miVida írta:amúgy Ancelotti eldöntötte már hogy 4-3-3-ban nyomulunk vagy 4-2-3-1-gyel? Mert én úgy láttam hogy a második megoldás mintha jobban bejönne
Nem tudom, hogy eldöntötte-e már, de kicsit maradi ilyen szempontból, ragaszkodik nagyon a szokásaihoz, amihez a 433 is hozzátartozik. Szerintem is jobb lenne ezzel a kerettel a 4231, de én emiatt nem látok olyan sok esélyt a váltásra. James és Isco miatt is pártolnám a 4231-et, mindkettőnek jobban feküdne ez.
más:
Di Maria kezdjen most még a kupadöntőn, mert jelenleg magasabb szintet képvisel a csapatban, mint James, de szerintem hosszútávon jobban járunk ha távozik, sokkal jobban beépíthető a 2 fent említett személy, ha ő már nincs a csapatban, rizikós, de emiatt és az eladhatósága(?ára) miatt is eladnám. Jelenleg túl sok kpsunk van, 1 távozott, 2 érkezett (ott játszott James 1. meccsén, elől meg nem lesz kezdő a bbc mellett +Iscoval is ott számolt eddig) és még tavaly is sokan voltunk, Khedira felépülése nélkül is. Szóval most a tavalyihoz képest +2 kp unk van. (khedira sérültsége alatti időhöz viszonyítva).
Személy szerint Khedirától és Illarratól azonnal megválnék, de mindkettőre egyre inkább kevés esély van, hogy távozik (Illarrara sajnos nem is volt), így a csapat hosszútávú lehetséges profitálása miatt remélem Khedira és Di Maria távozik, még ha most DI Maria távozása egy kis visszaeséssel is járna. Túl sok ennyi kp-s. Szerintem ha marad így a helyzet, túl sokat akar majd rotálni Ancelotti, ami egyes emberek teljesítményének és hozzáállásának a kárára fog történni.