Nem akarsz annyit szedni? Lehet abba az 1 szarba is belehalsz, vagy olyan tüneteid lesznek, amiket jó pár év regenerációval tudsz csak mérsékelni.. Ez nem vicc! A dopping az élsportba való, azoknak akiknek ez az életük, és képesek tudatosan minden mást lerombolni, beleértve a saját egészségüket is..( mindezt rendszeres orvosi felügyelet mellett) Azt sem értem, hogy pontosan mi a problémád? Kevés az izom nyárra vagy mi ez a kúra gondolat? Lehet az edzésed nem hatékony.. Lehet kevés vagy éppen sok, vagy helytelen az edzéstechnikád, és a szart sem érsz el a gyakorlataiddal.. Mióta csinálod, ez alatt hogy fejlődtél? Ezekről is mondhatnál valamit.Anthony írta:Nem akarok annyit szedni, mint Berkikapor_89 írta: A legjobb ismert példa berki krisztián csupa kisbetűvel, nézd meg hogy néz ki most az a szteroidos féreg..
Próbáltam egyébként mindenféle diétát: paleo, gluténmentes, cukormentes, nem iszok kólát, alkoholt ritkán, eszek zöldséget, gyümölcsöt, otthoni kaját, nem mekis szart, sportolok, úgy érzem már minden lehetőséget kimerítettem, amit csak lehetett.
Az elején azt állítod, nem kéne fogyóznod, aztán meg azt, hogy le szeretnéd adni a hasi fölösleget?tibi18 írta:Sziasztok!
Szeretném elkezdeni újra az edzéseket.. Korábban már jártam, de soha nem vettem igénybe edző segítségét, inkább csak utána olvastam, videókat néztem a helyes gyakorlatokról.
A lényeg, hogy újra szeretném kezdeni, de normális rendszerben, így talán edzőben is gondolkodom. Sajnos felugrott pár kiló, főleg hasra, így a kiállásom elég Alekoszos.. Na ezen szeretnék változtatni, viszont nem gondolom, hogy fogyóznom kéne...
A lényeg, le akarom adni a hasam, de tömegelni szeretnék, mivel férne rám izom.. Az étrendet helyre teszem, azzal kapcsolatosan már egyeztettem.. Igazából abban kérném a segítségeteket, hogy hogy tudom azt elérni, hogy tömegelés mellett a zsír elkezdje eltűnni..
Józan paraszti ésszel szerintem erre nincs lehetőség.. Gondolom itt az a választ, hogy tömegeljek, majd aztán a szálkásítás alatt megy le a pocak is..
A pongyola megfogalmazás miatt elnézést kérek!
Köszönöm!
Először is kezd el a súlyzós edzéseket. Ez az alapja mindennek. Alapból ha szélesebb a vállöved és az egész felsőtested, már kevésbé asszociálnak téged a nagy hasaddal, mert nem lesz olyan feltűnő. Mint azt már sejtetted, zsírt nem lehet leadni tömegelési ciklusban, mivel a tömegelésnek pont az a lényege, hogy kalóriatöbbletet csinálj, ergó többet egyél amennyit hasznosítani tud a szervezet. Ebből ha belegondolsz, sehogy sem lesz fogyás. Na de sebaj, mert amit felszedsz azt le lehet rántani egy jó 12-16 hetes diétával, igazi ígyencség, főleg amikor először csinálod. Persze a gyenge emberek ezt nem tudják megcsinálni, és örökre kövér disznók maradnak.. Mivel úgy látom totál homályba tapogatózol, ilyenkor nem árt egy szakértő segítség, de az edzők többsége manapság (tisztelet a kivételnek) már csak díszbuzi, akik feszengenek és páváskodnak a termekbe sajnos.. Egy jó személyi edzőt nagyon nehéz találni, de én még is arra buzdítalak, hogy nem lenne rossz megoldás Neked..