Galacticos írta:
Remy írta:
Az ív, amit Gala is ír, az kegyetlen. Honnan, hová... Tudásra top a plali, kár a sok hülyeségért, amit csinál, de a teljesítményt mellé viszont lerakja.
Nagyon nagy évet nyomott, kár a sok kihagyásért.
Viszont én nem látom az aranylabdát nála. Nem tudom miért, egyszerűen nem. Nem azért, mert nem érdemelné meg, csak full fura.
Szerintem ebben kozrejatszik az h ma tobb szo van arrol a neten hogy miert nem allitottak ki(wtf még a sarga is tulzas) mint az ahogy ket ember kozott hatso labbal beborozte ryersont full sprintbol. Bezzeg ha yamal adja akkor o lenne mindenidok legfiatalabbja aki kotenyt osztott.
A pr szerintem erosebb judenal, de a tavasz alapjan clasicok ide vagy oda vini volt inkabb a huzoember.
Tavasz nálam is lehúzza Jude-ot ezen a téren. Persze már ősszel éreztem, hogy azt a fajta gól/assist átlagot nem lehet fenntartani végig. És ugye a net azt kajálja, ha gólt lősz.
Én ezt már többször mondtam baráti társaságban is. Ma a köpködés megy. Bírózás és társaik. A sportszakmai része teljesen háttérbe szorult.
Nem arról beszélünk, hogy egy Real veretlenül BL-t nyert. Vagy, hogy a Leverkusen mennyire jó statokat nyomott, vagy a Bologna & Aston Villa BL-be jutott, stb. Tuti jön az a hang, hogy szerencse, makk, bírók, stb. Túl sok meccsvégi győzelem (WTF?), stb.
Nem arról beszélünk, hogy melyik játékos milyen extrát nyújt. Hanem, hogy miért nem kapott ez sárgát, az pirosat. Miért nem tizi, miért tizi...
Általánosságban nézve, kurvára lehangoló az, ami zajlik ebben a sportban. A sikerekről alig beszélnek már az emberek. Kifogás mindig van.