt lesen.és mi garantálja, hogy az a védő, aki majdnem elérte a labdát, na pont ő megy Mbappéval?
Kicsit hasonló, de a lesen lévő játékos sem zavarhatja a kapust egy lövés védésénél.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Kit érdekel, hogy a védő mit csinál? Itt azon van a hangsúly, hogy Bappé a mozgásával úgy befolyásolja a játékot, ahogy akarja mivel egy pillanatig nem volt lesen.és mi garantálja, hogy az a védő, aki majdnem elérte a labdát, na pont ő megy Mbappéval?
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
és mi garantálja, hogy az a védő, aki majdnem elérte a labdát, na pont ő megy Mbappéval?poronty írta:Ez ugyanolyan, mintha Bappé csak szimplán keresztbe mozgott volna a védősor előtt ezzel megosztva a figyelmüket. Annyi különbség, hogy úgy kötötte le őket, hogy egy helybe állt és átengedte a labdát.azért mégiscsak.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
Ez ugyanolyan, mintha Bappé csak szimplán keresztbe mozgott volna a védősor előtt ezzel megosztva a figyelmüket. Annyi különbség, hogy úgy kötötte le őket, hogy egy helybe állt és átengedte a labdát.azért mégiscsak.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
azért mégiscsak.Ez nem így működik.
mert nem úgy vonta ki magát a játékból ahogy azt jelezni szokták. ő ezzel átverte a védőit, lekötötte a figyelmüket.
szeritem les, de meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről.
Én is úgy értelmezem, hogy kizárólag az számít, hogy a passz pillanatában lesen van-e Di Maria. Mbappé nincs lesen, ez egyértelmű, tehát azzal, hogy nem ér labdába, ő a les szempontjából nem tényező.poronty írta:Ez nem így működik.bappe azzal hogy átengedi a lábaközött a labdát gyakorlatilag beleavatkozik a játékba és ekkor dimaria lesen tartózkodik.
Amúgy megállítva a labdát az elrúgás pillanatában, nekem úgy tűnik, hogy a Di Máriához közel álló belső védő bal hátsó lába miatt nincs les.
Akkor meg tök szabályos a gól.BBeno írta:cavani passzánál fixen nincs lesen dimaria.
-
Ez nem így működik.bappe azzal hogy átengedi a lábaközött a labdát gyakorlatilag beleavatkozik a játékba és ekkor dimaria lesen tartózkodik.
Amúgy megállítva a labdát az elrúgás pillanatában, nekem úgy tűnik, hogy a Di Máriához közel álló belső védő bal hátsó lába miatt nincs les.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
cavani passzánál fixen nincs lesen dimaria.
Szerintem meg azt kell nézni, hogy amikor Cavani elrúgja a labdát, akkor Di Maria lesen van-e vagy sem. Mivel Mbappé nem ér a labdába, ezért itt a passz pillanata számít, akkor pedig mintha kicsit lesen lenne az argentin.
bappe azzal hogy átengedi a lábaközött a labdát gyakorlatilag beleavatkozik a játékba és ekkor dimaria lesen tartózkodik.
de szerintetek akkor les lenne-e ha ugyanez a passz magasan jön, bappe a védővel felugrik mintha elfejelné,de mondjuk melléfejel ezáltal érintés nélkül kerül dimariahoz a zsuga
de szerintetek akkor les lenne-e ha ugyanez a passz magasan jön, bappe a védővel felugrik mintha elfejelné,de mondjuk melléfejel ezáltal érintés nélkül kerül dimariahoz a zsuga
Lehet, nem egy videot néztünk, Mbappé biztosan nincs lesen, az a kérdés, hogy di Maria lesen van-e, mert a francia nem ért a labdához, a passz pillanatában viszont mintha egy kicsi előrébb lenne az argentin a védőknél.
szerintem is les. de meglehet védeni.
Szép volt, de szerintem is be kellett volna húzni a lest, mert végülis befolyásolta a játékot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ezen mit kéne vitatkozni? beleavatkozott a játékba vagy nem?BBeno írta:igen erről ezen lehet 1 sort vitatkozni
a válasz az h abszolút, a védő mögötte megtorpant, ha nincs ott Mbappé akkor kirúgja a picsába a labdát..
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
igen erről ezen lehet 1 sort vitatkozni
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkora les volt mint egy házBBeno írta:bappe érti a zsugát.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero