Kerlon írta:
Asszed felhúzom magam ilyen elfogult látás módon?
Igen, pont te mondod ezt, aki a legnagyobb fanja a srácnak? Ne vicceljünk már.
Nem vagyok sem elfogult Özillel szemben, nem helyezem őt elvből senki mögé (Modric, Isco). A teljesítményét nézem mindenkinek. Imádtam a srácot...Első évében, hónapokig díszelgett nekem minden egyes műszaki dolgomon háttérképként. Nekem fontos, hogy az játsszon, akivel előrébb vagyunk. Lehet az López/Casillaz közül az előbbi, Case/Khedira közil az előbbi stb....
Nem, nem a tegnapi miatt savazom a töröködet. Itt az elmúlt 2 évéről beszélek. Tegnap telt be a pohár, mert semmit nem ad már nekem. Nem szórakoztat, nem ad élményt, sem pluszt. Hátráltat minket és idegesít, ahogyan viselkedik. Nincs váratlan benne, csak elkocog, el "sprintel" a szélen (majd elesik a lábában), majd visszahúzza, mert persze, hogy beérik, utána lepasszolja a hátvédnek vissza, vagy a kpra alibizik. Néha, jobb napokon ad egy szemevanlabdát a kiugrónak, de összességében ez irgalmatlanul kevés. Nem robbanékony, nem gyors, nem hal meg a pályán, flegma, lusta, lomha, a pályán, de legfőképp azon kívül baromi nagyképű lett, nem lő, csak szökő évente 2x. Ellenben okos, jól lát, jól passzol <-----és ebből ad nekem rohadt keveset.
Jött Isco, jött Mesut posztjára és a vak is látja, hogy ami özilnél jó tulajdonság, az Isconál is megvan, sőt, lehagyja a törököt, mint a sza*t. Akkor minek a kezdőbe Mesut? Minél erősebb kezdő kell és ebben nincs helye, nincs olyan poszt, nem kell.