Annyi köze van, hogy a két bajnokság egymásnak riválisa, és van olyan platform, ahol egymással versenyeznek. Szerintem full jogos.Dupla D írta:Mondjuk megnézve a panaszt, teljesen egyet lehet érteni vele. Más kérdés, hogy mi köze ennek pont a spanyol bajnoksághoz. De emellé be lehet állni. Remélem klubok és más bajnokságok is elkezdenek nyomást helyezni a korrupt uefára és fifára.Realista24 írta: Na, Tebas nem viccelt, elinditottak a hivatalos panaszt.
Megy majd az email a sejk postafiokjaba, onnan meg a spambe.
De szép elképzelés mindenesetre
Bajnokok Ligája
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Mindenegyes ilyen PSG féle akció az ESL-nek kedvez, mert mindenki látja, hogy az UEFA ehhez csak aszisztál, ezt valószínűleg Tebas is tudja, ezért egyből léptek is.Dupla D írta:Mondjuk megnézve a panaszt, teljesen egyet lehet érteni vele. Más kérdés, hogy mi köze ennek pont a spanyol bajnoksághoz. De emellé be lehet állni. Remélem klubok és más bajnokságok is elkezdenek nyomást helyezni a korrupt uefára és fifára.Realista24 írta: Na, Tebas nem viccelt, elinditottak a hivatalos panaszt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mondjuk megnézve a panaszt, teljesen egyet lehet érteni vele. Más kérdés, hogy mi köze ennek pont a spanyol bajnoksághoz. De emellé be lehet állni. Remélem klubok és más bajnokságok is elkezdenek nyomást helyezni a korrupt uefára és fifára.Realista24 írta: Na, Tebas nem viccelt, elinditottak a hivatalos panaszt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, Tebas nem viccelt, elinditottak a hivatalos panaszt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Teveszopo kylian a BL donton palyara? Senki nem gondolja,h majd egy parizsban rendezett BL donton ez a penzehes csovesbanat majd nezokent nezi a meccset. Olyan aprosagok, h mondjuk nem is a sajat klubja jatszik a finaleban nem szamit. Remelem ott is eltesz egy mesterharmast.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Amúgy ezek után ha megnyerjük a döntőt is..
Nem érdekel mi lesz a vége, ha nyerünk ha vesztünk,mi kurvára emelt fővel fogunk távozni bárhonnan.
Imádom ezt a csapatot.
Nem érdekel mi lesz a vége, ha nyerünk ha vesztünk,mi kurvára emelt fővel fogunk távozni bárhonnan.
Imádom ezt a csapatot.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ennél nagyobb boost nemhiszem,hogy kell a srácoknak egy bl döntőre ,hogy párizsban ünnepeljünk ezek után.
HalaMadrid!
HalaMadrid!
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Salah: "I don’t hate Real Madrid, it's not true. Real Madrid are the best team in #UCL history.”
Na, valaki raszolt úgy látom
Na, valaki raszolt úgy látom
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Minek eladni, a jovo evi keret az boritekolhatoan baszo lesz 5 evre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Jelen állás szerint csak a csoportkör alakul át, ahonnan 24 csapat továbbjut a 36ból.RealAsensio írta: Egyebkent is atalakitjak a bl-t, tokom se tudja, milyen lesz az uj rendszer.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Elvergodtunk idaig, nekem ez mindennel tobbet er, ez egy korszakos csapat, atmeneti idoszak, megis ott vagyunk. A letezo legnehezebb uton jutottunk idaig, a legerosebb csapatok ellen szalltunk szembe, tegyuk fel az i-re a pontot, nyerjuk a dontot, paskoljuk meg Ceferin buksijat, rohogjunk a kepebe, aztan a jovot meglatjuk. Egyebkent is atalakitjak a bl-t, tokom se tudja, milyen lesz az uj rendszer. Ezt nyerjuk meg, a tobbi nem szamit.lestat írta: 9-10-re nyomtam.
Most van a döntő. Nem érdekel mi lesz jöbőre vagy azután. Kitudja mikor leszünk megint döntoben...most kell ezt megnyerni.
Nem vártam a csapattól semmi extrát idén. Minden meccs ajándék volt. Az már csak ráadás hogy kiken és HOGYAN mentünk tovább!
De nem lehet a semmiért ez a sok szivroham.
Simán bevállalom a 10 évet ha ezt a menetelést megkoronázzuk egy győzelemmel plusz Benzema megkapja az aranylabdáját, és elverjük megint Salah-t és a bandáját.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
9-10-re nyomtam.
Most van a döntő. Nem érdekel mi lesz jöbőre vagy azután. Kitudja mikor leszünk megint döntoben...most kell ezt megnyerni.
Nem vártam a csapattól semmi extrát idén. Minden meccs ajándék volt. Az már csak ráadás hogy kiken és HOGYAN mentünk tovább!
Simán bevállalom a 10 évet ha ezt a menetelést megkoronázzuk egy győzelemmel plusz Benzema megkapja az aranylabdáját, és elverjük megint Salah-t és a bandáját.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez baj, en a triplazaskor azt mondtam 10 evig ha nem nyerunk bl t nekem az is belefer, meg duplazni sem fog senki mas remelhetoleg, nem hogy triplazni. Tok nyugodtan varom ezt a dontot, meg a kovetkezoket is
Mondjuk kitudja meddig lesz bl
Mondjuk kitudja meddig lesz bl
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Este 11 rémlett, koszi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Realista24 írta:Jah, olvastam, vasárnap éjjel kiderul hogy mivel magyarázza a maradasat.Anthony írta:
Az jó mert most éppen azt írják hogy lehet meggondolja magát, mert megint leül a PSG -vel tárgyalni
Ha erre gondolsz, ott 11AM van, a vasárnapi húslevest már nyugodtan ehetjük.El Maestro írta: | JUST IN: Kylian Mbappé will announce his decision on @telefoot_TF1 at 11am on Sunday. @lequipe
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, olvastam, vasárnap éjjel kiderul hogy mivel magyarázza a maradasat.Anthony írta:Az jó mert most éppen azt írják hogy lehet meggondolja magát, mert megint leül a PSG -vel tárgyalniRealista24 írta: Én egy-két évre nyomtam, de lehet három-négy is, alkuképs vagyok. Asszem az én korábbi egyezségem lejárt, szóval VAMOOOOOOS
Viszont nehezen tudom elképzelni, ha jön Mbappé, hogy nem rakjuk meg a focit oda-vissza újra
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az jó mert most éppen azt írják hogy lehet meggondolja magát, mert megint leül a PSG -vel tárgyalniRealista24 írta: Én egy-két évre nyomtam, de lehet három-négy is, alkuképs vagyok. Asszem az én korábbi egyezségem lejárt, szóval VAMOOOOOOS
Viszont nehezen tudom elképzelni, ha jön Mbappé, hogy nem rakjuk meg a focit oda-vissza újra
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én egy-két évre nyomtam, de lehet három-négy is, alkuképs vagyok. Asszem az én korábbi egyezségem lejárt, szóval VAMOOOOOOS
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem lehet megtudni, hogy név szerint ki mire szavazott? Csak, hogy tudjuk az első októberi otthoni 0-0 után kinek menjen a végleges ha jön a #CarloOut meg #buktukabajnokságot pedig a lelke is odalett ígérve egy életre
Én ismét eladom a lelkem egy életre, kérdés kell-e az ördögnek ismét.
Én ismét eladom a lelkem egy életre, kérdés kell-e az ördögnek ismét.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
1-2 évre adnám el max a lelkem ezért a bl címért. Mondjuk a triplánkért 100 évre is eladtam sztem a lelkem )
Annyira átmeneti időszakban vagyunk jelenleg,hogy ez a döntő minden elvárásomat felülmúlja,ha meg megnyerjük az elképesztő lenne.
Ez az egyetlen döntő is amit ha elveszítenénk nem akasztanám fel magam Egyszerűen mert nem volt elvárás részemről a csapat felé a blben az évi 1 nagy vad kiejtésén kívül semmi.
Ugyanakkor valamiért nehezen tudom elképzelni,hogy ne húzzuk be. Lehet csak azért mert nem tapasztaltam még ilyet.
Annyira átmeneti időszakban vagyunk jelenleg,hogy ez a döntő minden elvárásomat felülmúlja,ha meg megnyerjük az elképesztő lenne.
Ez az egyetlen döntő is amit ha elveszítenénk nem akasztanám fel magam Egyszerűen mert nem volt elvárás részemről a csapat felé a blben az évi 1 nagy vad kiejtésén kívül semmi.
Ugyanakkor valamiért nehezen tudom elképzelni,hogy ne húzzuk be. Lehet csak azért mert nem tapasztaltam még ilyet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams