Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Valami várható kezdő van már??
"If you don't like your destiny, don't accept it."
dugja fel az adidas dizájnerje a sárkány tojást meg a rózsaszín mezét is, meg Perez is, hogy belement
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Egyértelmű. Mostanában mindig jók az oldalak "előrejelzései", évek óta eltalálják a mezeket, szóval kezdjünk barátkozni a sárkányos mezzel.Ez nekem sárkánytojásnak tűnik, szóval lehet, hogy az a kínais sárkányos mez lesz a harmadik?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerk.: 7-essel.Realista24 írta:Feketét akarok, tízessel az oldalán, sárkány nélkül. Már venném is.peti_madrid írta:Ez nekem sárkánytojásnak tűnik, szóval lehet, hogy az a kínais sárkányos mez lesz a harmadik?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Feketét akarok, tízessel az oldalán, sárkány nélkül. Már venném is.peti_madrid írta:Ez nekem sárkánytojásnak tűnik, szóval lehet, hogy az a kínais sárkányos mez lesz a harmadik?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ez nekem sárkánytojásnak tűnik, szóval lehet, hogy az a kínais sárkányos mez lesz a harmadik?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja, jó
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Fuentealbilla
Már másoltam. Megteszem újból.Bírom ezeket a szakértői hozzászólásokat.
Ez egy leminősítő hozzászólás volt részéről felém.
Szerintem itt sokan nem mondhatják el magukról , hogy szakértői a focinak. Így szerintem nem is kellene másokat degradálni ilyesfajta kifejezésekkel. Ennyi a válaszom. Jobbat nem tudok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi olyat írt isti, amire személyeskedéssel kellett válaszolnod? Jól gondold meg a válaszod.Az első leminősítő jelző nem tőlem jött Realista...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Fuentealbilla
Az első leminősítő jelző nem tőlem jött Realista...Bírom ezeket a szakértői hozzászólásokat.
A mennyi dologgal pedig arra céloztam ha magyar közegben nőtt fel akkor igen kicsiny az esélye annak, hogy valódi futballszakértők hada oktatta neki a focit...
De nyugodtan bannolhattok.
Nem számítanék. De attól még lehet az a véleményem, hogy 20-25 méterre(sajnos kép nincs a labdaeladás pillanatáról) nem szabad egy kapusnak álldogálni. Kapott már így gólt kapus nem egyet nem kettőt úgy is, hogy nem egy labdaeladás után született a gól.De most komolyan te számítanál arra, hogy egy profi csapattársad elad egy labdát, amikor senki se zavarja? Ráadásul rutin feladat odapasszolni ilyen szinten a 10 méterre tőled lévőnek. Inkább Alcacernek jár a dicséret, hogy ilyen gyorsan kapcsolt és végre is hajtotta, amit elképzelt. López meg akkor se ér vissza, ha a 16os és a 11-es között álldogál. Odáig meg minden kapus kijön.
De mondom legyen igazatok. Egyszerűen más véleményem voltam. Ennyi.
De most komolyan te számítanál arra, hogy egy profi csapattársad elad egy labdát, amikor senki se zavarja? Ráadásul rutin feladat odapasszolni ilyen szinten a 10 méterre tőled lévőnek. Inkább Alcacernek jár a dicséret, hogy ilyen gyorsan kapcsolt és végre is hajtotta, amit elképzelt. López meg akkor se ér vissza, ha a 16os és a 11-es között álldogál. Odáig meg minden kapus kijön.Fuentealbilla írta:Nem. Csak mennyiben nőttél fel...istimester írta:
Bocs, akkor én egy földönkivüli futballközegben nőttem fel az utóbbi 20 évben. .
De Modival nem vitatkozunk alapon legyen DL 0%-ig hibás.
Gondolom a másiknál amit rövidre beszopott se ő volt a hibás...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Modira nem celozgatunk, mert egy másik bepoccen...Fuentealbilla írta:Nem. Csak mennyiben nőttél fel...istimester írta:
Bocs, akkor én egy földönkivüli futballközegben nőttem fel az utóbbi 20 évben. .
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Most komolyan...valakinek gólt is kell lőnie abban a milanbanh3x0r írta:Az meg hogy miert ment ki a kapujabol.. egesz meccsen a golvonalon kene alljon?
- Fuentealbilla
Nem. Csak mennyiben nőttél fel...istimester írta:
- h3x0r
Az egy dolog hogy a hatterben milyen targyalasok zajlanak, az pedig a masik hogy ezek kozul miket vallanak be. Carlo se hulye ember, nem fogja azt mondani, hogy xy lehet hogy tavozik, mert azzal csak a targyalasi pozicionkat gyengitene. Elozo szezonban is vegig a sablon nyilatkozatokat puffogtatta, az Ancelotti Generator se veletlenul jott letre. Parszor mar irtuk, nem kell minden hirt vagy nyilatkozatot torvenykent kezelni, a legtobb csak arrol szol, amit az emberek hallani szeretnenek.LuizNazario írta:Mi ez a szar??!Itt védem Carlot,hogy lenyilatkozta bezártuk a kaput,most meg meg látjuk hogy marad-e DM?!És venni meg nem veszünk helyette Pogbát?:)Rohadt idegesitő,szerintem is lehúztak 80al jamesért nagyon sok
A Lopezes temahoz: komolyan mondom, aki Lopez nyakaba varrja azt a golt, az nem ert a focihoz. A vedo gyerek felpalyanal eladta a labdat, innentol kezdve pedig nincs is mirol beszelni. Az meg hogy miert ment ki a kapujabol.. egesz meccsen a golvonalon kene alljon?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo09,Cr7,Redondo,Zidane,Figo,Modric
Mi ez a szar??!Itt védem Carlot,hogy lenyilatkozta bezártuk a kaput,most meg meg látjuk hogy marad-e DM?!És venni meg nem veszünk helyette Pogbát?:)Rohadt idegesitő,szerintem is lehúztak 80al jamesért nagyon sok
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Bocs, akkor én egy földönkivüli futballközegben nőttem fel az utóbbi 20 évben. Ma már a mennyei megyeiben alap elvárás, hogy egy kapus megjátszható legyen a tizanhatos előterében. Ez bőven nem Neuer sajátossága.Fuentealbilla írta:Attól, hogy Neuer ezt csinálja folyamatosan amit leírtál attól ez még nem gyakorlat a kapusoknál és főképp akkor ne legyen az ha mint DL-nek nincs meg az a sebessége, hogy időben visszaérjen.
Itt egy kicsit nagyobban.Fuentealbilla írta:Ez egy kép arról amikor már az átvétel után felnéz a Valencia játékosa és DL rohan vissza. Még itt is majdnem 20 méterre van DL a kaputól tehát sacc per kb. 23-25-re lehetett mikor elvették a Milan játékosaitól a lasztit.
Pár tized másodperccel azután, hogy a védő rossz helyre passzolta a labdát, López pont a tizenhatos előterében tartózkodik. Itt még csak kezd visszazárni. Nem rohanhat vissza, hacsak nincsenek látnoki képességei és idő előtt nem reagálja le a helyzetet.
"Szembe nézve hátrálva" alig pár lépést tesz, miközben irányt változtat.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem sem.De ha a játékos nem tűri a padot,márpedig miért tenné,hisz tavaly alap ember volt,valamint a vezetőség valahogy vissza akarja hozni a Jamesért kiadott pénz egy részét,így azután...asszem manchester lesz ebből,vagy PSG...és sajnos 70 milliot nem fognak adni érte sztm,max 50-et...Nekem még mindig nem tűnik jó ötletnek Di Maria eladása.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Annyi bizonyos, hogy a szuperkupán Alonso helyén játszott, de tisztán kivehető volt, hogy feljebb is lép és Modriccal felváltva visszajönnek mélységből irányítani, de egyik sem Alonso szerepében focizott.R.M.C.F írta:Kroos más poszt.....max ha nem játszunk mélységit.
K
K