Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
78
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 102

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 31., csütörtök 10:03

Történjen már valami!!!

Casillas véd a szuperkupán, egyre jobb..megint megyünk a szezonnak egy darab csatárral, meg egy bakikapussal (szerencsére ott legalább van cserelehetőség). Nem valami szívderítő..

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 31., csütörtök 8:14

city első gólja liverpool ellen, gerrard csak a szokásos :lol:

meg a kolarov, sztöridzs tizik :lol:
Kép
Kép
Kép

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 31., csütörtök 8:04

miVida írta:a kupában Casillas 1 gólt kapott összesen, a döntőben (ez most lényegtelen, de megláttam és meglepődtem :mrgreen: )
de amit én kerestem, h amikor volt a döntőnk, május vége fele, akkor López hogy védett:
utolsó 4 meccsén kapott 4 gólt... :hmmm: Espanyol, Celta, Valencia, Valladolid. Casillas is csak 1 gólt kapott 1 meccsen, de az Atlético ellen... na mindegy, nem a statisztika a lényeg, hanem a....a .. vélemény :D
Te sporthiradóról vagy nsoról jöttél? :lol:
Ezeken szoktak ilyenek menni

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 31., csütörtök 1:50

Rasta írta:
Galacticos írta: casillas mielőtt lesérült már volt olyan amikor adánt(!!) rakta be mourinho a bajnokira.
biztos azért mert rosszul adta le a nevezést.
Ha arra a meccsre gondolsz, amelyikre én, akkor ha jól rémlik, ott büntetésből rakta le Ikert a padra -mint ahogy nem sokkal előtte meg Ramos volt büntiben és padozott. Más kérdés, hogy nem jött össze Mou szándéka akkor, mert Adán kb 15-20 perc alatt kiállítatta magát.
igen ilyen is volt, de a malaga ellen végig adán védett és az bajnoki volt.
isco is gólt lőtt neki szóval emlékszem. :D

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. július 31., csütörtök 0:11

Galacticos írta: casillas mielőtt lesérült már volt olyan amikor adánt(!!) rakta be mourinho a bajnokira.
Ha arra a meccsre gondolsz, amelyikre én, akkor ha jól rémlik, ott büntetésből rakta le Ikert a padra -mint ahogy nem sokkal előtte meg Ramos volt büntiben és padozott. Más kérdés, hogy nem jött össze Mou szándéka akkor, mert Adán kb 15-20 perc alatt kiállítatta magát.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 30., szerda 23:54

miVida írta:hát de most a gól gyártás is az ő feladata?
ez érv?
ez az érved?
mert ez nem hiszem hogy vicc.
miVida írta:A másik meg hogy azt is figyeld, h López hány gólt kapott meccsenként... 1-2 MINDIG (!!!) benne volt. Casillas kapott 1et és elmegy rajta a kupa, aztán a semmiből, egy SZÖGLETBŐL szerzünk egy gólt.
te láttad a bl döntőt, meg úgy az egész tavalyi szezont?
a semmiből egyenlítünk?
csak bale egymaga rúghatott volna a döntőben vagy hármat.
ők lőttek gólt a semmiből, hála casillasnak.
miVida írta:Kötelező volt legalább 1 gólt lőni egy Atléticonak.
ez meg megint egy újabb gyöngyszem.
miVida írta:miután lesérült Casillas. Ugyebár azért igazoltuk és Casillas AZÓTA nem olyan mint... mint előtte, amikor sorra hozta le a "clean sheet"-eket... (üres háló? )
casillas mielőtt lesérült már volt olyan amikor adánt(!!) rakta be mourinho a bajnokira.

az a baj hogy amíg nem nézed a meccseket vagy nem emlékszel rájuk, nem tudod hogy mi miért történt, addig nincs is miről beszélni.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 30., szerda 23:53

miVida írta:a kupában Casillas 1 gólt kapott összesen, a döntőben (ez most lényegtelen, de megláttam és meglepődtem :mrgreen: )
de amit én kerestem, h amikor volt a döntőnk, május vége fele, akkor López hogy védett:
utolsó 4 meccsén kapott 4 gólt... :hmmm: Espanyol, Celta, Valencia, Valladolid. Casillas is csak 1 gólt kapott 1 meccsen, de az Atlético ellen... na mindegy, nem a statisztika a lényeg, hanem a....a .. vélemény :D
Kérlek ne. :D
4 gólt kapott 4 meccsen? De abba belegondoltál, hogy lehet hogy közben bravúrt bravúrra halmozott, és köze nem volt azokhoz a gólokhoz, hanem a védelem hozta össze? Casillas meg 1 gólt kapott, de azt is a saját hülyesége miatt..
Persze az első rész csak példa, nem valószínű hogy így volt, de ilyen hülye összehasonlítást... Ennyi erővel Valdes jobb kapus volt éveken át Casillasnál, mert kevesebb gólt kapott szinte minden évben. Pedig hát nem igazán...
miVida írta:na mindegy, nem a statisztika a lényeg, hanem a....a .. vélemény :D
Mégis ezeket hajtogatod. :D
miVida írta:miután lesérült Casillas. Ugyebár azért igazoltuk és Casillas AZÓTA nem olyan mint...
A f*szt, előtte is voltak bőven bakik, emlékszem én hányszor szidtuk szerencsétlent. Valószínűleg azért védett Casillast, mert nem volt mozdítható kapus, aki Casillas fölé nőtt volna. Erre is jó példa, hogy Mourinho mondta, hogy már az érkezésekor elhozta volna DL-t, csak nem sikerült.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 30., szerda 23:43

ez már-már anisi magasságokban van
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 30., szerda 23:41

a képesség egy dolog, a mentális oldalát kell nézni. Casillas lefelé ment agyilag, ami a képességeire is kihatott, Lopez meg kapott esélyt és meg is ragadta. Csípem én Ikert, de nem látom, hogy a klub és a kapus házasságából mi jó születhetne, ha padozik, ha játszik..
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 30., szerda 23:41

aki szerint iker az utóbbi 1-1.5 évben jobban védett, mint lopez, az vagy ostoba, vagy kibaszottul elfogult. engem nagyon felidegesített ez a lopezes hír, de hát ilyen az élet, gyakran igazságtalan. #közhely
azért remélem marad.

mindenesetre lopeznek kurva nagy respect, kb. az egész világ ellene volt, még a saját drukkereinek nagy része is leszólta, és így is ilyen teljesítményt nyújtott. :salute: :salute:

casillasnak meg éreznie kéne már, hogy ideje elfogadni a padot, vagy lépjen le valahova levezetni, akármi. de ha olyan nagy madridista, akkor a csapat érdekében ezt meg kéne lépnie. így is csak ramosnak köszönheti, hogy nem követelik a fejét, mert majdnem a 10. bl címünkbe került a bizonytalansága.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2014. július 30., szerda 23:41-kor.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 30., szerda 23:35

miVida írta:utolsó 4 meccsén kapott 4 gólt... :hmmm: Espanyol, Celta, Valencia, Valladolid
Ezeken a meccseken a csapat sem brillírozott. Gyenge játék, több támadás az ellenféltől, több kapott gól. :sly:

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 30., szerda 23:31

a kupában Casillas 1 gólt kapott összesen, a döntőben (ez most lényegtelen, de megláttam és meglepődtem :mrgreen: )
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 30., szerda 23:25

miVida írta:
Még véletlenül se azért lesz kezdő kapus mert jobb mint Casillas. :fpalm: :fpalm:
Lópeznek sikerült bekerülnie, pedig egy szinten voltak
ez hülyeség. elvakult ikerfan vagy
miVida írta: A másik meg hogy azt is figyeld, h López hány gólt kapott meccsenként... 1-2 MINDIG (!!!) benne volt.
ez megint sántít, a legtöbb gólt bajnokság elején kapta mikor még nem volt összeállva a védelem se a csapat
Kép

Matyas
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,

HozzászólásSzerző: Matyas » 2014. július 30., szerda 23:24

miVida írta:nem, de ha lerugják mint multkor :mrgreen: (nem tom melyik volt, mind2 lesérített már saját játékosokat)

nézd vissza az eseteket. mindkettőnél Iker kifutott a kapujából mint egy világtalan, majd Arbeloa takarított Ikerrel együtt( ami az ő feladat lett volna).Ilyenkor egy védő nem mérlegelhet hogy esetleg sérülést okoz egy csapattársnak...

miVida

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 30., szerda 23:23

Sierra írta:
miVida írta:Lópeznek sikerült bekerülnie, pedig egy szinten voltak
Nem voltak egy szinten, Lopez jó ideje Casillas felett áll, még ha nem is sokkal, de jelenleg jobb kapus, mint Iker.
Casillas már jó 2-3 éve nem az igazi, csak nem volt megfelelő alternatívája, akit be lehetett volna rakni helyette. Aztán jött DL, és ki is szorította tavaly nyáron.
miután lesérült Casillas. Ugyebár azért igazoltuk és Casillas AZÓTA nem olyan mint... mint előtte, amikor sorra hozta le a "clean sheet"-eket... (üres háló? :mrgreen: )
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 30., szerda 23:21

Nem voltak egy szinten, Lopez jó ideje Casillas felett áll, még ha nem is sokkal, de jelenleg jobb kapus, mint Iker.
Casillas már jó 2-3 éve nem az igazi, csak nem volt megfelelő alternatívája, akit be lehetett volna rakni helyette. Aztán jött DL, és ki is szorította tavaly nyáron.

Matyas
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,

HozzászólásSzerző: Matyas » 2014. július 30., szerda 23:20

miVida írta:A másik meg hogy azt is figyeld, h López hány gólt kapott meccsenként... 1-2 MINDIG (!!!) benne volt.
hátha szerinted egy kapust a clean sheet-ek alapján kell megítélni akkor nincs miről beszélni... ordító bakira nem emlékszem Diegotol persze volt, hogy hibázott Sanchez gólja az első el classicon illetve Gabi bombája az Atletico ellen bajnoki visszavágón, de ezek sem olyan bakik voltak amelyek abszolút csak az ő nyakába varrhatóak.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 30., szerda 23:20

Ez szerintem nem igaz, Lopez jobb kapus. Ettől függetlenül az állításod ,h majd Ramos és Arbeloa miatt fog védeni Navas írtó nagy hülyeség, már megbocsáss.
miVida írta:hát de most a gól gyártás is az ő feladata? Ha nem lövünk gólt nem nyerünk. Kötelező volt legalább 1 gólt lőni egy Atléticonak.
Attól még potyázhat? Ha nem lövünk gólt akkor egyet muszáj kapni? elég érdekes a gondolatmeneted.
Ha nem kapunk gólt attól még 0:0 és több az esély a győzelemre.
miVida írta: Casillas kapott 1et és elmegy rajta a kupa, aztán a semmiből, egy SZÖGLETBŐL szerzünk egy gólt. Szerintem ez elvárható egy Real Madridtól, nemde, barátom?
Ez is mi? ennek mi az értelme?
nem, de ha lerugják mint multkor :mrgreen: (nem tom melyik volt, mind2 lesérített már saját játékosokat)
tegyük hozzá ,h a sérülésénél nem Arbeloa volt a hibás, hanem maga Casillas.

Egyébként a HSZ-t lehet szerkeszteni is, nem kellene majdnem minden második gondolatod külön elküldeni..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára volt 2014. július 30., szerda 23:22-kor.

miVida

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 30., szerda 23:19

Gascoigne írta:Úgy látszik, Ikernek is be kell járnia a szokásos madridi utat, és Hierróhoz és Raúlhoz hasonlóan le kell rombolnia a saját szobrát. Egyedül Gutinak volt elég esze ahhoz, hogy ereje teljében, és a helyzetével vissza nem élve, szép emlékekkel váljon el a klubtól.
hát meg Zizou volt ilyen, aki az egész futball világtól vett ilyen búcsút.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 30., szerda 23:17

Úgy látszik, Ikernek is be kell járnia a szokásos madridi utat, és Hierróhoz és Raúlhoz hasonlóan le kell rombolnia a saját szobrát. Utoljára Gutinak volt elég esze ahhoz, hogy ereje teljében, és a helyzetével vissza nem élve, szép emlékekkel váljon el a klubtól.

Vissza: